00.07.17 آیت الله اعرافی.mp3
7.23M
شرکت در مدرسه بهاره فقه تربیتی چه فایدهای دارد؟
🔸فقه تربیتی یعنی چه؟
🔸فقه تربیتی در پی چه چیزی است؟
🔸 پاسخ این پرسشهای و دیگر نکات بسیار مهم که دانستنش برای شرکت کنندگان در مدرسه بهاره لازم است در:
اولین جلسه تدریس استاد اعرافی در مدرسه پاییزه فقه تربیتی را گوش دهید‼️
💠@feqhe_tarbiati
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨 رویای نابودی ایران به محاق رفت!
🔹قرار بود بعد از عراق، ایران را بزنند اما خدایِ ایران بازی را چرخاند و چرخاند و چرخاند ، تا ایران امروز در عراق باشد، اما آمریکا نه...
🔹این ژنرال آمریکایی میگوید: عراق را که گرفتیم قرار بود به ایران حمله کنیم. هدف گذاری این بود که نهایتا 5 سال بعد این مهم رقم بخورد...آنها چهل سال قبل که انقلاب شد و آن زمانی که می گفتند فردا صبح کار ایران تمام است ، فکر همه چیز را کرده بودند جز خدایِ ایران را...
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
هدایت شده از ستاد نوآوریهای اجتماعی
🔸سلسله نشستهای #اقامه؛
بازخوانی هویت و ماموریت نخبه نوآور حوزوی؛
▫️نشست سوم؛
بازخوانی نوآوریهای اجتماعی امام خمینی (ره)
▫️با ارائه حجت الاسلام علی فرحانی .
دبیر جلسه: دکتر مجتبی رستمیکیا.
▫️دوشنبه 2 آبانماه، ساعت 16.
خبرگزاری حوزه
🔸جهت هماهنگی حضور به ادمین اطلاع دهید.
🔹ستاد نوآوریهای اجتماعی حوزههای علمیه
🌐https://eitaa.com/joinchat/2455633996Ccfae6a1c2b
هدایت شده از موسسه روانشناسی آرمان
💥 موسسه آرمان برگزار می کند 💥
🔆 دوره آموزشی اصول روان شناسی فرهنگی و نقش آن در مشاوره و درمان 🔆
👨🎓👩🎓 خواهران - برادران
💢ظرفیت محدود
👨🏫 ارائه توسط: حجت الاسلام دکتر حمید رفیعی هنر
(استادیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
🗓تاریخ : ۱۹ آبان
⌛️ساعت: ۸ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۸ (۸ ساعت)
اطلاعات بیشتر:
@armanpsy_ir
لینک ثبت نام :
https://apub.ir/arman-osuol/
#کارگاه
#حضوری
#استاد_رفیعی_هنر
#موسسه_آموزشی_روانشناسی_آرمان
🌱
هدایت شده از قم آنلاین
🛑 همه چیز درباره نسخه جدید بازی ضد ایرانی کال آف دیوتی
🔹چند روزی است در فضای مجازی گفته میشود نسخهCall of Duty: Modern Warfare ۲ یک بازی ضد ایرانی است، چون در بخشی از این بازی ترور سردار شهید سلیمانی با نام شخصیت دیگری شبیهسازی شده است!
رزاقی، پژوهشگر حوزه بازی:
🔹اساسا مدرن وارفار یک سری بازی کاملا سیاسی و درباره مسائل جهان اسلام و خاورمیانه است.
🔹آمریکا از روش روایت سازی در بازی ها برای همراه کردن افکار عمومی و القای دروغ به جامعه به عنوان حقیقت استفاده می کند.
🔹همراه کردن افکار عمومی دولت خودشان، ترس قدرت گرفتن ایران، ترس از ایده مقاومت و امت اسلامی و در نهایت بازار مالی که از این بازی کسب می کنند، مهم ترین اهداف ساخت این سری بازی ها است.
🔹ما هرچه زودتر باید به سمت ساخت آثار با کیفیت در حوزه بازی و انتقال مفاهیم این طریق به نسل جوان حرکت کنیم.
@onlineQom
اخبار قم را ابتدا اینجا ببینید👆
🕌اولین و بزرگترین رسانه قمیها
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دروغهایی که یک به یک برملا میشود
🛑طرف مشروبات الکی خورده و مرده بعد میندازن گردن نظام
🛑به سیاست ناب بپیوندید 👇👇
🚨 علیه مسیر پیشرفت #ایران
🔻 رهبر انقلاب: این اغتشاش برنامهریزی داشت. چه کسی این را برنامهریزی کرده؟ بنده بصراحت میگویم کار آمریکا، کار رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی و دنبالهروهای آنها است. انگیزهی دولتهای خارجی این است که احساس میکنند و میبینند کشور در حال پیشرفت به سمت قدرت همهجانبه است و این را نمیتوانند تحمّل کنند. نمیخواهند این اتّفاق بیفتد. برای اینکه این حرکت را متوقّف کنند، نشستهاند برنامهریزی کردهاند. ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
#جنگ_شناختی مطالعات غرب آسیا @iranfact
#اختصاصی
#جنگ_شناختی
پست سوم:
برای درک بهتر جنگ شناختی نیاز است تا اساسا شناخت را به عنوان هویتی مستقل مورد واکاوی قرار دهیم. اساسا شناخت یک مفهوم سلسله مراتبی است که از سطح پایین شروع شده تا عالی ترین سطح و در حالت بالغ خود شکل پیدا میکند. سطوح 7 گانه شناخت را میتوان اینگونه معرفی نمود:
سطح اول، هجا/ سیگنال: این سطح نازل ترین نوع شناخت است که معمولا با حواس پنجگانه درک میشود. به تنهایی فاقد معنا است اما جهت ساخت مفاهیم ضروری هستند. برای مثال مفهوم درخت دارای هجاهای آوایی د، ر، خ و ت میباشد. این هجا ها به تنهایی صرفا گنگ هستند، اما در کنار یکدیگر مفهومی را به ذهن متبادر میکند. یا مثلا حروف مورس که با سیگنال ها شکل میگیرد. الگوی نقطه، فاصله در سیستم مورس میتواند پیام های متعددی را مخابره کند. اما یک نقطه و یک فاصله به تنهایی هیچ مفهومی را منتقل نمیکند. همینطور در سیستم های دارای پردازشگر، یک بیت اطلاعات که دارای مقدار صفر و یک است به تنهایی مفهومی را برای یک ماشین خلق نمیکند.
سطح دوم، مفهوم: اساسا تفکر، تعقل و تحلیل بر روی مفاهیم شکل میگیرد. انسان ها در ذهن خود برای فهم، ذخیره سازی و استنتاج از مفاهیم بهره میبرند. مفاهیم آجرهای شکل دهنده بنای شناخت هستند. برای انسان ها کلمات آن چیزی هستند که به عنوان مفاهیم مورد استفاده قرار میگیرند. در ماشین یک بایت که مجموعه 8 تایی از بیت هاست میتواند به نوعی یک واحد مفهومی برای ماشین به حساب آید. مفاهیم در ذهن انسان ها میتوانند بیانگر امر واقعی و قابل حس باشند و یا یک امر ذهنی، غیر قابل حس، برساختی و انتزاعی باشند. برای مثال مفهوم درخت بیانگر چیزی است که ما به ازای واقعی دارد و قابل مشاهده است. اما مفهومی مانند عشق چیزی است که ما بازای مشخص بیرونی و قابل مشاهده ندارد.
سطح سوم، داده: فرهنگستان ادب فارسی داده را اینگونه تعریف میکند: به طور کلی همهٔ دانستهها، آگاهیها، داشتهها، آمارها، شناسهها، پیشینهها داده محسوب میشوند. داده را میتوان مجموعه مفاهیمی دانست که در یک پیوند منطقی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند و در نسبت دریافت کننده داده نوعی فهم را ایجاد میکنند. برای مثال یک جمله که ساختار منطقی دارد میتواند نمونه یک داده باشد. دادهها بصورت بالقوه معنادار هستند و میتوانند درست یا غلط باشند.
سطح چهارم، اطلاعات: پیوند خوردن داده ها با یکدیگر اطلاعات را شکل میدهند. داده ها در برابر یکدیگر ممکن است موید و یا نافی باشند. یا میتوانند کلا ارتباطی با یکدیگر نداشته باشند. حضور داده ها در کنار یکدیگر و ایجاد پیوند منطقی بین آن ها میتواند یک واحد اطلاعات را تولید کند. ایجاد پیوند منطقی بین داده ها معمولا در انسان ها از طریق فکر و در ماشین ها از طریق یک پردازشگر صورت میگیرد. اطلاعات را به اعتباری میتوان داده های گروهبندی، ذخیره، پالایش و سازماندهی شده دانست.
سطح پنجم، دانش: دانش معمولا از تقابل اطلاعات مختلف حاصل میشود. بعبارتی مجموعه رشد یافته ای از اطلاعات که توانایی تعریف چیزی و یا تبیین پدیده ای را فراهم میکند دانش نامیده میشود. میتواند دانش حاصل مطالعه اطلاعات مکتوب و قابل انتقال و یا به شکل مضمون در وجود افراد همچون تجربه و مهارت های آن ها نمایان شود.
سطح ششم، هوش: توانایی کسب، حفظ و بهره گیری از دانش مقدمه ای است برای حصول به سطح هوش. در سطح هوش، داده های پالایش شده و قوام یافته در شکل دانش، با استفاده از قوه تعقل و استدلال برای شناخت الگوهای جدید و خلق چیزی نو به کار برده میشوند. یادگیری، به کارگیری منطق، سرمشقگیری از دانشها، برنامهریزی و استفاده از زبان به منظور ایجاد و برقراری ارتباط از ویژگی ها و نتایج این سطح از شناخت است. همچنین توانایی قضاوت و ارزیابی، محاسبه، تحلیل نیز در این سطح اتفاق می افتد.
سطح هفتم شناخت: بالاترین سطح در این سلسله مراتب است که متضمن وجود نوعی خرد، بصیرت و روشن بینی است. حصول به این سطح که نتیجه به کارگیری و بازبینی چندین باره در الگوهای نو و نوآوری های هوشمندانه مرحله قبل است، چیزی را ایجاد میکند که میتوان آن را نوعی ژرف بینی نامید. تفقه مصداق فعلی است که در این مرحله اتفاق می افتد.
ادامه دارد...
مطالعات غرب آسیا
@IRANFACT