✳️ جیغ بنفش متهمان رانت و پنهانکاری بر خبر دروغ
✅ ماجرا از گزارش دور از واقعیت در روزنامهای شروع شدکه در تحریف و نعل وارونه زدن بر واقعیتهای جاری جامعه ید طولایی دارد. روزنامه شرق در گزارش خود مدعی شد مجلس یازدهم لیست اموال مسئولان را محرمانه و امنیتی کرده است!
بازتاب و انتشار این ادعا در رسانههای زنجیرهای و شبکههای اجتماعی اصلاحطلبان، حاکی از آن بود که آنها در راستای جریانسازی حول و حوش تخریب مجلس انقلابی، سناریویی رسانهای و تبلیغاتی را در پیش گرفتهاند.
روزنامه شرق ۲۰ مهرماه در گزارشی با روتیتر «مهر تأیید اصولگرایان بر مصوبه مجمع تشخیص مصلحت» نوشت: «اموال مسئولان، امنیتی و محرمانه است» تا اولاً مصوبه کمیسیون قضایی مجلس درخصوص اجرایی کردن «قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران» را تحریف کند و ثانیاً اقدامات و مصوبات انقلابی مجلس در طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار را به حاشیه ببرد.
مدعیان اصلاحات در حالی میخواهند القا کنند که مجلس انقلابی بر خلاف شعارها و برنامههایش، دنبال شفافسازی و پیگیری مطالبات انقلابی نیست که از قضا هم طرح شفافیت آرای نمایندگان در حال بررسی و پیگیری است و هم قوانین مصوب درباره طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار که نتایج آن حذف انحصارات و لابیهای شغلی و صنفی و از بین رفتن امضاهای طلایی است.
طرحهایی که صدای رانت خواران و دانه درشتان اقتصادی و اصلاح طلبان وابسته و متنعم از این جریانات فاسد را درآورده است.
👈 پس از آنکه برخی نمایندگان و رسانهها درباره این موضوع اطلاعرسانی کرده و برای افکار عمومی توضیح دادند که محرمانه شدن لیست اموال مسئولان مصوبه مجمع تشخیص زمان مرحوم هاشمی بوده و ربطی به مجلس یازدهم ندارد، عدهای خواستار تغییر آن توسط مجلس فعلی شدهاند.
حال آنکه موضوع از منظر حقوقی دارای موانعی است و بر اساس تفسیر شورای نگهبان، مجلس شورای اسلامی در یک بازه زمانی مشخص و طولانی حق اصلاح یا تغییر مواردی را که مجمع تشخیص مصلحت نظام به مصوبات قبلی مجلس اضافه میکند را ندارد و در حال حاضر امکان اصلاح و تغییر قید محرمانه ماندن که مجمع تشخیص به قانون مجلس اضافه کرد را ندارد.
جالب آنکه مدعیان اصلاحات در حالی داعیه شفافیت دارند که دولت مورد حمایتشان به «دولت محرمانهها» از محرمانههای هستهای گرفته تا قراردادهای غیرشفاف و دور از دسترس عموم مانند واردات بنزین، معاملات نفتی، قرارداد با پژو و ایرباس و حتی اجرایی نکردن مصوبه مجلس در مورد سامانه حقوق و مزایا و... مشهورشد.
اصلاحطلبان که امروز به بهانه شفافیت، نوک پیکان حملات خود را به سوی مجلس یازدهم نشانه گرفتهاند و بر واقعیات موجود نعل وارونه میزنند، زمانی که رئیسجمهورسابق، مصوبه مجلس در مورد سامانه حقوق و مزایا را اجرایی نکرد یا قانون مجلس مبنی بر لزوم گزارشدهی قوه مجریه به قوه مقننه را دور زد، صرفاً سکوت و حتی او را حمایت کردند.
امروز این واقعیت برای همه ایرانیان اهل تفکر و تدبر کاملا روشن شده است که قلب واقعیت و نعل وارونه زدن، بخش غیر قابل تفکیک از شاکله وجودی جریان اصلاح طلب است که دامه حیات سیاسی خود را در سایه همین اقدامات و خبرسازی های دروغین جستجو می کنند.
https://eitaa.com/SALAM42🌹
🔴 تخریب به بهانه "امام صادقی" بودن!
🔻مدتی است در فضای مجازی حاشیهسازیهایی برای انتصاب برخی فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق(ع)(بنیانگذار: مرحوم مهدوی کنی) در دولت یا سایر مراکز صورت میگیرد. کافی است بگویند فلانی که حالا مسئولیت فلان قسمت را گرفته، از درب دانشگاه امام صادق روزی رد شده؛ تخریبهای بخشی از فعالان مجازی شروع میشود! متاسفانه دیده میشود برخی فعالان انقلابی و متدین هم با این تخریبها با طنز و شوخی و تمسخر همراهی میکنند!
🔹بنده صنمی با خروجیهای این دانشگاه ندارم و اشرافی به محتوا و ماهیت و ساختار آن ندارم که نقد و بررسی کنم، اما نقد به بکارگیری فارغ التحصیلان این دانشگاه را متوجه نمیشوم وقتی در مقایسه با انتصاب فارغ التحصیلان سایر دانشگاهها تقریباً هیچ و صفرند! و اساساً قابل قیاس نیست انتصاب فارغ التحصیلان مثلاً دانشگاه تهران در دولتها با انتصاب فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق(ع)! یا سایر دانشگاههای کشور!
🔸از خود میپرسم مگر مدیرانی که از سایر دانشگاهها در دولتها بکارگیری شدهاند(با احترام) چه تخم دوزردهای گذاشتند که حالا به فارغ التحصیلان یک دانشگاه دیگر حمله و هجمه میشود؟!
🔹ماها متاسفانه یاد نگرفتهایم که اگر به یک موسسه یا مکتب یا دانشگاه نقد داریم باید به محتوا و ماهیت و ساختار آن نقد کنیم نه حاشیهسازیهای بی معنی! بطور مثال، اینکه جناب علی صالح آبادی رئیس جدید بانک مرکزی، لیسانسش را در دانشگاه امام صادق گذرانده مهم است اما دکترایش را که از دانشگاه تهران گرفته برای تخریب کنندهها مهم نیست و به بهانه امام صادقی بودن مورد هجمه قرار میگیرد!
🔸اتفاقاً از دلایل موفقیت آمیز بودن یک دانشگاه است که بتواند به جامعه مدیر ارائه کند.(ولو از نظر من و شما به محتوا یا ساختار آن دانشگاه نقد وارد باشد.) اینکه یک دانشگاه بتواند در عرصه عمومی و سیاسی کشور تاثیر گذار باشد و نیروهای موثر معرفی کند یعنی در چارچوب اهداف و برنامه ریزی خودش موفق عمل کرده! حالا اگر من و شما به آن دانشگاه نقدی داریم اشکالی ندارد طرح کنیم.
🔹ضمن اینکه مقایسه خروجیهای همین دانشگاه با همدیگر، ما را به این نکته میرساند که گاهی خروجیهای همین دانشگاه بسیار متفاوتند و قرابتی با همدیگر ندارند! گاهی در سیاست یا فرهنگ یا اقتصاد کاملاً مخالف همدیگر هستند! دانشگاه رباتساز که نیست که انسانهای شبیه به هم تربیت کند! تفاوتها روشن است ولی علت تخریبها روشن نیست!
🔸بله امکان دارد این نقد که چرا خیلی از دست اندرکاران و مدیران و بعضا اساتید دانشگاه از خانواده و فامیل مرحوم مهدوی کنی هستند و مدیریتِ دانشگاه خانوادگی است وارد باشد یا امکان دارید منش سیاسی اصولگرایی مرحوم کنی مورد نقد ماها باشد، اما اینکه جوی برای فارغ التحصیلان این دانشگاه که حقیقتاً خیلی از آنها جوانان مومن و انقلابی و صاحب نظر هستند، درست کنند که در دولت یا مناصب بکارگیری نشوند خطرناک است و باید جلویش ایستاد!
🔹جریان پشت پردهی تخریب میداند چگونه یک طیف از جوانان حزباللهی را از پستها محروم کند اما فعالان مجازی بی اطلاعند و با این جو همراهی میکنند. با شاگردان مرحوم علامه مصباح و خروجیهای موسسه امام خمینی(ره) هم همینگونه برخورد کردند تا از آنها در مناصب استفاده نشود!
❗️خلاصه مواظب باشیم!
https://eitaa.com/SALAM42🌹