گفته میشود حلقه مشاوران نتانیاهو به وی توصیه کردهاند
که جنگ حداقل باید تا ۸ ماه دیگر و تا زمان ورود ترامپ به کاخ سفید تداوم یابد
مسئله اصلی اما این است که آیا اسراییل توانایی تداوم پایداری ۸ ماهه را دارد؟
در صورت دوام، با ورود ترامپ به کاخ سفید اهداف جنگ محقق میشود؟
میدونستید تصویر چهره رهبری در رسانه های خارجی ممنوعه
الان نه ، بیش از بیست سال هست در رسانه ها دستورالعمل هست
که میگویند چهره رهبر جمهوری اسلامی را تا جایی که میشود نشان ندهید
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برافراشتن پرچم بزرگی از رهبر ایران
در دانشگاه های امریکا
و حرکت سراسیمه پلیس برای برداشتن ان
»»» آیه ی روز :
**************
(ارسال شده توسط برنامه ی «قلم قرآنی هُدی»
دریافت و نصب از https://zenderoid.ir )
وَأَوْفُوا الْكَيْلَ إِذَا كِلْتُمْ وَزِنُوا بِالْقِسْطَاسِ الْمُسْتَقِيمِ ذَلِكَ خَيْرٌ وَأَحْسَنُ تَأْوِيلًا
اسراء - ٣٥
و هنگامی که پیمانه میکنید، حق پیمانه را ادا نمایید، و با ترازوی درست وزن کنید! این برای شما بهتر، و عاقبتش نیکوتر است.
**************
نکته ها:
«قِسطاس»، از تركیب دو كلمه ى «قِسط» به معناى عدل و «طاس» به معناى كفه ى ترازو مى باشد.(96) در حدیث آمده است: امام معصوم، نمونه و مصداق «قسطاس مستقیم» در جامعه ى اسلامى است.(97)
مسائل داد وستد و رعایت حقوق مردم در معاملات، چنان مهم است كه قرآن بارها روى آن تأكید كرده و بزرگ ترین آیه قرآن،(98) مربوط به آن و سوره اى به نام «مطففّین» (كم فروشان) نام نهاده شده است. اوّلین دعوت بعضى پیامبران، همچون حضرت شعیب نیز ترك كم فروشى بوده است.(99)
-----
96) تفسیر المیزان.
97) بحار، ج 24، ص 187.
98) بقره، 282.
99) شعراء، 181 - 183.
**************
پیام ها:
- بازار مسلمانان، باید از تقلّب و كم فروشى دور باشد و فروشنده ى آن باید امین، دقیق، درستكار و با حساب و كتاب باشد. «اوفوا الكیل»
- ایفاى كیل و پیمانه ى صحیح، از نمونه هاى وفاى به پیمان است كه در آیه ى قبل گذشت، زیرا معامله، نوعى تعهّد است. «اوفوا بالعهد... اوفوا الكیل»
- ترازو و وسایل سنجش و محاسبات تجارى، باید سالم و دقیق باشد. «وزنوا بالقسطاس المستقیم»
- دقّت در ترازو، وزن و محاسبات، عامل خیر وبركت است و كم فروشى، خیر و بركت را مى برد. «ذلك خیرٌ»
- فلسفه ى فرمان هاى الهى، خیر خود انسان هاست. «اوفوا، زنوا... ذلك خیر»
- درستكارى اقتصادى، برتر از دارایى وكسب مال از راه كم فروشى است. نتیجه ى دادوستد درست و رعایت حقوق مردم، به خود انسان باز مى گردد، چون ایجاد اعتماد مى كند، ولى كم فروشى و نادرست بودن میزان و حساب، جامعه را به فساد مالى و سلب اعتماد مى كشاند. پس پایان و پیامد خوب، در گرو درستكارى است. «ذلك خیر»
- كسب صحیح، موجب خوش عاقبتى است. «احسن تأویلاً»
كم فروش گرچه به سود موّقت مى رسد، ولى از دست دادن اعتبار دنیوى و فراهم شدن عذاب اخروى، كار او را بدفرجام مى كند.
**************
ارسال شده توسط برنامه ی «قلم قرآنی هُدی»
دریافت و نصب از https://zenderoid.ir
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡋⠉⢀⣀⠉⠙⢿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⢈⣿⣿
⣿⡟⡟⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠻⢿⣿⣿⣿⣿
⣿⣷⣦⣴⣶⣶⣶⣶⠶⣶⣾⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⡿⠻⡟⠀⣀⠀⢹⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣧⡀⠁⠀⣿⠀⢸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣟⠋⠀⣸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣾⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠉⠀⠀⠉⢻⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠛⠛⠀⣸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣶⣶⠀⢸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠁⠀⠀⠀⠈⠙⢿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⠋⢙⣿⣿⣿⣿⠀⢸⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣿⣿⣀⣀⣀⣠⣾⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠿⢿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣟⠁⢀⣤⠀⢹⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣿⣿⣤⣼⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠁⣀⠈⢻⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⡿⠛⢿⡇⠀⣿⠀⢸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣷⣄⡀⠁⠀⣿⠀⢸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⡿⠛⢿⣶⣾⣿⠀⢸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⡷⠀⢺⣀⣀⣀⠀⢺⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣶⣿⠛⠛⠛⠀⠸⠿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣶⣶⣶⣦⠀⢹⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣤⣼⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠛⠛⠛⠻⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠶⠶⠶⠀⢸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣤⣤⣄⠀⢹⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠉⠉⠉⠀⢼⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠟⠛⠿⠀⢸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⠇⠀⣦⡄⠀⢸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣇⠀⠁⣀⠀⢸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠿⠿⠀⢸⠟⠙⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣤⣤⣤⠀⢹⡃⢈⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠟⠛⠉⠀⢼⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣤⣶⣿⠀⢸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣾⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠋⠉⢿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠁⢀⡀⠘⣿⡿⠻⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣇⣀⣺⣷⠀⢸⣷⣴⣿⣿
⣿⣿⣿⡟⠛⠛⠛⠛⠋⠀⣸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣷⣶⣶⣶⣶⡶⠀⢸⡿⠻⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣀⣀⣀⠀⢺⡗⠐⣿⣿
⣿⣿⣿⡏⠉⠉⠉⠉⠉⠀⢼⣿⣾⣿⣿
⣿⣿⣿⣷⣶⣶⣶⣶⣶⠀⠸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⡀⠹⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣦⣼⣷⠀⢹⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠛⠁⢀⣼⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣾⣿⣿⣿
🔻 آنالیز مناظره ی سوم / بخش اول / پزشکیان / جلیلی / قاضی زاده
🔻 مناظره ی فرهنگی دقیقا همانجایی بود که پزشکیان باید خودش را برای کسانی که از آنها رای میخواهد (رای تحریمی ها) نشان میداد و همه را شگفت زده میکرد.
من به شخصه قبل از مناظره حتی انتظار داشتم پزشکیان مانند دفعه ی قبلِ زاکانی عکس هایی بیاورد. تصاویر برخورد با زنان یا عکس های گشت ارشاد تا فرمان این بحث را به دست بگیرد.
البته چنین چیزی به چند دلیل رخ نداد.
1️⃣ نجابت پزشکیان که نشان داد به دنبال فریب بدنه ی رای خود نیست و نمی خواهد نقشی بازی کند که در چهارسال دولتش نتواند از پسش بر بیاید
2️⃣ نوع مناظره ی اول و دوم طوری بود که پزشکیان حدس زد هر چه در این حوزه بگوید با پاسخ طرفین همراه خواهد شد.
🔻در میانه ی مناظره نیز پزشکیان در کمال ناباوری از ژست معترض و طلبکار عقب نشینی کرد و این البته به دلیل جو مناظره بود چرا که او هرچه بیشتر در این نقش فرو میرفت حمله ی دیگران به او که اطرافیانت مقصر هستند بیشتر میشد.
از نقط ضعف اساسی پزشکیان که او را به این وضع دچار کرده حضور پر شمار وزرای روحانی در دولت اوست. فردی که پزشکیان میداند باید نسبت خود را با دولتش حفظ کند اما عکس ها و خبرهای حضور این افراد نمیگذارد.
نقطه ضعف دیگر پزشکیان این است که خیلی نمی تواند به دولت شهید رئیسی حمله کند. چون افکار عمومی هنوز درگیر اتفاقات غم انگیز اخیر است و او میداند این برای او پیامد دارد.
در یک جمله پزشکیان فرصت مناظره ی فرهنگی که نقطه ی قوتش برای جذب آرا تحریمی بود را به شکل فاجعه باری از دست داد. هرچند دو مناظره ی دیگر هست و هنوز برای حکم صادر کردن و معرفی بازنده و برنده زود است.
🔻 علیرضا زاکانی بر خلاف پزشکیان، نقشی که انتظار میرفت پزشکیان بازی کند و تمام مسائل فرهنگ را به طرف مقابل نسبت دهد را با همه توان به پزشکیان و دولت های همسو با او نسبت داد و این رفتار البته شاید برای زاکانی رای آور نشود اما در خاموش سازی پزشکیان در مناظره نقش داشت. به طوری که پزشکیان از میانه ی مناظره کاملا غیر معترض و تغییر یافته از حالت تهاجمی به تدافعی دیده میشد.
🔻 سعید جلیلی در مناظره ی امروز با مثالهایی کوشید بحث را برای مخاطب قابل فهم تر کرده و به اظهارات برخی هوادارانش از جمله رسایی که اخیرا گفته بودند او نیاز دارد ساده تر حرف بزند توجه کرده باشد. او در این بخش موفق بود و البته بیان خاطراتش و تجربه ی دیدارهایش با افراد مختلف به این مسئله کمک کرد. جلیلی در مورد رفع توقیف قلاده های طلا و دیدارش با یک مقام خارجی مجبور به تکرار این خاطره شد که قبلا مطرح کرده بود و این البته لزوماً به این معنا نیست که او حرف نداشته بلکه میتواند به معنای اهمیت دو موضوع باشد. جلیلی اخلاق را در مناظره رعایت کرد و از تهاجم به افراد مگر با در نظر گرفتن اخلاق و صرف پاسخ به ابهامشان خود داری کرد.
🔻 در مجموع میتوان گفت جلیلی در این مسئله هم سبد رای خود را به خوبی حفظ کرده است. البته صحبت های وی در مسئله ی فیلترینگ از جمله مواردی بود که قطعا حامیان پزشکیان در مجازی برای تضعیف وی یا ترساندن رأی تحریمی ها و دعوتشان به رای دادن از ان بهره خواهند برد که در این صورت ضروری است تیم رسانه ای وی برای حل این مشکل و موج تهاجمی که در پیش خواهد بود چاره ای بیاندیشند. هرچند حتی اگر چاره ای نیاندیشند هم سبد رای او ریزش نخواهد داشت ولی باید پذیرفت که او برای پیروزی به آرا بسیار بیشتری نیاز خواهد داشت.
🔻 آنچه خواندید روایتی از سه چهره ی اول است. سه چهره ی دیگر در ادامه ی همین متن روایت خواهند شد. در مجموع آنچه دیدیم همچنان یک دور همی بود و چندان نسبتی با مناظره نداشت....
🔻 آنالیز مناظره سوم / بخش دوم / قاضی زاده / پورمحمدی / قالیباف
🔻 قاضی زاده هاشمی در مناظره ی اخیر یک پیشرفت قابل ملاحظه داشت و آن هم اینکه کوشید از نقش مدافع دولت شهید رئیسی به نقش تهاجم به دولت هایی که وزرایشان در ستاد پزشکیان هستند وارد شود. معلوم نیست این مهم برای او رای آور باشد یا نه اما میتوان گفت که قطعا به گرفتن تمرکز پزشکیان کمک کرده ست. قاضی زاده هاشمی همچنین سعی کرد ایدههایی ارائه داده و از آنها دفاع کند. او تمرکز بیشتر خود را بر این قرار داد تا خانواده ها را طرف سخن قرار دهد.
مهم ترین خوششانسی قاضی زاده این بود که از دولتی حمایت میکند که پزشکیان و پورمحمدی به دلیل جو حاکم بر افکار عمومی و غمی که همچنان در اذهان هست چندان امکان تهاجم به آن را ندارند. از این بابت کار قاضی زاده تا کنون در تهاجم به دولت های دیگر و دفاع از خود پیچیده نبوده است.
🔻 پورمحمدی در مناظره چند جا سعی کرد ژست معترض بگیرد اما تهاجم زاکانی به شکلی بود که او حتی فرصت پیدا نکرد قالیباف یا جلیلی یا اندیشه های آنها را به درستی نزد افکار عمومی بازی دهد. هرچه گفت را زاکانی با این ادعا که او خودش حامی فیلترینگ بوده زیر سوال برد و با حملات مداوم به وی، او را وادار کرد که از مقام تهاجم به وضعیت تدافعی وارد شود.
🔻 مناظره ی سوم که نقطه ی قوت پورمحمدی و پزشکیان به نظر میرسد اما به درستی از آن استفاده نکردند؛ نشان داد که پورمحمدی برای تغییر جو حاکم در دو مناظرهی بعد به احتمال زیاد کار بسیارسختی را خواهد داشت. البته اگر نخواهیم بگوییم کاری غیر ممکن ....
🔻 قالیباف نیز در مذاکره ی سوم همچنان روی ایده ی "چنین کردم پس میتوانم چنین کنم" پیش رفت. چندان وارد تقابل با دیگران یا پاسخ به آنها نشد و البته از اساس پزشکیان به در مناظره (به ویژه در میانه) به گونه ای دچار بی تمرکزی شد که حتی مسئلهی مسکن مهر احمدی نژاد و عدم توجه پیوست فرهنگی در آن که مشاورانش بین دو نیمه به او داده بودند را هم نتوانست درست مطرح کند چه رسد به اینکه بخواهد قالیباف را به چالش بکشد.
و از طرفی هم درگیر زاکانی ماند که باز قالیباف هم از این کم بهره نبرد. قالیباف چند باری بر صحبت های جلیلی و پزشکیان تایید زد که این طور به نظر میرسد که او سعی داشته نیم نگاهی هم به مرددین بین جلیلی و رای دهنده ی مردد برای رای دادن به پزشکیان استفاده کند. قالیباف به تجربیاتش در شهرداری و پلیس اشاره کرد و چندان مورد نقد قرار نگرفت. او همچنان روی تاکید بر "مدیر توانمند برای مدیریت کشور" تاکید کرد. البته باید پذیرفت که قالیباف برای جذب را مردد به چیزی بیشتر نیاز دارد، البته او چون بدنه ی رایی دارد که از طیف جلیلی تا طیف پزشکیان را شامل میشود بدیهی است که باید جانب احتیاط را نیز رعایت کند. اما در مجموع قالیباف به سبک مناظره اول و دوم ظاهر شد و فراتر نرفت.
🔻 جمع بندی: مناظره ی فرهنگی دقیقا نقطهای بود که انتظار میرفت افرادی چون زاکانی، قالیباف، قاضی زاده هاشمی و جلیلی در آن به چالش کشیده شده و پزشکیان و پورمحمدی به شکلی ویژه از آن استفاده کنند. امشب به شکلی شگفت آور این مهم رخ نداد و ماجرا وارونه شد.
اما یک سوال؛ این خوب است یا بد؟
پاسخ روشن است: وقتی در مناظره آنچه که نیاز بود رخ نداد، باید منتظر ماند و دید که ستادهای مجازی کاندیداها در توئیتر میتوانند با مانور روی صحبت های طرف مقابل که ممکن است مخاطبین به آن گارد داشته باشند و یا واکنش نشان دهند، بهره ی لازم را از چیزهایی که گفته شد ببرند یا نه !
🔻 به نظر میرسد زاکانی در مناظره چهارم و پنجم بتواند سرعت گیری برای پزشکیان و پورمحمدی باشد. آنها باید برای این چالش فکری کنند اما با توجه به اینکه تاکنون چنین رخ نداده و این دو نفر فرصت طلایی مناظره فرهنگی را از دست داده اند بعید به نظر میرسد در ادامه چنین رخ بدهد.
سوال؛
اگر اکنون انتخابات رخ بدهد چه میشود؟
پاسخ:
نظرسنجی ها را ندیده ام و به جو حاکم اشرافی ندارم. اما برداشت من بعد از مناظره ی سوم این است که پزشکیان نمی تواند از آرا خاموش و تحریمی و مردد استفاده ی لازم برای پیروزی در دور اول را ببرد.
البته اگر کار به دور دوم بکشد در حالتی خاص میتوان برای او شناس پیروزی قائل شد.
هنوز برای قضاوت زود است. باید منتظر ماند و دید که روزهای پیش رو، ستادهای مجازی، تیم های رسانه ای و هواداران چه خواهند کرد. همه چیز میتواند این دوره کاملا غافلگیر کننده شود....
📌 ضمنا: بازنده ی انتخابات همچنان روحانی است که هیچکس به هیچ عنوان حاضر نشد او را گردن بگیرد.
14.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به توهین #پزشکیان به دانشآموختگان این دانشگاه:
🔻 «پاسختان را هشتم تیر ماه خواهید گرفت»
👌هفت میلیون دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی هستند
🔹بازنشر این باشما