❌ شبهه ۷۳۰
پناهیان هم مثل طبری ادعا کرده دوستانی دارد که به او خونه دادهاند!!
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
🔹 اولاً مقایسهی هدیه به طبری که در قسمت حساسی از دستگاه قضا مسئولیت داشت، با هدیه به یک آخوندی که هیچگونه مسئولیت حکومتی حساسی ندارد، مقایسهی نابجایی است.
🔹هدیه به یک مسئول در دستگاه قضا در حقیقت همان رشوهای است که در ورای آن انتظارهایی نهفته است، اما زندگی روحانیت شیعه (که در طول تاریخ مستقل از حکومتها بوده است)، همواره توسط مردم و ارادتمندان آنها تأمین شده است. منزل امام راحل در جماران هم اهدایی برخی ارادتمندان بوده است.
🔹خلاصه اینکه، این امر نه تنها عجیب و غریب و بیسابقه نیست، بلکه امتیاز روحانیت شیعه در طول تاریخ بوده و هست؛ چرا که در این صورت است که یک روحانی میتواند آزادانه مسئولان را به چالش بکشاند و نگران قطع شدن حقوق خود هم نباشد و چه بسا حملههایی که به استاد #پناهیان میشود، از همین آزادگی و عدم وابستگی به دولتها و حتی جناحهای سیاسی نشأت میگیرد.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
[In reply to بسیج ولایت]
🔴سناریوی ادامهدار حذف نام شهدا؛ اینبار حذف پیشوند«شهید» در اپلیکیشنهای مسافرتی🔴
☑️سردار کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی خواستار اعمال پیشوند شهید در نقشههای الکترونیکی شد
🔹نامه مهم و راهبردی سردار کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی به آیتالله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و عضو مجلس خبرگان رهبری صبح امروز منتشر شد.
⏺شهیدان بهترین الگو ها در راستای ایستادگی و مقاومت در راه ارزش ها و پایمردی و جانفشانی در حفظ این مرزوبوم هستند، الگوهایی که نسل حاضر فاصله زمانی و مکانی چندانی با آن ندارد و از سویی در شرایط حال حاضر بیش از پیش برای فتح قله های پیش رو به آن نیازمند است.
🔰متاسفانه طی سالیان گذشته تلاش برخی سهوا یا عمدا به سمت حذف نام شهدا به عنوان ظواهر و شعائری از فرهنگ ایثار و شهادت از جامعه رفته است، در بازه ای از زمان حذف پیشوند شهید از تابلوهای کوچه های مزین بنام شهدا آغاز و در مواردی نیز نام گذاری های جریانی و سیاسی جایگزین نام شهدا شد. اما آن چه که در حال حاضر قابل تامل است حذف نام شهید در نقشه های الکترونیکی و اپلیکیشن های مسافرتی است، به شکلی که به کلی نام شهید از پیشوند همه کوچه ها و خیابان ها حذف شده است و به نوعی با توجه به افزایش کارایی این دست اپلیکیشن ها در جامعه می توان گفت آرام آرام با عادی سازی حذف نام شهید روبه رو هستیم.
💠در همین راستا با توجه به حضور حضرتعالی در نهاد های تصمیم ساز و تصمیم گیر خواهشمندیم افزوده شدن پیشوند شهید در نقشه های الکترونیکی و آپ های مسافرتی را به جد در این مراکز پیگیری فرمائید تا شاید قدمی باشد در راستای حفظ یاد و خاطره آن بزرگمردانی که بهترین الگوها برای ما و زمانه یمان هستند.
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥😳امام زمان دروغین در ایران
💯حتما ببینید
❌این چه امام زمان مسخره و بی خاصیتی هستش که ظالم و مظلوم منتظر ظهورش هستن؟!؟!
📽تحلیل جنجالی و جذاب استاد پورآقایی از مهدویت و جامعه شناسی امروز ایران
💠گروه رسانه ای تیمورا
🆔 @Timoora
🆔 @bidarishia
🔵 جمجمهات را به کی میسپاری؟
🔻 خدا در آیه ۹۴ سوره آلعمران میفرماید: «لَقَد مَنَّ اللَّهُ عَلَى المُؤمِنينَ إِذ بَعَثَ فيهِم رَسولً...» خدا بر مومنان «منت» نهاد که رسولی را برای تربیت و آموزش آنها فرستاد. پس اصلا پیامبر برای «یاد دادن» و «تربیت کردن» آمده است.
🔻 در روزگار ما رسانهها هم نقش «یاددهندگی» دارند و هم نقش «تربیتکنندگی»؛ پس حتما لازم است شروط بخش دوم آیه را داشته باشند: «يَتلو عَلَيهِم آياتِهِ وَيُزَكّيهِم وَيُعَلِّمُهُمُ الكِتابَ وَالحِكمَةَ»؛ یعنی 1⃣ آیات خدا را گوشزد کنند. 2⃣ مردم را از زشتیها پاک کنند. 3⃣ کتاب و حکمت به مردم بیاموزند.
🔻 این سه ماموریت، در ادامه هم هستند. یعنی تا مرحله اول محقق نشود، رفتن سراغ ماموریت دوم و سوم بینتیجه است و تا دوم محقق نشود، سومی هم نتیجهای نخواهد داشت.
🔻 حالا نگاه کنیم ببینیم که کدام رسانهها و کدام محتواها شروط سه گانه را دارند؟
آنها هستند که ما را به مقصد میرسانند. الباقی هیچوپوچ است.
#تربیت_رسانهای
#قرآن_رسانه
#تفکر_انتقادی
♦️سکولاریزه کردن حوزه علمیه، نقشه شیطان
💢 همه ما و همه شما و همه نسلهای آتیه، آنها باید چشم و گوششان را باز کنند که دوباره هی شیطانها نیایند تزریق کنند که آقا، علما را چه به سیاست؟ علما را چه به دخالت در امور مملکتی؟ این یک نقشه شیطانی است که الان هم مشغول پیاده کردن آن هستند و مشغول تبلیغاتش هستند و بنا علیه بر شما ائمه جمعه و جماعت و بر همه ائمه جمعهها و جماعتها در همه قطرهای اسلامی در همه ممالک اسلامی این مطلب لازم است.
🔰 بلکه فرض است که مردم را بیدار کنید و به مردم بفهمانید این معنا را که این نغمه ای که در همه ممالک اسلامی بلند است که علما نباید به دخالت در سیاست بکنند، این یک نقشهی است مال ابرقدرتها مجری اینها هستند که در داخل کشورها هستند. به حرف اینها گوش ندهید و بخوانید به گوش ملت به ملت بفهمد این معنا را که این نغمه، نغمهای است که میخواهم علما را از سیاست کنار بزنند.
📚 صحیفه امام،ج۱۳،ص۴۳۵
@tollabolkarimeh 🌷
پارسائیان:
💢 حملات سازماندهی شده و هماهنگ به حجت الاسلام پناهیان توسط رسانههای وابسته به ملکه
مَنْ رَوَى عَلَى مُؤْمِنٍ رِوَايَةً يُرِيدُ بِهَا شَيْنَهُ وَ هَدْمَ مُرُوءَتِهِ لِيَسْقُطَ مِنْ أَعْيُنِ اَلنَّاسِ أَخْرَجَهُ اَللَّهُ مِنْ وَلاَيَتِهِ إِلَى وَلاَيَةِ اَلشَّيْطَانِ فَلاَ يَقْبَلُهُ اَلشَّيْطَانُ.
اگر کسى چیزی را بر ضد مومنى نقل کند و قصدش از آن، زشت کردن چهره او و از بین بردن وجهه اجتماعى اش باشد تا او از چشم مردم بیفتد، خداوند او را از ولایت خود خارج مى کند و تحت سرپرستى شیطان قرار مى دهد؛ (ولى) شیطان هم او را نمى پذیرد.
#عدالتخواری
#پناهیان
@tollabolkarimeh 🌷
✅ چه کسانی در پی محروم کردن مردم از مواهب راهاندازی «شبکه ملی اطلاعات» هستند
✍سید عليرضا آل داود
🛑امریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در حالی شبکه زیرساخت ملی خودشان را در دهه 90 میلادی راهاندازی کردند که شبکه جهانی اینترنت متعلق به خودشان بود و اینکه آنها با راهاندازی شبکه امن، سریع، پاک و ارزان در کنار اینترنت مدیریت شده دنبال دفاع از مرزهای افکار عمومیشان بودند، بسیار قابل توجه است.
🛑به عنوان مثال امریکا در سال 1991 با راهاندازی شبکه زیرساخت ملی خود، راهاندازی این شبکه را بهصورت رسمی اطلاعرسانی کرد.
🔴عنوان «زیرساخت ملی اطلاعات» (National Information Infrastructure (NII) یا بزرگراه اطلاعاتی نخستین بار در سال 1991 در ایالات متحده امریکا در قانون پردازش با کارایی بالا High Performance Computing Act of 1991 HPCA موسوم به «لایحه گور» توسط الگور سناتور وقت امریکا، طرح شد؛ هدف این طرح، تضمین استمرار رهبری ایالات متحده در پردازش با کیفیت بالا بوده است
🛑گزارش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی ایران در زمینه توسعه رایانش ابری در قوانین توسعهای کشورهای چین، کره جنوبی و انگلستان نشان داد هر سه کشور مدل مشابه شبکه ملی اطلاعات را در خاک خود پیادهسازی کردهاند، بنابراین برای ایجاد دولت الکترونیکی بر بستر رایانش ابری تحقق شبکه ملی اطلاعات یک جزء اساسی است.
🛑سرعت بالاتر و هزینه انتقال ترافیک پایینتر شبکه ملی اطلاعات نسبت به اینترنت جهانی موجب میشود شرکتهای خارجی مایل به حضور در بازار فناوری اطلاعات کشور پیادهکننده شبکه ملی اطلاعات برای بهبود خدمات خود به سرمایهگذاری در حوزه فناوری اطلاعات آن کشور تشویق شوند
🛑اگر به بازار بسیار بزرگ صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات نگاهی بیندازیم، میبینیم سهم کشورمان از این بازار، سهم بسیار اندکی است؛ اگر شبکه ملی اطلاعات به صورتی که در اسناد بالادستی آمده، راهاندازی شود سالانه حداقل 150 هزار شغل پایدار ایجاد شده و بیش از 2 هزار میلیارد تومان در خرید پهنای باند اینترنت صرفه جویی خواهد شد.
🛑از برکات راهاندازی شبکه ملی اطلاعات پاسخگو شدن سرویسهای اینترنتی خارجی در ایران است؛ راهاندازی این شبکه میتواند پیامرسانها، شبکههای مجازی خارجی و سرویسهای دیگر را مجبور به اخذ مجوز، پرداخت مالیات، بکارگیری جوانان ایرانی در ارائه سرویسها، پذیرش قوانین داخلی ایران، مقابله با جرایم اینترنتی و مجرمان در این فضا کند و این در حالیست که امروز جریان تحریف فضای مجازی را در راستای منافع حزبی جناحی خود هدایت کرده و منجر به هدر رفت هزاران میلیارد هزینه بیتالمال و خسارات بسیاری در حوزه های هویتی-فرهنگی- اجتماعی و اقتصادی شده
hedayat14 nime shahrivar.pdf
532.2K
🛑 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره 14
✅ سر نی در نینوا میماند اگر زینب نبود...
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا