#پیام
📢 رئیس سازمان مدارس صدرا، به مناسبت #ولادت_حضرت_معصومه (سلام الله علیها) و #روز_دختر، پیامی را منتشر کرد:
📜 عطر خوشبوی دختران عفیف که فاطمه معصومه (سلام الله علیها) را الگوی خود قرار دادهاند، همه ی جامعه اسلامی را معطر کرده است.
دخترانی که در کنار مردان، در #مسیر_الهی حرکت میکنند...
🔗 ادامه پیام:
🌐 https://imso.ir/3508
📌 #سازمان_مدارس_صدرا
📥 @imso_edu
31.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔉 #پادکست
🌹 سلام ما بر فاطمه معصومه سلاماللهعلیها
🎙 #آیت_الله_طالقانی
🌐 https://www.aparat.com/v/HrTIU
📌 #سازمان_مدارس_صدرا
📥 @imso_edu
💥نخستین جشنواره ملی دانشآموزی
🎥 #کاوشگران_رسانه
🔻مهلت شرکت در جشنواره:
انتهای خردادماه ۱۴۰۰
🔗جهت ثبت نام وارد لینک زیر شوید:
🌐 http://mediast.ir
#مصاحبه
🎤 حجتالاسلام والمسلمین حامد تقدیری رئیس سازمان مدارس صدرا و مسؤول کودک و نوجوان سازمان تبلیغات اسلامی، در آستانه انتخابات سال ۱۴۰۰ از کتاب بایدها و فرصتهای وزارت آموزش و پرورشِ دولت سیزدهم که توسط جبهه تعلیم و تربیت انقلاب اسلامی تألیف شده است، رونمایی کرد.
📜 حجتالاسلام والمسلمین تقدیری در این مصاحبه افزود: حال در ابتدای گام دوم انقلاب اسلامی و شروع دولت سیزدهم، عدهای از دغدغهمندان تعلیم و تربیت که در این عرصه مشغول فعالیت اجرایی و فکری هستند، دور هم جمع شدند تا وزیر دولت سیزدهم آموزش و پرورش را یاری دهند.
🔗 ادامه متن مصاحبه و دریافت کتاب:
🌐 https://imso.ir/3518
📌 #سازمان_مدارس_صدرا
📥 @imso_edu
#خبر
🎤 حجتالاسلام والمسلمین حامد تقدیری رئیس سازمان مدارس صدرا و مسؤول کودک و نوجوان سازمان تبلیغات اسلامی،حضور پُررنگ دانش آموزان این مدارس به همراه والدین خود در «انتخابات 1400» را ثمره تحقق گام دوم انقلاب اسلامی عنوان کرد.
🔗 ادامه خبر:
🌐 https://imso.ir/3536
📌 #سازمان_مدارس_صدرا
📥 @imso_edu
☀️ امام هشتم، برکت ایران
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای: «برکت وجود حرم مطهر حضرت رضا علیهالسلام در سرزمین ما و حضور معنوی ایشان در سرتاسر کشور و در دل آحاد مردم ما آشکار است. امام هشتم علیهالصّلاةوالسّلام ولىّنعمتِ معنوی و فکری و مادّی ملت ماست.» ۱۳۸۱/۱۰/۲۵
📌 #سازمان_مدارس_صدرا
📥 @imso_edu