eitaa logo
تحلیل و پژوهش جنگ های نوین
3.9هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.4هزار ویدیو
57 فایل
مرجع تخصصی آگاهی و ارتقای سواد رسانه‌ای، سواد سایبری و سواد امنیتی 💢 در این کانال جنگ های ترکیبی شناختی وعملیات روانی در ایران،منطقه و محیط بین الملل با زبان ساده توضیح داده میشه 💢اخبار مهم و مرتبط به جنگ های نوین
مشاهده در ایتا
دانلود
*🔻عده‌ای از مردم به صورت خودجوش در حال ساخت و نصب ماکت هایی شبیه به لانچر و ادوات نظامی در خارج از شهر ها می‌باشد* 🔹این اقدام، برای فریب و هدر رفت مهمات دشمن، اقدامی موثر است.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴مردم به خیابان‌ها بیایید/فریضه واجبی که قضا هم ندارد
🔴 آمریکا به دنبال تصرف جزیره خارک است! ۹۰ درصد نفت ایران از این جزیره مهم صادر میشود. که شما سلطنت طلبان بی شرف میگفتید: ترامپ فقط دنبال آزادی ایران است!!!! نفت و دارایی ایران را می‌خواهد؛ مثل زمان شاه مسلط بر نفت ایران شود. خر شدید و سواری دادید.
◾️احسان حدادیان نوشت: 🔹به مردم می‌گویند از حملات دشمن فیلم و عکس نگیرید، ولی جاسوس خبرنگار محبوب اردوغان یک ساعت است رفته بالای یک برج در تهران و زنده دارد جنایات اسرائیل را گزارش می‌کند. 🔸او قبلا زودتر از همه پای هلیکوپتر شهید رئیسی رسیده بود. این نتیجه نفوذ لابی پانترک در حساس‌ترین بخش‌های کشور است!
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷مردم والله حضورتان در خیابان قدرتمند تر از موشک هاست...
371.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 خاک بر‌ سر آن یک ایرانی 🔺پهلوی بار دیگر از ترامپ به خاطر جنایاتش علیه ایران تشکر ‌کرد.
🔴خبرنگار نظامی شبکه ۱۲ اسرائیل، ویدیویی را به‌عنوان «بمب‌افکن‌های B-2 در آسمان ایران» منتشر کرده است. اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این ویدیو در واقع از یک بازی رایانه‌ای گرفته شده است؛ ویدیوی اصلی در ماه مارس ۲۰۲۳ میلادی در یوتیوب منتشر شده بود!
🔻بدون تعارف اگر در تجمع عکس بالا شرکت نکنید، تجمع پایین را رقم خواهید زد!!!
🔴محافظت در برابر باران‌های اسیدی سمی ناشی از انفجار مخازن سوخت جمعیت هلال احمر: 🔹انفجار انبارهای نفت باعث ورود حجم انبوهی از ترکیبات سمی هیدروکربن‌ها و اکسیدهای گوگرد و نیتروژن در جو و به ابرها می‌شود که در صورت بارندگی، باران حاصل بسیار خطرناک و دارای خاصیت اسیدی شدید است. 🔹این پدیده می‌تواند باعث سوختگی‌های شیمیایی پوست و آسیب جدی به ریه‌ها شود. در صورت تماس باران با پوست، به هیچ وجه محل را نمالید و فقط با جریان مداوم آب سرد شستشو دهید. 🔹لباس‌هایی که به این باران آغشته شده‌اند را بلافاصله تعویض کرده و در کیسه دربسته قرار دهید.
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فوووووووووق العااااااااده مهم 🔺 هشدار عجیب و جدی آیت الله بهجت (ره)