⭕️ هند: همکاری نظامی با ایران در حوزههای جدید رو به گسترش است
🔸دینش سینگ رانا، مدیرکل آژانس اطلاعات دفاعی هند:
🔹هند و ایران یک مشارکت جامع مبتنی بر اعتماد متقابل قوی دارند و کار برای گسترش همکاری نظامی دو جانبه به حوزه های جدیدتر در حال انجام است.
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
✅ راه سوم
🔰 ما به برکت اسلام یک راه سوّمی را به دنیا پیشنهاد کردهایم؛ نه راه #سوسیالیستی در اقتصاد و تبعات اقتصاد، نه راه #لیبرال_دموکراسیِ غرب با تبعات و خصوصیّاتی که دنبالش هست؛ یک راه سوّمی ما داریم، این راهی که امروز کشور ما دارد میرود، راه سوّمی است.
🔰 البتّه ما در آرایههای گوناگونِ این راه یک قدری کندی کردهایم، کوتاهی کردهایم لکن وقت زیادی نیست. چهل سال، زمان زیادی برای حرکت یک نظام و رسیدن به یک تمدّن نیست. کشورهای غربی که امروز مثلاً یک #تمدّن_جاافتادهای دارند، چهار قرن، پنج قرن، با مشکلات دست و پنجه نرم کردند؛ چهل سال، زمان زیادی نیست.
۱۳۹۸/۰۷/۱۷
🔹بیانات مقام معظم رهبری در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی
👈 نه لیبرالیسم، نه سوسیالیسم، هیچ یک جایی در انقلاب اسلامی ایران ندارد.
👈 راه سوم یعنی نقطه تعادلی بین تصدی گری دولت و بازار آزاد با رویکرد اسلامی
👈 مسیر تمدن سازی، طولانی است(غرب با حدود 4 - 5 قرن به آن رسیده است)
👈 در رویه ها و آرایه های مختلف کوتاهی هایی صورت گرفته که علتش زمان کوتاهی است که در آن طی مسیر میکنیم(در واقع در حال آزمون و خطا و همچنین کسب تجربه هستیم)
✍️ سید احمد رضوی
✅ نسخه مخلوط اقتصادی
🔹 اگر ما در زمینه ی اقتصادی و در زمینه ی تشکیلات اداری هم توصیه ی اسلام را دقیقاً عمل میکردیم، یقیناً وضعمان بهتر از این بود. ما آنچه را که در زمینه های اقتصادی عمل کرده ایم، متأسفانه یک نسخه ی مخلوط است. چیزهایی از اسلام در آن هست؛ اما مخلوط دارد. آن بخشِ مخلوط شده، برای ما هرگز خیری به بار نیاورده است.
۱۳۷۸/۰۷/۰۹
🔻 بیانات مقام معظم رهبری در خطبههای نمازجمعه
👈 منظور رهبری از نسخه مخلوط در اقتصاد چیست؟!!!🧐
👈 آیا نه این است که ما در دهه شصت نسخه ای مبتنی بر تفکر چپ برای اقتصاد نوشتیم (تصدی گری افراطی دولت) که حال باید بابت آن هزینه پرداخت کنیم؟!
👈 ما هر جا نسخه های چپ( سوسیالیستی) و راست (لیبرالیستی) را در کشور به صورت کورکورانه پیاده سازی کردیم هزینه پرداخت کردیم
🔴 چند نکته جهت تبیین موضوع
🔹 تفکر حاکم بر اقتصاد کشور در دهه شصت، عمدتا تفکری تاثیر گرفته از دیدگاههای چپ و مارکسیستی بود.
🔹 یکی از اختلافات مقام معظم رهبری به عنوان رئیس جمهور وقت با میرحسین موسوی به عنوان نخست وزیر وقت در دهه شصت همین مقوله بود.
🔹 میرحسین و بسیاری از مسئولین و شخصیت ها از حامیان سرسخت اقتصاد دولتی بود اما نگاه حضرت آقا در نقطه مقابل آنها بود.
🔹 اتفاقا در همان دوران نیز آنها، حضرت آقا را متهم به تفکر لیبرالی میکردند!!
🔻 برای روشن تر شدن این موضوع دوستان را ارجاع میدهم به یکی از خطبههای نماز جمعه رهبر انقلاب در پانزدهم آبان ۱۳۶۶ که دوران اوج منازعهی فکری حضرت آقا با حامیان اقتصاد دولتی بود.
🔸 در ذیل به چند فراز ( فرازهایی که گواه سمپاشی حامیان تفکرات چپِ مارکسیستی بر علیه نظرات رهبری بوده که رهبری در حال تبیین نظراتش برای افکار عمومی هستند) از بیانات رهبری در خطبههای نماز جمعه اشاره میکنم:
▪️اگر گفته میشود که در اسلام آزادی فعالیت اقتصادی برای همهی مردم هست، این را نباید با آزادی در سرمایهداری غربی اشتباه کرد؛ آن چیزی است و این چیز دیگری.
▪️نکتهی دوم این بود که آزادی اقتصادی در جامعهی اسلامی برای همهی مردم در صورتی تأمین خواهد شد که در جامعه مقرراتی وضع بشود و اعمال بشود که همهی آحاد مردم فرصت استفاده از امکانات طبیعی را و ثروتهای خدادادهی برای همهی مردم را بتوانند پیدا کنند.
▪️نکتهی سوم این بود که برای جلوگیری از فساد، جلوگیری از اشرافیگری، جلوگیری از تُرف در جامعه، که در قرآن به آن مکرراً تصریح شده و انواع فسادهای مالی، لازم است که بر این فعالیت آزاد کنترل و نظارتی وجود داشته باشد که آن کنترل از طرف دولت و حکومت اسلامی است.
▪️فعالیت اقتصادی در جامعهی اسلامی گفتیم آزاد است؛ اما نه آزاد مطلق، حدودی دارد، مرزهائی دارد...
▪️ و من میخواهم تذکر بدهم به برخی از برادران ناآگاه و ناآشنا به معارف اسلامی که ذهنیت خودشان را تصحیح کنند. اینجور نباشد که خیال کنند بازاری یعنی یک عمل خلاف، یک جرم، یک کاری که ضد ارزش هست. نه، اینجور نیست.
🔹 توصیه میکنم دوستان این سخنرانی را با دقت و کامل مطالعه کنند تا مقداری نسبت به مباحث اقتصادی دهه شصت و نظرات رهبری در آن دوران آشنا شوند.
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=21500
🟢 متاسفانه واقعیت انکارناپذیر همین است که اقتصاد دهه شصت کشور تاثیر گرفته از تفکرات چپِ مارکسیستی بوده است و بخش قابل توجهی از گرفتاری های امروز ما نیز ناشی از این موضوع است
🔴 چرا ما با لیبرالیسم و سوسیالیسم مخالفیم؟!!!
🔹 برای رسیدن به پاسخ دقیق این میتوانیم به فرمایش مقام معظم رهبری رجوع کنیم که در سال 85 در دیدار مسئولان اقتصادی و دستاندرکاران اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی فرمودند:
🔸" هر روش اقتصادی، هر توصیه و نسخهی اقتصادی که این #دو_پایه را بتواند تأمین کند، معتبر است. هر نسخهای هر چه هم مستند به منابع علیالظاهر دینی باشد و نتواند این دو را تأمین کند، اسلامی نیست. یکی از آن دو پایه عبارت است از «افزایش_ثروت_ملی». کشور اسلامی باید کشور ثروتمندی باشد؛ کشور فقیری نباید باشد؛ باید بتواند با ثروت خود، با قدرت اقتصادی خود، اهداف والای خودش را در سطح بینالمللی پیش ببرد. پایه دوم، « #توزیع_عادلانه_و_رفع_محرومیت_در_درون_جامعهی_اسلامی» است. این دو تا باید تأمین بشود. و اولی، شرط دومی است. اگر تولید ثروت نشود؛ اگر ارزش افزوده در کشور بالا نرود، ما نمیتوانیم محرومیت را برطرف کنیم؛ نخواهیم توانست فقر را برطرف کنیم. بنابراین هر دو تا لازم است."
◀️ در واقع مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد دو گزاره بسیار مهم را مشخص میکنند یعنی:
1️⃣افزایش ثروت ملی
2️⃣توزیع عادلانه و رفع محرومیت در درون جامعهی اسلامی
◀️ و این دو گزاره مهم میتواند مبنای تحلیل ما در رد یا قبول کردن طرحها و دیدگاههای مختلف اقتصادی باشد.
🔻 حال ما میتوانیم بگوئیم:
🔹 ما با #لیبرالیسم مخالفیم چون تمرکز آن بر تولید و افزایش ثروت است و در حوزه توزیع عادلانه آن ضعف مبنایی دارد.
🔹 ما با #سوسیالیسم مخالفیم چون تمرکز آن بر توزیع عادلانه است و در حوزه افزایش ثروت ضعف مبنایی دارد.
✍️ سید احمد رضوی
✅ نکته قابل تامل دیگر این فرمایش رهبری نیز این هست که ایشان میفرمایند: " هر نسخهای هر چه هم مستند به منابع علیالظاهر دینی باشد و نتواند این دو را تأمین کند، اسلامی نیست."
👈 یعنی اگه نسخه ای نوشته بشه و طراحانش مدعی اسلامی بودنش را داشته باشند و علیالظاهر هم اسلامی باشه اما یکی از دو شرط ذکر شده را تامین نکنه اسلامی نیست...
👈 حالا برید نسخه هایی که با نام اقتصاد اسلامی نگارش شده را بررسی کنید و ببینید آیا تامین کننده این دو شرط هست؟
✅ نکته مکمل این بحث نیز در ادامه فرمایش رهبری آمده است که میفرمایند: "شما که متفکر اقتصادی هستید و پایبند به مبانی اسلامی، طرحتان را بیاورید؛ باید این دو تا در آن طرح تأمین بشود. اگر این دو در آن طرح تأمین نشد، آن طرح اختلال دارد؛ ایراد دارد."
👈 یعنی ملاک رد یا قبول نسخه های اقتصادی اعم از هر تفکر و جریانی، این دو موضوع هست.
🔴 نظر مقام معظم رهبری در خصوص اصل 44 قانون اساسی
✅نویسندگان قانون اساسی و اصل ۴۴، هم #هوشمند بودند، هم #منصف؛ به نظر بنده. ما با بیشتر اینها از نزدیک کار کرده بودیم. در محصول کار هم که همین اصل ۴۴، اصل ۴۳ و اینهاست، کاملاً پیداست که اینها هم مردمان هوشمندی بودند، هم مردمان باانصافی بودند. اینها آن چیزی را که از #نظرشان به شکل کلی درست هم هست، خط میانهی بین اقتصاد سرمایهداری و اقتصاد سوسیالیسم شناخته بودند و این را در قالب آن سه محور اصلی مالکیت، در اصل ۴۴ ریختند. مالکیتهای اختصاصی دولتی، مالکیت تعاونی، و مالکیت بخش خصوصی؛ اینها را تقسیمبندی کردند. بعد، در ذیلش برای این، دو سه تا شرط قرار دادند. #یکی_از_شرطها این است که این تقسیمبندی با این مصادیق - که مصادیق را ذکر کردم - باید موجب رشد و توسعهی اقتصاد بشود؛ باید مایهی زیان نباشد. یعنی اگر یک روزی مسئولان کشور تشخیص دادند که این تقسیمبندی، مایهی زیان است؛ موجب رشد اقتصادی نیست، این قانون دیگر در آن روز، بدین شکل اعتبار ندارد و به شکلی که منطبق بر مصلحت باشد، انطباق دارد. این، هوشمندی و انصاف آنها را میرساند.
۱۳۸۵/۱۱/۳۰
🔹بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان اقتصادی و دستاندرکاران اجرای اصل ۴۴ قانون
👈 همانطور که واضح و مشهود است برداشت و نظر دکتر غنی نژاد از اصل 44 قانون اساسی و دیگر اصول بخش اقتصاد قانون اساسی، #کاملا_اشتباه و برداشتی #سلیقه_ای است.
🔴 نکته مهم
✅ مقام معظم رهبری در ادامه این فرمایش میفرمایند:
🔹ما در دههی اول انقلاب #به_خاطر مسائل دفاع مقدس و جنگ و گرفتاریهای گوناگون و محاصرات عجیب و غریب اقتصادی و غیره، اقداماتی را کردیم که به مالکیت گستردهی دولت منتهی شد؛ بیش از آن مقداری که در این اصل قانون اساسی ذکر شده بود. البته همان وقتها هم در بسیاری از اینها جای حرف بود. #من_خودم در بخش عمدهی آن دوره رئیس جمهور بودم و با مسئولان اقتصادی دولت و با رئیس دولت و مسئولان اقتصادی #مباحثات_فراوانی داشتیم، لکن بههرحال #ضرورتها بر آنها و بر کشور این مسائل را تحمیل کرد و مالکیت دولتی به شکلی فراتر از آنچه که در اصل ۴۴ دیده شده بود، گسترش پیدا کرد، اما در دههی دوم و سوم، یعنی بعد از جنگ تا امروز، #ما_نباید با گسترش شرکتهای دولتی غیرضروری - که چند هزار شرکت دولتی وجود دارد که تعداد مهمی از اینها حقیقتاً غیرضروری بودند - موافقت میکردیم؛ یعنی تشکیل آنها به وسیلهی دولت، یا واگذار نکردنِ بنگاههای ذیل اصل ۴۴ به مردم، عمل موافق مصلحت نبود.
۱۳۸۵/۱۱/۳۰
🔹بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان اقتصادی و دستاندرکاران اجرای اصل ۴۴ قانون
🔻 یعنی:
1️⃣ اصول مرتبط با اقتصاد قانون اساسی ایرادی ندارند
2️⃣ ایراد در نحوه پیاده سازی آنهاست
3️⃣ بنا به ضرورت ها و ملاحظاتی مسئولین در حوزه عملیاتی کردن این اصول تصدی گری دولت را بصورت افراطی گسترش دادند
4️⃣ این گسترش در حوزه های غیرضرور نیز تحقق پیدا کرده است
✅ حال، چند نکته ظریف:
1️⃣ تفکر حاکم بر ذهنِ مسئولین اجرایی دهه شصت (اوایل انقلاب) تاثیر گرفته از تفکر چپ(مارکسیستی) بود که همین عامل باعث شد تصدی گری دولت بصورت افراطی افزایش پیدا کند.
2️⃣ همین عامل باعث شد برخی از اقتصاددانان ( مانند دکتر غنی نژاد ) دچار خطای در تحلیل شدند و #ادعای_اشتباه مارکسیستی بودن اصول بخش اقتصاد قانون اساسی را مطرح کردند.
🔴 اداره بانک
🔹مقام معظم رهبری میفرمایند: "امروز فقه ما باید احکام معاملات را خوب برسد؛ احکام اجاره را به شکل جهانی خوب نگاه کند؛ احکام انواع و اقسام قراردادها را از شرع مقدس استنباط و بیان کند. خیلی از اینها هست که امروز برای ما روشن نیست. شما ببینید یک مضاربهی ما - که برای آن خیلی هم تره خرد نمیکردیم - میتواند علیالفرض بانکداری را اداره بکند. خیلی خوب، چرا ما در کتب فقهیه و ابواب مختلف فقهیه تفحص لازم نکنیم، تا راههایی را برای ادارهی زندگی پیدا نماییم؟" (بیانات در آغاز درس خارج فقه۱۳۷۰/۰۶/۳۱)
🔻 نکات ویژه
👈 قرار نیست در اداره بانک با رویکرد اسلامی بهره و کارمزد وجود نداشته باشد.
👈 اداره بانک با رویکرد اسلامی را میتوان در چهارچوب معاملات اسلامی و رعایت احکام آن پیاده سازی کرد.
👈 سود فی نفسه ایرادی نداره
👈 اینکه فکر کنیم در بانکداری اسلامی نباید هیچ بهره و کارمزد و درآمدی باشد اشتباه محض است.
🔴 بانکداری اسلامی بزرگترین سنگر اقتصادی امروز دنیا
🔹 بانکداری اسلامی - پول را در جامعه به شکل اسلامی مطرح کردن و داد و ستد کردن - مسألهی بسیار مهمی است. اگر بتوانیم این حقیقت را به معنای جامع کلمه در جامعه به وجود بیاوریم، فتح عظیمی در دنیا خواهد بود. فتح، فقط فتح قلعهها و سنگرها نیست.
🔹 اگر کارگزاران دستگاه بانکی بتوانند این را به معنای جامع و کامل مسأله اجرا و پیاده کنند، بزرگترین سنگر اقتصادی امروز دنیاست.
🔹 خصوصیت بانکداری اسلامی و از لوازم آن، دادوستد پول بر اساس غیر ربا، تنظیم مبادلات پولی بر اساس قوانین اسلامی و معاملات اسلامىِ صحیح است، که در آنها ظلم و استثمار و کنز و تبعیض و اختلاف طبقاتی و امثال اینها به وجود نمیآید.
۱۳۶۹/۰۶/۰۷
🔻 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از آزادگان و مسئولان بنیاد مستضعفان و جانبازان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بدون رشد اقتصادی، کار پیش نمی رود!
🔹بیانات مهم رهبر معظم انقلاب در مورد اقتصاد
🔸اگر بخواهیم فقر را برطرف کنیم و رفاه خانواده ها را افزایش دهیم، بدون رشد اقتصادی امکان پذیر نیست.
✅برای رشد اقتصادی هم، تورم باید مهار شود و اقتصاد ثبات داشته باشد و این مسئولیت امروز دولت و دستگاه های اجرایی است، باید تورم را علاج کنند.
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 رهبر انقلاب اسلامی شهادت حجتالاسلام عباسعلی سلیمانی را تسلیت گفتند؛
👈 شهید حجتالاسلام سلیمانی؛ شخصیتی همواره در خدمت نظام
📝 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی شهادت حجتالاسلام عباسعلی سلیمانی را در حادثه سوء قصد به وی تسلیت گفتند.
✏️ متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
حادثهی سوء قصد به مرحوم حجتالاسلام آقای حاج شیخ عباسعلی سلیمانی رحمةالله علیه را که به شهادت ایشان منتهی شد به خانوادهی گرامی و دوستان و علاقمندان آن مرحوم تسلیت عرض میکنم. ایشان عضو مجلس خبرگان و سالها امام جمعهی زاهدان و کاشان و همواره در خدمت نظام جمهوری اسلامی بودند. از خداوند متعال علوّ درجات و قبول خدمات آن مرحوم را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۴۰۲/۰۲/۰۷
📸 عکس: دیدار اعضای ستاد کنگره ملی شهدای استان سیستان و بلوچستان | ۱۳۹۶/۱۱/۱۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
نیروی دریایی ارتش یک کشتی متخلف را توقیف کرد
🔸️ نیروی دریایی ارتش:
🔹 بر اثر تصادم یک فروند کشتی ناشناس با یک شناور ایرانی در آبهای خلیج فارس که منجر به مفقود شدن دو نفر و زخمی شدن چند تن دیگر از خدمه این شناور شد، کشتی ناشناس بر خلاف مقررات بینالمللی مبنی بر کمک به شناور و مصدومان، اقدام به فرار از خلیج فارس نمود که بلافاصله پس از درخواست از سوی مرکز تجسس و نجات دریایی (MRCC)، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در قالب مرکز بینالمللی امنیت دریایی مستقر در چابهار اقدام به رهگیری، شناسایی و توقیف کشتی ناشناس در دریای عمان کرد.
🔹 در این عملیات ناوشکن بایندر نیروی دریایی ارتش با حکم قضایی، کشتی متخلف را که با پرچم جزایر مارشال در حال فرار بود توقیف و به آبهای ساحلی جمهوری اسلامی ایران هدایت کرد.
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
آسوشیتدپرس: کشتیِ توقیفشده توسط ایران از کویت حرکت کرده و عازم شهر هیوستونِ آمریکا بوده است.
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
دادستان کل کشور: ادعای یکی از نمایندگان مجلس درمورد وزیر صمت تا رسیدن به نتیجۀ نهایی پیگیری میشود
🔹در خصوص ادعای علیرضابیگی، نماینده تبریز، درمورد واگذاری خودرو به نمایندگان مجلس در جریان استیضاح قبلی وزیر صمت، بلافاصله دستورات لازم داده شد تا از او خواسته شود مدارکش را ارائه دهد. اگر مدرکی وجود نداشته باشد این فرد تحت تعقیب قضایی قرار خواهند گرفت.
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
روزنامه بیلدِ آلمان: سرویس امنیتی اوکراین میخواسته با یک پهپاد انتحاریِ حاوی ۱۷ کیلو مواد منفجره، پوتین را ترور کند اما پهپاد در چند مایلی هدف سقوط کرده و عملیات شکست خورده است.
لینک خبر
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
دستگیری عوامل اقدام خرابکارانه دریک مرکز نظامی
🔹سپاه سمنان: با رصد سربازان گمنام امام زمان، عواملی که در شبهای قدر قصد داشتند به یکی از اماکن نظامی سمنان تعرض کنند، قبل از هرگونه اقدام شناسایی و بازداشت شدند و پس از طی مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شدند.
لینک خبر
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
🔴 فوری | براساس گزارش کاربران و اطلاعات رادار ابر آروان، اینترنت بسیاری از کاربران قطع، و یا با اختلال شدید روبرو شده است.
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
هدایت شده از جلسات اخلاقی مسجد امام زمان (عج) مرند
⬛️ جلسه حاج آقای خوشپزی به همراه توسل به ائمه معصومین علیهم السلام
📆 جمعه 1402/02/08
⏳بلافاصله بعد از نماز مغرب و عشاء
🏠مکان: مرند - انتهای خیابان شهید رجایی (ایستگاه)- مسجد امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
#برادران و #خواهران
💠 کانال جلسات اخلاقی مسجد امام_زمان
🆔 @Jalase_Jomeh
🔴 چارچوب اقتصاد اسلامی
🔹 ممکن است فقهاو فضلای ما تلاش کنند و فقهی را که در اختیار ماست و ضعفها و کمبودهای فراوانی هم دارد، پالایش کنند. این بحث دیگری است؛ این کار را بکنند؛ اما چیزیکه باید مطرح باشد - و نظر امام قطعاً این بود - این است که مِلئ فضای جامعه، با شریعت و فقه و احکام و عمل اسلامی پُر شود. ایشان غیر از این را در هیچ موردی قبول نداشتند.
🔹 #بعضیها_میگفتند اسلام شیوه خاصّی در باب اقتصاد ندارد. هر شیوهای که بتواند آرمانهای اسلامی - مثلاً عدالت - را تأمین کند، اسلامی است؛ ولی #عقیده_ما این بود که نه، اسلام خطوطی معیّن کرده و شیوهای بنا نهاده و چارچوبی برای اقتصاد اسلامی درست کرده و این چارچوب باید تبعیّت شود.
۱۳۷۸/۱۱/۰۴
🔻بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای هیأت علمی کنگره امام خمینی(ره)
👈 این سخنرانی رهبری را هم حتما مطالعه کنید، نکات فوق العاده ای را بیان میکنند
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2988
🔴 بیانیه وزارت اطلاعات درباره حوادث مدارس کشور
🔹 در بیانیه وزارت اطلاعات آمده: مواد سمی در هیچیک از مدارس کشور پخش نشده اما عوامل غیر رسمی که موجب ایجاد هراس شدهاند، بهطور سهوی یا تعمدی در برخی از محیطهای گزارش شده استعمال شده است.
🔹 درخصوص عوامل انسانی، افراد متعددی که متهم به کاربست مواد فوقالذکر بودند شناسایی، احضار یا بازداشت شدند و به تناسب تخلفات یا جرایم خود، مورد تذکر، تشکیل سابقه یا معرفی به مرجع محترم قضایی قرار گرفتند.
🔹 قطعاً شبکهی انتشار مواد مسموم کننده در کشور، وجود نداشته اما شبکههای متعدد در فضای مجازی (از داخل یا خارج از کشور) به تولید و انتشار شایعات، دامن زدن به مدرسههراسی، تلاش برای تعطیلی مدارس، به اعتراض کشاندن اولیاء دانشآموزان، متهمسازی تعمدی نظام جمهوری اسلامی و افراد و جریانات معتقد به نظام، به تعداد قابل توجهی ردیابی و شناسایی شدند که جملگی آنها تحت تعقیب قرار گرفته یا خواهند گرفت.
🔹 ایفای نقش دشمن در دامنزدن به غائله، کاملاً محرز و انکارناپذیر است. اعم از افراد، کانونها، گروهکها و حسابهای کاربری و رسانههای جریان مسلط رسانهیی غربی (بهویژه فارسی زبانها) که در چند ماه گذشته این موضوع را هدف و سوژهی اصلی خویش قرار داده بودند.
🔹 با توجه به مجموعه آثار منفی و مخربِ موضوع مسمومیتهای ادعایی بر جامعه بهویژه بر دانشآموزان و نونهالان کشور و اولیاء محترم آنها و بر درس و تحصیل و تلاشهای علمی کشور، ارادهی قطعی نظام بر برخورد جدی و بدون اغماض با عوامل دامن زننده به آن میباشد.
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
🔺 تکمیلی| وزارت اطلاعات: تمارض دانشآموزان در ماجرای مدارس اثبات شد
🔹 از نکات بسیار مهم اینکه در بیشتر موارد، ادعای بدحالی مختص دانشآموزان بوده و نمونههای بسیار انگشتشماری از اعلام مسمومیت در کادر آموزشی یا عوامل خدماتی مدارس گزارش شده است.
🔹 «تمارض» یکی از عواملِ اثباتشده به تعداد قابلتوجه بوده است. در بررسی انگیزههای تمارض، ۳ انگیزۀ بازیگوشی، فرار از درس و امتحان، و در موارد اندکی ایجاد التهاب و اغتشاش دخیل بوده است.
🔹 نقش عاملِ هراسِ جمعی در بسیاری از حوادث مدارس انکارناپذیر است.
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
📸 اگر جرأت میکردند قبر مطهر پیغمبر را هم ویران میکردند!
🔸 رهبر انقلاب: تلخی دیگری که [در حادثهی تخریب قبر صحابی جلیلالقدر، حجربنعدی] وجود دارد، این است که در میان مجموعهی مسلمانان و امت اسلامی کسانی پیدا شوند که با افکار پلید و متحجر و عقبمانده و خرافی خود، تجلیل از بزرگان و برجستگان و چهرههای نورانی صدر اسلام را شرک بدانند، کفر بدانند؛ واقعاً این مصیبتی است. اینها همان کسانی هستند که گذشتگانشان قبور ائمه (علیهمالسّلام) را در بقیع ویران کردند. آن روز که در دنیای اسلام، از شبهقارهی هند گرفته تا آفریقا، علیه اینها قیام کردند، اگر اینها جرأت میکردند، قبر مطهر پیغمبر را هم ویران میکردند، با خاک یکسان میکردند. ببینید چه فکر باطلی، چه روحیهی پلیدی، چه انسانهای بداندیشی، احترام به بزرگان را اینجوری بخواهند نقض کنند و هتک کنند و این را جزو وظائف دینی بشمرند! ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
📷 عکس: رهبر انقلاب در حال مشاهده آخرین تصویر به جا مانده از بارگاه امام حسن مجتبی(عليه السلام) و سائر ائمه در قبرستان بقیع. ۹۴/۵/۳۱
🗓 ٨ شوال، سالگرد تخریب قبرستان بقیع
jahannews.com
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: ترک فعل مسئولان پذیرفتنی نیست
رئیسجمهور:
🔹ترک فعل مسئولان پذیرفتنی نیست، اینکه چرا برخی کارها از سوی مسئولان انجام نشده است باید پاسخگو باشند.
🔹مدیران باید از زیرمجموعههای خود حسابرسی کنند تا امید به جامعه تزریق شود.
🔹روابط سالم، شفاف، پاسخگو به مردم از خواستههای مردم است.
🔹علاوه بر اعتماد که لازمه همکاری است، کنترل و نظارت بر نیروهای تحت امر در دستور کار مسئولان قرار گیرد
🔹نباید فردی را ابتدا بهصورت ناصالح جذب کرد بعد بگوئیم نظارت میکنیم که درست کار و عمل کند.
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ۴۲۰۰ واحد تعطیل در کشور احیا شد
رئیسجمهور در خوزستان :
🔹در کشور واحدهای صنعتی که به مرور زمان دچار تعطیل شده بودند امروز به دست متخصصان کشورمان احیا شدند.
🔹۴۲۰۰ واحد تعطیل در کشور احیا شد، امروز هم ۱۶۰ واحد در استان خوزستان احیا شده که جای قدردانی و تشکر دارد.
🔹برخی از این واحدها بیش از ۱۰ سال تعطیل بود، با احیای این واحدها، ضمن اینکه تولید و اشتغال فعال شده است، چرخهای تولید به حرکت درآمده و هزاران میلیارد تومان از سرمایه راکد مردم فعال شده و امروز امید به منطقه باز گشته است.
🔹اگر مهار تورم با رشد تولید همراه نباشد منجر به رکود میشود. ما مهار تورم را با رشد تولید دنبال خواهیم کرد.
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
آیا «جمهوری اسلامی» «رفراندوم» ندارد؟
چهل و اندی سال پیش پدر یا پدر بزرگانمان، درست یا غلط به "جمهوری اسلامی" رای دادند.
چرا ما باید آن را بپذیریم و ملتزم باشیم؟
مگر امام خمینی نفرمود: این به چه حقی است؟ ملتِ پنجاه سال پیش از این، سرنوشت ملتِ بعد را معین میکند؟
آن اجداد ما که رأی دادند برای سلطنت قاجاریه، به چه حقی رأی دادند؟ سرنوشت هر ملت دست خودش است. "سخنرانی ۱۲بهمن۵۷"
سوال : حال چرا امروزه جمهوری اسلامی رفراندوم " آری یا خیر" نمی گذارد؟
پاسخ نقضی:
نه در ایران بلکه هیچ کشوری مشروعیت خود را به رفراندوم نمی گذارند و چنانچه لا اقل پدر یا پدر بزرگانمان به جمهوری اسلامی رای داده اند ، در جمهوری فرانسه که فریادِ مهد تمدنِ آن گوش فلک را کر کرده است پدر پدرِ پدرجدّشان هم در سال۱۷۸۹ به آن رای نداده اند.
اصل ۸۹ قانون اساسی فرانسه: اساس حکومت جمهوری نمی تواند مورد هیچ گونه تجدید نظر قرار گیرد. و یا در جمهوری آمریکا که از سال ۱۷۸۸ تاسیس و رسمیت آن می گذرد تا کنون هیچ رفراندومی برای اصل تغییرنظام خود برگزار نکرده است. البته کشور ایران هم از این قاعده مستثنی نبوده است.
اصل ۱۷۷ قانون اساسی ایران: محتوای اصول مربوط به اسلامی بودن نظام و ابتنای کلیه قوانین و مقررات بر اساس موازین اسلامی و پایه های ایمانی و اهداف جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بودن حکومت و ولایت امر و امامت امت و نیز اداره امور کشور با اتکاء به آراء عمومی و دین و مذهب رسمی ایران تغییر ناپذیر است.
✍محمد اسماعیلی
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
پاسخ حلی و برون دینی:
هرچند درقانون اساسی ما رفراندوم اصل نظام وجود ندارد مانند قانون اساسی سایرکشورها، اما درجمهوری اسلامی ایران رفراندوم اصل نظام به صورت ضمنی با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری برگزار می گردد واین برخاسته ازنگاه رهبری به رفراندوم و گره زذن مشروعیت وبقای نظام به رفراندوم است. شاید اشکال شود دیگرکشورها هم می توانند همچنین ادعایی کنند که مردم ما هم با حضوردرسایرانتخابات به اصل نظام رای می دهند جواب ما این است که فرق حاکمیت اسلامی با سایرحاکمیت ها درادعا وعدم ادعای حاکمان درباره رفراندوم اصل نظام خواهد بود که رهبری در هر دوره انتخابات ریاست جمهوری با صراحت مدعی برگزاری رفراندوم به دو رای است 1- اصل نظام 2- ریاست جمهوری.
پیام رهبری: 30/02/96 «همه قشرها همه سلیقه ها همه گرایش های سیاسی در کنار هم به صحنه آمدند و دوشادوش یکدیگربه نظام جمهوری اسلامی رای دادند.»
بیانات رهبری: 14/03/96 «اینکه اکثریّت هفتاد و چند درصدیِ کشور بیایند به نظام جمهوری اسلامی «آری» بگویند، تأیید کنند، به آن اعتماد کنند، خیلی مهم است. حالا بعضیها متأسّفانه بگوییم از روی کج فهمی - یا چه بگوییم، نمیدانم- انکار میکنند؛ میگویند «رأی مردم ربطی به نظام اسلامی و تأیید نظام اسلامی ندارد»! چرا آقا جان؛ حتّی کسانی که ممکن است در دل از نظام اسلامی گله مندی هم داشته باشند، امّا وقتی میآید در چهارچوب نظام رأی میدهد، معنایش این است که این چهارچوب را قبول میکند و به آن اعتماد میکند و آن را کارآمد میداند که در چهارچوب آن دارد حرکت میکند. این قریب ۴۲ میلیون رأی ملّت، هفتاد و چند درصد، رأی به نظام اسلامی و اعتماد به نظام اسلامی بود. حادثهی بسیار مهمّی بود.»
بیانات رهبری: 22/03/92 «ملت ایران با حضور در پای صندوقهای رأی، ارتباط و اتّصال مستحکم خودش را با نظام اسلامی دارد اثبات میکند.»
✍محمد اسماعیلی
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
پاسخ عقلی:
عاقلانه نیست کشوری مشروعیت و بقای نظام خود را که بر اساس انقلاب نسلی صورت گرفته است را به رفراندوم نسل های بعد از خود متوقف و گره بزند.
دلیل: به خاطر تزاحم دو حقیقت:
۱- حق تعیین سرنوشت مردم
۲- ثبات درجامعه
به دلیل "ثبات جامعه" و عدم فروپاشی جامعه، تمام جمهوری ها و حاکمان و دولت مردان ودستگاه های قدرت در جهان در قانون اساسی های خود اجازه رفراندوم اصل نظام خود را نداده اند. و دراین تزاحم " ثبات جامعه "را به " حق تعیین سرنوشت " ترجیح داده اند، البته هر چند اکثر کشورها قائل به بازنگری و اصلاح امور جزئی هستند اما در بازنگری و رفراندوم اصل نظام هیچ کشوری زیر بار رفراندوم اصل نظام نرفته است. اصل 89 قانون اساسی فرانسه: هر گونه اقدام در مورد تجدید نظر قانون اساسی در شرایطی که تمامیت ارضی کشور مورد تعرض قرار گرفته ممنوع خواهد بود.
✍محمد اسماعیلی
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تسریع روند کاهش وابستگی به دلار
افول دلار یعنی افول آمریکا
💻 کانال شم سیاسی ⬇️⬇️
ایتا 👈 https://eitaa.com/SHamme_Siasi
روبیکا 👈 https://rubika.ir/SHamme_Siasi