💢میدان بازی تغییر میکند!
🔹اشغالگری و سلطهجویی قدرتهای استکباری و استعماری در طول تاریخ همواره پیامدهای مخربی برای کشورهای گوناگون به همراه داشته است. این موضوع به ویژه در منطقه غرب آسیا، با توجه به منابع غنی و موقعیت استراتژیک آن، به وضوح قابل مشاهده است. یکی از مهمترین پیامدهای اشغالگری، تخریب زیرساختهای اساسی کشورهاست. این زیرساختها که نقش حیاتی در توسعه اقتصادی و اجتماعی ایفا میکنند، در اثر جنگها و اشغالگری نابود میشوند. افزون بر این، اشغالگری به وابستگی ملتها به قدرتهای استعماری منجر میشود؛ وابستگیای که موجب پایمال شدن ثروتهای داخلی کشورها، از جمله منابع طبیعی نفت و گاز میشود.
🔸قدرتهای استکباری افزون بر از بین بردن زیرساختها و ظرفیتهای پیشرفت کشورها و تلاش برای جذب نخبگان و نیروی کارآمد آیندهساز، تلاش میکنند زمینههای توسعه و پیشرفت کشورها را از بین برده و از داشتههای ارزشمند به نفع اهداف و توسعه و پیشرفت خود بهره ببرند!
🔹اما در برابر این طراحی مخرب، ملت نیز بیتفاوت نبودهاند. جوانان و مجاهدان کشورهای تحت سلطه و اشغال با الهام از گفتمان مقاومت، علیه ظلم و جنایت ایستادهاند. این گفتمان که بر پایه عدالتخواهی و استقلالطلبی بنا شده است، توانسته روحیه مبارزه را در میان ملتها زنده نگه دارد. جبهه مقاومت امروز به نمادی از اتحاد و تلاش برای رهایی از سلطه تبدیل شده است.
🔸بنابراین، همین کشور سوریه که سالها در برابر بحران ناامنی ناشی از تروریسم و مداخلات خارجی ضعیف شده و امروز به محلی برای جولان دادن رژیم صهیونیستی و برخی مسلحان تروریست تبدیل شده است، به زودی با اتحاد جوانان و مجاهدان برومند خود در برابر آنها و اتاق فکر و طراحیهایشان در واشنگتن و تلآویو و ... به مبارزه و بازیابی استقلال و آزادی خود دست خواهند زد. رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز با اشاره به جوانان غیور سوری، بشارت دادهاند که آنها به پا خواهند خاست و کشورشان را آزاد خواهند کرد؛ چرا که گفتمان مقاومت، امروز بیش از هر زمان دیگری، به عنوان راهکاری کارآمد و مطمئن برای مقابله با سلطهجویی قدرتهای استکباری مطرح است و آیندهای روشن برای کسانی که مقید و معتقد به آن هستند، وجود دارد؛ در حالی که تجربه ثابت کرده است مخالفت با اندیشه مقاومت تیرگی و تباهی به همراه میآورد. رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران نیز در سخنانی به این موضوع اشاره و تأکید کردهاند، تصور پایان مقاومت از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی کاملاً اشتباه است. ایشان همچنین با صراحت بیان کردند آنچه ریشهکن خواهد شد، رژیم صهیونی است.
#حرفروز
┄┅┅┅┅
💢رؤیاهایی که تعبیر نمیشود!
«فایننشال تایمز» در تحلیلی درباره آینده سوریه با توجه به فعال شدن ترکیه و رژیم صهیونی برای تسلط بر این کشور در دوران پسااسد، نوشت:
🔹رؤیاهای آنها برای تسلط منطقهای از ضعفهای مشابهی رنج میبرد. اسرائیل و ترکیه قدرتهایی غیر عربی در یک منطقه با اکثریت عرب هستند. در جهان عرب هیچ تمایلی به ایجاد مجدد امپراتوری عثمانی وجود ندارد. اسرائیل همچنان یک قدرت خارجی در خاورمیانه است که مورد ترس، بی اعتمادی و اغلب نفرت سایر کشورهاست.
🔸ترکیه و اسرائیل همچنین پایه اقتصادی بسیار ضعیفی دارند که بتوانند واقعاً به تسلط منطقهای دست یابند. اقتصاد ترکیه در اثر تورم ویران شده است. اسرائیل با تمام تواناییهای تکنولوژیکی و نظامی خود، کشور کوچکی با کمتر از 10 میلیون نفر جمعیت است.
🔹جاهطلبیهای رقیب اردوغان و نتانیاهو به راحتی میتواند در سوریه با یکدیگر درگیر شوند. این خطر وجود دارد که سوریه به میدان جنگ برای قدرتهای رقیب منطقهای تبدیل شود.
┄┅┅┅┅♦️https://eitaa.com/joinchat/1983643659C6c8346e4d1
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مهر تأیید و دستور تعقیب دربارۀ فضای مجازی
یکی از بانوان در دیدار رهبر انقلاب، گلایه از رسانهها و فضای مجازی وِل کرد و گفت خانوادهها در معرض انواع محتواها و سکوهای مفسد هستند و سیاستهای نظام و اسناد بالادستی در باب صیانت و مبارزه با تهدیدات و مفاسد اجرا نمیشود و تازه شعار رفع فیلتر هم میدهند! حاکمیت بر هر سه لایۀ محتوا و خدمات و زیرساخت باید برقرار بشود و طرح راهبردی شبکۀ ملی اطلاعات با اهتمام ویژه باید دنبال شود.
امام خامنهای هم مهر تأیید زدند و دفتر را مأمور تعقیب کردند.
گفتنی است شبکۀ نفوذ بهشدت در تلاش است تا حریم و حصار و مرزبندیهای کشور را در فضای مجازی، فرهنگ و اجتماع و سیاست خارجی از بین ببرد.
🔴
هدایت شده از لاذقیران ( لاذقیه + ایران )
24.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرم حضرت رقیه سلام الله علیها در امنیت کامل قرار دارد. این ویدئو امروز چهارشنبه ۱۴۰۳/۹۲۸ گرفته شده است.
🔴فدوی: وعده صادق ۳ حتماً اجرایی خواهد شد
🔹جانشین فرمانده کل سپاه:مردم در زمینه تحقق وعده صادق 3 سئوالاتی دارند که باید عنوان کرد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از زمان تأسیس خود تاکنون همواره به وعدههایش جامه عمل پوشانده است.
🔹امروز نیز همگان بدانند که عملیات وعده صادق 3 در زمان مشخص و موقعیت مناسب حتماً اجرایی خواهد شد.
🎴به کانال #اخبار2020 بپیوندید 👇
@bisto20_irib @bisto20_irib
@bisto20_irib @bisto20_irib
4_5985573226657355406.mp3
8.77M
سخنرانی بسیار مهم و صریح حجهالاسلام والمسلمین عباس ولدی در خصوص یک اتفاق مشکوک در جبهه انقلاب
💢بینتیجه، مثل گذشته!
🔹آرشیو امنیت ملی آمریکا، به تازگی مجموعه جدیدی از اسناد محرمانه مربوط به برنامه هستهای رژیم صهیونی منتشر کرده است که نشان میدهد، کمیته اطلاعات انرژی اتمی در دسامبر 1960 صریحاً و بدون ابهام اعلام کرده است، رژیم غاصب صهیونی در دیمونا ساخت سلاح هستهای را آغاز کرده است و وقتی در اواخر دهۀ 1960 رژیم به آستانه تولید سلاح هستهای میرسد، یک توافق مخفی بین ایالات متحده و رژیم برای در نظر گرفتن آن به عنوان کشوری دارای سلاح هستهای غیر اعلامشده منعقد میشود! رژیمی که حالا با مجوز و صد البته کمک آمریکا کلاهکهای هستهای پر تعدادی دارد و حتی عضو آژانس انرژی نیست و برخی گزارشها نشان میدهد این رژیم از بمبهای هستهای ضعیف شده در جنگ غزه استفاده کرده و جهان و رسانهها و مجامع بینالمللی به سادگی از کنار آن میگذرند! اما در مقابل همین بامداد امروز در شورای امنیت سازمان ملل بار دیگر پرونده هستهای ایران روی میز قرار گرفته است؛ ایرانی که به صراحت بارها اعلام کرده است هیچ قصدی برای ساخت سلاح هستهای ندارد؛ ایرانی که گستردهترین، طولانیترین و بیشترین دسترسیها را برای نظارت آژانس بینالمللی هستهای پذیرفته است؛ ایرانی که نه تنها عضو آژانس، انپیتی است؛ بلکه به صورت داوطلبانه بارها محدودیتهایی فراتر از آن را نیز پذیرفته و به اجرا گذاشته است؛ اما با این حال باز هم شاهد هستیم که آمریکاییها و اروپاییها با بهانه و بیبهانه تلاش میکنند مسیر دستیابی ایران به انرژی صلحآمیز هستهای را بگیرند و حتی به توافقی، مانند برجام که خود پای آن را امضا کردند، پایبند نیستند!
🔸آمریکاییها نه تنها از برجام خارج شدند و با وضع تحریمهای یکجانبه کارزار فشار حداکثری علیه ایران را به راه انداختند؛ بلکه امروز نیز پا را فراتر گذاشته و میخواهند مانع هرگونه فعالیتهای نظامی مشروع ایران نیز شوند، چنانکه «رابرت وود» نماینده آمریکا در شورای امنیت، در جلسه اخیر ضمن ادعای آمادگی آمریکا برای استفاده از تمام ظرفیتهای خود جهت جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای، برنامههای موشکی و پهپادی ایران را نیز نگرانکننده خواند! اروپاییها نیز در این میان مانند همیشه پشت دست آمریکا بازی میکنند و تلاش میکنند از سازکارهای برجام که مدتهاست مرده، سوء استفاده کنند و به طور آشکار و پنهان ایران را به فعالسازی مکانیسم ماشه یا به عبارت سادهتر بازگشت تحریمهای بینالمللی ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد تهدید میکنند! تهدیدی که اگر چه در ظاهر بزرگ و نگرانکننده به نظر میرسد؛ اما در میدان واقعیت قطعاً شکست خواهد خورد، چنانکه «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در شورای امنیت سازمان ملل در جلسه بامداد امروز میگوید: «اقدامات گذشته علیه ایران نتیجه عکس داشته و تلاش برای اعمال snapback نیز بینتیجه خواهد ماند.»
#گزارشروز
┄┅┅┅┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بیشتر از آقای دکتر پزشکیان آن خندهها را هم توبیخ کنیم!!
◀️خندهی به بیحرمتیها استبداد میآورد.
✳️ فرصتها و تهدیدهای رمزارزها
🔹رمز ارزها (Cryptocurrencies) فارغ از خواستگاه و نیت پدیدآورندگان آن، به عنوان یک پدیده نوظهور در حوزه های مالی و اقتصادی، می تواند منشأ تحولات زیادی در آینده نزدیک باشد.
🔹لذا نمی توان نسبت به آنها بی توجه بود و یا از قانونگذاری برای آنها غفلت کرد. برخی برآوردها حکایت از وجود ۳۰تا۵۰میلیارد دلار معاملات رمزارزها و ارز دیجیتال در ایران دارد. این معاملات ولو در شرایط خلاء قانون نیز، هر روز توسط افراد حقیقی و حقوقی های ناشناس در کشور در حال انجام و گسترش هستند. و از قضا نبود ضوابط و مقررات جامع و کامل باعث می شود تا نهاد پولی و بانکی محدودیت بیشتری در رصد و شناسایی آنها داشته باشد.
🔹پدیده رمز ارزها از سال۹۸در ایران مورد توجه قرار گرفت و به مرور برای آن مقرراتی تعیین گردید تا اینکه در آذر ماه امسال سند رسمی آن تدوین و قانون گذاری شد. در این سند استفاده از ارزهای دیجیتال به عنوان ابزار پرداخت در داخل کشور ممنوع است تا حاکمیت پول ملی حفظ شود و از طرفی برای کارگزاری های مربوطه و لوازم پیرامون رمزارزها، ضوابط و مقرارت بسیاری پیش بینی شده است.
🔹اما این پدیده، هم می تواند فرصت باشد و هم تهدید. و این بستگی به اقتدار حکمرانی اقتصادی، ارزش پول ملی و قدرت اقتصادی کشورها دارد. با ما همراه باشید تا در ادامه از تاثیرات مثبت و منفی رمزارها در اقتصاد ایران بنویسم....
ادامه دارد...
✍🏼#علی_محمدی
✳️فرصت ها و تهدیدات رمزارزها
2⃣بخش دوم: تهدیدات
🔸ارزها در بستر بلاکچین می توانند چالش های زیر را به همراه داشته باشند:
۱. ضعف در نظارت دولت ها: دولت ها توانایی چندانی در رصد و نظارت بر معاملات در شبکه بلاکچین ندارند که میتواند منجر به کلاهبرداری، پولشویی و فعالیتهای غیرقانونی شود.
۲. مسائل امنیتی: داده های شخصی کاربران توسط صرافی های جهانی قابلیت کشف و شناسایی دارد.
۳. کاهش اعتماد به پولهای ملی: اگر مردم به رمز ارزها اعتماد بیشتری پیدا کنند و از آنها به عنوان وسیلهای برای ذخیره و انتقال ارزش استفاده کنند، ممکن است این موضوع منجر به کاهش استفاده از پولهای ملی شود و در نتیجه اعتماد عمومی به آنها تضعیف شود. این موضوع در اقتصادهای ضعیف که دارای ارز ملی ناپایدار هستند ( مثل ایران)، بیشتر موضوعیت دارد.
۴. فرار سرمایه: در کشورهایی که اقتصادهای ضعیفتری دارند، ممکن است مردم برای حفظ ارزش داراییهای خود به سمت رمز ارزها روی بیاورند. این میتواند منجر به فرار سرمایه و کاهش ارزش ارزهای ملی شود.
۵. چالشهای اقتصادی: اگر استفاده از رمز ارزها به طور گستردهای افزایش یابد، ممکن است دولتها با چالشهایی در زمینه سیاستهای پولی و مالی مواجه شوند که در نهایت میتواند بر کنترل تورم و ثبات اقتصادی تأثیر منفی بگذارد.
علی محمدی
✳️ فرصت ها و تهدیدات رمزارزها
3⃣بخش سوم: فرصت ها
🔹رمز ارزها همچنانکه تهدیداتی می توانند ایجاد کنند، فرصتهایی نیز به همراه دارند.
🔹نکات قوت رمز ارزها:
۱. به شبکه بانکی وابستگی چندانی ندارند: رمز ارزها و ارزهای دیجیتال به کاربران این امکان را میدهند که بدون نیاز به واسطههای مالی مانند بانکها، تراکنشهای خود را انجام دهند. لذا سرعت گردش پول افزایش و هزینه های دولتها کاهش می یابد.
۲. ایجاد حریم امن خصوص در خصوص داده های مالی: رمز ارزها قابلیت حفظ حریم خصوصی را فراهم میکنند و اطلاعات شخصی ( مالی) کاربران را می توانند مخفی نگه دارند.
۳. تراکنشهای سریع و ارزان: در مقایسه با سیستمهای بانکی فعلی، تراکنشهای رمز ارزی معمولاً سریعتر و با هزینه کمتری انجام میشوند.
۴. دسترسی جهانی: رمز ارزها به افراد در هر جای دنیا اجازه میدهند تا به راحتی به خدمات مالی دسترسی پیدا کنند. از این منظر امکان انتقال پول در خارج از شبکههای پولی و مالی تحریم شده را برای دور زدن تحریم ها فراهم می نمایند.
۵. ابزار پوشش ریسک: رمز ارزها میتوانند به عنوان ابزاری برای پوشش ریسک سرمایه گذاری عمل نمایند.
✍🏼#علی_محمدی