فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#رهنمود_ولیّ
امام خمینی(ره) :
⚠️سه ماه طلایی را قدر بدانید...
#اینالرجبیون
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
⭕️ در #جهاد_تبیین، بیان دستاوردها و پیشرفتهای انقلاب بسیار بیشتر از نقد کردن، جایگاه دارد. انقلابی همیشه منتقد، کمک موثری به جنگ فعلی رسانهای علیه جمهوری اسلامی نخواهد کرد.
انقلاب اسلامی، الان مردانی میخواهد که سختی در راه بیان دستاوردهای انقلاب را با لذت نقادی سیاسی، عوض کنند.
👤 مهدی جهان تیغی
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | نویسنده واقعی بیانیه #گام_دوم چه کسی است؟
⁉️ چرا در ۲۲ بهمن ۹۸ رهبری نامهای به مردم ننوشتند؟!
♨️ نطق ادبی برگزیده سازمان ملل مربوط به کیست؟
♨️ رفتار عجیب #پوتین در ملاقات با رهبری
♨️ نحوه استقبال یک عارف بزرگ از #رهبر_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#رهبری_بی_نظیر
#ایران_قوی
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
""#جهاد تبیین"" که آقا دستورش رو دادن یعنی اینکه بجای خبرهای نا امید کننده بیایید خبرهای خوب و پیشرفت های کشور را به مردم بیان کنیم.
#جهاد_تبیین
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
ایران در شمار کشورهای اصلی تولیدکننده واکسن کرونا
🔸عین اللهی، وزیر بهداشت در بیست و هفتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی:
🔹ایران در شمار چند کشور تولید کننده واکسن کرونا با پلتفرمهای مختلف است.
🔹کرونا یک آزمون واقعی برای کشورها بود و جمهوری اسلامی با کمک و همت مردم توانست از کشورهای موفق در مقابله با کرونا باشد و اگرچه همین امروز در پیک اُمیکرون هستیم، اما توانستهایم خطر عمده را رد کنیم.
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظاتی شاد از دیدار فرزندان شهدای مدافع حرم با پدر امت
@Farsna
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
شم سياسی
🔴 واکنش وزیر ارتباطات به مقایسه سرعت اینترنت ایران و افغانستان : 🔹 سرعت اینترنت همراه در ایران ۱۰۰
❌ دروغ برخی رسانههای اصلاحطلب برای تحقیر ایران
▪️سرعت اینترنت ایران همرده افغانستان شد؟
▪️در آخرین به روزرسانی سایت speedtest رتبه ایران در اینترنت موبایل بین ۱۳۸ کشور جهان ۷۷ است که ۷ رده کاهش یافته است.
▪️البته رتبه ایران در این زمینه از کشورهایی مانند روسیه، برزیل، آرژانتین، لبنان، هند، اندونزی و تاجیکستان بالاتر است، ضمن اینکه افغانستان در رتبه ۱۳۷ در این رتبهبندی و در ردههای آخر قرار دارد.
▪️این درحالی است که برخی رسانههای اصلاح طلب در اقدام ضدایرانی از هر حربهای حتی دروغگویی برای تحقیر جمهوری اسلامی با مقایسه آن با افغانستان استفاده میکنند.
💠گزارش کامل را اینجا (https://tn.ai/2662755) بخوانید
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
🍀قلم را یارای کتابت این امور نیست!
🔸هر وقت به محضر آقا شرفیاب می شدیم به تناسب وضع مزاجی شان مطلبی جهت استفاده ما بیان می فرمودند؛ حتی گاهی به لحاظ ضرورتی که احساس می کردند شمه ای از مشهودات خود را، بدون اینکه کمترین اشاره ای به عین مشهود داشته باشند در نهایت کتمان از بیان مصادیق آن، در خور فهم ما مطرح می نمودند.
🌱روزی پس از استماع چند لفظ و مفهومِ مرتبط با مباحث عرفانی، که این بنده ناچیز و مستمع بیچاره را به وجد آورده بود و خیال می کرد سبکبار شده است، بعد از حدود یک ربع ساعت و قبل از اتمام فرمایش خود مطلب را بی درنگ نیمه تمام گذاشته فرمودند:« بس است دیگر بروید.» البته احساس بنده این بود که ایشان لیاقت و استعداد استماع فرمایشات خود را در من نیافتند لذا خواستار ادامه مطلب نشده و عرض کردم آقا چرا این مطالب را به صورت کتاب به رشته تحریر در نمی آورید؟ در جواب فرمودند:« قلم را یارای کتابت این امور نیست، آنچه به قلم می آید الفاظ و مفاهیم است نه خود حقیقت.»
🔸آری، چه زیبا فرمود حضرت امام جعفر صادق(ع): « مَنْ عَرَفَ اللَّهَ كَلَ لِسَانُهُ » ترجمه: هر کس خدا را – بر سبیل مشاهده – شناخت، زبانش از اشارت و عبارت ناتوان گردید. به بیان دیگر می توان گفت کسی که واقعا معرفت خدا برایش حاصل شده است گوئی او را داخل در وادی اسرار کرده اند ولی بیان آن اسرار ممنوع است.
🌱خواجه عبدالله انصاری می فرماید:«چون آفتاب معرفت عیان گردد، عارف بی بیان گردد.»
(بخشی از گفتگو با یحیی مرندی، فرزند بزرگوار آیت الله مرندی «ره»)
✅برشی از نشریه علمی-ترویجی «فلاح»
(هفته نامه بهمن ماه 1400)
🛑️ بیلبوردهایی که در روز میلاد امیرالمؤمنین، توسط سازمان زیباسازی شهرداری تهران، مقابل دفتر مسئولان کشور و شهردار تهران نصب شد!
🔷 بخشهایی از نامه حضرت امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) به مالک اشتر
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
⭕ تحریم ناپذیری اقتصاد از طریق ارتباط با بریکس
▪️بریکس گروهی متشکل از برزیل ، هند ، چین و آفریقای جنوبی است که نمایانگر نیمی از جمعیت جهان و 38 % قدرت اقتصادی دنیاست که نمی خواهد تحت سیطره اروپا و آمریکا باشد . سه کشور بریکس در چابهار ، کریدور شمال _جنوب و در طرح جاده ابریشم ، با ایران همکاری دارند . ایران از طریق ارتباط بیشتر با کشورهای مختلف از جمله گروه بریکس قصد دارد تا با گره زدن منافع آنها به ظرفیت های خودش ، تحریم ناپذیری اقتصادش را رقم بزند .
▪️افزایش نقش ترانزیتی ایران باعث آسیب پذیری کمتر آن در عرصه ی اقتصاد بین الملل می شود .
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
📰خلاصهای درباره فایل صوتی فرماندهان سپاه و شرکت یاس
🔹️شرکت یاس چه بود و برای چه ایجاد شد؟ شرکت یاس در بحبوحه درگیری میدانی نیروی قدس سپاه با داعش و تروریستهای تکفیری و در شرایطی که دولت روحانی حاضر به پشتیبانی از رزمندگان در میدان نبود، تاسیس شد.
🔹️این شرکت قرار بود از طریق اجرای پروژههای عمرانی منابع مالی لازم را برای پشتیبانی از جبهه مقاومت تامین کند.
🔹️با این حال شرکت یاس نتوانست به طور کامل در اهداف اقتصادی خود موفق شود و از طرفی چون بیرون از ساختار سپاه و شهرداری ایجاد شده بود، سیستمهای نظارتی این دو نهاد نتوانسته بودند نظارت موثری را در حین فعالیت این شرکت داشته باشند.
🔹️اما با مشکوک شدن فرماندهان سپاه به نحوه عملکرد شرکت، مجموعه نظارتی سپاه به موضوع ورود کرده و متوجه تخلف افرادی به نام محمود سجادینیا (سیف) و عیسی شریفی میشوند و بلافاصله ضمن منحل کردن این شرکت، متخلفان را به دادگاه نظامی معرفی میکنند. محمود سیف و عیسی شریفی از افراد بیرون سپاه بودند که در پروژه یاس فعالیت میکردند.
🔹️سردار عزیز جعفری به عنوان فرمانده وقت سپاه در این جلسه، گزارش یک تخلف را از سوی معاون اقتصادی وقت سپاه دریافت میکند. آنچنان که در فایل صوتی هم مشخص است، وی خواهان پیگیری و بررسی بدون ملاحظه، تلاش برای احیای بیتالمال و نهایتاََ ارجاع به دستگاه قضایی میشود.
🔹️ذوالقدرنیا به عنوان گزارشدهنده این تخلف معتقد است در این ماجرا آقای مسعود مهردادی (معاون بنیاد تعاون سپاه) قصور کرده و نظارت و مدیریت کافی را انجام نداده است. ذوالقدرنیا که به دلیل تفاوت دیدگاه و حساسیتهای فوقالعاده نظارتی، همه احتمالات نسبت به سوء تدبیر یا نا آگاهی سایر افراد را با فرمانده کل سپاه مطرح میکند و منجر به پیگیری و تشکیل جلساتی در سطوح عالی میگردد که نتیجه آن شفاف شدن تخلفات و اشتباه بودن برخی اعتمادهای نابجا و همراهی همه افرادی که در فایل از آنها نام برده شد، میگردد و نهایتاََ بررسی عملکرد تمامی این افراد به نهادهای نظارتی و قضایی سپرده میشود و پس از پیگیری مشخص میشود که با کوتاهی آقای مهردادی و اعتماد بیش از حد ایشان به مجرم اصلی (یعنی آقای سیف) خود ایشان شخصاََ سوء برداشتی از بیتالمال نداشته است.
🔹️آقایان قالیباف، آبرومند و حاج قاسم سلیمانی و بسیاری دیگر از افرادی که سلامت شخصی و مالی مهردادی را میشناختند نیز به او خوشبین بودند و تصور تخلف در زیر مجموعه وی را نداشتند.
🔹️مهردادی با اینکه فرد پاکدستی بوده و شخصاََ هیچ سوءاستفاده شخصی نداشته است، اما با اعتماد بیش از حد به محمود سیف (محمود سجادینیا) باعث شکلگیری این تخلف در مجموعه تحت مدیریت خود شده بود. در نهایت همین کوتاهی و اعتماد بی مورد، کار دست خود مهردادی داد و این فرد با شکایت سپاه در دادگاه نظامی به دلیل سوء مدیریت به ۲ سال زندان محکوم میشود.
🔹️محمود سجادینیا و عیسی شریفی دو نفر اصلی در تخلف صورت گرفته نیز با پیگیریهای انجام گرفته توسط مسئولان ارشد سپاه، دادگاهی شده و محکوم میشوند. عیسی شریفی به ۲۰ سال حبس و رد مال ۴۸۰ میلیارد تومانی در دادگاه محکوم میشود و هم اکنون نیز در زندان دوران محکومیت خود را به سر میبرد. محمود سیف نیز به ۳۰ سال زندان و رد مال محکوم میشود. اموال و داراییهای حیف و میل شده نیز از آنها پس گرفته میشود.
🔹️نکته مهم در این ماجرا، تلاش فرماندهان سپاه از جمله عزیز جعفری، قاسم سلیمانی و محمدباقر قالیباف برای روشن شدن تخلف و دادگاهی شدن متخلفان است. در یک مورد عیسی شریفی، که پس از برملا شدن ماجرای تخلف از کشور خارج شده بود، با تلاش و تدبیر محمدباقر قالیباف به کشور بازگردانده میشود و در دادگاه جمهوری اسلامی ایران به تخلفاتش رسیدگی شد. وی اکنون در زندان به سر میبرد و در حال طی مراحل نهایی رسیدگی قضایی به پرونده خویش است.
#اخبار_جبهه_انقلاب_اسلامی
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناظره ای بی نظیر بین معاویه وابن عباس؛ این مناظره رو از دست ندهید امروز معاویه ها در مقابل علی زمان ایستاده اند.
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
کمی رهبر شناسی.pdf
976.6K
کمی رهبر شناسی.pdf
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
⭕ از زمان روی کار آمدن دولت #رئیسی هزار و پنج واحد تولیدی که در دولت روحانی تعطیل شده بود، احیا شده است.
چرا این خبرها برجسته نمیشود؟
جهاد تبیین که آقا فرمودن همین موضوعات رو هم شامل میشه.
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
🔴 روایت «امروز از دیروز» و «امروز از امروز»
1⃣یکی از گزارههایی که رسانههای خارجی و برخی رسانههای داخلی دستور کار خود قرار دادهاند، این است که «مردم ایران نسبتبه سال 57 تغییر کرده و شور و اعتقاد اوایل انقلاب را ندارند و همچنین نسبتبه آینده کشور نیز ناامید و دلسرد شدهاند!»
این گزاره نیازمند تحقیق و تدقیق است تا با یک بررسی عالمانه و بهدور از هیجانات سیاسی و زودگذر، واقعیت را روشن نماید؛ بدینمنظور کوشش داریم وضعیتی اجمالی از اوایل انقلاب و سپس زمان کنونی را بیان کرده و واکنش این رسانهها در هر مقطع را به قضاوت بنشینیم.
2⃣با وقوع انقلاب در سال 57 طبیعی بود که این رسانه ها تا مدتی -هر چند کوتاه- سکوت پیشه کنند لکن این وضعیت دیری نمیپاید و پساز گذر زمانی نهچندان زیاد، مزدوران رسانهای دشمن با سیاهنمایی گسترده از شرایط کشور و القای ناامیدی، مدعی کنارهگیری مردم از انقلاب میشوند؛ این وضعیت پساز شروع جنگ تحمیلی شدت بیشتری پیدا کرده و از اینجهت کشور را تحت فشار رسانه ای قرار میدهد.
اشاره به قسمتی از بیانات حضرت امام در آن مقطع که به خوبی گویای هجمه سنگین تبلیغاتی میباشد خالی از لطف نیست؛ فقط توجه به این نکته لازم و ضروری است که این صحبتها در سال 60 و تنها سه سال پساز انقلاب 57 ایراد میشود:
«این شیاطین که میگویند که ملت دیگر چطور و چطور است، اینها توی اتاقهای خودشان نشستهاند حساب میکنند. اینها نمیروند که این ملت میلیونی را محاسبه بکنند...
این معناها را از گوشهایشان بیرون کنند آقایان که این مردم دیگر از جمهوری اسلامی کنار رفتهاند. خیر، شماها کنار رفتهاید....
این قلمها یک قدری ملاحظه بکنند این مسائل را. همین طور مینشینند توی خانههایشان حکم میکنند ملت این طوری است! خوب، ملت اینهاست که شما میبینید که در کوچه و بازار و آنهایی که در جنگ هستند و آنهایی که هر روز میآیند و میگویند که ما میخواهیم برویم جنگ. ملت من و تو نیستیم! ملت آنها هستند. میزان آنها هستند.
هی ننشینید و بگویید که مردم چه شدهاند؛ مردم دیگر مایوس شدند؛ مردم کذا شدند. نخیر، مردم از اسلام مایوس نمیشوند.60/03/06»
3⃣آنچنان که مشاهده می شود رویکرد این رسانهها در آن مقطع، مشابه رویکردی است که هم اکنون نسبت به وضعیت کنونی دارند؛ یعنی «سیاهنمایی گسترده و ضرب الاجل سازی برای پایان جمهوری اسلامی».
لکن تفاوتی در رویکرد همین رسانه ها و دنباله های آنان در زمان کنونی نسبت به وقایع اوایل انقلاب مشاهده میشود.
به عبارت دیگر این رسانه ها برای نیل به اهداف خود نیازی به سیاه نمایی از دوران اوایل انقلاب ندارند و اتفاقاً با تفسیر نجومی از وضعیت اوایل انقلاب، در صدد زیر سوال بردن شرایط کنونی هستند؛ نتیجه دو سر ماجرا نیز مشخص است؛ چه سیاه نمایی در زمان وقوع حادثه و چه بزرگنمایی در زمان بعد از حادثه، هدفی جز دلسرد و ناامید کردن مردم نسبت به آینده ندارد.
4⃣ نمونه های چنین برخوردی از طرف رسانه ها فراوان است و در این یادداشت تنها به ذکر یک مورد بسنده میکنیم؛
زمان جنگ که برخی از نوجوانان در میدان های نبرد حاضر میشدند، عده ای از اجباری بودن حضور در جبهه سخن به میان آورده و مدعی میشدند «به دلیل شرایط دشواری که برای کشور پیش آمده است، جمهوری اسلامی ناچار به استفاده از نوجوانان در میدان جنگ شده است و این نشان دهنده پایان جمهوری اسلامی است!»
اما در زمان کنونی و در مقام روایت سازی از آن دوران، این گونه عمل نمیکنند؛ بلکه برای تخریب و تحقیر جوانان عصر حاضر مدعی میشوند که اوایل انقلاب «عدهای به دلیل عمق و شدت علاقه خود نسبت به انقلاب، در شناسنامه خود دستکاری میکردند تا بتوانند در جبهه حضور پیدا کنند!!» [ و از شور و اشتیاق مدافعان حرم، ذره ای سخن به میان نمی آورند.]
✅در پایان باید گفت که اندک توجهی به دو مقوله «روایت امروز از دیروز» و «روایت امروز از امروز»، ریشه بسیاری از شبهات را از بین برده و روشن خواهد کرد که کجا بودیم و هم اکنون در چه نقطهای ایستاده ایم.
#جریان_تحریف
#جهاد_تبیین
✍ادمین عقال
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حاج قاسم پدر فرزندان شهدا
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
# جهاد تبیین
📌رژیم پهلوی درآینهی اعداد،ارقام و واقعیتها
(قسمت اول)
🔰 علتاینکه بعضیها گمانمیکنند در دوران پهلوی ارزانی بوده،اینست که: قدیمیها نرخهای زمان شاه را برای جوانان نقل میکنند ولی از درآمدهای آن زمان صحبتی نمیکنند
🔷 تا جوانان با مقایسهی این زمان با زمان شاه با یک محاسبهی ساده، متوجه شوند که چه زمانی قدرت خرید مردم بالاتر بوده است.
✔️ حالا جهتاطلاع جوانان به چند نمونه اشاره میکنم:
🔰 خرید خودرو:
🔷 سال ۱۳۴۹ که پیکان ۱۸ هزارتومان بود
🔷 حقوق یک کارمند رسمی در ماه ۲۰۰ تک تومانی یعنی دو هزار ریال بود.
🔷 اگر میخواست پیکان بخرد باید حقوق ۹۰ ماه یعنی ۷/۵ سالش را پرداخت میکرد.
🔷 و یا یک مدیر دبیرستان که حقوقش ۵۰۰تک تومانی و خیلی هم بالا و عالی بود باید حقوق ۳۶ماهش را بابت خرید پیکانی که نه کولر داشت، نه هیدرولیک بود و نه ترمزش ضد قفل بود، پرداخت میکرد.
🔷 اهالی یک روستا با ۳۰خانوار، با مشارکت هم توانسته بودند یک نیسان دست دوم! به قیمت ۱۵هزار تومان آن هم قسطی بخرند،تا بتوانند با هم به شهر نزدیک خود بروند و شیر و لبنیات بفروشند و مایحتاج خود را خرید کنند.!!!
🔷 ولی امروز عمده روستائیان خود صاحب یک نیسان یا ماشین دیگر هستند.!!!!
🔷 در آن زمان سالانه، کلاً ۳هزار پیکان در کشور تولید میشد که آنهم به سختی فروخته میشد چون مردم توان خرید نداشتند...
🔷 اما الان سالانه حدود ۱ میلیون(حدود ۳۵۰برابر زمان شاه) انواع خودرو تولید میشود و برای خرید آنها به علت کمبود تولید و قدرت بالای خرید مردم، صف و نوبت است!!
🔰 قیمت دلار:
🔷 سال ۱۳۵۰، هر دلار آمریکا به قیمت آزاد ۱۰۵ریال فروخته میشد.
🔷 کارمندی که حقوق ماهیانهاش ۲۰۰تک تومانی بود میتوانست با حقوق ماهانهاش تقریباً ۲۰دلار بخرد.
🔷 الآن یک کارگری که حداقل دستمزد را میگیرد می تواند با دستمزد یک ماهش ۱۲۰دلار ۲۵هزارتومانی بخرد.
🔷 ضمن اینکه قیمت دلار، تنها شاخص اقتصادی نیست و در کنار آن شاخص توسعه انسانی، کاهش فقر ، ارتقاء بهداشت و سلامت عمومی و... هم هست که همگی رشدچشمگیری داشته اند.
🔷 مثلاً در سالِ ۱۳۵۰دستمزد روزانهی یک کارگر در شهری مثل فردوس در خراسان جنوبی ۲۵تا ۳۰ ریال بود.
🔷 یعنی یک کارگر اگر سه روز و نیم کار میکرد میتوانست ۱ دلار بخرد.
🔷 در حالی که امروز همان کارگر در شهر فردوس دستمزدش ۲۰۰هزارتومان است و با سه روز و نیم کار می تواند ۲۸دلار، ۲۵هزار تومانی بخرد!
🔰 اقلام مصرفی:
🔷 زمان شاه یک حلب ۴/۵کیلویی روغن نباتی ۲۹تک تومانی قیمت داشت
🔷 و کارگری که مزد روزانه اش درسال ۵۴ ، ۵۰ریال بود تقریباً مزد ۶ روزش را میبایست بابت ۱ حلب روغن ۴/۵کیلویی پرداخت میکرد.
🔷 در حالی که امروز یک کارگر ساده با ۶روز کارش می تواند بیش از ۱۰حلب روغن ۴/۵کیلویی ۱۲۰هزار تومانی بخرد.
🔷 سال ۵۴مرغ منجمد کیلویی ۱۰۵ریال فروخته میشد و مزد کارگر در شهر فردوس ۶۰تا ۷۰ریال بود.
🔷 یعنی اگر یک کارگر تمام مزد روزش را میپرداخت نهایتاً ۶۷۰گرم مرغ خریداری
می کرد.
🔷 در حالی که امروز با دستمزد روزانه ۲۰۰هزارتومانیاش و با گرانی شدید مرغ قریب ۵ کیلوگرم مرغ میتواند بخرد.
🔷 سال ۵۴قیمت یک موتور سیکلت یاماها ۱۰۰خارجی ۵۶۰۰تومان بود.
🔷 کارمندی که حقوقش عالی بود یعنی ماهانه ۵۰۰ تومان میگرفت اگر میخواست موتور بخرد میبایست تقریبا حقوق یکسالش را پرداخت میکرد.
🔷 و اگر یک کارگر با مزد روزانه ۶تومانیاش میخواست موتور بخرد میبایست مزد ۹۳۴روز کار یعنی ۲/۵سالش را پرداخت میکرد.
🔷 در حالی که امروز می تواند با ۵ ماه کار یعنی مزد ۱۵۰روز کار یک موتورسیکلت ۱۲۵بخرد.
🔷 در زمان شاه نان سنگک ۵ریال بود.
🔷 کارگری که در روز ۶تک تومانی مزد میگرفت
میتوانست ۱۲عدد نان سنگک بخرد. همین بود که مردم حاشیه شهرها و حلبی آبادها نان خوردن نیز نداشتند.!!!!
🔷 ولی امروز کارگر با مزد یک روزش می تواند بیش از ۶۰عدد نان سنگک ۳هزارتومانی بخرد.
🔰 خدمات عمومی:
🔷 در طول ۵۷سال حکومت پهلویها، کل شهر فردوس ۳۲۰شماره تلفن هندلیِ غیر خودکار داشت.
🔷 و بجز دو بخش سرایان و بُشرویه که هرکدام ۳یا ۴خط تلفن هندلی داشتند، در کل روستاهای استان خراسانِ بزرگ فقط ۳۱روستا دارای یک خط تلفن برای تماس عموم مردم بودند
🔷 در حالیکه از ابتدای انقلاب تا سال ۶۴یعنی در عرض ۶سال، همین فردوس دارای ۲هزار شماره تلفن خودکار گردید. و در سال ۷۴بالغ بر ۹۵%روستاهای فردوس دارای تلفن خودکار خانگی شدند.
🔷 کل شهر مشهد در ۵۷سال حکومت پهلویهای ، ۴۱۰۰۰شماره تلفن داشت. که درسال ۷۴یعنی در عرض ۱۶سال ۱۹۴/۰۰۰شمارهی جدید به مردم واگذار شد.
🔷 امروز کار به جایی رسیده است که هر کس به خط تلفن نیاز داشته باشد با مراجعه به مخابرات آن را برای هرجای شهر که بخواهد، دریافت میکند.
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
💻 @SHamme_Siasi
# جهاد تبیین
📌رژیم پهلوی درآینهی اعداد،ارقام و واقعیتها
(قسمت دوم)
🔷 در زمان شاه از برق سراسری و آب لوله کشی و راه آسفالته در روستاها خبری نبود و این یعنی انواع گرفتاریها و عقبماندگیها و نیز شیوع انواع بیماری ها بین مردم و...
🔷 اگر وضع مالیات خوب بود، تازه می توانستی به پزشک هندی، پاکستانی و بنگلادشی مراجعه کنی!!!
🔰 صدا و سیما:
🔷 در زمان شاهِ انگلیسی کل ایران فقط یک شبکه و در سالهای آخر حکومتش دو شبکه تلویزیونی داشت که آنهم ساعت ۴ بعد از ظهر شروع و ۱۱/۵ شب تمام میشد.
🔷 در حالی که بعد از انقلاب و تا امروز تعداد شبکههای تلویزیونی چنان زیاد و شبانه روزی شده که بسیاری از مردم برخی از شبکه را
نمی شناسند!
🔰 وضعیت دانشگاه و دانشجو:
🔷 در زمان شاه دانشگاه فقط در مراکز معدودی از استانها دائر بود و در هیچ شهر کوچک و بزرگ دیگری دانشگاه وجود نداشت. تعداد دانشجویان سراسر کشور به ۵۰/۰۰۰ نفر نمیرسید.
🔷 در حالی که امروز بیش از ۵۰ دانشگاه دولتی در سراسر کشور و دانشگاه آزاد اسلامی با حدود ۱۴۰ واحد دانشگاهی در داخل و بیش از ۱۰ واحد دانشگاهی بین المللی در سایر کشور ها مشغول فعالیت هستند.
🔷 قریب ۴/۰۰۰/۰۰۰ دانشجوی دختر و پسر در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و فوق دکترا در این دانشگاهها اشتغال به تحصیل دارند. یعنی قریب ۸۰ برابر زمان پهلوی
🔷 در زمان شاهِ پهلوی جوّ مدارس و دانشگاهها بگونهای بود که بیحجابی را تشویق و حجاب را تحقیر و مذمّت می کردند.
🔷 لذا دختران اکثراً و به اجبارِ محیط، بیحجاب به مدارس و دانشگاهها میرفتند و بسیاری از دختران ایرانی که استطاعت مخارج تحصیل را نیز داشتند، بخاطر همین اجبار، از تحصیل محروم بودند...
✍ منبع: آرشیو روزنامههای دوره پهلوی از سال ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۷
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
خداییش بعضیا نمی خواهیم واقعیت را باور کنیم،ما کشوری بودیم که بزرگترین افتخاراتمون ساخت آفتابه بود،واز روزی که چشم باز کردیم ،یا بر ما جنگ تحمیل کردند،یا تحت محاصره اقتصادی بودیم،حالا ما رو با کی مقایسه،می کنند،الحمدوالله مادر خیلی پیشرفت ها جز ده کشور،و در مواردی جز پنج کشور ودربعصی زمینه ها جز چند کشور اول جهان هستیم،
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
سخنرانی رهبر انقلاب به مناسبت سالروز قیام مردم تبریز
🔹امام خامنهای در آستانه سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز در سال۱۳۵۶، از طریق ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی سخن خواهند گفت.
🔹این برنامه ساعت ۱۰ صبح روز پنجشنبه ۲۸ بهمن برگزار میشود و بیانات رهبر انقلاب حدود ساعت ۱۰:۲۵ آغاز خواهد شد.
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞خلاصه ی جنجال در کشمیر بر سر پوستر شهید حاج قاسم سلیمانی .
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi
🔴 ساخت واکسن جدید برکت با قابلیت شکست سویه اومیکرون/ آغاز تولید انبوه "برکت پلاس" و ارائه مستندات به وزارت بهداشت
مدیرعامل شرکت شفافارمد:
🔹 با توجه به شیوع گسترده سویه اومیکرون، بلافاصله برای تولید واکسن بروز شده وارد عمل شدیم و يكماه پس از شناسايی ويروس، مطالعه واکسن جدید را روی مدل حیوانی آغازکردیم که موفقیت ۱۰۰ درصدی کسب کرد.
🔹 ضمن ارسال مستندات علمی، تولید انبوه "برکت پلاس" رادرشفافارمد آغاز کردهایم و منتظر مجوز وزارت بهداشت برای مطالعه بالینی آن هستیم.
🔹شایان ذکر است سازمان بهداشت جهانی در دی ماه، ضمن انتشار اطلاعیهای سیاست تکرار دوزهای بوستر را رویکرد پایداری ندانسته و تولید کنندگان واکسن را به بروزرسانی واکسنها متناسب با سویههای غالب توصیه نمود.
#ایران_قوی
🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🌹 @SHamme_Siasi