فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 توحید، توکل ،امید، غیرت، تسلیم امر الهی و....همه را می توان در چند ثانیه در کلام این کودک فلسطینی دید
#نسل_مقاومت
🔰بزرگترین نابغه تاریخ بشر
🖋خانم کارن آرمسترانگ نویسنده و پژوهشگر انگلیسی و دانش آموخته دانشگاه آکسفورد در کتاب «محمد: زندگینامه پیامبر اسلام» بیان میدارد:
❇️ اگر ما محمد را از همان دیدگاهی که چهرههای بزرگ تاریخی را مینگریم ببینیم، به راحتی به این باور خواهیم رسید که او بزرگترین نابغه طول تاریخ بشر بوده است.
📗منبع؛ کتاب محمد (ص) ، کارن آرمسترانگ، ترجمه کیانوش حشمتی، انتشارات حکمت، صفحه ۳۸
❓اگر گفتن که چرا سفره مردم کوچک شده است؟
🔻این آمار را نشان دهید:
🔹دولت رئیسی از زمان شروع به کار خود مجبور بوده که اقدام به تسویه این حجم عظیم بدهیها کند به طوری که تاکنون ۵۵۰ هزار میلیارد تومان از این بدهیها را تسویه کرده و البته این پایان کار نیست.
🔹اگر فهرست عظیم بدهیهای دولت روحانی نبود، دولت رئیسی میتوانست درآمد حاصل از افزایش ۲ برابری صادرات نفت را صرف بهبود معیشت مردم کند.
🔹جدول فوق شامل بدهیهای ریالی است که از دولت گذشته به جامانده بود و تاکنون توسط دولت سیزدهم تسویه شده است. بدهیهای ارزی دولت گذشته در این جدول نیامده است.
.
♻️ چگونه رأی بدهیم، لیستی یا فردی؟
🔰 در ایان انتخابات برخی ائتلافها و احزاب با تحریف بیانات رهبری، اولا به جامعه القا میکنند که رهبری روی رأیلیستی تاکید دارند و ثانیا اینطور القا میکنند که لیست هم فقط لیستی است که ائتلاف خودشان معرفی کرده!
در حالی که مبنای امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در رأی دادن این است:
▫️اولا / در درجه اول شناخت هر کس نسبت به کاندیداها مقدم بر شناخت دیگران و توصیه دیگران در قالب لیست است.
▫️ثانیا / به هیچ عنوان بدون قید و شرط، رأی به لیست در بیانات ایشان سفارش نشده است. بلکه باید تهیه کنندگان و ساز و کار تهیه لیست را بشناسید که بر اساس سهمیهبندی و باندبازی نباشد.
▫️ثالثا / رهبر انقلاب هرگز سفارش به "لیست خاص" نکردهاند، بلکه باید بین لیستها مقایسه صورت بگیرد. برخی جریانات سیاسی، لیست خود را وحی مُنزَل میدانند که کسی نباید خلاف آن رأی دهد!
♨️ برای رأی دادن باید حجت شرعی داشت. وقتی افرادی را کاملا میشناسید، نباید به هندوانه در بسته اعتماد کنید، خصوصا اگر افرادی که میشناسید، در مردم مقبولیت و رأی هم داشته باشند.
🔰 ایران قبل و بعد از انقلاب
📈 بر اساس گزارش مرکز آماری استاتیستا (statista) در سال 2019، مقایسه ایران قبل و بعد از انقلاب بر اساس آمارهای جهانی نشان میدهد ایران در شاخصهای مختلف اقتصادی، آموزشی و بهداشت و سلامت نسبت به قبل از انقلاب پیشرفتهای فوق العادهای داشته است.
🔻 مقایسه برخی از این شاخصها
1- افزایش تولید ناخالص داخلی 1977(80.6) 2017(454)
2- افزایش میزان سواد بزرگسالان 1976(%36.5) 2014(%84.7)
3- کاهش جمعیت زیر خط فقر 1977(%46) 2014(%10.5)
4- کاهش مرگ و میر نوزادان 1977(%93.3) 2017(%12.8)
5- افزایش امید به زندگی 1977(55.8) 2016(76)
ویدئویی که با عنوان مواد مخدر جدید در دانشگاه شیراز در بسیاری کانالها و گروهها دست به دست میشه، مربوط به ایران نیست.
این اتفاق در سال 2019 در کشور مراکش رخ داده است.
🔶 وضع جهان .. قبل از بعثت پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) چنین بود👆 700 سال جنگ ویران کننده بین ایران و روم
دقت کرده اید؟ در پیجهای باستانگرا مخاطب فقط فکر میکند از اول تاریخ فقط اعراب به ایران حمله کردند و ما را به زور مسلمان کردند! و هیچ!
آنها ابدا به شما نمیگویند، روم (اروپای کنونی) هفتصد سال با ایران جنگید.. بارها ایران و بارها روم شکست خورد و در آخرین جنگ (خسروپرویز) ایران شکست خورد.
آنها ابدا به شما نمیگویند چرا وقتی از روم یا یونان شکست میخوردیم، بت پرست یا مسیحی نمیشدیم!
آنها ابدا به شما نمیگویند ایرانی وقتی دین منطق مند و اخلاقی اسلام را دید، کم کم و در عرض 400 سال مسلمان شد، نه با زور و شمشیر.
آنها ابدا از جنگهای 700 ساله ایران و روم و یونان به شما نخواهند گفت.. چون خودشان از نماینده روم کنونی ( اروپا و آمریکا) مواجب میگیرند..
آنها مخاطب عوام خود را فقط نسبت به اعراب و مسلمانان متنفر میکنند👆
⁉️التماس به حضور یا تبیین!؟
❓مقصود از جهاد_تبیین در عرصه انتخابات و دعوت به انتخابات چیست؟
برخی ممکن است تصور کنند، دعوت به انتخابات این است که در آستانه انتخابات باید سراغ مردم برویم و با خواهش و فدایت شوم و... از آنها بخواهیم که در این عرصه شرکت کنند!
این کار ممکن است بین برخی مردم این تصور را ایجاد کند که حالا که کار نظام گیر است، باز سراغ ما آمده و از ما میخواهد در انتخابات شرکت کنیم و...
اگر این تصور ایجاد شود، شاید در کوتاه مدت، عدهای به خواست ما شرکت کنند، اما در بلند مدت، ممکن است نتیجه عکس بدهد و برخی تصور کنند، با توجه به برخی مشکلات موجود در کشور، الان بهترین فرصت انتقام از مسئولین است و ما با رای ندادن خود، اعتراضمان را اعلام میکنیم!!!
گاهی چنان بیان میشود که انگار مسئولین، از دل همین مردم بیرون نیامدهاند و یا با رای این مردم، انتخاب نشدهاند، گویی نظام از درون یک قوطی عدهای را خارج کرده و به آنها مسئولیت داده و اینها اصلا از مردم نیستند و مردم هیچ نقشی در تعیین آنها نداشتهاند!!!
جهاد تبیین در عرصه انتخابات، یعنی شما این مطلب را به مردم برسانید که حضور شما چه فوایدی برای شما و جامعه شما دارد و عدمحضور شما چه ضرری به جامعه میرساند! از عدم حضور شما چه کسانی سود میبرند و سوءاستفاده میکنند.
جهاد تبیبن در عرصه انتخابات یعنی، مردم بدانند عدم شرکت در انتخابات و عدم همراهی با برنامههای نظام، پیام عدم وحدت و یکپارچگی نظام را به دشمنان مخابره میکند و دشمن را امیدوار به ادامه برنامههای شیطانیاش میکند و قطعا دود آن علاوه بر کلیت نظام در چشم مردم و جامعه خواهد رفت.
🔻ما باید بدانیم، عدم حضور در انتخابات، تنبیه خودمان است و حضور در این آزمون، نفعش برای خودمان و جامعه خودمان است. فقط با انتخابات میتوان افراد شایسته را جایگزین افراد فشلِ بیحالِ بیخیال کرد.