eitaa logo
تحلیل و پژوهش جنگ های نوین
3.9هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.4هزار ویدیو
57 فایل
مرجع تخصصی آگاهی و ارتقای سواد رسانه‌ای، سواد سایبری و سواد امنیتی 💢 در این کانال جنگ های ترکیبی شناختی وعملیات روانی در ایران،منطقه و محیط بین الملل با زبان ساده توضیح داده میشه 💢اخبار مهم و مرتبط به جنگ های نوین
مشاهده در ایتا
دانلود
908.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨واکنش یک فلسطینی هنگام مشاهده موشک‌های ایران: «لبیک یا مجتبی خامنه‌ای»
▫️دلم برای جریان خائن سلطنت طلب سوخت... ▫️شاهزاده می خواستند! ▫️امامزاده گیرشون اومد 😄
حالا نوبت ماست👌
🔺 دادستانی کل کشور: اموال آن دسته از ایرانیان خارج‌نشین که با دشمن هم‌صدایی، همراهی و همکاری کنند، طبق قانون مصادره می‌شود 🔹دادستانی کل کشور، طی اطلاعیه‌ای، ضمن تاکید بر اینکه خون رهبر شهید، وحدت و انسجام ملت را، بیش از پیش ظاهر ساخت، از عموم مردم بصیر و زمان‌شناس ایران اسلامی، که با حضور به‌هنگام و موثر خود در صحنه، موجب یاس دشمن شده‌اند و در تثبیت و تحکیم امنیت کشور در شرایط جنگی کنونی، نقش بی‌بدیلی دارند، قدردانی و از همه آنانی که دل در گروی این آب و خاک دارند، تشکر کرد و متقابلا، به آن دسته از ایرانیانی که در خارج از کشور به طرق مختلف با دشمن متجاوز آمریکایی - صهیونی هم‌صدایی، همراهی و همکاری می‌کنند، هشدار داد که وفق مرّ قانون، با مصادره کلیه اموال و سایر مجازات‌های قانونی مواجه خواهند شد. 🔹در اطلاعیه دادستانی کل کشور درج شده که منطبق با قانون، هرگونه همراهی و همکاری با دشمن در خارج از کشور که به امنیت ملی ضربه بزند، مستوجب مصادره کلیه اموال است. 🔹در این اطلاعیه به ماده یک قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی، مصوب مهر سال جاری، استناد شده که مقرر می‌دارد: هرگونه اقدام عملیاتی برای رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم از جمله دولت ایالات متحده آمریکا یا سایر رژیم‌ها و گروه‌های متخاصم یا برای هر یک از عوامل وابسته به آنها بر خلاف امنیت کشور، مستوجب مصادره کلیه اموال با رعایت قسمت اخیر تبصره (۵) ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲/۲/۱ با اصلاحات و الحاقات بعدی و مجازات اعدام است. 🔹همچنین هرگونه فعالیت اطلاعاتی یا جاسوسی برای رژیم‌ها، دولت‌ها و گروه‌های مذکور یا هر یک از عوامل وابسته به آنها مستوجب مصادره کلیه اموال با رعایت قسمت اخیر تبصره (۵) ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی و مجازات اعدام است.
هرج‌ومرج در اسرائیل یک شهردار و معاون او در داخل یک رستوران در شمال اسرائیل هدف تیراندازی یک فرد مسلح قرار گرفتند. گفته می‌شود «این مستعمره در حال فروپاشی است.»
🔻ترامپ در حال فهمیدن این مساله است که چرا هفت رئیس‌جمهور قبل از او به ایران حمله نکردند
📷 توییت کاربر خارجی: کاش مردم داخل ایران بتونند عشق و علاقه‌ای که الان مردم دنیا نسبت به آنها دارند رو ببینند 🔴 اخبار فوری و جنگ http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
🔴 محمدصالح ولیپوری، کودک بروجردی دیشب در خیابان تختی این شهر با بمب‌های آمریکایی و اسراییلی به شهادت رسید
▪️استاندار اصفهان: آیا “بربریت” را بازتعریف کنیم؟! در قرن بیست‌ویکم، با پیشرفته‌ترین سلاح‌ها، کهن‌ترین نمادهای تمدن را نشانه می‌گیرند ▪️سی و‌سه پل و نقش جهان نه یک اثر که سند همزیستی ادیان و اقوام‌اند. ▪️این گلوله‌ها به قلب حافظه جمعی بشر اصابت کرد. ▪️جهان در برابر این جنایت سکوت نکن!
سناتور کریس ون هولن: نتانیاهو ۴۰ سال صبر کرد تا یک رئیس‌جمهور آمریکایی پیدا کند که آنقدر احمق باشد که آمریکا را به این جنگ بکشاند.
🔴 تلاویو چه وضعیتی داره؟ ┄┄┅••=✧؛☫❁☫؛✧=••┅┄┄ با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید: https://eitaa.com/joinchat/2766143521C618561feaa