هدایت شده از KHAMENEI.IR
1314266881_-164728084.mp3
4.68M
🎧 ولکن الله رمی
🔹 مستند صوتی درباره شهید حسن طهرانی مقدم فرمانده جهاد خودكفایی سپاه
🌷 #بازنشر به مناسبت سالگرد شهادت شهید طهرانی مقدم
📥 کیفیت اصلی: khl.ink/f/18283
قرارگاه مهندسی فرهنگی شهید سپهبد سلیمانی
همچنانکه دوستان عزیز مستحضرید، بخش عمده ای از جریانات اخیر را زنان و دختران بی حجاب و یا بدحجاب رقم
بخش سوم مفهوم شناسی تفاوتهای زن و مرد
در زن و مرد، شاهد دو دسته تفاوت میباشیم. برخی خاستگاهی محیطی داشته و حاصل تربیت اجتماعی و مربوط به ویژگیهای فرهنگی بوده و لذا در اعصارگوناگون، تفاوت کرده است. (فمینیستها برای نشان دادن و متمایز ساختن تفاوتهای طبیعی و بیولوژیک از تفاوتهای محیطی و اجتماعی، به ترتیب از دو واژه جنس (sex) و جنسیت (Gender) بهره میگیرند.)
دسته دوم، تفاوتهایی هستند که خاستگاه طبیعی داشته و تفاوتهایی ذاتی و نه عرضی میباشند. بدین جهت، گذشت زمان خللی در آن ایجاد نمیکند. البته این بدان معنا نیست که چنانچه طبیعی بودن یک تفاوت میان زن و مرد اثبات شد، نتوان هیچ مورد استثنایی برای آن پیدا کرد. (بطور نمونه، چنانچه پذیرفتیم که جمجمه مردان بزرگتر از زنان است، اگر در یک زن یافت شد که جمجمه او بزرگتر از جمجمه مردان است، این مورد استثنایی موجب غیر طبیعی شدن این ویژگی نمیشود. لذا تفاوتهای طبیعی، «غالباً» در صنف مردان و زنان بصورت متفاوت وجود دارد.) ضمن آنکه تفاوتهای تکوینی گرچه ناشی از خاستگاهی طبیعیاند ولی در برخی از آنها، این امکان وجود دارد که عوامل تربیتی و محیطی، آن ویژگیها را تضعیف یا تشدید کنند. (مثلاً در برخی کشورها، زنان برای حضور در پستهای مدیریتی و مناصب سیاسی، با تزریق هورمونهای مردانه تلاش میکنند تا با غلبه بر احساسات خود، بتوانند صلابت و در برخی مواقع خشونت لازم برای پیگیری امور را کسب نمایند.)
۴ - دیدگاههای مربوط به تفاوتها
همانگونه که شهید مطهری در کتاب «نظام حقوق زن در اسلام»، [۷] به خوبی تنقیح نمودند، در برخورد با مباحث زنان و تفاوتهای آنان با مردان، دو دیدگاه اساسی وجود دارد.
۴.۱ - تشابه محوری
عدهای خصوصاً در دنیای غرب، تلاش میکنند میان زن و مرد از لحاظ قوانین، مقررات، حقوق و وظایف، وضع واحد و مشابهی بوجود آورندو تفاوتهای طبیعی و غریزی زن و مرد را نادیده بگیرند. از این تفکر، به دیدگاه «تشابه محوری» تعبیر شده است.
۴.۲ - تفاوت محوری
برخی دیگر خصوصاً با عنایت به آموزههای اسلام، معتقدند که زن و مرد در جهات متعددی با یکدیگر تفاوت دارند و خلقت و طبیعت، آنها را یکنواخت نخواسته است و لذا از لحاظ بسیاری از حقوق، تکالیف و مجازاتها، وضع مشابهی ندارند. این دیدگاه به «تفاوت محوری» نامیده میشود.
قرارگاه مهندسی فرهنگی شهید سپهبد سلیمانی
همچنانکه دوستان عزیز مستحضرید، بخش عمده ای از جریانات اخیر را زنان و دختران بی حجاب و یا بدحجاب رقم
بخش چهارم :
۵ - تحلیل دیدگاهها
اختلافات گوناگون میان ادیان مختلف، نهضتها و جنبشهای اجتماعی و نظریه پردازان علوم اجتماعی و فلاسفه، در نگاه به تفاوتها و محدودۀ آن را میتوان در شدت و ضعف اعتقاد نسبت به این دو دیدگاه اساسی تحلیل نمود. بررسی تفصیلی این اختلافات از حوصلۀ این مقال بیرون است ولیکن به اختصار، به برخی از آنها اشاره میگردد:
۵.۱ - یهودیت و مسیحیت
بطور نمونه، در میان اندیشههای یهودیت و مسیحیت، که دیدگاه کم و بیش مشابهی در خصوص خلقت و ویژگیهای زن و مرد دارند، میتوان تفاوتهای آشکاری در ویژگیهای طبیعی، احکام دینی و جایگاه زن و مرد یافت. (بطور مثال در یهودیت، به تفاوت اساسی میان قوای جنسی زن و مرد اشاره و بیان شده است که: در روابط جنسی، مرد عضو فعال و خودبین است و همیشه این خطر وجود دارد که شهوتش طغیان کند، اما زنها نقش درونگرا و منفعل دارند. شهوت زن مخفی است اما تمایلات جنسی او بیش از مرد است و به همان شدت و حتی بیشتر میتواند بروز کند. [۸] و یا اینکه پدر موظف است به فرزند پسرش تورات بیاموزد اما دختران از خواندن تورات معافند. [۹] و یا در مسیحیت آمده است که حوا از دنده چپ آدم آفریده شده و لذا مرد بر زن تسلط دارد. [۱۰] و زنان اجازه ندارند به مردان تعلیم دهند یا بر آنها مسلط باشند. [۱۱]
۵.۲ - اندیشمندان غربی
در میان اندیشمندان نامدار غربی نیز، «بقراط حکیم»، طبیعت زنان را مرطوب، اسفنجی و سرد و مرد را دارای طبعی خشک و گرم میدانست.[۱۲]افلاطون، وضع مقررات سهل گیرانهتر را برای زنان، با توجه به ضعف نسبی آنان میپذیرد.[۱۳]ارسطو نیز معتقد است که: طبیعت، استعدادهای مختلفی به زن و مرد ارزانی داشته، نقشها و جایگاههای مختلفی برای آنان رقم زده و حقوق متفاوتی نیز مقرر ساخته است. فضایل اخلاقی زن و مرد نیز در بسیاری موارد مختلفاند، چنانکه یک ویژگی برای مرد فضیلت اخلاقی به شمار میآید، اما برای زن چنین نیست. [۱۴] همچنین توماس آکویناس، بزرگترین فیلسوف مسیحی قرون وسطی، زن را در قیاس با مرد، از نظر جسم، عقل و اراده، موجودی ضعیفتر و ناپایدارتر و از لحاظ میل شهوانی، قویتر میداند. [۱۵]
بطور خلاصه می توان تاریخ اندیشۀ غرب را چنین تصویر کرد که تا قرن هفدهم، تقریباً تمامی اندیشمندان غربی، به وجود تفاوتهای طبیعی میان زن و مرد اذعان داشتند، اما کم کم در قرن هفدهم، این تمایزها مورد تردید قرار گرفت. این روند تا اواخر قرن هجدهم ادامه یافت و از اوایل قرن نوزدهم، مجدداً این تفاوتها برجسته شد. پس از آن ، با روی کار آمدن موجهای سه گانه فمینیستی (موج اول فمینیسم از ۱۷۸۰ تا ۱۹۲۰ ادامه داشت و اعتراض به اختصاص ارزشهای مدرنیته به مردان و تقاضای فرصتهای برابر تحصیلی ، سیاسی و...از شعارهای اصلی آنان برد. موج دوم فمینیسم از ۱۹۶۰ تا ۱۹۸۰ به طول انجامید. اعتقاد به ضرورت براندازی نظام مردسالار و جنس برتر بودن زنان از نکات اصلی موج دوم بود. در موج سوم که از ۱۹۸۰ آغاز شده است، تفاوتهای طبیعی زن و مرد پذیرفته شده و ضرورت استفاده از ویژگیهای منحصر به فرد زنان و رسیدن به جایگاه واقعی، طلب میشود.) تفاوتهایی در نوع نگاه به تفاوتها بوجود آمد.
در قرن نوزدهم، فمینیستهای موج اول، قد علم کردند که بر تفاوتهای زن و مرد صحه میگذاشتند ولی منشأ بسیاری از مشکلات از جمله خشونتها و جنگها را همان روحیات مردانه دانسته و بر ضرورت حضور ویژگیهای زنانه از جمله صلح دوستی و عاطفه ورزی در اجتماع، تاکید میکردند. فمینیستهای موج دوم که اغلب آنان، مدافع برابری زن و مرد بودند، تلاش میکردند تفاوتهای زن و مرد را صرفاً در برخی تفاوتهای جسمی دانسته و بقیه تفاوتها را بر ساختة اجتماع و نظام مرد سالار بدانند. پس از آنکه یافتههای علوم تجربی، طبیعی بودن بسیاری از تفاوتها را اثبات کرد و موجب نقض دیدگاه فمینیستهای موج دوم گشت، فمینیستهای موج سوم ظهور کردند که بر تفاوتهای بیشتری مهر تأیید میزدند. (برای مطالعه بیشتر رجوع کنید به حمیرا مشیرزاده، «فمینیسم،از جنبش تا نظریه اجتماعی»؛ نرجس رودگر، «فمینیسم، تاریخچه، نظریات گرایشها و نقدها».)
. بسمهتعالی
#نمازجمعه_انقلابی_کرج
🗓 ۲۷ آبان ۱۴۰۱
💠 خطیب و امامجمعه:
_ #حضرتآیتاللهحسینیهمدانی حفظهالله (نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج)
💠 سخنران پیشازخطبه:
_ #دکترصیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز
💠 میزخدمتاداری:
_ #ادارهکلگاز استانالبرز
_ #دانشگاهعلومپزشکی استان البرز
_ #کمیتهامداد امام خمینی ره استان البرز
💠 میز جهادی:
#مشاورهحقوقی
هر هفته با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز
#واکسیناسیون
هر هفته با همکاری معاونت بهداشت علومپزشکی استان البرز
💠 دیدار آدینه:
هر هفته دیدار و گفتگوی صمیمانه با #حضرتآیتاللهحسینیهمدانی (نماینده ولیفقیه در استان البرز) بعد از نمازجمعه در شبستان مصلای کرج
🌹 از ساعت ۱۰:۳۰ پذیرای نمازگزاران محترم هستیم 🌹
✍️ ستادبرگزاری نمازجمعه کرج
یادماننرفتههمیناقایمهدیترابی☝️حدود ۴سال پیش بخاطر حمایت از رهبر معظم انقلاب و نشان دادن این جملهی معروف روی پیراهنش به هنگام شادی بعد از گل زنی ، چقدر تحت فشار قرار گرفت. پس بیاییم در هر کجای فضای مجازی که عضو هستیم حرکت زیبای این دو نفر در خواندن سرود ملی را بازتاب دهیم و نگذاریم این دو تنها بمانند در میان بی غیرت هایی که سرود ملی نخوانند!!!
👌در شرایط فعلی پشت این دو جوانمرد در امدن برابر است با پشتیبانی از #امنیت_کشور. پس لازم است از حرکت آنها حمایت و آن را تبدیل کنیم به یک جریان رسانه ای بر علیه ورزشکاران و ملی پوشانی که با کشف حجاب و نخواندن سرود ملی به نظام کج دهنی میکنند.
🙏از جوانمردی در ورزش حمایت کنیم. این وظیفهی تک تک ما و شماست
#مهدی_ترابی
#وحید_امیری
↙️اخبارمهم را در "مُنتخَبِ اَخبار" ببینید
eitaa.com/joinchat/1231028412C5231d1781b
هدایت شده از HAJFATHI
✅ ازدواج ارواح
تصور عموم این است که ازدواج یعنی اجتماع دو جسد.
در حالی که ازدواج اجتماع دو روح متفاوت است که در کالبد مرد و زن قرار دارند.
اگر این دو روح الهی نباشند، مومن نباشد، هدف از ازدواج که رسیدن به آرامش هست تحقق نمی یابد.
به همین خاطر توصیه شده که افراد با هم کفو خود ازدواج کنند؛ یعنی مومن با مومن.
👌 بااین توضیح معلوم می شود که چرا نهی شده با آدمهای بی نماز، بی ایمان، بی حجاب، بی حیا و.... ازدواج نکنید.
#دروس_خانواده
✍ محمد علی فتحی
#رسانهحاجفتحی 👇
🆔 @hajfathi_ir
هدایت شده از HAJFATHI
مشکلات را باید پیگیر بشید حل بشه
و الا مثل خوره می افته تو زندگی و....
از #مشاوره نترسید...
از ندانستن و حل نشدن معضل و زندگی تلخ بترسید!
✍ محمد علی فتحی
#رسانهحاجفتحی 👇
|♡| @hajfathi_ir |♡|
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جناب آقای رئیسی لطفا دقت کنید
فاجعه #کنترل_جمعیت و #نسل_کشی و #عقیم_سازی همچنان ادامه دارد و دلسوزان همچنان در خواب عمییییییق بسر میبرند
https://eitaa.com/joinchat/589365248Ca6288e1b07