هدایت شده از قاسم روانبخش
تسبیح سردار شهید سلیمانی در دست کیست؟
حجت الاسلام رضا علی کرمی می گوید قبل از شهادت شهید سلیمانی به محضر ایشان رسیدم درباره تأثیر کار فرهنگی مباحثی مطرح شد من نمونه ای از تاثیر کار فرهنگی برای ایشان گفتم که خیلی خوشحال شد به ایشان گفتم طلبه ای را می شناسم که برای تحصیل به آمریکا رفته بود که مدرک دکترای خودش را در دانشگاه هوستون اخذ کرد ایشان در کنار تحصیل فعالیت های تبلیغی و فرهنگی نیز داشت و برای مدت 10 سال سنگر امامت جمعه شهر هوستون نیز به عهده داشت ایشان در این مدت یک مدرسه اسلامی تاسیس کرده بود که هم اکنون بیش از 400 دانشجو در آن تحصیل می کنند این طلبه خدوم با حضور در زندان های آمریکا توانست صدها نفر از زندانیان را به آیین اسلام هدایت کند. هم اکنون از شهر هوستون 25 نفر طلبه در قم در حال تحصیل هستند.
شهید سلیمانی زمانی که این گزارش را شنید بسیار خوشحال شد تسبیحی که در دستش بود به من داد و گفت سلام مرا به ایشان برسانید و این تسبیح را به رسم تشکر به ایشان بدهید.
من منتظر فرصتی بودم که این امانت را برسانم که ناگهان خبر شهادت سردار سلیمانی را دریافت کردم
بعد از شهادت این امانت را به آن طلبه فاضل تقدیم کردم. می دانید آن طلبه فاضل چه کسی بود؟
جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر سقای بی ریا.
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
✅نقد مرجعیت را نیز از علامه مصباح قدس سره باید یاد گرفت. 👇👇👇
سوال يكي از دانشجويان:
❓❓
سؤالي که براي ما پيش آمده در واقع بيشتر مربوط به مراجعي است که در شهر قم فعاليّت ميکنند. بعضي وقتها مشاهده ميشود در بعضي جريانات و اتّفاقاتي که ميافتد، مراجع سکوت ميکنند؛ در حاليکه آن چيزي که به نظر ما ميرسد اين است که مراجع بايد روشنگري کنند، صحبت کنند و نگذارند کار به جائي برسد که رهبري بيايد خودش را هزينه کند، از خودش حرف بزند و باعث شود که همة تهمتها و تيرهاي دشمن به سمت ايشان نشانه برود. غير از مثلاً آقاي نوري همداني که ـخدا را شکرـ خوب موضعگيري ميکنند، به موقع موضعگيري ميکنند، ساير مراجع اينجور نيستند يا کامل سکوت ميکنند يا بعد از اينکه مدتي ميگذرد بيانيهاي ميدهند که گاهي دو پهلو است. اين رفتار متأثر از چيست؟ آيا متأثر از بيت واطرافيان ايشان است؟ اگر ميشود بيشتر براي ما باز کنيد و بگوييد رفتار ما نسبت به اين مراجع بايد چگونه باشد؟
🔸علامه مصباح یزدی ره :
علّت تفاوت عکسالعمل مراجع محترم
از کساني که ما به عنوان مرجع ميشناسيم و مورد قبول صاحب نظران بيطرف هستند، سه گونه موضعگيري در مسائل مختلف سياسي و اجتماعي ميبينيم. البته کساني که صلاحيّت مرجعيّت ندارند و بعضي گروهاي خاصّ براي اغراض خودشان آنها را مطرح کردهاند، اصلاً مورد نظر نيستند. صحبت در مورد كساني است که في الجمله صلاحيّت مرجعيت دارند و مورد قبول و مورد احترام هستند، امّا در موضعگيريهاي سياسي با هم متفاوتاند.بعضي از ايشان هستند كه هم از لحاظ فقاهت، هم از لحاظ تقوا و عدالت در حدّ بالايي هستند، امّا به دلايلي دخالت در امور سياسي را وظيفه خودشان نميدانند. مهمترين دليل ايشان اين است که مسائل سياسي پيچ و خمهايي دارد که خود، نياز به تخصّص دارد. بايد وقت کافي بگذارند و مطالب را مطالعه کنند، اطلاعات کسب کنند و همچنين قدرت تجزيه و تحليل مسائل را داشته باشند، نفع و ضررها را کاملاً بتوانند بسنجند؛ خلاصه اينکه شمّ سياسي و توانائي قضاوت صحيح در مسائل سياسي هزينه دارد. کساني هستند که ميگويند: ما آن فرصت و آن امکانات را براي اين کار نداريم. اشتغالات علمي و مراجعات مردم در مسائل فقهي بگونهاي است که ما نميتوانيم در مورد مسائل سياسي تحقيق کنيم تا بتوانيم خبره شويم و نظر دهيم؛ چون نظر دادن تخصّص ميخواهد و اگر بخواهيم بدون اين تخصّص نظر بدهيم، ناچار مقلّد ديگران خواهيم بود؛ يعني از ديگران بايد بگيريم. وقتي خودمان در مسئلهاي صاحب نظر نيستيم، بايد ببينيم ديگران چه ميگويند، حرف آنها را بپذيريم و در اينجا لغزشهاي زيادي ممکن است اتّفاق بيفتد. کما اينکه در طول تاريخ از اين چيزها اتفاق افتاد. براي اينکه ما از اين لغزشها سالم باشيم، اصلاً وارد نميشويم. ما مراجعي داريم که اصلاً خودشان نه تلويزيون ميبينند و نه روزنامه ميخوانند. خيالشان را از اين چيزها راحت کردهاند و فقط سروکارشان با کارهاي فقهي است. خودشان هستند و درسشان و مراجعاتي که دارند.بعضي؛ از ايشان ديدار با گروههاي مختلف را ميپذيرند. خانهي بازي دارند؛ هر کسي آمد، آمد. پذيرفتن کسي معنايش تأييد آن شخص نيست. بعضي؛ ديگر به هيچ وجه ارتباطي با شخصيّتهاي سياسي نميگيرند؛ آنهايي هم که اصلاً ارتباط ندارند، محدود هستند. آنها هم سليقه خودشان را دارند. به هرحال اين گروه کساني هستند که تعمداً از مسائل سياسي کنار کشيدهاند، بخاطر اينکه در خطرهايش نيفتند. ميگويند: پرداختن به اين مسايل نياز به وقت دارد و امکاناتي ميخواهد که ما در اختيارمان نيست و ممکن است اشتباه کنيم و اشتباه ما موجب خطر براي جامعه شود. ما بايد از اين بزرگان تشکر کنيم؛ چرا که شما وقتي تشخيص ميدهيد که صلاحيّت اظهار نظر در اين کار را نداريد و اظهار نظر نميکنيد، اين خطري ايجاد نميکند. خطر از ناحيه كساني ايجاد ميشود که صلاحيّت اظهار نظر ندارند و اظهار نظر ميکنند. نمونهاش را داشتيم که بعضي موضعگيرهايشان، در جهت حرکت انقلاب بود. براي انقلاب هم خدمت کردند، امّا ديدشان سطحي بوده است. دليل اين مطلب هم اين است که در يک موقع ديگري ضررهايي به انقلاب زدند.پس، آن کساني که اصلاً وارد اين مسائل سياسي نميشوند، عذرشان اين است که ما در اين مسائل صاحب نظر نيستيم و تخصّصي در اين مسائل نداريم و ميترسيم اشتباه کنيم و موجب خطري براي جامعه شود. ما از آنها بايد آنچه را در آن تخصص دارند توقع داشته باشيم؛ مسئله شرعي از آنها بپرسيم، درس از آنها بخواهيم. اما در مسائل سياسي نبايد به آنها مراجعه کرد.
گروه ديگري هستند که در کنار فعاليتهاي علمي و فقهيشان و رسيدگي به امور مردم، وقت و شأني را براي پرداختن به مسائل سياسي ميگذارند. يا شمّ سياسي قوي دارند يا استعداد بيشتر براي اين مسائل دارند که ديگران ندارند يا وظيفه خودشان
ادامه در شماره بعد👇👇👇
ادامه شماره قبل👇👇👇
ميدانند که در اين کارها دخالت کنند و طبعاً بايد برايش هم وقت کافي بگذارند. روزنامههاي مختلف را ميخوانند. راديوهاي خارجي و داخلي را ميگيرند. با اشخاص و گروههاي مختلف تماس ميگيرند. بحث ميکنند. کسب اطلاع ميکنند. براي اطلاعات و ارتباط، کانالهاي مختلف دارند؛ يعني به حدّي ميرسد که به خودشان اجازه ميدهند که خود را در اين مسائل صاحب نظر بدانند. شرايط هم به توفيق الهي به گونهاي پيش آمده که دوستاني الهي کمکشان ميکنند و از گروههاي مختلف اطلاعاتي در اختيارشان ميگذارند و خودشان هم فراست و زيرکي خاصي دارند که ميتوانند، خالص را از ناخالص جدا کنند. اين يک موهبت الهي است.از حضرت امام(ره) نقل شده که فرموده بودند: هر کس دو تا جمله با من صحبت کند من ته دلش را ميخوانم. اين يک فراست خدادادي است. يک شخصي ممکن است با کسي ساعتي، بلکه مدتها هم ارتباط داشته باشد، ولي آخرش هم نتواند بفهمد او چه کاره است؛ امّا امام(ره) ميفرمود: هر کس دو تا جمله با من صحبت کند، ميفهمم چه کاره است. اگر كساني چنين فراست خدادادي داشته باشند، وقت هم صرف کنند، فرصت و امکانات هم داشته باشند، قاعدتاً اغلب کارهايشان و موضعگيريهايشان مطلوب خواهد بود. فرض اين است که هم علم، هم تقوا و هم دلسوزي براي اسلام دارند. در اين زمينه هم کار ميکنند و فراست و فطانت هم دارند، در اين صورت نتيجهگيريها مطلوب خواهد بود. ميبينيد بعضي مراجع به موقع موضعگيري ميکنند، رفتار شجاعانه، گاهي ايثارگرانه و واقعاً؛ فداکارانه دارند و کارهايي که معمولاً يک مرجع نسبت به مرجع ديگري انجام نميدهد، انجام ميدهد. اينها واقعاً؛ از فداکاريهايي است که خيلي قابل تحسين است. اين هم به؛ خاطر شرايط خاص و هم تجربه زياد است؛ يعني زياد وقت گذاشتهاند و ارتباطشان با گروههاي مختلف وجود دارد و اطلاعاتشان کاناليزه نميشود، بلکه راههاي مختلف دارند و ميتواند قضاوت کنند.گروه ديگري هم هستند که بينا بين هستند. يا کانال ارتباطيشان ضعيف است يا آن فطانت خدادادي در مسائل سياسي اجتماعي را ندارند. اينها هميشه موضع قاطعي؛ نميگيرند و احياناً اشتباهاتي از آنها سر ميزند. بنابراين علّت اين که چرا اينها اختلاف دارند، برميگردد به اين نکتههايي که اشاره کردم.امّا ما بايد چه کار کنيم؟ ما نسبت به آنهايي که واجد همه شرايط هستند که عرض کردم: گروهي كه هم صلاحيت ذاتي و موهبت خدادادي را دارند و هم شرايط اجتماعي برايشان فراهم است و از کانالهاي مختلف ميتوانند کسب اطلاع کنند، فرصت کافي هم براي مطالعه و بررسي مسائل دارند، از اينها بايد واقعا قدرداني کنيم و در هر جا ميتوانيم حمايت و تقويتشان کنيم؛ چرا که تقويت آنها تقويت حقّ، تقويت رهبري، تقويت انقلاب و اسلام است. نسبت به آنهايي هم که اصلاً دخالت نميکنند، بايد سعي کنيم که توقعمان در همان حدّي باشد که براي خودشان قائلند. ميگويند: ما سياسي نيستيم و مهارت نداريم، ما هم توقعي نداشته باشيم. اما آن گروه سوم را بايد سعي کنيم حتيالمقدور اطلاعات صحيح در اختيارشان بگذاريم. بيشتر با آنها ارتباط برقرار کنيم و اگر نقطه ضعفي دارند، سعي کنيم برطرف شود.
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
جناب حجتالاسلام والمسلمین #منتظری دادستان محترم کل کشور
جناب آقای دکتر #قالیباف رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم؛
نظر به مواضع اخیر جنابتان حول دفاع از شیخ الفقها حضرت آیت الله #صافی_گلپایگانی (دام عزه) جسارتاً اگر در دفاع از علما، یاران امام راحل و حوزه علمیه قم صادق هستید، پیش از محاکمه بچههای مخلص و انقلابی #رجانیوز بخاطر عدم رعایت تفاوت «بفرما و بنشین» در نقد خیرخواهانهشان، آن عنصر نامطلوب و فحاش درگاهتان را که مدتی نه چندان دور با توهینهای رکیک و غیر قابل انتشار به جان عمار #رهبری و خانواده و دوستداران ایشان افتاده بود را محاکمه کنید تا لااقل این حد از #استاندارد_دوگانه شما در مواجهه با علمای انقلابی توی ذوق مخاطب بیطرف و بدنه جریان حزب الله (نه مواجب بگیران رسانهای و سازمانیهای سایبریتان) نزند! لذا علی الحساب هتاکان به #علامه_مصباح را محاکمه کنید، بعد اگر کسی در مورد بقیه علما ولو یک استاد رده پایین حوزه قم ظرافتهایی از جنس «بفرما و بنشین» را رعایت نکرد، به دار مجازات آویزانش کنید!
و من الله توفیق
بندهی خدا؛ سعید توانا راد
https://www.instagram.com/p/CVqdYPEoEIN/?utm_medium=copy_link
✅ @SaeedTavanarad
در مذاکرات مجلس ثبت شد و در تاریخ خواهد ماند که برخلاف جریانات فراری از #شفافیت و نظارت، نمایندگان #جبهه_پایداری انقلاب اسلامی در مجلس طبق فرمایش رهبر عزیز انقلاب با تمام توان برای افزایش نظارت بر نمایندگان مجلس ایستادگی کردند اما هیئت رئیسه و جریان حاکم بر مجلس فعلی همراهی نکرد.
✅ @SaeedTavanarad
هدایت شده از صادق محصولی | Sadegh Mahsuli
🇮🇷 اقدام رشادتمندانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در حفاظت و حراست مقتدرانه از منافع ملی میهن عزیزمان پیامی واضح خطاب به نیروهای تروریست حاضر در منطقه اعم از رژیم کودک کش صهیونیستی و آمریکای جنایتکار داشت و آن جدیت نیروهای مسلح در #تهدید_زدایی و دفاع جانانه در برابر اقدامات خبیثانه و راهزنی دریایی است.
بر دست و بازوی پاسداران و ارتشیان رشید اسلام بوسه می زنیم.
صادق محصولی
١۴٠٠/٨/١٣
📲 @Mahsuli_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید| تیزر مستند «آن زمستان»
روایت بیواسطهی یک فصل از زندگی آیتالله مصباح یزدی
🔸مستند سینمایی «آن زمستان» به کارگردانی و تهیه کنندگی احمد شریف زاده روایتی بی واسطه فصلی از زندگی مرحوم آیت الله مصباح یزدی را نمایش میدهد.
🔹️اکرانهای مردمی این مستند در آستانه سالگرد مرحوم آیت الله مصباح یزدی در سراسر کشور ادامه پیدا خواهد کرد.
🔸️مساجد، دانشگاهها، حوزههای علمیه، نهادها و سازمانها برای اکران این مستند سینمایی میتوانند با تماس با شماره ۰۲۱۴۲۸۸۷۰۹۰ یا با مراجعه به سایت ammaryar.ir هماهنگی لازم را به عمل آورند.
🔹️تازهترین محصول سازمان هنری رسانهای اوج روایتی متفاوت و دیدهنشده از زندگی مرحوم «آیت الله مصباح» را ارائه میدهد.
💻 @mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادش بخیر روزگاری بود غربگراها میگفتند در زمان مذاکرات همه باید با وحدت از تیم مذاکره کننده حمایت کنیم، نقد به #برجام را هم تکفیر میکردند! حالا هنوز هیچی نشده هزار تا دروغ و حاشیه برای مذاکره کنندگان ایرانی درست کردند. اینهمه دورنگی و ریا و فساد اخلاقی اذیتتون نمیکنه؟ #هفت_خط
✅ @SaeedTavanarad
هدایت شده از قاسم روانبخش
⭕️ حمیدرضا گودرزی اصلاح طلبی که در غائله تیر ۷۸ برای مصطفی تاجزاده بلندگو حمل کرد. به عنوان مشاور وزیر کشور و دبیر قرارگاه #کرونا منصوب شد!
آقای وزیر!
✍می فرماييد که انتخاب استاندار اصلاح طلب برای کرمان فشار برخی از نمایندگان مجلس کرمان بوده است انتخاب این عنصر فتنه فشار چه کسی بوده است؟!
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
بازگشت به مردم؛ الزامات بازسازی چهره پارلمان ج.ا در نگاه مردم
پس از سالها حکومت تفکر اشرافی کارگزاران زیر لوای آقایان هاشمی رفسنجانی، خاتمی و روحانی بر کشور، بالاخره مجلس و دولتی بر سر کار آمد که #مردم میتوانستند به آن خوشبین و امیدوار باشند. در این جا میخواهم خلاصهوار به آسیب شناسی وضعیت مجلس در افکار عمومی بپردازم.
از اواخر سال ۱۳۹۸ که با تمام دعواها بالاخره اصولگرایان به یک لیست و جمع بندی مشترک رسیدند، بدنه هوادار آنها چند توقع عمده از مجلس داشتند:
۱- تصویب فوری موضوع #شفافیت آراء و عملکرد نمایندگان مجلس توسط غالب نمایندگان
۲- طبق وعده رئیس مجلس، به کار واداشتن دولت فشل گذشته و برخورد با ناکارآمدیهای دولت
۳- ورود به حل مسائل کلان اقتصادی مردم به خصوص کاهش اجاره بها و قیمت #مسکن و حل معضل همیشگی #خودرو
۴- مردمی بودن و مردمی ماندن، یعنی ارتباط بیواسطه با مردم و لمس مشکلات آنها
مورد اول و دوم که قضاوتش بر عهده مخاطب، اما مورد سوم و چهارم را کمی موسع تر مورد بازبینی قرار دهیم. وعده چهرههای اقتصادی مجلس این بود که مجلس در یک بازه کوتاه با تصویب و اجرای قانون #مالیات بر خانههای خالی و ساخت انبوه مسکن میتواند مشکل قیمت و اجارهبهای مسکن را تا حد زیادی حل کند و جو روانی جامعه را طوری مدیریت کند که قیمتها بشکند و عموم مردم طبق #قانون_اساسی به مسکن ارزان دسترسی داشته باشند. قانون جهش تولید مسکن در این راستا تصویب شد و موضوع مالیات بر خانههای خالی هم دنبال میشود، اما نگاهی به بازار بیندازیم، هنوز همه کارمندان تمام سال میدوند تا آخر سال بتوانند یک #وام جدید با سود ۱۸ درصد با چند ضامن و با مالیات بگیرند و روی پول پیش خانه بگذارند، اگر تا دیروز منفی ۱۰۰ میلیون تومان بودند، از سال بعد منفی ۲۰۰ و سال بعدتر منفی ۳۰۰ و قس علی هذا خواهند بود و کماکان است چرخه معیوب در زندگی همه ما جریان دارد. راه حل چیست؟ من فکر میکنم راهحلهای موجود نمیتواند موضوع را حل کند، نیاز به تحول و تصمیمات شجاعانه داریم. تصمیمی که نگران ضرر کردن دلالان مسکن نباشد و با ورود مستقیم دولت، روابط موجر و مستأجر تنظیم گردد. مثلاً الزام به قراردادهای چند ساله با قیمت مصوب دولتی که البته صدای سرمایه سالاران و بدنه توجیهگرشان در دانشگاههای لیبرال ما را در خواهد آورد که اقتصاد دولتی و دخالت در روابط اقتصادی آزاد پدر ملت را در میآورد و سرمایهها را فراری میدهد و امثالهم، یعنی نگران همه چیز هستند جز له شدن فقرا زیر بار فشار #گرانی مسکن.
نظری هم در مورد وظیفه دولت که در قانون اساسی ذکر شده ندارند و سالهاست اصلاً این بخش از قانون اساسی را قبول ندارند و به عدم اجرای حقوق مردم در این خصوص هم معترض نیستند، اما وقتی به منافع ثروتمندان مفتخور و دلالان مسکن نزدیک میشویم، نگران مردم و حکمرانی کاپیتالیستی حاکم بر اقتصاد کشور میشوند!
در خودرو هم که مجلس دنبال آزاد کردن مشروط #واردات هستند که تا امروز با بن بست هیأت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلان نظام در #مجمع_تشخیص مصلحت نظام مواجه شده است و عملاً نتیجهای حاصل نشده و گرانی پشت گرانی باعث شده هر روز مردمی که میدوند برای خرید یک پژو پارس با قیافه و موتور قدیمی ۲۰ سالهاش، هنوز در حال دویدن هستند اما خودروسازان و وزارت #صمت سوت بلبلی میزنند و مجمع تشخیص مصلحت نظام هم نظری در مورد گرانی خودرو ندارد، مجلس هم که به بن بست رسیده و احتمالاً بحث به صحن مجمع تشخیص خواهد کشید، تازه اگر مجلس از موضعش عقب ننشیند؛ پس این هم از این!
تکلیف مردم با مجلس فعلاً در سه مورد مشخص شد. مجلسیها معترضند که چرا مردم هر جا ما را میبینند فحش میدهند؟ چرا وقتی کمتر از دو سال از نمایندگی ما گذشته مردم اینطور ما را تحت فشار میگذارند؟ پاسخ را در هل دادن (همان سیلی زدن خودمان!) بچه مردم در لباس #سربازی اجباری، عدم تحقق وعدههای اقتصادی و #دناپلاس باید جست، پیش از ارتباط دادن آن طبق معمول به رسانههای بیگانه و تهاجم رسانهای و امثالهم. آنچه روشن است حتماً این مجلس در مجموع عملکرد بهتری از مجلس گذشته (بدترین مجلس تاریخ #جمهوری_اسلامی) داشته و دارد، اما از توقعات مردم پایینتر است و در این شرایط مردم حق دارند معترض باشند. حداقلیترین راه حلی که به نظرم میرسد، همان است که داریم اجرا میکنیم: #پایداری_برای_مردم. حضور نمایندگان و مسئولان با محور مسجد در میان مردم، شنیدن اعتراضات و نظرات آنها و عمل طبق وظیفه در رساندن صدای مردم به کارگزاران اجرایی و نمایندگی اعتراضات مردم تا حصول نتیجه. کاری که #خضریان، #ایزدخواه و #رضوانی در تهران شروع کردند و بستر گسترش آن موجود است، فقط #همت میخواهد و جرأت! اولی از ما، دومی از نمایندگان. همه با هم باید به مردم بازگردیم، مثل آیت الله #رئیسی، مثل #رهبری. این تنها راه باقی مانده است.
مذاکرات هستهای و دفاع از حرم!
روند مذاکرات هستهای پس از تحولات مورد نظر مردم در انتخابات شاهد تغییرات جدی است که در کنار ایجاد امید به احقاق حقوق بین المللی جمهوری اسلامی ایران، نگرانیهایی را هم موجب گردیده است. تجربهی سالها مذاکرات با ترکیبها و رویکردهای مختلف حاکی از آن است که در صورت وجود دوگانگی مواضع نیروهای اجتماعی داخلی در عرصه سیاست خارجی، عملاً نتایج مورد نظر در جریان مذاکرات و تعاملات بین المللی اتفاق نخواهد افتاد. تیم مذاکره کننده فعلی با ترکیب علمی قوی و مشاورین مطلع، بلحاظ غنای فکری و توان مذاکره در وضعیت مناسبی دارد اما همانطور که این چند روز زیاد گفتهاند و شنیدهایم، از شکلدهی یک پیوست رسانهای برای اقناع حداکثری مردم ناتوان است. از آنجا که دستگاه رسانهای و توجیهگر دولت مختل بوده و عملاً ابتکار عمل رسانهای را به طرف غربی (چه رسانههای خارجی و چه رسانههای داخلی وابسته به غرب) هدیه کرده است، به نظر میرسد در دسترسترین راه در این شرایط، ایجاد بستر مناسب برای گفتگو در مورد مواضع طرف ایرانی و پاسخگو کردن تیم مذاکرهکننده کشورمان به گروههای مطالبهگر سیاسی و دانشجویی است. باید سخنگوهای دستگاه سیاست خارجی کشور را به دانشگاه و مساجد دعوت کرده و با پوشش مناسب رسانهای، خوراک مورد نظر برای حمله به مواضع رسانهای غرب را تهیه نمود. به نظر میرسد پس از دو سال رکود فعالیتهای سیاسی و اجتماعی در دانشگاهها، امروز فضای دانشگاه تشنهی یک آغاز طوفانی است. هم یک فعالیت با اثرگذاری در سطح جهانی تعریف میشود و هم در این حین اهداف تشکلها برای تربیت نیرو اتفاق میافتد. تشکلهای دانشجویی انقلابی بهترین ظرفیت را برای کمک به تیم مذاکرهکننده ایران دارند: مجبور کردن دستگاه دیپلماسی کشور به اقناع افکار عمومی و بیرون آمدن از لاک دفاعی! همانطور که عزیز دلمان میفرمود:«جمهوری اسلامی حرم است.» بهنظر بنده این خدمت بیچشمداشت جریان دانشجویی در عرصه رسانه، کم از مجاهدت در جبهههای دفاع از حرم آل الله ندارد. انشاءالله دانشجویان انقلابی امروز، در برابر تاریخ سربلند شوند.
https://www.instagram.com/p/CXeCaTVomlC/?utm_medium=copy_link
🇮🇷 #سعید_توانا_راد
✅ @SaeedTavanarad