یک مرداد، هوا بس ناجوانمرانه گرم است!
اما این حرارت در مقابل استقبال گرم و پرشور دانشگاه صنعتی از بچه های بیش از چهل و پنج کشور دنیا واقعا کم میآورد.
❤️❤️
وقتی ببینید در سالن افتتاحیه همه شادند و احساس آرامشی عجیب همه را فراگرفته احساس غرور می کنید. وقتی جهانیان علم دوستی ایرانیان را با چاشنی محبت ببینند، به این فرهنگ افتخار خواهی کرد. وقتی موسیقی اصیل سنتی با ورزش باستانی و هنرنمایی نوجوانان وطنی آمیخته شود، رویدادی عجیب رقم می خورد که همه را میخکوب می کند. وقتی نورپردازی مدرن سالن با نظم بی نظیر و کیفیت بالای برنامه ها را ببینی کیف می کنی از این همه ذوق و شوق.
🤓🤓
پنجاه و چهارمین المپیاد جهانی فیزیک با تلاش شبانه روزی و همدلانه جمع کثیری از دانشجویان و اساتید یک تجربه امید آفرین در کشور بود که در صدر اخبار علمی قرار گرفت.
اوج مراسم، لحظه رژه تیم ایرانی بود که همه سالن را از جا کند و همه به احترام ایران ایستادند. نقطه درخشان دیگر برنامه حرکات نمایشی نوجوانان باستانی کار با نوای ای ایران بود که به شدت مورد اقبال قرار گرفت.
🌺🌺
چقدر افتخارآمیز است که دانش آموز چینی، پیشرفت های علمی ایران را ستایش کرد. دانش آموز تاجیکستانی با افتخار و به زبان شیرین فارسی، معلمان ایرانی را بهترین معلمان می دانست که برای المپیادهای قبلی به او درس داده بودند!.
🎉🎉
در دانشگاه صنعتی اصفهان، بچه ها با یکدیگر تبادل نظر کردند، دوستی برقرار کردند و اشتیاق به علم را فراتر از مرزها برافروختند. این المپیاد به ما یادآوری میکند که در جستجوی دانش، زمینههای مشترکی را پیدا میکنیم - چراغ امیدی روشن کنیم برای جهانی روشنتر و صلحآمیزتر.
🌟🌏✨
نکته آخر اینکه، نسل جوان کشور به چنان بالندگی رسیده که میتوان کارهای بزرگی مثل برگزاری این المپیاد جهانی را به آنها سپرد و اطمینان حاصل کرد که اینها می توانند. واقعا میتوانند. هزار آفرین!
❤️❤️🌺🌺
#المپيادبينالمللي
#امید
#ایران_عشق
#حرکت
#تلاش_کن_طلاش_کن
https://www.instagram.com/p/C9up2dMtdw1/?igsh=dGo4a3hza2NlZTk0
هدایت شده از کتاب خون|نظری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آشکار شدن یک غفلت بزرگ در گفتگویی واقعی
نظری به گفتگوی برادر مهدیان و آقای قوچانی در برنامه شیوه
غیر از روشن شدن تمایز دو نگرش نسبت به سیاست و مقوله مردمسالاری مبنی بر متعالی و قدسی و توحیدی بودن امر سیاست در جمهوری اسلامی و دنیوی و عرفی بودن سیاست در منظری که غربگرایان بر آن اصرار دارند یک مساله روشی به شدت به چشم می آمد:
تسلط یک طلبه بر نظرات اندیشمندان غربی ها از کسی که در این حوزه مدعی بود کمتر نبود بلکه در ابعادی عمیق و حتی دقیقتر بود و به ابعادی از نظرات غربیها اشاره کرد که بلندگوهای ایشان در داخل کمتر به آن اشاره میکنند اما از آن سو مشخص شد طرف مقابل نه تنها شناختی از ابعاد باطنی و پنهانتر نظرات اندیشمندان ما ندارند بلکه حتی خوانشی سطحی و غیردقیق از نظرات ایشان را در جامعه منتشر میکنند.
به عبارت دیگر جریان غربگرا در داخل دو کارکرد مهم مغفول دارد:
1. پنهان کردن زشتی نظرات اندیشمندان غربی و ترویج یک طرفه و غیر دقیق از نظرات غربی ها
2. پنهان کردن زیبایی نظرات اندیشمندان مسلمان و ترویج خوانشی سطحی، پراکنده و بیمبنا از ایشان
گفتگوی کامل را میتوانید از اینجا ببینید و از اینجا بشنوید.
#کتاب_خون
@Ketabekhoon65
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم کوتاه ارزش چندین بار تماشا رو داره😭😭😭
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
انشاءالله وعده من و شما،،، اربعین
کربلا🤲😭
بهترین ها در ایتا 👈 @senoghtee
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
🟢دو نقد ساختاری به سازمان روحانیت
🖊احمدحسین شریفی
🔸به عنوان یک طلبه دغدغهمند، گمان میکنم دو اشتباه مهلک ساختاری در حوزه علمیه، موجب شده است که کارآمدی و کارویژه تبلیغی و تعلیمی این مرکز علمی و تبلیغی بینظیر آنگونه که شایسته است نمایان نشود:
🔻یک. تجمیع همه سرمایههای علمی و معنوی در قم
تجمیع همه یا اغلب قریب به اتفاق عالمان و فقیهان و فیلسوفان و متکلمان و اخلاقیان برجسته در شهر مقدس قم و خالی شدن اغلب شهرها از عالمان و صاحبنظران برجسته دینی! این در حالی است که در دوران قبل از انقلاب، هرگز شاهد چنین تجمیع ناکارآمد و بیفایدهای از علما در یک شهر نبودیم! آیتالله العظمی بروجردی از شاگردان برجسته آخوند خراسانی و از بزرگترین فقیهان و حدیثشناسان دوران، بعد از اتمام تحصیلات در شهر بروجرد ساکن بود و چند سال پس از رحلت آیتالله العظمی عبدالکریم حائری یزدی، به دعوت بزرگان قم، و به هدف عهدهداری مدیریت علمی و اداری حوزه علمیه قم و مرجعیت دینی جامعه شیعیان، از بروجرد مهاجرت کرد و در قم ساکن شد. یعنی شخصیتی مثل آیتالله العظمی بروجردی که همگان به فضل و علم او اذعان داشتند و او را برترین دوران میدانستند، در بروجرد ساکن بود و نه در قم! اما اکنون وضعیت حضور عالمان برجستهای در این طراز در شهرستانها به چه صورتی است؟!
🔻دو. جداسازی فیزیکی زیست اجتماعی طلاب از عامه مردم
اشتباه مهلک دوم که یکی از بزرگترین اشتباهات ساختاری در شهر قم به شمار میآید، «جداسازی زیست طلاب علوم دینی با مردم» بوده است. [ان شاءالله که هیچ تعمدی در این کار نبوده باشد، که البته جای تأمل و بررسی دارد] اما محصور و محبوس کردن محل زیست اغلب طلاب علوم دینی و خانوادهها و فرزندان آنان را در مکانهای اختصاصی و بریده از مردم عادی و حتی دور از مرکز شهر، [یعنی «شهرک مهدیه» (با حصارهای دیواری و نگهبانهای ورودی و کاملاً جدای از بقیه شهر!) و «هزارههای پردیسان» (به گونهای که حتی هیچ کس نمیتواند و نمیباید منزل خود را به غیر طلبه اجاره دهد!) و ...] یکی از اشتباهات مهلک ساختاری در تاریخ روحانیت میدانم!
به اعتقاد این بنده، یکی از مهمترین عوامل دینداری و زیست دینی مردم قم از عصر ائمه اطهار سلام علیهم تا دوران معاصر، این بود که زیست دینی طلاب علوم دینی و خانوادههای آنان در کوچه و بازار، در مرآی و منظر یکایک مردم بود. روابط خانوادگی صمیمی با هم داشتند. بیش از آنکه از گفتار و سخنان و موعظههای مستقیم طلاب، دین و دینداری را بیاموزند، از رفتار و #سبک_زندگی آنان، اخلاق اسلامی و سبک زندگی اسلامی را میآموختند. همسایهداری و خیرخواهی و اخلاق خانوادگی و اجتماعی طلاب را روزانه و به صورت مرتب میدیدند. اما الان حتی شهر قم نیز از مشاهده زیست عمومی طلاب علوم دینی بیبهره شده است! و نتیجه آن را به وضوح میتوان در تغییرات سبک زندگی مردم قم دید.
#تبلیغ
#حوزه_علمیه
هزینه پرواز و اقامت میثم مطیعی را چه کسی داد؟
🔹میثم مطیعی مداح اهل بیت(ع) گفت: شیعیان بومیِ تایلند هزینۀ پرواز و اقامت را پرداخت کردند.
✅توصیه مقام معظم رهبری به میثم مطیعی و تأکید ایشان در مورد هیأت جهانی
لینک گفتگو
https://jahannews.com/vdcfxvdcxw6d1ta.igiw.html
🔸حمله بیبیسی به سفر میثم مطیعی
https://jahannews.com/vdcgz397qak9yn4.rpra.html
#حدیث_روز
🔻امام علی علیهالسلام: ما أَسْرَعَ اَلسَّاعَاتِ فِي اَلْيَوْمِ وَ أَسْرَعَ اَلْأَيَّامَ فِي اَلشَّهْرِ وَ أَسْرَعَ اَلشُّهُورَ فِي اَلسَّنَةِ وَ أَسْرَعَ اَلسِّنِينَ فِي اَلْعُمُرِ
🔻چه زود مىگذرد ساعات روز و روزهاى ماه و ماههاى سال و سالهاى عمر!
📚 نهجالبلاغه، خطبه ۱۸۸
✅ خبرگزاری حوزه علمیه خراسان
🆔 @news_howzehkh
هدایت شده از وحید یامین پور
🔺️نکات محسن دنیوی درباره نطق دیشب آقای رئیس جمهور در سازمان ملل
➕️ @yaminpour
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺#کلام_علما
💢کم بخورید اما مفید بخورید!
💢ورزش کنید
#محمدرضا_مهدوی_کنی
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدهای ممکن است بگویند من دارم بزرگنمایی میکنم؛
اما من چیزی که میبینم را میگویم.
اگر انتقام حاج قاسم و ابومهدی سهل گرفته شود آغاز اتفاقات خطرناک است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این آیه قرآن فهمیدم خط صحیح، خط سید حسن نصرالله هست...
صحبتهای شنیدنی "حجتالاسلام قرائتی" را از دست ندهید...