هدایت شده از حسین زمانی میقان
معیارهای جدید نوپدرخواندهها برای تشخیص صلاحیت نمایندگی!
عسگری اصلح نبود چون در حزب عضو نبود!
@hzamanim
🔶🔹 فهرست کتابهای موجود در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ به قلم محمدعلی شکوهیانراد
مخاطبان عزیز نسبت به کتابهای موجودی که از بنده در نمایشگاه کتاب امسال هست، سؤال پرسیدهاند.
بنابر پیگیری از ناشران گرامی، سه عنوان ذیل در نمایشگاه کتاب امسال در حال عرضه است.
1️⃣ آسیبشناسی جامع فضای سایبر، از علتیابی تا تدوین روش اقدام
🔻 انتشارات تمدن نوین اسلامی (فرهنگستان علوم اسلامی)، ویرایش یکم، چاپ یکم، ۱۴۰۳ هـ.ش
2️⃣ نظریهی جنگ در عصر سیستمهای فرماندهی - کنترل
🔻 انتشارات شهید سپهبد صیاد شیرازی (ارتش جمهوری اسلامی)، ویرایش دوم، ۱۳۹۷ هـ.ش
3️⃣ بیداری بزرگ در برابر بازتنظیم بزرگ
🔻 انتشارات کتاب فردا، ویرایش یکم، چاپ دوم، ۱۴۰۲ هـ.ش
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از رجل یسعی
گوگل سرچ فوتو برای
Sustainable urban development
یا مخففش SUD
که به نظر میاد این تصاویر، الهام بخش گرافیست پوستر «آرمانشهر مهدوی» مد نظر موسسه مصاف، هستند.
هدایت شده از محمدعلی رحیمی
🔴 جمعی از صاحب نظران حوزوی و حقوقی در نامه ای به فقهای محترم شورای نگهبان قانون اساسی خواستار اصلاح ایرادات اساسی لایحه عفاف و حجاب شدند
محضر فقهای معظم شورای نگهبان
با سلام و احترام؛
ضمن قدردانی و تقدیم تحیات وافره به جهت سعه صدر و حسن ظن در مواجهه با نقدهای وارد به لایحه عفاف و حجاب، به جهت اهمیت موضوع و تأثیر آن در دهه های آینده نظام جمهوری اسلامی برخی موارد را به اختصار به عرض می رسانیم:
۱.مطابق تصریح ماده ۲۸( صرفا تولید سامانه و عکاسی بوسیله فراجا)، ماده ۴۷ صرفا عکاسی و پیامک بوسیله فراجا) و ماده ۶۳ (انحصار وظیفه ضابط به ارسال مستندات) و به قرینه ماده ۴۸، هرگونه توقیف افراد به دلیل هنجارشکنی و کشف حجاب در خیابان به وسیله همه ضابطین ممنوع بوده و مطابق صراحت ماده ۶۳ حتی مقام قضائی نیز اجازه صدور قرار بازداشت ندارد. به نظر این رویکرد موجبات تغییر نظام حقوقی و کیفری در کشور، تضعیف گسترده ضابطین و خصوصا فراجا در مواجهه با مفاسد و نیز گسترش فساد و تسری به سایر حرمات الهی می باشد.
۲.در مواد ۴۷ و ۴۹ به صراحت «حجاب و محدوده شرعی» مد نظر فقها (به معنای ما یغسل در وضو) نقض شده؛ به طوریکه در تبصره 1 ماده ۴۷ این لایحه،گردن، مچ تا انتهای پا و ساعد زنان از شمول لزوم پوشاندن قانونی خارج شده است. همچنین مطابق ماده ۴۹ و قید «امثال آن ها» در سطر دوم، به انواع کلاه برای زنان به عنوان حجاب رسمیت داده شده است.
۳.وفق ماده ۶۲ ورود افراد هنجارشکن و مکشفه به همه نهادهای حاکمیتی و حکومتی آزاد بوده و این دستگاه ها مکلف به ارائه خدمات به ایشان می باشند؛ این در حالی است که بر خلاف ادعای برخی هیچ گونه قانونی در خصوص عدم ارائه خدمت به افراد مکشفه در نهادهای دولتی فی الحال وجود ندارد. این در حالی است که ماده ۲۹ همین لایحه ورود وکلا به محیط های قضائی را منوط به رعایت حجاب شرعی نموده است.
۴.ماده ۵۴ لایحه (به عنوان ضمانت اجرای کل لایحه) علاوه بر آنکه تأییدی بر خروج از رویکرد جرم انگاری به تخلف انگاری است که برخلاف نظر صریح مقام معظم رهبری میباشد، با درج قیود متعدد عملا احتمال اجرای احکام انتظامی و قضائی پیش بینی شده را به کمترین میزان رسانده است؛ به طوریکه افراد با ادعای امانی بودن وجوه موجود در حساب های بانکی یا کم کردن آن به زیر 11 میلیون تومان، از پرداخت همه جرائم معاف خواهند بود و اجرای احکام نیز اجازه توقیف افراد را ندارد.
۵.به صورت کلی مجازات های مندرجه در اکثر مواد نسبت به قوانین فعلی دارای تخفیف جدی بوده و حتی بازدارندگی فعلی را نیز از بین می برد. دایره نهادهای مسئول و ضابطین به شدت محدود و مقید بوده (بسیج از ضابطیت خلع شده) و همچنین امکانات و زیرساخت های فنی موجود در اختیار فراجا هرگز وافی و کافی به موضوع نیست و از این حیث لایحه مطابق نیازهای جامعه و نظام سیاسی تدوین نشده است.
جمعی از فضلای حوزه علمیه و حقوقدانان
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 چرا به دفتر رهبر انقلاب نسبت خلاف میدهید؟
#حسین_شریعتمداری
🔸متاسفانه مصوبۀ امروز مجلس برخلاف نظر نمایندگان موافق آن، نه فقط توجیه اقتصادی ندارد بلکه اهانت به نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز هست.
🔸در توجیه این مصوبه با اشاره به تعطیلی روز شنبه در آمریکا و اروپا به استفاده از فرصتهای تعامل اقتصادی با جهان تکیه میکنند و از توضیح درباره چهار نکته خودداری میورزند و یا بیخبرند.
🔸اول آن که مگر تعداد مراکز تجاری و تاجرانی که با آمریکا و اروپا تعامل تجاری دارند چه میزان است؟
🔸دوم آن که امروزه بیشتر تراکنشهای اقتصادی الکترونیک است و بهجای تعطیلی شنبهها میتوان برعدم تعطیلی چند بانک در این روز تاکید کرد و از این گذشته مگر فاصلۀ چندساعته چه تاثیر قابل اعتنایی دارد که تصمیم به تعطیلی شنبهها گرفتهاند؟
🔸سوم این که از ابتدا تعطیلی ۲ روز در هفته را اصل گرفتهاند و سپس دربارۀ انتخاب پنجشنبه یا جمعه به بحث نشستهاند و بهجای پنجشنبه به شنبه رسیدهاند و درباره علت ترجیح شنبه به پنجشنبه میفرمایند تعطیلی پنجشنبه متضمن زیان ۸ میلیارد دلاری است! و توضیح نمیدهند که این رقم را از کجا آوردهاند؟
🔸چهارم که از ۳ مورد دیگر اهمیت بیشتری دارد، شنبه روز تعطیل رسمی یهودیان است و نباید نظام مقدس اسلامی به همراهی با آنها متهم شود!
🔸روال و قاعده در بیت حضرت آقا اینگونه نیست و به یقین در نقل این خبر اشتباهی رخ داده است که خطایی سئوال برانگیز است باید هرچه زودتر تکذیب کنند!
🔸همین نسبت خلاف واقع به بیت رهبر معظم انقلاب که نباید بدون بررسی بماند، حکایت از آن دارد که تصویبکنندگان این مصوبه از صحت کار خود اطمینان ندارند و برای جبران این نقیصه بهنقل خلاف واقع روی آوردهاند.
🔸فاصله زمانی ما با اروپا حدود ۳ تا ۴ ساعت و با آمریکا و اقیانوسیه در مواردی بیش از ۱۵ ساعت است؛ بنابراین هنگام روز ما در ایران با شب آنها همزمان است. آیا باید روزها را تعطیل کنیم و شبها کار کنیم تا از همسویی با کشورهای غربی و همراهی با یهودیان عقب نمانیم؟
@Kayhan_online
هدایت شده از بانوی تمدن ساز 🇵🇸🇮🇷
🔺به خبر بالا دقت کنید🔺
این رفتاری که از رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس سر زده، از اصل خبر مهمتر است
ابهام اصلی اینجاست که بر چه اساس رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس به خود اجازه میدهد ابتدائیات شئون قانونگذاری را رعایت نکند؟!
جناب آقای اسماعیلی گویا نمیدانند که شورای نگهبان متشکل از شش فقیه منصوب رهبری و شش حقوقدان است!
این پافشاری خلاف قاعده، برای تصویب یک قانون به چه معناست و چه اهدافی را دنبال میکند؟
آیا قوه عاقله نظام را در طراحی و شان حضور شورای نگهبان برای تشخیص خلاف شرع و قانون اساسی قبول ندارند که متوسل به اخذ استفتا از دفتر مراجع آن هم به این شکل شدهاند؟!
آقای اسماعیلی، چگونه از جایگاه نمایندگی مجلس به خود اجازه میدهند که برای فقها و حقوقدانان شورای نگهبان تعیین تکلیف کنند؟!
این بدعت چیست که از سایر علما استفتا گرفته شود برای موردی که طبق قانون اساسی، اعضای شورای نگهبان باید راجع به آن نظر تخصصی بدهند؟!
آیا چنین رفتارهایی شائبه ایجاد نمیکند که منافع اقتصادی خاص و یا موارد پنهان دیگری مطرح است که تلاش میشود با فضاسازی ذهنیِ تقابل علما با فقها و کوتاه آمدن دلسوزان در این اتفاق، به هر قیمتی مصوبه مجلس به شورای نگهبان دیکته شود؟!
مراقب باشید که معادی هم هست
✍ #م_طالبی_دارستانی
کانال #بانوی_تمدن_ساز 🔻
🆔 @banooyetamadonsaz