eitaa logo
تحلیل و پژوهش جنگ های نوین
3.9هزار دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.4هزار ویدیو
57 فایل
مرجع تخصصی آگاهی و ارتقای سواد رسانه‌ای، سواد سایبری و سواد امنیتی 💢 در این کانال جنگ های ترکیبی شناختی وعملیات روانی در ایران،منطقه و محیط بین الملل با زبان ساده توضیح داده میشه 💢اخبار مهم و مرتبط به جنگ های نوین
مشاهده در ایتا
دانلود
در کنار آن، Pure Storage سیستم‌های تمام‌فلش (All-Flash Storage) را به نمایش گذاشت که می‌توانند حجم عظیمی از داده را برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی در زمان کوتاه پردازش کنند. شرکت SUSE نیز پلتفرم Cloud-Native خود را معرفی کرد که شامل Rancher، ابزارهای Observability و لینوکس سازمانی است — راهکاری کامل برای مراکز داده نسل جدید. فناوری در خدمت کسب‌وکار در میان ده‌ها غرفه‌ نرم‌افزاری، شرکت‌هایی مانند ManageEngine، Zoho، OneStream و Progress راهکارهای خود را برای اتوماسیون فرایندها، تحلیل داده، گزارش‌دهی مالی و توسعه نرم‌افزارهای سازمانی معرفی کردند. در این میان، Yealink با معرفی اتاق جلسه‌ی هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی، نشان داد که حتی جلسات کاری نیز به‌زودی چهره‌ای دیجیتال‌تر خواهند داشت. نگاهی به آینده از زاویه خاورمیانه حضور گسترده‌ی کشورهای عربی در این نمایشگاه، به‌ویژه عربستان سعودی، قطر و امارات، نشان‌دهنده‌ی رقابت منطقه‌ای در سرمایه‌گذاری بر فناوری‌های هوشمند است. از زیرساخت‌های ابری گرفته تا شهرهای خودران، همه‌چیز در مسیر تبدیل خاورمیانه به یکی از قطب‌های نوآوری جهانی پیش می‌رود. جمع‌بندی GITEX 2025 بیش از یک نمایشگاه فناوری بود؛ نقشه‌ی راهی از آینده‌ی اقتصاد دیجیتال جهان. جایی که هوش مصنوعی از یک ابزار به زیربنای تحول اقتصادی و صنعتی تبدیل شده، امنیت به معنای هوش است نه دیوار، و شهرها به موجوداتی زنده و متفکر بدل شده‌اند. برای کشورهایی مانند ایران، این نمایشگاه یادآور این نکته است که فرصت حضور در آینده هنوز باز است — به شرط آن‌که با نگاه واقع‌گرایانه، همکاری منطقه‌ای و تمرکز بر راهکارهای بومی وارد میدان شویم.
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✡️ بررسی ایدئولوژی مدرن صهیونیسم (٢) 🚨 ماهیت صهیونیسم سکولاریستی است و به‌لحاظ هستی‌شناختی منشأ را وحی نمی‌داند! 1️⃣ کاملاً متصل به آسمان و توحیدی است. 2️⃣ در طول سال‌های درازی که در کنار تمدن‌های مختلف زیسته، از آن‌ها تاثیر پذیرفته است. 3️⃣ بسیار فراتر از شریعت موسوی است!
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 تشویق مسیحیت صهیونیستی برای شرکت مردم در جنگ آرماگدون 🎙حجت الاسلام طاهری آکردی #️⃣
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اینگونه شرق و غرب عالم در مقابل تاریخ ایران زانو زد و رهبر انقلاب فرمودند که:«دیگران تاریخ ندارند و تاریخ سازی می‌کنند و ما...» 🔹امام امت:«یک نفر برای بنده نقل می کرد که رفته بودیم یونان، یک نقطه ای بردند، یک بیابان خالی. گفتند در اینجا سپاهیان ایران آمدند و از ما شکست خوردند. 🔹یک مدهای تاریخی را با یک فضای خالی اثبات می‌کنند. خب اینجا در نزدیکی کازرون مجسمه والرین هست امپراطور روم که در مقابل پادشاه ایران زانو زده است.»
31.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلیقه های شما شنود می شود! اینستاگرام چگونه از علاقه مندی های شما، آگاه می شود؟!
📸 کارفرهنگی به زبان نسل زد در تهران!
🔻چهار دسته‌ای که عملیات شناختی در آن‌ها صورت می‌گیرد شامل موارد زیر است: 1⃣ حوزه‌های تأثیر فیزیکی، شامل زیرساخت‌ها و سیستم‌های اطلاعاتی؛ 2⃣ فضای اطلاعاتی و سایبری، جایی که اطلاعات ایجاد، پردازش، ذخیره و منتشر می‌شود؛ 3⃣ فرآیندهای شناختی، دگرگونی جهان‌بینی، آگاهی، باورها، منافع و ارزش‌ها؛ 4⃣ پیامدهای بحرانی عملیات شناختی.
26.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلا صالح سودانی ها و مهسا امینی ایرانی ها جفتشون یک ابزار هستند برای اختلاف و به آشوب کشیدن یک کشور!
47.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 مانیفست و اهداف مسیحیت صهیونیستی 🎙حجت الاسلام طاهری آکردی به کانال تحلیل و پژوهش جنگ‌های نوین بپیوندید @Safe_world
🔴🌐 عملیات رسانه‌ای صهیونی 🔻 امارات متحده دقیقاً همسو با جبهۀ روانی و رسانه‌ای اسرائیل و در زمین صهیونیست‌ها بازی می‌کند. دقیقاً همزمان با نیاز صهیونیست‌ها کشتار و فاجعه در سودان را توسط نیروهای نیابتی‌ خود تشدید می‌کند. 👆 جالب اینجاست، آتش آنقدر بالا گرفته که اسرائیل هم از دور سیخ کبابش را روی این آتش گرفته تا بهره‌ای ببرد. حال آنکه اساساً این آتش را خودش برپا کرده است. به کانال تحلیل و پژوهش جنگ‌های نوین بپیوندید @Safe_world
🔸اورشلیم پست: 🔹نبرد میان ایران و اسرائیل هنوز پایان نیافته و تنها وارد مرحله‌ای از انتظار محتاطانه شده است. به کانال تحلیل و پژوهش جنگ‌های نوین بپیوندید @Safe_world
🔹وزیر دفاع عراق اعلام کرد که پیت هگست، وزیر جنگ ایالات متحده، با او در مورد «عملیات نظامی قریب‌الوقوع» در منطقه تماس گرفته و به او هشدار داده است که گروه‌های مقاومت شیعه عراق نباید به هیچ اقدام ایالات متحده پاسخ دهند. به کانال تحلیل و پژوهش جنگ‌های نوین بپیوندید @Safe_world