هدایت شده از ° حنّان °
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از مراقبت معنوی اسلامی 🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمری گناه کردم
دل را سیاه کردم
من اشتباه کردم..♥️
#حاج_فیروز_زیرککار
[@HANANGRAPHI |
#آخرین_لحظات #ماه_مبارک
#هنگامه_نزول_رحمت
تنها همین ساعت
مجال گدایی برای ما مانده
هنوز بند گناهان به پای ما مانده.
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از چشمه جاری
♦️ «السَّلَامُ عَلَيكَ يَا أَكْرَمَ مَصْحُوبٍ مِنَ الْأَوْقَاتِ وَ يا خَيْرَ شَهْرٍ فِى الْأَيَّامِ و السَّاعَاتِ». بهترين مصحوب و همراه، مصحوبى است كه خيرى رسانده و شرّى نداشته
♦️ چون هر مصاحبى ممكن است در مصاحبت با او، انسان هم بهره مند بشود و هم صدمه بخورد، ولى رمضان ماهى و همراهى است كه فقط حُسنِ جوار دارد. او براى ما آزارى نداشته است، ولى حالا ما داريم از او جدا مى شويم.
♦️ يك دوستى را كه آدم از او فاصله مى گيرد، يا يك كوزه اى را كه مدتى از آن آب خورده است از دست مى دهد، دل شكسته مى شود.
♦️ حالا ما داريم از شهر بزرگ خدا، عيد اولياى خدا، بهترين مصحوب و بهترين مصاحب جدا مى شويم، چگونه دل شكسته نباشيم!!
♦️ به قول يكى از دوستان، رمضان سالِ ديگر هم كه بيايد رمضانِ سال ديگر است، جاى خودش را دارد، جاى امسال كه نيست. دوباره ما آن قدر تا سال ديگر كسرى مى آوريم كه بخواهيم با آن جبرانش كنيم.
♦️ اگر انسان ولو لحظه اى از اين ماه را چشيده باشد كه در دعاهاى روزهاى ماه رمضان مى خوانيم: «شَهْرُ الْأِنَابه»، «شَهْرُ التَّوْبَة»، «شَهْرُ الْمَغْفِرَة»، «شَهْرُ الْبَرَكَة». آن وقت مى بيند كه از چنين ماه بى آزارى با اين همه نور و خير و بركت، دارد فاصله مى گيرد و هنوز كوزه اش را هم آب نكرده و دستش را هم نشسته است.
📗 بهار رویش، ص ۱۴۴
🆔 کانال👈 https://eitaa.com/cheshmeyejarie
🔴 خاطره زندهیاد نادر طالبزاده از حضور در اولین جلسه مصاحبه مطبوعاتی امام خمینی
◀️ سیزده بهمن اولین مصاحبه مطبوعاتی امام بود. آنجا رفتم و یک خاطره کوچکی آنجا دارم. آن این است که من یک ساعت صبر کردم یکی از این خبرنگاران بینالمللی یک سوال حساس از امام بکند. همه صحبتها این بود که جمهوری اسلامی یعنی چه؟ کابینه نخستوزیر چه کسانی هستند؟ سابقهای برای این توی دنیا نداریم. از کجا میخواهید دولت را تغذیه کنید؟ همه سوالها این ها بود. امام جواب میدادند و آقای ابراهیم یزدی هم ترجمه میکردند.
◀️ من حس میکردم یک کودتای امریکایی میخواهند بکنند. این را نمیدانستم ولی به عنوان یک بچه بیستوشش ساله روی حسم، احساس میکردم یک کودتایی میخواهد بشود و امام اگر اینجا یک نهیبی بزند خوب است ها! و خب چون خبرنگار جایی نبودم من نمیتوانستم سوال کنم. (البته الان که فکر میکنم میتوانستم، میتوانستم دستم را بلند کنم بگویم من خبرنگار فلانم) خبرنگار CBS بعد از یک ساعت برگشت یواش به من گفت سوال خوبی نداری؟ حالا ما توی آمفیتئاتریم؛ و ما ردیف دوم یا سوم بودیم نسبت به امام که آن بالا نشسته بودند.
◀️ من گفتم که چرا، بپرسید از امام که «اگر لازم باشد حکم جهاد میدهند؟» گفت بنویس روی کاغذ؛ چون درست حرفم را نفهمیده بود. روی کاغذ برایش نوشتم. دستش را بلند کرد سوال کرد. امام در جواب گفتند که راه اگر لازم باشد حکم جهاد میدهم. این تیتر تمام روزنامههای روز بعد شد. امروز هم شما روزنامههای داخلی را نگاه کنید، تیتر همهشان چهارده بهمن این است. آن روز من بزرگترین درس رسانهایام را گرفتم، که انقلاب اسلامی عرصهای است که هر کسی میتواند کمک کند فقط کافی است که بداند باید چه کار کند. یک کس ناشناس میتواند کاری بکند و تا امروز هم همینطور است. یعنی چقدر آدمهای ناشناس کارهای بزرگ در این انقلاب کردند که کسی هم نمیداند اینها کی هستند و چی هستند.
https://www.instagram.com/p/CdBayHdILll/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
هدایت شده از کرامت
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 راهکار ویژه برای مدیریتِ استقلال طلبی نوجوانان
🔻 بچهها در دوره نوجوانی استقلال طلب میشوند. اگر ما به آنها استقلال نداده باشیم، استقلال را چنگ میزنند. مثلاً مادر از نوجوان خود میپرسد، کجا میروی؟ میگوید: یک جایی میروم! مگر باید به تو بگویم کجا میروم؟! لازم است قبل از اینکه بچهها به این مرحله برسند، استقلال را به آنها هبه کرد. مثلاً به پسر ۱۲-۱۳ ساله خود بگوییم: امسال کیف مدرسهات را خودت بخر. یادت هست همیشه پیش محمد آقا میرفتیم و کیف میخریدیم؟ برو و سلام مرا به او برسان و کیفی که دوست داری را بخر. در چنین حالتی چون هنوز به مرحله ای نرسیده که بخواهد استقلال را چنگ بزند در مسیرِ ما همراهی میکند یا حتی استقلال تفریحی را هم باید کم کم به بچهها یاد داد. مثلا بگوییم، صبح با دوستت قرار بگذار و با هم به پیاده روی بروید و من ساعت ۸ صبح منتظرم که با هم در خانه صبحانه بخوریم. در این مرحله او به پیادهروی میرود نه به قلیانکشی، چون هنوز به استقلال کامل نرسیده که خود برنامه طراحی کند و فعلاً در برنامهای که برای او طراحی کردهایم قدم برمیدارد. اما اگر ۱۷-۱۸ ساله شد و این حق را به او نداده بودیم، آن را چنگ میزند در برابر حرف ما دیگر تره هم خرد نمیکند.
حجت الاسلام تراشیون. کرامت۱
#تربیت_نوجوان
#استاد_تراشیون
✅ @keraamat_ir
هدایت شده از کرامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 راهکار ویژه برای تاب آوری فرزندان
🔻 در آیه قرآن میفرماید: وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوفْ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ.
خداوند به عنوان مربی، انسان را به هراس سازنده، گرسنگی و ... مبتلا میکند. منظور از گرسنگی، گرسنگی در برابر غذا نیست. بلکه یعنی دامنه سوالات و نیاز را در متربی و بچهها بیشتر کنیم. نقص در اموال یعنی وقتی بچه از ما سوال میکند، سریع به او پاسخ ندهیم. بلکه او را به نقص بکشانیم تا خودش خلق کند. در انتهای آیه میفرماید و بشر الصابرین. یعنی ابتلائات، موانع، چالشها، مجهولات و مشکلات سر راه است که موجب ایجاد صبوری و تاب آوری میشود. اگر بخواهیم مردانه تربیت کنیم راهش این است.
دکتر عبدالعظیم کریمی.کلیات تربیت دینی فرزند.تربیت پسرانه
📌 برشی از بسته کلیات تربیت دینی فرزند
🌐 اطلاعات بیشتر و ثبت نام از طریق
https://www.keraamat.ir/product/koliate-tarbiate-dini/
#تربیت_فرزند
#استاد_عبدالعظیم_کریمی
✅ @keraamat_ir
هدایت شده از کرامت
💡 بسته ویژه تربیت مشاور و پشتیبان تربیت دینی
🔻 برخی از سرفصلهایی که در این بسته خواهید دید:
🔸آشنایی با نظریات تربیتی اندیشمندان دینی
🔸آشنایی با تدبر در قرآن
🔸آشنایی با فنون مشاوره
🔸آشنایی با اختلالات روانشناسی
🔸آشنایی با مهارت مشاوره خانواده
🔸آشنایی با مهارت مشاوره کودک و نوجوان
🔸استعدادیابی بر اساس مزاج
🔔 آخرین مهلت ثبت نام، نیمه ماه مبارک رمضان
📌 همراه با برگزاری آزمون و ارائه گواهی از سوی مرکز تربیت مربی کرامت
🌐 اطلاعات بیشتر و ثبت نام
https://www.keraamat.ir/product/baste-vizhe-moshavere/
✅ @keraamat_ir
هدایت شده از کرامت
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 پیام تکان دهنده ماه رمضان برای تربیت فرزند!
🔻همه دعوت شدید به ضیافت الله، همه مهمان خدا هستید و مهمانی به ترک است. اگر ذرهای هوای نفس در انسان باشد، این به مهمانی وارد نشده است یا اگر وارد شده است استفاده نکرده است. اگر هواهای نفسانی بگذارد، انسان به حسب فطرت الهی است، فطرت، فطرت الله است، همه هم توجه دارند به او.
"حضرت امام خمینی (ره)"
یعنی انسان به گونه ای خلق شده است که رو به سوی کمال مطلق دارد. انسان، وقتی متولد میشود ویژگیهای انسان کامل را ندارد اما میتواند انسان شود. حضرت امام میفرمایند معیار انسانیت اراده است. اگر میخواهید ببینید، چقدر آدم هستید، ببین چقدر اراده دارید! اگر اراده میکنید و کاری را انجام میدهید، انسان هستید، اگر کم انجام میدهید، کم انسانید و اگر اصلا نمیتوانید اراده کنید، انسان نیستید!!
"دکتر صداقت زاده"
باید به این توجه کرد که انسان دو بعدی است و هر دو بعد هم الهی است. برای اینکه تا الهام فجور نباشد، الهام تقوا فایده ندارد. هر دو باید باشد تا انسان آزادانه انتخاب کند. بدون آزادی و آگاهی و انتخاب انسان، انسان نمیشود.
"استاد رحیم پور ازغدی"
اصلاً ارزش انسان به انتخابهایش است. اگر انتخاب از او گرفته شود، تحمیق شده است! مربی که متربیش را میبندد تحمیقش کرده است. مربی باید عقل بچه را به کار بیندازد. اما چطور؟ تو به جای او نبین! خوب دیدن را به او بیاموز. بگذار انتخاب کند. حتی گاهی که خیلی خطرناک نیست بگذار اشتباه انتخاب کند.
"حجت الاسلام وافی"
#ماه_رمضان
#تربیت_فرزند
#امام_خمینی
✅ @keraamat_ir
هدایت شده از کرامت
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 خدا اینجوری اعمالمون رو محاسبه میکنه!
🔻 فرض کنیم ترامپ با ۵۰ نعمت اولیه و من با ۵۰۰ نعمت اولیه خلق شده ام.ترامپ در اثر اکتساب عدد ۵۰ خود را ۶۰ و من ۵۱۰ میکنم. یعنی تفاوتهایی بین این دو فرد وجود دارد، هر یک با نعمتهای اولیه که به آنها داده شده شروع به حرکت میکند و هر کدام با اکتساب عددشان را ۱۰ مرتبه اضافه میکنند. بعد قیامت میشود و خداوند میخواهد حساب کند. یک نگاه این است که عددهای هر فرد بررسی شود. یعنی آنکه عددش ۵۱۰ شده به طبقه ۵۱۰ بهشت و دیگری به طبقه ۶۰ بهشت برود. نگاه دوم این است که هرکدام ۱۰ تا رشد کردهاند، پس طبقه شان مساوی است. اما نگاه سوم این است که یکی ۲۰ درصد و دیگری ۲ درصد رشد کرده! معیار عدل خداوند چیست؟ خداوند میفرماید لا يُكَلِّفُ اللهُ نَفْساً إِلاَّ ما آتاها، یعنی «هیچکس تکلیفی ندارد، مگر به میزانی که به او داده شده است». حال آنچه به او داده شده با چه متری سنجیده میشود؟ لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى.یعنی سعیها باید سنجیده شود. بنابراین اگر میزان سعی باشد، در صورتی فرد با ۵۰۰ نعمت و ۵۰ نعمت با هم، هم رتبه میشوند که فرد با رتبه ۵۰۰، عدد خود را ۶۰۰ و فرد با رتبه ۵۰، عدد خود را ۶۰ کند.
"دکتر میثم صداقت زاده. بسته الزامات تربیتی شهید مطهری. ترم۵"
✔️ اطلاعات بیشتر و ثبت نام
https://www.keraamat.ir/product/elzamate-tarbiatie-shahid-motahari/
#تربیت_فرزند
#استاد_صداقت_زاده
✅ @keraamat_ir
هدایت شده از کرامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اهمیت بینش سیاسی زنان در روایات
🔻 یک خانمی آمد خدمت امام صادق (ع) و گفت شوهرم نمیگذارد تا در شادی و ناخوشی مردم حضور داشته باشم. حضرت، همسر این خانم را خواستند و فرمودند چرا اینقدر همسرت را منع میکنی؟ آیا میدانی مادر و همسر من بعد از انجام کارهایشان، به ایتام مدینه رسیدگی میکنند؟ باید بدانیم اگر مسئلههای اجتماعی مسئله یک زن نشود، مسئله اون مد و لباس خواهد شد. وقتی افق نگاه کسی بزرگ نشود، مسئله او مسئلههای پیش پا افتاده میشود. در هیچ یک از روایات مطلبی نداریم که زنها نباید بینش سیاسی داشته باشند. به دلیل اینکه باید انتخاب کنند و اثرگذار باشند. زنها باید بینش سیاسی داشته باشند و لازم است در یک فرآیند تربیتی برای این آماده شوند. مثلاً زمانی که من در مقطع راهنمایی بودم، معلم دینی ما بچههای زرنگ مدرسه را انتخاب میکرد و وقتی برای مددکاری، به خانه محرومین میرفت، بچهها را با خود میبرد. این بچه چون در کوران عواطف و احساسات است مردمدار تربیت میشود. اگر بخواهیم دختر به جامعه حساسیت داشته باشد باید مسائل اجتماعی را در حد فهم خودش بفهمد.
"خانم دکتر علاسوند/ کرامت۲/ بسته کلیات تربیت دینی فرزند"
✔️ اطلاعات بیشتر و ثبت نام
https://www.keraamat.ir/product/koliate-tarbiate-dini/
#تربیت_فرزند
#تربیت_دخترانه
#استاد_علاسوند
✅ @keraamat_ir
هدایت شده از کرامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اشتباه تربیتی که آقازاده ها را میسازد!
🔻 طبق روایتی اگر میخواهیم مجاهده کنیم، یک راه آن تمرین گرسنگی و تشنگی است. آیت الله جاودان در شرح این روایت میفرمایند، منظور فقط روزه گرفتن نیست. بلکه هیچ لزومی ندارد هر زمان تشنه و گرسنه شدیم، همان لحظه آب و غذا بخوریم. این را با نوجوانان تمرین کنیم. علاوه بر این، گفته شده هر وقت شروع به غذا خوردن کردیم هم، تا سیر نشدیم دست از غذا بکشیم. ما فکر میکنیم اینها آداب غذا خوردن است! در حالی که اینها آداب انقلابیگری است. پدیده تربیتی آقازادهها از اینجا شروع میشود که چون همیشه در رفاه بودند به راحتی میتوان آنها را تهدید و تطمیع و تحمیق کرد.
"خانم دکتر فاضل/ بسته کلیات تربیت دینی فرزند/تربیت دخترانه"
✔️ اطلاعات بیشتر و ثبت نام در
https://www.keraamat.ir/product/koliate-tarbiate-dini/
#تربیت_فرزند
#استاد_فاضل
✅ @keraamat_ir