📸 افزایش قیمت نفت ایران در ۶ ماه نخست ۲۰۲۴
🔹جدیدترین گزارش اوپک نشان میدهد، متوسط قیمت نفت ایران در ۶ ماه نخست ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴ دلار و ۷۶ سنت افزایش یافته است.
🔹نفت ایران در ماه ژوئن بشکهای ۸۳.۶۵ دلار فروخته شده است؛ جدیدترین گزارش اوپک این آمار را منتشر کرده است.
🔹متوسط قیمت نفت ایران در ماه قبل از آن یعنی اردیبشت ماه (می) ۸۴.۱۳ دلار بوده که بدان معناست که قیمت نفت ایران ۴۸ سنت ارزان شده است.
🔹متوسط قیمت نفت ایران در ۶ ماه نخست امسال ۴ دلار و ۷۶ سنت نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشتر شده است. این رقم در ۶ ماه نخست امسال ۸۴.۴۴ دلار و در مدت مشابه سال گذشته ۷۸.۶۸ دلار بوده است.
🇵🇸 @Roshangari_ir
⭕️ علت اینکه می گویند رییسی برای دولت بعد ۸۰۰ همت بدهی گذاشت این نمودار است...
او کشور را با فروش صفر نفت تحویل گرفت و طی ۳۳ ماه، ۵۰۰ همت از بدهی دولت قبل را هم تسویه کرد.
روحش شاد
#شهید_جمهور
اگر کسی جرات کرد این بدهی رو بندازه گردن دولت شهیدجمهور این نمودارو رو نشونش بدید
🇵🇸 @Roshangari_ir
🔴 آیت الله خاتمی: از رئیسجمهور منتخب میخواهم دعوای دوگانه «تعهد و تخصص» دوباره بعد از ۴۵ سال باب نشود
🔺خطیب نماز جمعۀ تهران: آقای پزشکیان فقط رئیسجمهور کسانی که به او رای دادند نیست بلکه منتخب کل ملت ایران اعم از کسانی که به او رای دادند و کسانی که به او رای ندادند و حتی کسانی که در انتخابات شرکت نکردند، است.
🔺میخواهم هدیهای برای رئیسجمهور منتخب بخوانم چرا که ایشان در مناظرات از نهجالبلاغه میگفت؛ امام علی (ع) میفرمایند که اگر کسی بخواهد درست ریاست کند باید سعۀ صدر داشته باشد چرا که این کشور گرایشات و ذوقهای مختلف که برای کشور نیز مفید است، دارد.
🔺 از رئیسجمهور منتخب میخواهم دعوای دوگانه «تعهد و تخصص» دوباره بعد از ۴۵ سال باب نشود چرا که به لطف خدا در این ۴۵ سال به اندازه کافی متخصص متعهد داریم؛ معیارهای ۱۸ گانه عالی هستند اما دوگانه «تعهد و تخصص» مطلقاً به مصلحت کشور نیست.
🇵🇸 @Roshangari_ir
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اراده به این میگن👏👏👏
21 کیلو کاهش وزن در 3 ماه😱
✅اگه تو هم میخوای بدون رژیم لاغر بشی تا تموم نشده سفارش بده 👇🏻👇🏻
https://landing.saamim.com/xajbh
https://landing.saamim.com/xajbh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️قابل توجه انقلابی،هیئتی های پر مدعا...
🔹ماها مسئول گزینش کربلا بودیم
دو سوم یاران امام حسین رو رد میکردیم!
✍سعیده گلچین
🇵🇸 @Roshangari_ir
🔴 بر اساس نظرسنجی شبکه ABC در صورت کناره گیری بایدن معاون وی با اختلاف دو درصد پیروز انتخابات پاییز امسال ریاست جمهوری آمریکا خواهد شد.
در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آرای مردمی انتخاب کننده رییس جمهور منتخب نمیشود و هر نامزدی که بتواند آرای الکترال هر ایالت را کسب کند پیروز انتخابات خواهد شد. ایالت های آمریکا معمولا حزب سیاسی مشخصی دارند و رقابت نامزد ها معمولا در ایالت هایی میباشد که آرای آن به طور دوره ای تغییر میکند.
🇵🇸 @Roshangari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆فایل صوتی طیب نیا: ظریف را قوی ترین کارشناس و ضعیف ترین وزیر خارجه بعد از انقلاب میدانم.
گفته میشود طیب نیا به عنوان معاون اول رئیس جمهور منصوب خواهد شد.
#انتخابات
🇵🇸 @Roshangari_ir
میدونید فرق شهید رئیسی و پزشکیان چیه ؟!
پزشکیان یه قدممثبت برمیداره همه با هم یک صدا تشویقش میکنیم
سید ابراهیم یک کار مثبت میکرد صدتا تیر تهمت و توهین به طرفش پرتاب میشد
بمیرم برای مظلومیتت سید ابراهیم 💔
✍ دختر مامان🇮🇷
🇵🇸 @Roshangari_ir
همه پیشبینی های پرخطا
حرف های باقی مانده از انتخابات بسیار است؛ اما یکی از مهمترین های آن پیش بینی هاییست که خطا از آب در آمد.
🔻دقت کردید؟ رفتید مجدد رجوع کنید؟ چندتائی را مرور کنیم.
-پیشبینی غالب این بود که مشارکت آنهم بعد از شهادت رئیسی از انتخابات مجلس بیشتر باشد. در دور اول چنین نشد.
-پیشبینی غالب این بود که آمدن پزشکیان و حمایت خاتمی و چه و چه باعث رشد مشارکت اصلاح طلبان می شود و باز هم نشد. تکرار 1400
-پیشبینی غالب این بود که در مشارکت حدود 50 درصد جریان غیراصلاح طلب پیروز میدان است و نشد.
-پیشبینی غالب این بود که کارآمدی دولت رئیسی منجر به رشد مشارکت می شود اما نشد.
-پیشبینی غالب این بود که حضور میلیونی مردم در تشییع جنازه یعنی استمرار دولت رئیسی اما غیر این رقم خورد.
-پیشبینی غالب این بود که سبد رای پزشکیان از جریان اصلاحات پر میشود اما از سبد رئیسی گرفت.
-پیشبینی غالب این بود که جمع آرای اصولگراهای 1400 به سبد جلیلی ریخته می شود اما حدود 8 میلیون جدا شد.
چرا؟ این میزان خطای پیشبینی سابقه نداشته است. اینرا کنار آشفته بازار نظرسنجی ها بگذارید که اغلب گرفتار خطاهای عجیب و غریب در پیشبینی مشارکت و آرا شدند. بازهم چرا؟
🔻یک جمله ای اش اینست: ما با پدیده نوظهوری در جامعه مواجهیم که باعث میشود مردم با ابزارهای سنتی و قواعد گذشته پیش بینی نشوند و حتی نظرسنجی ها نیز قابل اتکا نباشد. اما همین نیز چرا؟ این پدیده نوظهور چیست؟
🔻مردم ما و البته همه دنیا در جهان جدیدی زیست می کند که با واقعیت فاصله دارد. فضای مجازی یک دنیای واقعی است اما واقعیت نیست. مردم با تصویری که برای شان ساخته می شود زندگی می کنند. یک تصویر ذهنی که الزاما ارتباطی با واقعیت ندارد و برساخته مجازی است. عمده زندگی مردم در فضای مجازی است؛ پایش روی زمین است اما دل و ذهنش در فضای مجازی.
🔻مهم نیست در واقعیت چه می گذرد، مهم اینست که در مجازی چه چیز ساخته میشود. مهم کارآمدی شهید رئیسی نیست. مهم بازنمایی آنست در تصویرمجازی. مهم خبر نیست، مهم روایت از خبرست.
🔻اما در روایت سازی چه کسی دست برتر دارد؟ کسی که بتواند روایت پرقدرت بسازد. روایت پر قدرت چیست؟ روایتی که بیشتر تکرار شود. چه روایتی بیشتر تکرار می شود؟ روایتی که در شبکه ها و گعده ها و حلقه های متنوع و مختلف بیشتری بچرخد. چه کسی می تواند به این گروه ها دسترسی بیشتری پیدا کند؟ کسی که قدرت حلقه سازی بیشتر داشته باشد و یا نظام زیرساختی حلقه ها را در اختیار داشته باشد. و البته این قدرت می تواند دست ضدانقلاب باشد یا یک جاهل داخلی.
🔻روشن است؟ انشالله عمق دردناک ماجرا حس شده است. یعنی مهم نیست مرزهای شما امن است. مهم نیست جسم ها صیانت می شود. مهم نیست یعنی کافی نیست؛ مهم اینست که ذهن ها در اختیار حقیقت نیست و بدور از واقعیت است.
🔻با این توضیح با قواعد دنیای واقعی نمی شود جامعه را پیش بینی کرد. نظرسنجی نیز خیلی وقت ها به خطا می رود. چون نظرسنجی، نظرخواهی در یک نقطه و لحظه است و معلوم نیست آخرین دریافتی مخاطب از فضای مجازی چیست و چه تصویری برای او ساخته می شود؟ به همین دلیل است که آرا و نرخ مشارکت در 24 ساعته منتهی به صندوق تغییر کرد.
🔻از انتخابات عبور کنیم. رای مردم به چشم ماست. اما مساله را از زاویه حکمرانی تحلیل کنید. آقایان هنوز در حیرت فیلترکردن و فیلترنکردن دو زانو مقابل دنیای پلتفرمی نشسته اند.
✍ محسن مهدیان
🇵🇸 @Roshangari_ir