هدایت شده از ندای پاک فطرت
🔰بیانیه در خصوص اهداف فعالیتها در این مجموعه
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد لله رب العالمین و الصلاة و السلام علی محمد خاتم النبیین و اهل بیته الطیبین الطاهرین و علی جمیع الانبیاء و المرسلین و الشهداء و الصدیقین و جمیع عباد الله الصالحین.
اما از آنجایی که رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای (مد ظله العالی) در جایگاه وارث انبیا علیهم السلام در امر خطیر تربیت امت در خط عبودیت حضرت حق و هدایت جامعه در مسیر رشد و تعالی افراد به سوی هدف آفرینش، در همۀ قضایا و وقایع خُرد و کلان نقش ایفا میکنند، در همین راستا فعالان عرصههای مختلف جامعه را از افراط و تفریط بر حذر داشته و همه را به میزان و قسط و اعتدال شرعی توصیه مینمایند.
از این رو از طرفی در تعریف فعالیت آتش به اختیار میفرمایند:
«من به همه آن هستههای فکری و عملیِ جهادی، فکری، فرهنگی در سرتاسر کشور مرتّباً میگویم: هرکدام کار کنید؛ مستقل و بهقول میدان جنگ، آتشبهاختیار. البتّه در جنگ، قرارگاه مرکزی وجود دارد که دستور میدهد، امّا اگرچنانچه رابطهی قرارگاه قطع شد یا قرارگاه عیبی پیدا کرد، اینجا فرمانده دستورِ آتشبهاختیار میدهد. خب شما افسرهای جنگ نرمید -قرار شد شما افسران جوان جنگ نرم باشید- آنجایی که احساس میکنید دستگاه مرکزی اختلالی دارد و نمیتواند درست مدیریّت کند، آنجا آتشبهاختیارید؛ یعنی باید خودتان تصمیم بگیرید، فکر کنید، پیدا کنید، حرکت کنید، اقدام کنید. گاهی اوقات انسان احساس میکند دستگاههای مرکزی فکر و فرهنگ و سیاست و مانند اینها دچار اختلالند، دچار تعطیلند؛ واقعاً آدم گاهی اوقات احساس میکند. حالا مثلاً فرض بفرمایید اینهمه ما مسئله فرهنگی در کشور داریم، مسائل مهم که شاید من بتوانم ده مسئله اصلیِ فرهنگی را بشمارم که اینها دچار مشکل است.»
که بدین وسیله در واقع به مردم روحیه شجاعت، حق طلبی، پویایی، پرهیز از سست عنصری و کسالت و نیز تقویت نظارت عمومی که همان مصداقی از فریضه عظیمه امر به معروف و نهی از منکر میباشد، میدمند.
و از طرف دیگر به رعایت موازین شرعی و قانونی و داشتن برنامه منطقی و عقلایی و حفظ شئونات اخلاقی هم تاکید دارند.
میفرمایند:
«آتشبهاختیار، به معنای بیقانونی و فحّاشی و طلبکار کردن مدّعیانِ پوچاندیش و مدیون کردن جریان انقلابی کشور نیست. نیروهای انقلابی بیش از همه باید مراقب نظم کشور، مراقب آرامش کشور، مراقب عدم سوءاستفادهی دشمنان از وضعیّت کشور، و مراقب حفظ قوانین [باشند]؛ این مراقبتها در درجهی اوّل متوجّه به نیروهای انقلاب است که دلسوزند، علاقهمندند و مایلند که کشور به سمت هدفهای خود حرکت بکند.»
بنائاً در مجموعۀ "به سوی فطرت" به عنوان یکی از حلقههای میانی سعی وافر بر این است که تمامی برنامهها و فعالیتها طبق موازین شرعی، قانونی و اخلاقی صورت بگیرد و لذا گزارش عملکردهای میدانی این مجموعه به همراه محتوا و مستندات و خروجی این مجموعه جهت بررسی سلامت روند اجرایی و مدیریتی آن به طور شفاف در دسترس هر مسئول محترمی از هر تشکیلاتی قابل ارائه بوده تا جهت ارزیابی مُدقانۀ آن، توسط هر شخصیت حقوقی و حقیقی قرار بگیرد.
هدف این مجموعه تربیت جوان مؤمن انقلابی به منظور نقش آفرینی در عرصههای عملیاتی بیانیه گام دوم است. ما عمل به قوانین نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرامین مقام معظم رهبری امام خامنهای را بر خود واجب میدانیم؛ فلذا هرگونه عدول از مبانی و راهبردهای مذکور و خروج از چهارچوب شرع و قوانین نظام مقدس جمهوری اسلامی را منافی با فرمان معظمله میدانیم.
از خداوند منان عاجزانه و ذلیلانه مسألت داریم که این قدم ناچیز و غیر قابل ذکر را در اطاعت از فرمان ولی امرمان و نائب بر حق حضرت ولی الله الأعظم عجل اللّه تعالی فرجه الشریف به فضل و کرم خود قبول فرماید و با خشنودی و توجهات آن حضرت، ما را از لغزشهای نفس مصون بدارد.
حسین علیپور
11 شهریور 1401
💠کانال ندای پاک فطرت
🆔 @nedayepakefetrat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب، امروز: مجمع جهانی اهل بیت باید پایگاهی برای نشر معارف اهل بیت باشد
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار شرکتکنندگان در هفتمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت علیهمالسلام: مجمع جهانی اهل بیت مرکز مهم و با عظمتی است. این مرکز وابستهی به اهل بیت علیهم السلام است و اهل بیت در دنیای اسلام از یک عظمت و محبوبیت بینظیری برخوردارند.
🔹 اعضای این مجمع بار سنگینی بر دوش دارند. این جملهی معروف از ائمه علیهم السلام که فرمودند: کونوا لنا زیناً که خطاب به همهی ماهاست، همه بایستی مراقب باشیم، این نسبت به شما اوکد است، اهمیت کار شما ایجاب میکند که این جملهی کونوا لنا زیناً در مورد این مجمع و مجموعهی این افراد و اشخاص و افراد خود این مجمع بیشتر مورد ملاحظه قرار بگیرد.
🔺 خب، بایستی اگر بخواهیم این تحقق پیدا کند، بایستی این مجمع را یک پایگاهی قرار بدهیم برای نشر معارف اهل بیت. ۱۴۰۱/۶/۱۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب، امروز: شیعه مفتخر است به اینکه در مقابل نظام سلطه ایستاد/ امروز استکبار اعتراف میکند که بسیاری از خواستههایشان بوسیلهی جمهوری اسلامی متوقف مانده و تخریب شده است/ این از افتخارات نظام اسلامی است
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار شرکتکنندگان در هفتمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت علیهمالسلام: پیروان اهلبیت مفتخرند که مهمترین حرکت در مقابلهی با نظام استکباری، با نظام سلطه از سوی اینها انجام گرفته. خیلی شعار داده میشود امّا آنچه که در عمل روی زمین اتفاق افتاده یک چیز واضح و مشخصی است و آن پرچم جمهوری اسلامی است.
🔹 شیعه مفتخر است به اینکه در مقابل نظام سلطه ایستاد، سینه سپر کرد و این اژدهای هفت سری را که در همهی شئون زندگی کشورها و دولتها و ملتها به نحو ظالمانه و جبّارانه شرکت میکرد متوقف کرد که امروز خود آنها اعتراف میکنند که بسیاری از خواستههایشان بوسیلهی جمهوری اسلامی متوقف مانده و تخریب شده است.
🔺 این یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است و این افتخار شیعه است و این نیست مگر بخاطر الهامگیری از بیانات ائمهی هدی (علیهمالسلام) و اهلبیت پیغمبر. اینها بودند که ما را به تدبّر در قرآن و الهامگیری از قرآن تشویق کردند، تحریص کردند، آنها بودند که معارف قرآنی را برای ما تبیین کردند، آنها بودند که با سیرهی عملی خودشان به ما فهماندند که چهجوری باید عمل کرد از خود امیرالمؤمنین (علیهالصلاة والسلام) تا حضرت عسکری (علیهالصلاة والسلام). ۱۴۰۱/۶/۱۲
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب، امروز: پرچم جمهوری اسلامی پرچم «عدالت و معنویت» است / این همان پرچمی است که انبیاء و ائمه برداشتند
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار شرکتکنندگان در هفتمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت علیهمالسلام: شما در زیارتهای متعدد چه زیارت امام حسین، چه زیارت حضرت رضا (سلاماللّهعلیهما) به وراثت این بزرگواران از انبیاء تصریح میکنید؛ السلام علیک یا وارث ابراهیم خلیلاللّه، السلام علیک یا وارث موسی کلیماللّه.
🔹 این پرچم جمهوری اسلامی همان پرچم است، پرچم ائمه است، پرچم انبیاء است. و نوشتهی این پرچم هم همین دو کلمه است: «عدالت و معنویت». وقتی شما پرچم عدالت و معنویت را بلند میکنید طبیعی است در دنیایی که رفتارش مبتنی بر زور، و فکرش مبتنی بر مادّیت است، یعنی درست نقطهی مقابل عدالت و نقطهی مقابل معنویت، عکسالعمل ایجاد میکند. بعضیها به ما میگویند شما با فلان حرف و حرکت و تصمیم، دشمنتراشی کردید؛ نه، ما با برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی دشمنتراشی کردیم! ما با مطرح کردن احکام الهی دشمنتراشی کردیم!
🔺 وقتی شما عدالت را مطرح میکنید، دنیا و تمدن مبتنی بر سلطه و استکبار قهراً با شما مخالف میشوند. وقتی شما معنویت را مطرح میکنید، دنیای مادی که همه چیزش مبتنی بر مادّیت است و همهی مفاهیم عالم را برمیگرداند به پول، با شما مخالفت میکند، این طبیعی است. بنابراین معارضه و مقابلهی دنیای استکبار و دنیای سلطه با حرکت جمهوری یک امر طبیعی و قهری است.۱۴۰۱/۶/۱۲
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب، امروز: منشأ همه تبلیغات ایرانهراسی و شیعههراسی عصبانیت آمریکا از خنثی شدن نقشههایش توسط جمهوری اسلامی است
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار شرکتکنندگان در هفتمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت علیهمالسلام: دنیای استکبار عادت کرده است که زور بگوید و کسی در مقابل زورگویی او جواب قاطعی ندهد.
🔹 این دنیایی که الان شاید بیش از یک قرن است یا بیشتر که عادت کرده به زورگویی و حرفزدن و تجاوز به ملتها، حالا ببیند که یک ملتی در یک چنین نقطهی حساسی از دنیا در این جغرافیای مهم سینه سپر کرده و با رفتار خود، با گفتار خود، مسلمانها را تشویق میکند به ایستادگی، در مقابل استکبار. طبیعتاً این برایشان غیرقابل قبول است، دشمنی میکنند. برایشان سنگین است.
🔹 این که نقشههای جنایتکارانهی آمریکا در کشورهای مختلف خنثی بشود به وسیلهی جمهوری اسلامی، اینها را عصبانی میکند. یک نمونهاش داعش است. داعش دستساز آمریکا بود دیگر. خودشان اعتراف کردند به این معنا. خب وقتی که جمهوری اسلامی وارد میدان میشود و با همهی وجود در مقابل این توطئه و این نقشه میایستد، اینها برایشان غیرقابل تحمل است. لذا شروع میکنند به عکسالعمل.
🔺 منشأ و مبدأ همهی تبلیغات ایران هراسی و شیعه هراسی و متهم کردن ایران به دخالت در این کشور و آن کشور، منشأ همهی اینها همین عصبانیت و خشم آمریکا از خنثی شدن نقشههایش است.۱۴۰۱/۶/۱۲
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب، امروز: جمهوری اسلامی با افرادی که در دنیای اسلام شیعه نیستند، اما در راه درست حرکت میکنند همراهی کرده است/ چه کسی به قدر ایرانیها به مردم غزه و فلسطین کمک کرده؟
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار شرکتکنندگان در هفتمین اجلاس مجمع جهانی اهلبیت علیهمالسلام: جمهوری اسلامی از اول با افرادی که شیعه نیستند اما در یک راه درستی حرکت میکنند، همراهی کرده است.
🔹 در دنیای اسلام چه کسی به مردم غزه و مردم فلسطین به قدر ایرانیها و به قدر جمهوری اسلامی کمک کرده است؟ کشورهایی که با آنها از لحاظ مذهب مشترکند، یک صدم این کمکها را هم نکردند؛ گاهی لطمه هم زدند، گاهی ضربه هم زدند. ۱۴۰۱/۶/۱۲
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب، امروز: به نظر من مهمتر از پدید آمدن نظام اسلامی تابآوری نظام اسلامی در مقابل دشمنیها است/ جمهوری اسلامی به درخت کهنی تبدیل شده و یک الگوست
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار شرکتکنندگان در هفتمین اجلاس مجمع جهانی اهلبیت علیهمالسلام: ملتهای ما در دوران استعمار دشمن را نمیشناختند، عزم راسخی برای مقابلهی با دشمن نداشتند، کسی را که آنها را هدایت کند مثل امام بزرگوار ما نداشتند. این بود که نتوانستند کاری بکنند. امروز بحمدالله اینها همه فراهم است، امروز ظرفیتها فراوان است، نخبگان کشورهای اسلامی واقعا آماده هستند، آحاد مردم هم همینجور و خب، فعلیت دنیای اسلام هم نظام جمهوری اسلامی است.
🔹نظام جمهوری اسلامی یک واقعیتی است. وعده نیست. نظامی است که بوجود آمده و به نظر من مهمتر از پدید آمدن نظام اسلامی، تابآوری نظام اسلامی است. نظام اسلامی تاب آورد در مقابل این دشمنیها، حملات و این ضربههای گوناگون. توانست تحمّل کند، توانست ایستادگی کند، توانست بماند و توانست قوی بشود. امروز جمهوری اسلامی، جمهوری اسلامی سی سال قبل و چهل سال قبل نیست. امروز بحمدالله آن نهال تازه روییده به یک درخت کهنی تبدیل شده و این یک الگوست. البته عرض کردیم ما اینکه میگوییم جمهوری اسلامی الگوست معنایش این نیست که در همهی کشورهای اسلامی بایستی ساختار سیاسی مثل نظام جمهوری اسلامی باشد. ۱۴۰۱/۶/۱۲
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.khamenei.ir
🔴سرمایهگذاری خارجی توی ایران؛
پایان دولت احمدینژاد ۳۳۲۹ میلیون دلار بوده
سال اول دولت روحانی ۱۳۹۴ م.دلار
سال دوم ۹۴۵ م.د
شروع دولت دوم روحانی ۲۴۳۰ م.د
و سال آخر هم ۲۴۰۰ م.د
و این رقم تو سال اول دولت رئیسی به ۴۸۰۰ میلیون دلار رسیده!
اون زباندنیا و برجام بخوره تو سرتون ایشالا
✍آدم
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 @SHamme_Siasi
🔴برخی از کارهای مثبت که اکنون به برکت دولت مردمی رئیسی اتفاق افتاد و در زمان روحانی خلافش بود:
۱.استرس افزایش قیمت بنزین، الان نیست، قبلاً بود.
۱.استرس فروش نفت، الان نیست، قبلاً بود.
۲.استرس کرونا و کرونا هراسی ، الان نیست قبلاً بود.
۳.استرس تغییر قیمت سکه، الان نیست قبلاً بود.
۴.استرس ارز، الان نیست، قبلاً بود.
۵.استرس قطعی برق، الان نیست، قبل بود.
۶. استرس تاثیر فشار حداکثری آمریکا، الان نیست قبلاً بود .
۷.اقتدار در مقابل آمریکا الان هست ، قبلاً نبود .
۸.الان رییس جمهور اشداء علی الکفار و رحماء للمومنین است ، قبلا نبود.
۹.یارانه ها قبلا به تولید کننده داده میشد لذا همه اقتصاد دانان می گفتند یکی از علل مریض بودن اقتصاد ایران همین است اما الان به مصرف کننده داده می شود.
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 https://eitaa.com/joinchat/955908099Cf0a7d83c81
▪️روحانی حتی آب خوردن مردم رو به کدخدا و برجام، ربط میداد اما آقای رئیسی خادم ملت به توان داخلی اکتفا کرد
طرح غدیر بزرگترین پروژه آبرسانی در خاور میانه است که فقط با تکیه بر مدیریت جهادی توانست به سرانجام رسید.
پ.ن: این پروژه در طی سه سال دوران روحانی به اندازه یک سال پیشرفت داشته ولی تو این یک سال دوران آقای رئیسی به اندازه سه سال پیشرفت داشته است.
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 @SHamme_Siasi
هدایت شده از عیسی زارعپور
🔸امسال برای اولین بار شرکتهای فناوری اطلاعات کشور آستین بالا زده اند و یک «بسته فناورانه» برای «تسهیل سفر و ارائه خدمت» به زائرین آقا اباعبدلله الحسین علیه السلام در ایام اربعین ارائه کرده اند.
🔸دیروز در یک همایش نیم روزه، مهمترین امکاناتی که توسط اپلیکیشنها و پلتفرمهای داخلی برای زائرین عزیز فراهم شده است معرفی شدند که برخی از اونها عبارتند از : به اشتراک وسیله نقلیه تا مرزها، تعیین موقعیت بدون نیاز به اینترنت، خدمات برخط پزشکی، تماس صوتی رایگان از پیام رسان های داخلی منتخب به تلفن های ثابت و سیار کشور، ساماندهی خدام و خدمت گیرندگان، نمایش اطلاعات مراکز خدماتی و موکب ها و خدمات آنها روی نقشه ، خدمات مسیریابی در کشور عراق و چند مورد دیگر که اطلاعات تکمیلی آن در سایت arbaeen.ito.gov.ir قابل مشاهد است.
🔸پنج شنبه گذشته هم در گفتگوی تلفنی با وزیر محترم ارتباطات عراق، ارایه خدمات ارتباطی و تامین اینترنت مناسب برای زائران از طرف اپراتور های عراقی مورد تاکید قرار گرفت و ایشان هم قول مساعد دادند که در نقاطی از مسیر پیاده روی، اینترنت رایگان به صورت وای فای از سوی اپراتورهای عراقی در اختیار زوار عزیز قرار گیرد.
🔸همکارانم در بخشهای مختلف وزارتخانه و اپراتورهای تلفن همراه هم تلاشهای مختلفی را برای ارتقا زیرساختهای ارتباطی به عمل آورده اند که مهمترین آنها عبارت است ارتقاء و بهبود کیفیت ارتباطات در مرزهای غرب و جنوب غربی از طریق استقرار حداقل ۳۰ سایت سیار، تامین اینترنت رایگان از مسیر کربلا تا نجف در حداقل ۱۱ موکب با همکاری اپراتورهای عراقی، تامین اینترنت رایگان در ورودی سه شهر در مسیر مهران تا نجف با همکاری اپراتور عراقی، استقرار بالن سازمان فضایی در شهر مهران برای ارائه اینترنت رایگان به زائرین عزیز .
🔸امیدوارم تلاشهای خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری باعث تسهیل سفر برای هموطنان عزیز شود و از همه زائرین التماس دعای خیر داریم.
🔴اعطای #وام سه تا پنج میلیونی به زائران اربعین😊
در صورتی که از مرزهای زمینی رد شوند مبلغ این وام بدون نیاز به مراجعه به بانک به حساب زوار واریز میشود
✌️🇮🇷😊
♦️وزیر اقتصاد:
تا سقف ۵ میلیون تومان تسهیلات برای حضور زمینی زائران اربعین از سوی بانکهای زیرمجموعه این وزارتخانه پیش بینی شده است.
♦️به منظور پرداخت این وام زائران سرپرست خانواری که یارانه دریافت می کنند، پس از درخواست این تسهیلات در سامانه حج و زیارت(سماح) در صورتی که از مرزهای زمینی خارج شوند، مبلغ این تسهیلات به صورت خودکار و بدون نیاز به مراجعه به بانکها به حساب یارانه آنها واریز شده و با اقساط یکساله از یارانه آنها کسر خواهد شد.
♦️میزان این تسهیلات برای سرپرست خانوار سه میلیون تومان، سرپرست خانوار همراه با یک نفر از اعضای خانوار تحت پوشش او، چهار میلیون تومان و سرپرست خانوار و دو نفر یا بیشتر از اعضای خانوار تحت پوشش او، پنج میلیون تومان است.
🔴۱۰ مأموریت دکتر رئیسـی برای تحول بانکمرکزی
1⃣ تقویت ارزش پول ملی،
2⃣ اصلاح ناترازی بانکها،
3⃣ توقف رشد سالیانه نقدینگی،
4⃣ اصلاح سبد ذخایر ارزی
5⃣ متناسب با نیازهای سرمایه گذاری و تجاری،
6⃣ توسعه دامنه وثایق
7⃣ و تسهیل فرایند وثیقهگذاری،
8⃣ فعالسازی حساب تجاری،
9⃣ تقویت سامانههای نظارتی
0⃣1⃣ و تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی
ماموریتهای اصلی بانکمرکزی است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
اینترنت کودک رونمایی شد
🔹امروز طرح اینترنت کودک توسط وزیر ارتباطات معرفی شد. در سایتی که با عنوان اینترنت کودک معرفی شده، والدین با استفاده از چند روش میتوانند دسترسی فرزندان خود را به سایتهای مختلف اینترنت مدیریت کنند.
🔹در بخشی دیگری هم لیست سایتهای مناسب کودکان و نوجوانان را نشان میدهد.
@Farsna
چند معیار مهم در ارزیابی
دولت روحانی و رئیسی - ۱
1-یک معیار مهم در ارزیابی مدیران، میزان رضایت و امیدی است که در میان ملت یا دشمنان برمیانگیزند. مدیران به همان میزان که در خدمت به مردم موفق باشند، موجب کینه دشمن خواهند شد. در این صورت، طبیعی است زبان دشمنانی که روی نقاط ضعف و گرفتاری مانور میدادند، کُند شود و به ناچار، خبرهای خوب را سانسور کنند. این واقعیتی است که پس از راهاندازی طرح ملی غدیر و تامین آب ۴.۷ میلیون نفر در 26 شهر و 1608 روستای خوزستان به چشم آمد. رسانههای بیگانه و دنبالههای آنها ترجیح دادند حاصل همت و تلاش چندهزار مهندس و کارگر ایرانی را سانسور کنند. آنها در حالی ناراحتی خود را از شادمانی مردم بروز دادند که ظرف چند سال گذشته، با بهانه کردن مشکل آب، به التهاب و ناامنی در خوزستان دامن زده بودند.
2- پروژه آبرسانی غدیر، متاسفانه ۱۲ سال به طول انجامیده بود. بهانه، فقدان منابع مالی بود. پروژه تا سال گذشته، فقط ۴۵درصد پیشرفت داشت و قرار بود سه سال دیگر هم طول بکشد! اما با همت دولت و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص)، ظرف ده ماه به سرانجام رسید تا مردم شریف خوزستان، بیش از این در رنج نباشند. این، یکی از دهها مصداق احیای اعتماد و امید و نشاط در میان مردم است. دولت، درست در زمانی که به مهار قتلعام روزانه 709 نفر در اثر کرونا همت میگماشت، در زمینه گسترش دیپلماسی و افزایش درآمدهای نفتی و غیرنفتی جدیت به خرج داد و ضمنا، ظرفیتهای ملی را تدریجا به میدان آورد. اینگونه بود که دهان رسانههای آمریکایی و انگلیسی و صهیونیستی چه در موضوع کرونا و چه معضل آب خوزستان دوخته شد.
3- اکنون دیگر خبری از یاوهگویی نتانیاهو نیست. او 20 خرداد 1397 گفته بود «مردم ایران قربانی یک رژیم استبدادی بیرحم هستند که حتی آب مورد نیاز را هم از آنها دریغ میکند. عیسی کلانتری وزیر پیشین کشاورزی [رئیس وقت سازمان محیطزیست] اشاره کرد که بهدلیل آسیبهای محیطزیستی، ۵۰ میلیون نفر از جمعیت ایران ناچار به ترک خانه خود خواهند بود.» نتانیاهو در ادامه میگوید: «اسرائیل از مردم ایران حمایت میکند و میخواهد به نجات تعداد بیشماری از آنها کمک کند. ما از فناوری خوبی برخورداریم و میتوانیم حدود ۹۰ درصد از آب فاضلاب خود را بازیافت کنیم. اسرائیل توانایی لازم برای جلوگیری از این فاجعه زیست محیطی را دارد. اسرائيل وبسایتی به فارسی برای آموزش مقابله با بحران آب راهاندازی کرده. ما به کشاورزان ایرانی نشان میدهیم چگونه خانواده خود را سیر کنند. مردم ایران نباید به تنهایی در برابر چنین رژیم بیرحمی بایستند»!
4- این لاف گزاف، در حالی بود که رژیم صهیونیستی در کنار مدیترانه، با بحران آب و خشکسالی دست به گریبان بود. روزنامه هاآرتص همان زمان هشدار داده بود «حتی اگر امسال پربارش باشد، اسرائیل همچنان در وضعیت بحران آب باقی خواهد ماند. مقامات ذیربط میگویند، دریاچه طبریه بهعنوان بزرگترین منبع آب، تا چند سال دیگر بهطور کامل از بین میرود و به مرداب تبدیل میشود». روزنامه تایمز اسرائیل هم به نقل از سازمان آب رژیم صهیونیستی هشدار داده بود در صورت تداوم وضعیت بحرانی، ممکن است در برخی مناطق، هیچ آبی در لولهها وجود نداشته باشد. رژیم صهیونیستی از بزرگترین وارد کنندگان آب در منطقه بوده است.
✍محمد ایمانی
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 @SHamme_Siasi
چند معیار مهم در ارزیابی
دولت روحانی و رئیسی - ۲
5- سخنان فریبکارانه نتانیاهو، دقیقا همان زمانی بود که صهیونیستها از آمریکا می خواستند برای به زانو درآوردن ملت ایران، فشار تحریمها را «حداکثری» کنند. در عین حال، گروهک های تروریستی مزدور سیا و موساد و MI6، سرگرم تحریک به اغتشاش و اقدامات خرابکارانه در مناطقی مثل خوزستان بودند. نخستوزیر مستاصل اسرائیل در ویدئوی مذکور، روی سخنان کسی مانور میداد که دو سال بعد، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیطزیست شد؛ اما نهتنها اتفاق سازندهای در این سازمان رخ نداد، بلکه کسی به معاونت سازمان انتخاب شد که همکار رسانههای ضدایرانی و جاسوس بیگانگان بود. جاسوسان محیطزیستی مرتبط با موساد، در همین دوره بازداشت شدند.
6- ناتواننمایی کشور، بدون کمترین همت و تدبیر برای حل مشکلات، و موکول کردن مسئولیتها به بستن با کدخدا، ویژگی بارز مدیریت اشرافی غربگراست. در رأس این مدیریت، کسی بود که 17 خرداد 94 گفت «تحریمهای ظالمانه باید از بین برود تا سرمایه بیاید، تا مسئله محیطزیست، اشتغال جوانان، و صنعت حل شود، تا آب خوردن مردم حل شود، تا منابع آبی زیاد شود». طبیعتا، تا وقتی مشکلات سر جای خود بود و دولت، اهتمام جدی به حل مشکلات نمیکرد، دلیلی نداشت دشمن، تحریمها را بردارد. ما با یک چرخه دائما کاهنده و تحلیل برنده توانمندی های ملی مواجه بودیم.
باورکردنی نیست؛ اما اوایل مرداد 1394 (دو ماه بعد از سخنان آقای روحانی) آقای «ع- ف» از نمایندگان حامی دولت در مجلس نهم گفت: «احساس میشود در ۱۲ سال گذشته، اروپا از ورود ابرهای بارشی به آسمان ایران جلوگیری کرده، و از زمان توافق، آب و هوا به کلی متحول شده(!) باران هایی که بهصورت سیل درآمده حتما همین بارانهای بلوکهشده ایران بوده که پس از لغو تحریمها آزاد شده. مشاهده میکنید شرایط جوی بعد از مذاکرات تغییر کرده و بارشها افزایش پیدا کرده و گرما کاهش یافته. به نظر میرسد علت خشکسالیهای اخیر، جنگ و جدال هستهای بوده است»!
این در حالی بود که برجام، صرفا امضا شده بود و تازه، از اواخر دیماه 94 به اجرا درمیآمد!
7- چالش مشابه مسئله آب، مشکل تامین برق و گاز بود. قطع برق همزمان با گرمای بیسابقه، کلافهکننده و آزاردهنده شده بود. سطح چالش به این حد نازل رسیده بود که مردم و فعالان اقتصادی از دولت میخواستند جدول خاموشیها را اعلام کند تا بتوانند برنامهریزی کنند؛ اما همان هم دریغ میشد. کشور در حالی دچار چالش شده بود که میتوانست و باید، طبق سند چشمانداز، سیاستهای اقتصاد مقاومتی و برنامه توسعه، صادرکننده برق و گاز در منطقه باشد؛ بدون نفت، ارزآوری داشته باشد و سازوکار مبادلات با همسایگان را چنان در هم بتند، که تحریم از خاصیت بیفتد. اما متاسفانه، مدیریتی که در حوزه نفت میگفت «پالایشگاهسازی، کثافتکاری است»، در حوزه نیرو ادعا میکرد «ساخت نیروگاه برای ۲۰۰ ساعت، توجیه اقتصادی ندارد
و زیر بار فشار مافیای نیروگاه سازی نمیروم»؛ در حوزه ساخت و ساز مسکن هم که میتوانست پیشران رونق اقتصاد کشور باشد، افتخار میکرد حتی یک واحد مسکونی نساخته؛ و مدیر چهارم مدعی بود «تاکید بر خودکفایی در تولید گندم اشتباه است»!
✍محمد ایمانی
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 @SHamme_Siasi
چند معیار مهم در ارزیابی
دولت روحانی و رئیسی - ۳
8- یک معیار مهم در ارزیابی عملکرد مدیران، میزان امیدی است که در میان ملت برمیانگیزند، و بُغضی که در دل دشمنان پدید میآورند. اگر تسریع در بهرهبرداری از پروژه آبرسانی، مردم را امیدوار و شادمان میکند، طبیعی است که دشمنان مترصد برای ایجاد نارضایتی را سر خشم بیاورد و مثلا قرارگاه خاتم الانبیای سپاه پاسداران را بارها تحریم کنند. در ماجرای تحریم بنزین هم مهندسان سپاه بودند که به ساخت پالایشگاه ستاره خلیجفارس همت گذاشتند و با تولید و صادرات بنزین، تحریمکنندگان را تحقیر کردند. نقطه مقابل این رویکرد، مدیریتی بود که با حذف کارت سوخت (شفافیت)، موجبات قاچاق روزانه 100 میلیارد تومان (144 هزار میلیارد تومان ظرف 4 سال) را فراهم کرد و با سوءتدبیر عجیب خود، مجال آشوبافکنی را در آبان 1398 به دشمن داد.
9- اکنون میتوان به حکمت بیانات رهبر انقلاب در دو دیدار به فاصله یک سال پی برد. ایشان ششم مرداد 1400 در آخرین دیدار با دولت دوازدهم فرمودند: «دیگران باید از تجربههای شما استفاده کنند. یک تجربه عبارت است از بی اعتمادی به غرب. در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد؛ به ما کمک نمیکنند و هرجا بتوانند ضربه میزنند؛ آنجایی که ضربه نمیزنند، آنجایی است که امکانش را ندارند؛ این تجربه بسیار مهمّی است. مطلقاً نبایستی برنامههای داخلی را به همراهی غرب موکول و منوط کرد، چون قطعاً شکست میخورَد. شماها هم هرجایی که کارهایتان را منوط کردید به غرب، ناموّفق ماندید؛ هرجایی که قد عَلَم کردید و حرکت کردید، موفّق شدید. نگاه کنید کار را؛ کارکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم اینجوری است. هرجا شما موضوعات را به توافق و مذاکره با غرب و آمریکا و مانند اینها موکول کردید، آنجا ماندید و نتوانستید پیش بروید؛ چون آنها کمک نمیکنند، دشمنند دیگر... یکبار توافقها را نقض کردند و کاملاً بیهزینه نقض کردند. و الان هم که گفته میشود بایستی تضمین بدهید که نقض نمیکنید، میگویند تضمین نمیدهیم».
10- رهبر انقلاب، همچنین چند روز قبل در دیدار با اعضای دولت سیزدهم گفتند: «در بخش توفیقات، به نظر من مهمترین توفیق این دولت، زنده کردن امید و اعتماد در مردم است. مجموع عملکرد دولت، به مردم این احساس را داد که دولت وسط میدان است، مشغول کار است، دارد تلاش میکند و برای آنها خدمت میکند. این، امید مردم را و اعتماد مردم را تا حدود زیادی احیا کرد... یک توفیق دیگری که شما پیدا کردید، این سفرهای استانی است... توفیق دیگری که شما داشتید، سرعت عمل شماست در قبال حوادث پیشبینی نشده مثل سیل و زلزله... یک توفیق دیگرِ دولت، این بود که جامعه را از حالت چشمانتظاری و نگاه به بیرون خارج کرد... اینکه حالا باید حتماً با فلان کشور ارتباط برقرار کنیم تا مشکلات مان حل بشود، یا فلان گره باید از فلان جا باز بشود تا مشکلات ما حل بشود، این خیلی برای کشور مضر است... یک توفیق دیگر شما این است که این دولت، از فرافکنی و بهانهتراشی احتراز کرده و مسئولیّت پذیر بوده. ما در این مدّت، از مسئولین محترم دولتی نشنفتیم که بگویند «نمیگذارند کار کنیم، اختیار نداریم، اختیارات دست ما نیست»... میگوید «ما هستیم، باید کار کنیم و کار هم میکنیم. این نقطه مثبت بسیار مهمّی است».
✍محمد ایمانی
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 @SHamme_Siasi
رسائل چهارگانه تبلیغ اربعین.pdf
983.6K
💎محتوای تبلیغی اربعین💎
🔰محتوای تبلیغی با رویکرد #جهاد_تبیین برای مبلغان
محتوای فعلی شامل چهار مقاله با موضوعات زیر می باشد:
✅1-تاثیر اربعین در رشد معنویت در جهان
✅2-الگوگیری از حرکت امام سجاد (ع) در فرمان تبیین
✅3-الگوگیری از حرکت حضرت زینب(س) در فرمان تبیین
✅4-مقایسه انقلاب اسلامی و قیام امام حسین علیه السلام
#اربعین
کانال نُمو
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 @SHamme_Siasi
✅ چرا رهبرانقلاب در یک سال اخیر بیشتر مسئولین را از کار نمایشی نهی میکنند
🔺 تاکید رهبرانقلاب در یک سال اخیر بر پرهیز از کار نمایشی، یک توصیه ساده نیست بلکه به مرور مشخص میشود که تکرار و تاکید ایشان جنبههای پراهمیت و حکمت آمیزی در درون خود داشته است.
🔹 چرایی اصرار بر عدم کار نمایشی
گرچه رهبری همواره مسئولین را از نمایشی کار کردن پرهیز دادهاند ولی در سالهای اخیر کشور از کارهای نمایشی ضربه زیاد خورده است. برجام یکی از ابر کارهای نمایشی سالهای اخیر بود که بسیاری از مولفه های نمایشی بودن را در خود داشت. در این میان بی عملی دولت گذشته سبب شده که معدودی از مسئولین یا فعالین سیاسی به بهانه کم تحرکی گذشتگان به این طمع بیافتند که صرفا با حضورهای نمایشی میتوانند خود را کارآمد نشان بدهند یا کارآمدی را در این موضوع خلاصه کنند.
از سوی دیگر سیر صعودی توجه بیش از حد مدیران و فعالین سیاسی به شبکه های اجتماعی و تاثیر پذیری از موضوعات برجسته شده توسط رسانه ها در سالهای اخیر سبب شده که در معرض خطر نمایشی شدن بیشتر قرار بگیرند. در این میان برجسته شدن نقش مشاوران رسانهای بیش از مشاوران دیگر در نزد مدیران در سالهای اخیر یکی از خطرهایی است که امکان نمایشی شدن برخی اقدامات مدیران را تقویت کرده است. به همین دلیل توصیه رهبرانقلاب می تواند جنبه هشداری داشته باشد که چنین آسیبی بیش از گذشته برای مدیران محتمل شده است.
🔹 پرهیز از اشتباه و افراط در تعیین مصادیق کار نمایشی
در کنار تاکید رهبر انقلاب در دوری از کار نمایشی اما نباید در تشخیص مصادیق دچار اشتباه و یا افراط در برداشت در این زمینه شد. همانطور که از اظهارات و تاکیدات رهبری در دیدار با هیات دولت نیز به خوبی می توان برداشت کرد، حضور بی واسطه در میان مردم و حضور سریع در میدان به معنای کار نمایشی نیست بلکه حضور به موقع مسئولان در حوادث نه تنها کار نمایشی محسوب نمیشود بلکه باید بر اطلاع رسانی آن هم اصرار داشت چون سبب آرامش و امیداوری مردم می شود.
از همان اظهارات ارزشمند رهبری این موضوع نیز برداشت میشود که برجسته سازی شعائر انقلاب توسط مدیران را نباید به حساب ریاکاری گذاشت بلکه باید باید به مرور بیشتر نیز زمینه بروز آن را فراهم کرد. همچنین اطلاع رسانی کارهای خوب را نباید به حساب نمایش گذاشت بلکه رسانه ها و فعالین شبکه های اجتماعی در برجسته کردن کارهای خوب مسئولین باید پیشقدم باشند.
🔹 پس کار نمایشی چیست؟!
در کار نمایشی هدف اصلی تحت تاثیر قرار دادن مردم است تا یک کار کوچک را بزرگ و یا یک کار نمایشی را واقعی تصور کنند. بنابراین بزرگنمایی یا حتی ارائه اطلاعات گمراه کننده و فریبنده درباره اقدامات به نوعی کار نمایشی محسوب میشود. از این منظر اگر وعدهای داده میشود که اجرایی شدن آن ممکن نیست و یا در زمان گفته شده امکان تحقق آن وجود ندارد، یک کار نمایشی محسوب میشود.
🔹 کار نمایشی پنهان!
گاهی اصرار به کارهای به ظاهر درست ولی بدون اولویت خود از مصادیق کار نمایشی است. مثلا اصلاح یارانهها اولویت اقتصادی است اما برخی کارهای دیگر اقتصادی گرچه ترمیم موقت اقتصادی محسوب میشود ولی در نهایت به اقتصاد پایدار کمک جدی نمیکند؛ بنابراین اصرار به انجام آن به نوعی کار نمایشی محسوب میشود.
در حوادث نیز اینگونه است، وقتی افکار عمومی متاثر از یک حادثهای شدهاند حضور به موقع مدیران در آن حادثه جنبه التیام و آرامش بخشی و تکریم افکار عمومی دارد ولی اگر بیش از حد واقع به آن حادثه توجه شود و کارهای مهمتر و بر زمین مانده کشور نیز تا مدتی تحت تاثیر آن حادثه باشد، دیگر ماندن بیش از حد مسئول در آن حادثه جنبه نمایشی بودن پیدا خواهد کرد.
🔹 بهترین کار نمایشی
عدم مشارکت دادن مردم در کارها توسط مدیران، خود نیز از مصادیق کار نمایشی هست. اما اگر مدیران موفق بشوند که مردم را در کارهای خود شریک کنند و زمینه مشارکت آنها را فراهم کنند بزرگترین و به صلاح ترین کار نمایشی را انجام داده اند.
✍مهدی جهانتیغی
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 @SHamme_Siasi
هدایت شده از عیسی زارعپور
🔸 فراهم کردن زیرساختهای حقوقی و فنی برای مراقبت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی و کاهش آسیبهای این فضا برای خانواده ها، سالهاست که در کشورهای مختلف دنبال می شود و اتحادیه بین المللی ارتباطات و سایر مراجع بین المللی هم مقررات و توصیه های مختلفی در این خصوص برای کشورها دارند. در کشور ما نیز در سالهای گذشته بخش خصوصی و دولتی تلاشهایی را در این خصوص انجام داده است که حاصل این تلاشها در قالب ابزارهای مختلف برای مراقبت از کودکان از طریق درگاه family.ict.gov.ir قابل مشاهده است.
🔸 دیروز در چهارمین جلسه راهبری سند حفاظت از کودکان و نوجوانان در مجازی، سه طرح شامل سند نظام رتبه بندی محتوای فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان، نسخه کودک و نوجوان «تلوبیون» و زیرساخت اینترنت کودک و نوجوان رونمایی شد .
🔸 وزارت ارتباطات با راه اندازی این زیرساخت، امکان مدیریت حضور کودکان و نوجوانان در فضای مجازی را برای خانواده ها فراهم کرده است. این طرح سه بخش دارد که در بخش اول با استفاده از شماره گیری *456# در هر سه اپراتور همراه، می توان سیم کارت را در حالت کودک و نوجوان قرار داد که در آن خانواده ها می توانند متناسب با شرایط سنی هر فرزند و اقتضائات خاص خانواده خود، یکی از چهار سطح دسترسی تعریف شده در این طرح را برای کودک یا نوجوان خود فعال کند. جزییات این دسترسی ها در سایت 456.ir درج شده است.
🔸 امکان دیگر که در قالب این طرح برای خانواده ها فراهم شده است، اپلیکشین 456 است که از «بازار» و سایر مارکتها قابل دانلود است و در آن علاوه بر امکان قبلی، خانواده ها می توانند خودشان تعیین کنند که فرزندشان اجازه دسترسی به چه سرویسهای داخلی و یا خارجی را داشته باشد. در نهایت امکان سوم فراهم شده، دسترسی ایمن به سرویسهای جستجو در وب و ویکی پدیا است که از طریق سایت 456.ir قابل دسترس است.
🔸 این خدمات جدید در ابتدای راه هستند و امیدوارم با بازخوردی که از خانواده ها دریافت می کنیم، در گامهای بعدی خدمات بهتری را برای آنها فراهم کنیم.
وزیر راه: به مردم زمین رایگان برای ساخت مسکن میدهیم
رستم قاسمی
🔸ما یک عقبماندگی جدی در بخش ساخت مسکن در کشور داریمب بخش عمده آن مرتبط با پاسخگویی به نیازهای جدید است و بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون مسکن کم داریم.
🔹از مهرماه به بعد، تحویل مسکن به متقاضیان ادامه پیدا خواهد کرد، در شهرهای که زمین وجود دارد، ما زمین رایگان میدهیم تا بروند و در مدت زمان معین خانه بسازند.
🇮🇷
🔴 فوری/ اقدام بسیار مهم وزارت اقتصاد
برای شهرداریها و دهیاریهای خوزستان
🔻سیداحسان خاندوزی، وزیر اقتصاد در توئیتر نوشت: در راستای تاکید آقای رئیسجمهور بر #عدالت_مالیاتی و منطقهای، با پیگیری وزارت اقتصاد و برای اولین بار بیش از ۵ هزار میلیارد تومان از عوارض آلایندگی شرکتهای نفتی در #خوزستان به حساب شهرداریها و دهیاریهای استان واریز شد یعنی بیش از کل عوارض پرداخت شده ۱۰ سال گذشته.
🔹نظارت دقیق بر توزیع و تقسیم و هزینهکرد این مبالغ از سوی دستگاههای نظارتی و رسانهها و فعالان مطالبهگر، میتواند جلوی اتلاف این پول کلان را بگیرد. استانداری، فرمانداریها، شهرداریها، دهیاریها و شورای شهر و روستاها باید شفافسازی کرده و مبالغ دریافتی و هزینهکردها را به مردم نشان دهند.
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 @SHamme_Siasi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 در روز هفدهم شهريور۵۷ رهبرانقلاب در كدام شهر بودند | ماجرای نامه ايشان به يكی از افراد قم
🔻من از روز #هفدهم_شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آن که این حادثه خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی به دنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند.
⚠️این، نکته خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همه #عبرتها را به ما درس میدهد. کسی که روزنامههای آن وقت و اظهارات مسؤولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند. عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، به عنوان #تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند. در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدیّتی ندارند، به عنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرفی میکردند. من در آن روز این #احساس_خطر را کردم.
🔹آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و این سیاست رژیم را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشّاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم.
🔹روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفده شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطّلع شدیم.
🔺من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیله مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود. ۷۶/۰۶/۱۹
💻 Farsi.Khamenei.ir