هدایت شده از توئیتا پلاس+
23.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📨 :بسیج قبایل یمنی و اعلام آمادگی برای جنگ را تماشا کنید
یمن می داند که جنگ بزرگی در انتظارش است و به یاری خدا آماده مبارزه با آن است 🔥✊🏻
🗣: محمد
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
گلچینی از خاصترین توئیتها👇
https://eitaa.com/joinchat/2881487177C158addb879
هدایت شده از جهان خبر
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نگران نیستید شهید شوید؟
♨️ کانال جهان خبر : گروه خبر رسانه منتظر
📡 @jahan_khabar | montazer.ir
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
◽️ فقه اخلاق و عرصههای نوپدید ناظر به قرآن
✍️ نوشتاری از حجتالاسلام والمسلمین #امیر_غنوی عضو هیات علمی گروه اخلاق پژوهشگاه؛
💢 اخلاق در فضای فکری امروز اصطلاحی متفاوت و بر ارزشها و گفتوگو در مورد بایدها و نبایدها متمرکز است.
➕ وقتی این دو واژه را کنار هم قرار دهیم، مراد از «فقهالاخلاق» فقط پرداختن به کتب اخلاقی نیست، بلکه فقهالاخلاق تلاش میکند تا پرسشهایی را که اخلاقی تلقی میکنیم و رد و اثری از آنها را که در منابع دینی وجود دارد پاسخ دهیم
🔍 ادامه را بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/feghakhlagh-2
#یادداشت
سایت I ایتا I بله I آپارات I اینستاگرام
🆔 @iictchannel
🔸 نشست علمی عرضه و نقد دیدگاه علمی با موضوع " تمدن و مقاومت "
🔺 هفدهمین نشست از سلسله نشستهای گفتمان مقاومت
🔰 به همت گروه مطالعات پیشرفت و تمدن و مرکز تعاملات علمی بین المللی پژوهشگاه برگزار می شود:
🎙 با حضور:
▪️#سیدعلیرضا_عالمی
➖عنوان ارائه: تحلیل تمدنی پدیده #مقاومت
▪️#امیر_غنوی
➖عنوان ارائه: #تحلیل_اخلاقی جایگاه #مقاومت در وضعیت کنونی
گروه علمی پژوهشگاه
✍️ دبیر علمی:
سید مصطفی موسوی
📅 چهارشنبه ۱۲ دیماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۰
🏢 قم، سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 skyroom.online/ch/iict/international
••✦•┈┈┈••❅✾❅••┈┈┈•✦••
🔺فرصت استثنائی ثبت نام در رشته جدید #اخلاقاسلامی 🕊 را از دست نده!
👈🏻سایت پذیرش
🌐https://azmoon.ueae.ir/
ــــــــــــــــــ
#موسسه_آموزش_عالی_اخلاقوتربیت
🌐 http://ueae.ir
🆔 @akhlaqtarbiat
یحیی السنوار به عنوان شخصیت سال ۲۰۲۴ جهان عرب برگزیده شد
در نظرسنجی شبکه «رصد» مصر، شهید یحیی السنوار، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی «حماس»، با کسب ۸۵ درصد آراء به عنوان شخصیت سال ۲۰۲۴ جهان عرب انتخاب شد. این نظرسنجی با مشارکت ۳۰۰ هزار نفر از کاربران این شبکه برگزار شد.
کانال رسمی #نظامی_نیوز
درسی که از تجربه لهستان در جنگ جهانی دوم باید آموخت
آغاز رسمی جنگ جهانی دوم در اروپا معمولا حمله آلمان به لهستان در اول سپتامبر ۱۹۳۹ درنظر گرفته می شود. ارتش میلیونی لهستان اگرچه در حد توان خود مصمم جنگید و صدمات قابل توجهی هم وارد کرد، اما نتوانست جلوی ارتش بزرگتر و مجهزتر آلمان را بگیرد و از همان هفته دوم آغاز جنگ، جنگ به حومه ورشو پایتخت لهستان رسید. امید چندانی به تغییر شرایط به نفع لهستان نبود و همان امید کم هم با حمله شوروی سابق از سمت شرق در هفده سپتامبر بطور کامل از بین رفت. از روز آغاز جنگ آلمان با لهستان، در کل کمی بیشتر از یک ماه طول کشید تا درنهایت لهستان بطور کامل بین آلمان فاشیست و شوروی کمونیست تقسیم شود.
تا قبل از سال شروع جنگ و حتی هفته های قبل از شروع جنگ، لهستانی ها چندان احساس خطر نمی کردند چراکه یکی از بزرگترین ارتش های اروپا را در اختیار داشتند، با انگلیس و فرانسه معاهده اتحاد داشتند که در صورت حمله آلمان به لهستان، باید انگلیس و فرانسه هم با آلمان وارد جنگ می شدند، قدم های بزرگی برای مدرن کردن ارتش لهستان برداشته بودند و امیدوار بودند که تا قبل از شروع جنگ با آلمان (که تاریخ آن را حداقل بعد از ۱۹۴۲ تخمین می زدند) ارتش به روزی داشته باشند و درنهایت باتوجه به رودر رویی شدید دو دولت ایدئولوژیک فاشیست آلمان و کمونیستی شوروی امیدوار بودند که در جنگ با آلمان، شوروی هم به کمک لهستان بیاید.
اما در یک چرخش باورنکردنی، آلمان با شوروی پیمان همکاری بست که از موارد آن، حمله به لهستان و تقسیم آن بین آلمان و شوروی بود. آلمان یک هفته پس از امضای این قرارداد و یک روز پس از تایید آن توسط استالین به لهستان لشکرکشی کرد. انگلیس و فرانسه بر ضد آلمان اعلام جنگ کردند، اما یک جنگ تمام عیار براه نینداختند و لهستان تک و تنها نتوانست کاری در برابر آلمان و شوروی بکند و لهستان بازنده جنگی شد که در آن تلفات آلمان، در حدود هفده هزار کشته، سی هزار زخمی، ۲۴۰ تانک، ۸۰۰ وسیله نقلیه و ۲۵۰ هواپیما، تلفات شوروی در حدود هزار و پانصد کشته، ۲۴۰۰ زخمی، ۴۳ تانک و تلفات لهستان در حدود شصت و شش هزار کشته، صد و سی و پنج هزار زخمی، هفتصد هزار اسیر، ۱۳۲ تانک و وسیله نقلیه و ۳۳۰ هواپیما بود.
در طول اشغال لهستان، شش میلیون لهستانی نزدیک به یک ششم جمعیت آن زمان لهستان توسط آلمان (بالای ۹۰ درصد) و شوروی به شیوه های مختلف به قتل رسیدند. در برخی کشتارهای دسته جمعی آلمانیها شهروندان لهستانی را گردآوری می کردند، به یک جنگل نزدیک می بردند، با مسلسل تیرباران می کردند و سپس زنده یا مرده در گورهای دسته جمعی دفن می کردند. از جنایت های شوروی می توان به کشتار ۲۲۰۰۰ افسر نظامی و شهروند فرهیخته لهستانی اسیر در کاتین، کالینین و خارکیف در سال ۱۹۴۰ (قبل از حمله آلمان به شوروی در ۱۹۴۱) اشاره کرد که در میان کشته شدگان جنگل کاتین (در نزدیکی اسمولنسک) یک ادمیرال، دو ژنرال، ۲۴ کُلُنِل، ۷۹ نایب کلنل، ۲۵۸ ارشد، ۶۵۴ کاپیتان، ۱۷ کاپیتان دریایی، ۲۰۰ خلبان، یک شاهزاده، ۱۳۱ پناهنده، ۲۰ پروفسور دانشگاه، ۳۰۰ طبیب، چند صد وکیل، مهندس و معلم و بیش از صد نویسنده و ژورنالیست در کنار ۳۴۲۰ افسر رزرو به چشم می خورد که بیشتر افسران رزرو دانش آموختگان دانشگاهی بدون وابستگی نظامی بودند (براساس قوانین خدمت عمومی لهستان، دانش آموختگان دانشگاهی غیرمعاف، افسران رزرو محسوب می شدند). دلیل شوروی از کشتار جنگل کاتین کاهش پتانسیل خطر لهستان برای شوروی بود!
این جنایت های شوکه کننده در حق ملت لهستانی اعمال شد که نه آغازگر جنگ بود و نه به دنبال جنگ و استعمار بود. این جنایت های باورنکردنی نه توسط فرازمینی ها انجام شد و نه توسط مغول ها یا دیگر خونخوارانی که از نقاط سیاه تاریخ توسط ماشین زمان آورده شده بودند. این جنایت ها توسط رهبران و مسئولان ملت هایی انجام شد که آن ملت ها، فرهیختگان زمان خود بودند و آوازه دانشمندان، متفکران، هنرمندان و دستاوردهای علمی، تکنولوژیکی و فرهنگی آنها گوش جهانیان آن زمان را پر کرده بود!
شاید اگر لهستانی ها بیشتر از آنکه به معاهده های خارجیشان دل ببندند، توان مضاعفی در مدرن کردن ارتش خود بکار می بردند و پابه پای آلمانها و تغییر اوضاع، ارتش و توان دفاعی خود را بهبود می بخشیدند، آنگاه آلمانها سریع یکسره کردن کار لهستانیها را با آن ارتش میلیونی و مدرن محال می دیدند و با وجود انگلیس و فرانسه در غرب خود، جبهه جنگی جدیدی در شرق برای خود نمی گشودند. تجربه لهستان در جنگ جهانی دوم نشان می دهد که توان دفاعی هر کشوری از اولین اولویت های آن کشور است و هر کشوری برای افزایش توان دفاعی خود و مدرن کردن آن باید برنامه های دقیقی ولو پرهزینه داشته باشد و اینها موضوعاتی نیستند که کشورهای دیگر بخواهند برای آنها شرط و شروط بگذارند و تحت کنترل خود در آورند.
.
♨️ افشاگری رسانه UR.S - Z روسیه :
🔹مریم میرزاخانی نابغه فیزیک ایران که قصد برگشتن به ایران داشت، و دعوت رهبر ایران مبنی بر برگشت خود را پذیرفت، آمریکایی ها او را ترور بیولوژیکی کردند.
رسانه Izvestia روسیه :
🔹مریم میرزاخانی نابغه جوان ایرانی در ریاضیات و فیزیک به علت قصد برگشتن به ایران، توسط آمریکا ترور شده..
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از اندیشکده مرآت
🔶🔸[برساخت]
سلسله نشست های تربیت مبتنی بر مدیریت مصرف
🔸موضوع این جلسه:
*رویکرد جامعهشناسانه به ادبیات مصرف و مصرف فرهنگی در نسبت با نوجوان امروز و جامعه ایرانی*
👤با حضور:
🔸دکتر کمیل قیدرلو:
عضو هیئت علمی
و مدیر گروه فرهنگ و حکمرانی دانشگاه امام صادق(ع)
🔸دکتر محمد سعید ذکایی:
عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه علامه طباطبائی
👤 دبیر نشست:
حجت الاسلام مهرداد مطلب زاده
⏰️ زمان:
یکشنبه ١۴۰٣/۱۰/۱۶
ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۷/۳۰
🏢مکان:
کارستان بهارستان
📚اندیشکده راهبردی مرآت
@meratthinktank
هدایت شده از گزیده های حاج قاسم
🔴دست نوشته عبدالملک حوثی درباره حاج قاسم سلیمانی
▪️ حاج قاسم (رض)، شجاعت علی علیهالسلام فداکاری حسین علیهالسلام و اراده و ایثار عباس علیهالسلام را وام گرفته است. این مجاهد شجاع، دانشآموخته مکتب سیدالشهدا علیهالسلام است .
🔸پویش بزرگ ختم قرآن و صلوات به نیت شهدای جبهه مقاومت به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
🔻شماهم به زدن روی لینک و ثبت ختم قرآن و صلوات به این پویش بپیوندید.
https://iporse.ir/6259544
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از گروه علمی دانشکده اخلاق
🌷مصباح انقلاب🌷
🔺امروز؛ سالگرد عروج ملکوتی یکی از شخصیت های بی بدیل حوزه های علمیه و انقلاب اسلامی، علامه مصباح یزدی ره است که در طول مدت عمر با برکتشون، خدمات بی همتائی به حوزه های علمیه و انقلاب کردند که برخی از آنها عبارتند از:
۱. تدوین فلسفه های علوم انسانی با رویکرد اسلامی
فلسفه های مضاف به علوم انسانی، زیر بنای اصلی تحول در علوم انسانی است که در حقیقت نرم افزار همه تحولات در حوزه ی علوم انسانی و اجتماعی، با رویکرد اسلامی محسوب می شوند. مجموعه ی کتاب های تدوین شده در طرح ولایت مانند: معرفت شناسی، انسان شناسی، جهان شناسی، خدا شناسی، فلسفه ی اخلاق و فلسفه سیاست از جمله این تلاش های مقدس این عالم مجاهداند.
۲. ساختار سازی و تربیت نیرو
فکر جامع و بن بست شکن علامه مصباح، صرفاً به تئوری پردازی و اندیشه ورزی اکتفاء نکرد بلکه او در عمل با راه اندازی یک مجموعه ی علمی قویّ و قاعده مند با عنوان « مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره»، توانست به ایده ها و آرمانهای خویش رنگ واقعیت بدهد و به تربیت نیرو در تراز انقلاب اسلامی بپردازد. امروزه، شاگردان و دانش آموختگان مکتب مصباح، با سلاح ایمان و اندیشه، در خط مقدم مبارزه با نظام سلطه و از سینه سپر کرده های انقلاب اسلامی اند.
۳.جریان سازی اجتماعی و سیاسی
یکی از آسیب های متداول در میان عالمان و اندشمندان، ماندن در گذشته و اکتفاء به کلیّات است؛ اما از آنجائیکه زندگی اجتماعی و سیاسی، دائماً در حال حرکت و تحوّل است، این نوع سبک حیات علمی و فرهنگی، موجب انزوا و حذف تدریجی و بی صدا می شود. اما یکی از ویژگی های علامه مصباح ره، این بود که همانند استادش امام خمینی ره، همیشه با حفظ قداست معنوی، در متن جریان های سیاسی و اجتماعی بود و بلکه جریان سازی می کرد و در حقیقت امتداد سیاسی و اجتماعی داشت و همین ویژگی، باعث شده بود که جریان انقلابی، او را به عنوان رهبر فکری و سیاسی خویش انتخاب کند و به انتخاب های او، باور داشته باشد و در مقابل، دشمنان انقلاب اسلامی و منافقین، او را به عنوان مهمترین و اصلی ترین دشمن سیاسی خویش بشناسند؛ لذا بارها او را ترور شخصیتی و سیاسی کردند چون او، دائماً در جهاد علمی، سیاسی و اجتماعی با اندیشه های التقاطی و الحادی بود.
✍ محمد علی خسروی، استاد حوزه علمیه یزد
#روشنایزد
🍃🌺🍃
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ رهبر انقلاب هماکنون در مراسم پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی:
خونی که در راه حق ریخته بشود هدر نمیرود، بدانید اینها که امروز جولان میدهند زیر پای مومنان لگد مال میشوند. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
💻 Farsi.Khamenei.ir