12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یکی از محدود فیلم کوتاه هایی که واقعا از همون سال ۹۳ که دیدم و به دلم نشست فیلم کوتاه #علمک بود که با پخش از برنامه ثریا مورد توجه رهبر انقلاب نیز قرار گرفت
علمک واقعیتی است از ماهیت لباس روحانیت که هیچگاه از شبکههای دروغ و نفرت پخش نخواهند
✅تهش چی میشه؟
👈"تهش چی میشه؟" سوال خیلی ها این روزها است. طبیعی است. خسته شدند؛ از بهم ریختن کسب وکارها؛ از ناامنی ها؛ از توهین ها و هتک حرمت ها؛ از تصاویر دردناک سلاخی حافظان امنیت و...
از سویی مردم سنگ تمام گذاشتند؛ آنچه بر گرده مردم بود به بهترین وجه عمل شده است. هوشیاری و جداکردن صف شان از آشوب و اغتشاش و اعلام برائت جانانه که نمونه اش راه پیمایی 13 آبان بود.
🔹با این حال این پرسش باقی است؛ کی تمام می شود؟
🔸برای پاسخ به این سوال ابتدا باید دید این حوادث را چطور تحلیل می کنیم؟ من ترجیح می دهم تحلیل رهبری را از این روزها ملاک قرار دهم. تحلیلی که کاملا متفاوت از تحلیل رایج در میان تحلیل گران است.
1⃣تحلیل رایج و ظاهری چیست؟ اینکه نظام زخم هایی دارد که بدان بی توجهی شده و تبدیل به اعتراضاتی شده است و بی اعتنایی به اعتراضات درنهایت منجر به اغتشاش و آشوب شده است.
2⃣تحلیل دوم چیست؟
تحلیل دوم یا همان تحلیل رهبری اینست که اگرچه نظام گرفتار زخم ها و آسیب هاست، اما آنچه این روزها شاهد آنیم نه به جهت نقص ها که اتفاقا برعکس به جهت قوت نظام است. نقص ها را باید برطرف کرد اما اغتشاشات امتداد اعتراضات و نقص ها و آسیب ها نیست و اتفاقا قوت ها عامل این روزهاست.
🔹رهبری حتی برخلاف تحلیل های دیگر معتقد است اینکه سراغ نوجوان و جوان ما رفتند نیز به جهت رشد قدرت تحلیلی بچه های دهه 80 و 90 است.
✅زمین تا آسمان بین این دو تحلیل تفاوت است.
🔹در تحلیل اول طرف می گردد ببینید کدام زخم است که این آشوب ها را شکل داده است و یک روز طعنه به حجاب و گشت ارشاد می زند و یک روز اقتصاد و یک روز آزادی و غیره و باز هم دست خالی برمی گردد و نمی تواند کمکی به ماجرا کند.
🔸اما تحلیل دوم می گوید دشمن امروز در پیچیده ترین حالت ممکن و با تمام ظرفیتش آمده است و این به جهت قوت مردم و توفیقات دولت نسبت به گذشته است. دشمن از این قدرت عصبانی است. هرچه می گوید نیز بهانه است. این بهانه نباشد، می بافد و می سازد. او ذاتش بر دروغ و تهمت و تحریف است. تنها در یک حالت دست از آشوب و آدم کشی برمی دارد که ما روز به روز ضعیف تر شویم و از این بالاتر اینکه از هویت ملی و اسلامی مان دست برداریم.
👈تحلیل دوم می گوید باید با قوت بیشتری مشکلات داخلی را رفع کرد اما اتصال این مشکلات به حوادث این روزها #آدرس_غلط است. به تعبیری ما با دو پدیده کاملا مجاز مواجهیم.
⭕️با این توضیح برگردیم به سوال ابتدایی؛ " تهش چی میشه؟"
بازهم برخلاف تصور رایج که گفته می شود پایان حوادث دست عدلیه و امنیه است، پایان این ماجرا کاملا دست مردم است.
🔸امنیه و عدلیه باید به وظیفه شان عمل کنند. هرگونه مماشات با جریان آدم کش و تروریست داخلی #گناه_نابخشودنی است. اما ماجرا با تحکم نیز ختم نمی شود و چه بسا برخی را مجدد دچار خطای تشخیص کند. ماجرا اینست که جنگ دشمن ترکیبی است پس مواجه با آن نیز باید ترکیبی باشد.
🔹هر میزان مردم نسبت به پیرامون خود حساس تر شوند و احساس مسوولیت کنند این ماجرا زودتر تمام می شود. هرکس هر میزان می تواند باید نسبت به ددمنشی این جریان بی هدف و بی سر و بی بته روشنگری کند. هرکس هر میزان می تواند باید نسبت به غفلت ها و جهل های پیرامون خود روشنگری کند و از زشتی ها اعلام برائت کند.
هر میزان مردم در فضای مجازی و واقعی جلوتر بیایند این جریان کریه و قبیح و مشمئز کننده زودتر تمام می شود.
این تحلیل یعنی پایان این حوادث، همه با هم دهها گام جلوتر رفته ایم.
محسن مهدیان
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻https://eitaa.com/joinchat/955908099Cf0a7d83c81
✅ قلباً غمگین و متاسف میشوم
🔸«من هر زمانی که به یاد کتاب و وضع کتاب در جامعه خودمان میافتم، قلباً غمگین و متاسف میشوم. این به خاطر آن است که در کشور ما به هر دلیلی که شما نگاه کنید، باید کتاب اقلاً ده برابر این میزان، رواج و توسعه و حضور داشته باشد. اگر به دلیل پرچمداری تفکر اسلامی و حاکمیت اسلام به حساب بیاورید، این معنا صدق میکند، چون اسلام به کتاب خواندن و نوشتن، خیلی اهمیت میدهد.
🔸 اگر هر منصفی به بیانات نبی مکرم اسلام (ص) و ائمه (ع) و پیشوایان اسلام نگاه کند و ببیند که اینها در چه زمانی به کتاب و کتابخوانی دعوت میکردند و فرا میخواندند، همه افسانهها از ذهنش شسته خواهد شد و خواهد فهمید که دشمنان اسلام جز این نداشتند که افسانههای کتابسوزی و کتابستیزی را برسر زبانها بیندازند، چون اسلام پرچمدار کتابخوانی است.»
🔹 مقام معظم رهبری
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 @SHamme_Siasi
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ببینید و از این همه شور و شعور لذت ببرید...
#مهدی_رسولی
#دهه_هشتادی ها
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 @SHamme_Siasi
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 ببینید و برای همه بفرستید!
💥این تصاویر ☝️ نه تشییع شهداست و نه مناسبت مذهبی که بگویند احساسات دینی ملت را تحریک کردهاید.
🔴 ۱۳ آبان یک رفراندوم کاملا سیاسی است برای گفتن «آری» به #جمهوری_اسلامی و «نه» به هر آنچه غیر آن است!!!
❇️ در دنیای امروز کدام حاکمیت و نظام سیاسی قادر است با وجود این همه مشکلات و حملات ناجوانمردانه دشمنانش بعداز چهار دهه سالی چند بار میلیونها هوادار به خیابان بیاورند؟!
✅ واقعا این کلیپ خیلی غرورانگیزه را ببینید!
#لبیک_یاخامنه_ای
#ایران_قوی
#رفراندم_سیاسی
✅ یکی از دلایلی که حسین علیه السلام برای آن حرکت کرد و جان خود و یارانش را هدیه کرد ، نجات مردم از جهالت بود ، برای این بود که مردم فرق حق و باطل را ببیند و بفهمند و بتوانند نجات پیدا کنند .
کاری که در این ایام جمهوری اسلامی با نیروی انتظامی و بسیج مظلومانه انجام دادند ، میتوان در این بخش (روشن کردن حق و باطل برای مردم) مطابقت داد با آن کاری که امام حسین ع و یاران باوفایش انجام دادند . جمهوری اسلامی با این توان و اقتدار و عزیزان نیروهای مسلح از صلاح استفاده نکردند و جان خودشان را سپر قراردادند تا میزانی باشند برای درک حق و باطل . جان دادند ، آتش زده شدند ، اگرچه اسلحه داشتند اما با بدنهایشان سپر بلا شدند ، به پیشانی آنها سنگ خورد و .... که مردم حق را از باطل تشخیص بدهند .
خداوند شهدای این ایام را با شهدای کربلا همنشین گرداند و ما را به آنها ملحق نماید .
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 https://eitaa.com/joinchat/955908099Cf0a7d83c81
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مصری در پاسخ به سوال نماینده چابهار که گفته بود چرا در سیستانوبلوچستان مثل بقیه کشور از گلوله مشقی و پلاستیکی استفاده نمیکنید:
وقتی به نیروی انتظامی حمله مسلحانه میشود، آیا میخواهید برای آنها شیرینی پخش کنیم؟
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 @SHamme_Siasi
🌱
💬 عباس آخوندی: باید روشن کنیم که میخواهیم قانون را اجرا کنیم یا شرع را/ ایران در برابر یک دو راهی قرار گرفته، همه حرف این است که آیا جمهوری اسلامی ایران بر اساس قانون اساسی باید مجری احکام شرع باشد و به «تبعیض» رسمیت ببخشد یا مجری قانون باشد و «عدالت» میان شهروندان را مبنا قرار دهد؟/ این همان سوال بنیادین است که هم مرجعیت و حوزه دین باید به آن پاسخ دهد و هم حکومت.
🖋 کانال تلقی نوشت⬇️
از وقتی این سخنان را خواندم مطالب مختلفی از ذهنم گذشت. دیدم میشود از ابعاد مختلف به این مصاحبه پرداخت.
📌 فعلا کاری ندارم چرا یک مسئول سابق نظام اسلامی که در زمان مسئولیت نماد رفتار زننده بود و الان باید پاسخگوی عملکرد ضعیف خود در مسئولیت قبلی باشد، به عنوان یک نظریه پرداز در مورد یک مسئله بی ربط به او مورد مصاحبه قرار گرفته؛
📌میگذرم از اینکه چطور یک مسئول سابق نظام اسلامی، به صراحت و بی تعارف تلاش میکند پیکان اغتشاشات اخیر را به فراتر از نظام اسلامی و به نهاد دین جهت دهد.
📌 کاری ندارم چطور خط رسانه ای دشمن، حتی در بحبوحه اغتشاشات و شلوغی های کف میدان و عملیات سنگین رسانه ای، باز هم از نظریه پردازی و به زعم خود تقویت عقبه فکری جریان خود غافل نمی شود.
📌 می گذرم از اینکه چطور شد در نظام اسلامی که حاصل خون پاک هزاران هزار شهید است و موسس این نظام تندترین موضع را علیه ليبراليسم داشته، این ایده منحط به شکل عریان و بی پرده در نظام اسلامی نماینده و سخنگو و مبلغ دارد.
🖋 اما با دالّ مرکزی گمراه کننده و مغالطه آمیز این سخنان کار دارم، با توهین بی پروا به اسلام و نسبت دادن تبعیض به احکام شرع و عدالت به ليبراليسم و قانون کار دارم.
📌 آخوندی چنان تصویری ترسیم کرده که گویی دین به عنوان یک مجموعه اعتقادی رفتاری در سویی قرار دارد و قانون در طرفی دیگر، و تلاش کرده قانون را در زرورقی از کلمات زیبا بپیچد و آن را به خواننده بی اطلاع بفروشد. غافل از اینکه وقتی این زرورق تزیینی کنار رود، میبینیم این کلمات زیبا مانند قانون، دولت مدرن، حقوق برابر و... خود مجموعه ای اعتقادی رفتاری را شکل میدهند، به زبان ساده، 👈 لیبرال دموکراسی خود یک دین است👉 و از جهت ادعا برای ارائه نسخه زندگی برای بشر، تفاوت ماهوی با دین ندارد که لازم باشد دین پاسخگو بوده و او پرسشگر باشد (آخوندی در مقام سخنگوی ليبراليسم به شکل ظریفی خود را در جایگاه پرسشگر نشانده)
📌 پس تا اینجا معلوم میشود تفکر دینی و لیبرال دموکراسی از حیث اینکه هر دو مجموعه ای اعتقادی رفتاری برای اداره انسان و جامعه هستند تفاوتی ندارند و زرورق تزیینی کلمات زیبا، چیزی به ليبراليسم اضافه نمی کند.
📌 به علاوه، مفاهیمی همچون عدالت، حقوق و... در بستر مکاتب فکری قابل تعریف هستند و اشاره به آنها بدون اشاره به مکتب فکری منشا، نوعی راهزنی اندیشه و دور درجا زدن است.
📌 اگر یک قدم پیش تر رویم و کنه هر اعتقاد را بکاویم و دستاوردهای عملی هر یک را بررسی کنیم، معلوم میشود از قضا ليبراليسم در واقع ضد همین کلمات زیبا عمل میکند و کمترین توفیقی در حفظ کرامت و فضیلت انسانی ندارد. نمونه اش قله های این ایده در جهان غرب است. اما دین اسلام به سبب انطباق با فطرت بشری و ارزش های حقیقی که در تار و پود جهان است، هر کجا فرصت بروز یافته، با عطر خویش انسان ها را سرمست کرده، و ممکن نیست کسی که رایحه ای از این باغ استشمام کرده باشد، فریب کلمات زیبایی همچون دولت مدرن و حقوق برابر غربی ها را بخورد.
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 https://eitaa.com/joinchat/955908099Cf0a7d83c81
از عجایب انقلاب ما اینه
فدایی #جمهوری_اسلامی: روح الله عجمیان، شهید بسیجی، خونه اش جنوب شهره، دستای مادرش پینه بسته..
معترض و منتقد جمهوری اسلامی: علی کریمی و علی دایی و اون سلبریتی هاییه که کاخ نشینن.. پول یه ماه برق خونه شون، حقوق ۶۰ تا کارگره.. بعد شدن لیدر اعتراضات!
حکومت عجیبیه.. هر کی بیشتر حروم خورده، معترض تره
#ایران
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 @SHamme_Siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری،
نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب است!
🌹شهید حاج قاسم سلیمانی
#جمهوری_اسلامی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#حاجقاسم
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ایرانی مقیم دانمارک: من تو سیستم اروپا بزرگ شدم؛ داستان خیلی عمیقتره، از سال ۲۰۱۴ در اروپا آمدن برنامه ریختن که خانواده رو از بین ببرن ...
من که میگم همه این غائله برای رشد حزب اللهی ها و انقلابی ها طراحی شده بود. کار خدا است دیگه. ما حرفهای مهم و جدی سردار شهیدمون رو نشنیده گرفته بودیم. یا فقط تکرارش کردیم. اجراش نکردیم. حرفهای رهبر رو نشنیده گرفتیم. یا فقط تکرارش کردیم. اجراش نکردیم. رهبر چه گفت؟
گفت بار کشور رو شما بردارید.
گفت فوری ترین و ریشه ای ترین مبارزه جهاد برای ایجاد امید در مردمه
گفت کمید باید زیاد بشید. گفتمان بسازید.
گفت تواصی
گفت هیاتی ها سرتون رو از لاکتون درآرید تبیین وظیفتونه
گفت جهاد تبیین فوری است
گفت نرم افزار و تولید فکر تبدیل ایمان به عمل
ما چکار میکردیم؟ طرحمون چی بود؟ چقدر این مسیر را پیش بردیم؟
حالا دیدید سبک و روش کار خیلی ها را. شعار «پایان مماشات» میدیم. یعنی آقای حکومت تو یک کاری کن. بحث از «سر تو گونی کردن» میکنیم. دنبال اینیم وزارت ورزش ورزشکارهای عوضی رو چنین و چنان کنه، وزارت ارشاد بازیگرهای احمق را فلان و چنان کند. تو پویشهای «فارس من» امضا جمع میکنیم که آقایون کاری کنن. به پیرمردها و بزرگترها فحش میدیم که چرا ساکتید.
یک مقدار به خودمون و رفتارمون نگاه کنید.
ما قرار نیست بزرگ بشیم؟ قرار نیست خودمون کاری کنیم؟ تا کی قراره امیدمون به یک قدرت برتری باشه امیدمون به یک سری مسوول یا بزرگتر باشه؟ مشکل اصلی اینه به نظرم که فقط منتظر سوپر من و سوپر من هاییم. دولت مردمی برایمان دولتیه که بهمون برسه و کارمون رو ردیف کنه. متوجه نیستیم قراره مردم کارها رو بردارند. و ما مثلا قرار بود جلودار باشیم مثلا.
باید بیایم وسط هر کس به اندازه خودش.
به نظرم الان بیش از هر زمان دیگه ای باید خودمون رو مسوول این اوضاع بدونیم. هر چه تعلل کنیم بیشتر از واقعیت سیلی میخوریم.
آنها که کاری به رهبری ندارند را کاری ندارم. آنها که سردار شهید را الگوی عدالتخواهی نمیدانند و مسیرشان را جدا کرده اند را کار ندارم. با کسانی هستم که دم از ولایت میزنند و مسیرشان را با او پیش میروند. حرف او زمین ماند و ما مقصریم. کاش بیدار شویم. ما باید تغییر کنیم همین من و تو. منتظر هیچ کس و هیچ جا نباشیم.
علی مهدیان
🏴 کانال شم سیاسی ↙️
💻 @SHamme_Siasi