eitaa logo
تحلیل و پژوهش جنگ های نوین
3.9هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.5هزار ویدیو
58 فایل
مرجع تخصصی آگاهی و ارتقای سواد رسانه‌ای، سواد سایبری و سواد امنیتی 💢 در این کانال جنگ های ترکیبی شناختی وعملیات روانی در ایران،منطقه و محیط بین الملل با زبان ساده توضیح داده میشه 💢اخبار مهم و مرتبط به جنگ های نوین
مشاهده در ایتا
دانلود
واشینگتن پست: 🔵 اسرائیل شمار زیادی از رهبران اصلی ایران را ترور کرده، پس چرا نظام همچنان ایستاده است؟ 🔹تحلیلگران امنیتی اشاره می‌کنند که ساختار قدرت در ایران به گونه‌ای طراحی شده که به جای وابستگی به افراد، بر نهادها تکیه دارد. 🔹این وضعیت کارایی ترور را به عنوان ابزاری برای تغییر نظام یا توقف برنامه‌های راهبردی زیر سوال می‌برد.
میزراحی تحلیلگر یهودی: من این را در هفته اول جنگ در یک ویدیو گفتم و دوباره تکرار می‌کنم: از زمانی که لشکر پیامبر محمد از عربستان بیرون آمدند و جهان را برای همیشه تغییر دادند، نظامی اسلامی مانند ایران هرگز دیده نشده است. وقتی این [جنگ] تمام شود، خمینی، خامنه‌ای، سلیمانی و دیگر رهبران ایران به عنوان فاتحانی بزرگتر از صلاح‌الدین دیده خواهند شد. ما عظمت تاریخی آنچه را که اتفاق می‌افتد نمی‌بینیم، فقط به دلیل شستشوی مغزی احمقانه غربی و مسمومیت با نتفلیکس، اما طولی نمی‌کشد که آن را تشخیص خواهیم داد.
درآمد نفتی چندین میلیارد دلاری ایران در کمتر از یک ماه بلومبرگ: ایران در کمتر از یک ماه از حملهٔ آمریکا و اسرائیل علیه این کشور حدود ۳.۹ میلیارد دلار درآمد نفتی کسب کرده است. از زمان حملهٔ آمریکا و اسرائیل به ایران، تهران احتمالا صدها میلیون دلار درآمد اضافی از فروش نفت به دست آورده است؛ چراکه به تنها صادرکنندهٔ بزرگی تبدیل شده که قادر است از تنگهٔ هرمز استفاده کند. جمهوری اسلامی ایران به ۲ صورت از تغییرات قیمت منتفع شده است؛ نفت خام شاخص این کشور با کمترین تخفیف نسبت به برنت در بیش از ۱۰ ماه اخیر به مشتریانش فروخته می‌شود. از سوی دیگر، شاخص جهانی برنت نیز از زمان آغاز حمله علیه ایران، به بالای ۱۰۰ دلار در هر بشکه افزایش یافته است. بر اساس برآوردهای صادراتی، تهران از فروش مخلوط اصلی نفت سبک ایران در ماه مارس تاکنون روزانه حدود ۱۳۹ میلیون دلار درآمد داشته است که نسبت به ۱۱۵ میلیون دلار در فوریه افزایش یافته است.
تمرکز ایران بر روی منطقه نقب و حد فاصل غزه و منطقه فلسطینی نشین کرانه باختری تنها یک دلیل دارد ایران با زدن استحکامات این ناحیه دارد امکان دست دادن فلسطینی ها بر روی زمین را مهیا میکند به نقاط حاشور زده در نقشه غزه و کرانه باختری دقت کنید متوجه میشوید
در شرایط جنگی چند نکته ساده اما مهم را رعایت کنیم: 🔹۱. شایعات را دامن نزنیم. هر خبری را بدون منبع معتبر منتشر نکنیم. 🔹۲. از محل اصابت موشک یا حملات، فیلم و عکس منتشر نکنیم. این اطلاعات می‌تواند به دشمن کمک کند.  🔹۳. لوکیشن دقیق، نشانه‌های مکانی و جزئیات حساس را در شبکه‌های اجتماعی منتشر نکنیم.  🔹۴. اطلاعیه‌های رسمی و توصیه‌های نهادهای امدادی را جدی بگیریم.  🔹۵. از ایجاد ترس و اضطراب عمومی با خبرهای هیجانی یا تحلیل‌های بی‌پایه پرهیز کنیم.  🔹۶. در حد توان به سالمندان، کودکان و افراد آسیب‌پذیر کمک کنیم.  🔹۷. آرامش خود و اطرافیان را حفظ کنیم.  🔹۸. همدلی و همبستگی اجتماعی را تقویت کنیم؛ در چنین شرایطی جامعه بیش از هر زمان به آن نیاز دارد. 🔹۹. تحرکات مشکوک در خیابون، همسایه‌ها، افرادی که در این شرایط موضع ضد جنگ میگیرن و فضا رو برای تهاجم بیشتر دشمن  آماده می‌کنن  رو به اونایی که باید گزارش کنید. 🔹وزارت اطلاعات ۱۱۳ 🔹سازمان اطلاعات سپاه ۱۱۴ 🔹سازمان اطلاعات پلیس ۱۱۶ 🔹سامانه گزارشات مردمی پلیس ۱۱۰ 🔹رفتار مسئولانه هر شهروند می‌تواند به حفظ امنیت و آرامش جمعی کمک کند. خدا باماست و هر اتفاقی بیفتد ما کنار ایران خواهیم ماند.
15.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌به موشک‌ها مغرور نشیم!! 🤲 مردم با سلاح دعا لشکر اسلام را در مقابل بزرگ‌ترین و مجهز ترین ارتش‌های دنیا یاری کنند. دکتر محمدمنان رئیسی
🔴😁پیام عمر سعد از جهنم به ترامپ: مردک ابله! ایرانیان یک کیلو از گندم ری به من ندادن اون وقت چطور میخوای ۴۰۰ کیلو ‌‌اورانیوم غنی شده به تو بدن؟ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔴اوریت پرلوف، استاد دانشگاه : ‌ ‌ کودکان ایرانی را بکشید«فرزندانشان را بمباران کنید، نه زیرساخت‌هایشان را. والدین سزاوار دیدن مرگ فرزندانشان هستند. دو سال طول کشید تا این کار را در غزه انجام دهیم. ما هنوز این کار را در لبنان انجام نداده‌ایم.» ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🦋کانال الله اکبر @allahoak_bar
🔴 هشدار ایران برای حمله به 6 کارخانه فولاد در اسرائیل و 5 کشور منطقه درپی حمله امروز آمریکا و اسرائیل به فولاد مبارکه و خوزستان، 6 کارخانه فولاد در اسرائیل و 5 کشور منطقه اهداف جدید ایران برای حمله انتقام جویانه اعلام شد. این بانک اهداف با تکیه بر اطلاعات دقیق میدانی و شناسایی کامل ظرفیت‌های صنعتی کشورهای متحد آمریکا تهیه شده است منابع آگاه در گفتگو با تسنیم با اشاره به ابعاد این بانک اهداف تاکید کردند که پاسخ ایران به هیچ وجه نباید به صنایع فولاد منطقه محدود شود و لازم است پاسخی گسترده‌تر و شدیدتر در دستور کار قرار گیرد. سپاه پاسداران از شهروندان کشورهای منطقه خواست تا مواضع نظامیان آمریکایی را در این مناطق ترک کنند. جزئیات بانک جدید اهداف ایران به شرح جدول بالا اعلام شد.