eitaa logo
تحلیل و پژوهش جنگ های نوین
3.8هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.7هزار ویدیو
69 فایل
مرجع تخصصی آگاهی و ارتقای سواد رسانه‌ای، سواد سایبری و سواد امنیتی 💢 در این کانال جنگ های ترکیبی شناختی وعملیات روانی در ایران،منطقه و محیط بین الملل با زبان ساده توضیح داده میشه 💢اخبار مهم و مرتبط به جنگ های نوین
مشاهده در ایتا
دانلود
۱۸:۲۰/ ۳ مهر مطابق یک گزارش ‘خالد بن سلمان’ وزیر دفاع رژیم سعودی این جملات را خطاب به امرای یکی از کشورهای منطقه بیان کرده است: ‘ترامپ و تیم او هیچ ابایی از تحقیر علنی اعراب به خصوص اعراب خلیج [فارس] ندارند و در شرایطی که به دلیل اشتباه مهلک خودش و تبعیت از نتانیاهو در چنگ ایران دچار مشکل اساسی شده است می‌خواهد از ما به عنوان ابزار ارعاب ایران و کنترل قیمت نفت استفاده کند اما بهای این سیاست را کشورهای خلیج می‌پردازند و این وضعیت برای ما قابل ادامه دادن نیست.’
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر تندروها مانع توافق با آمریکا هستند، پس چرا کانادا هم با آمریکا به توافق نرسید؟
حساب مردم عراق از دولت‌ جداست! 🔹️ تصویر بالا مربوط به فراخوان تجمع اعتراضی مردم نجف در تاریخ ۲۸ سپتامبر ۲۰۲۶ (دوشنبه آینده) است؛ 🔹️ تجمع و حرکتی خودجوش علیه تصمیم اخیر دولت عراق مبنی بر منع فرود پروازهای ایرانی. 🔹️ این اقدام عراقی‌ها بار دیگر ثابت کرد که شرافت، وفاداری و محبت ملت عراق، کاملاً از تصمیمات سیاسی دولت‌ها جداست. 🔹️ مردم عراق بارها نشان داده‌اند که عاشق ایران و ایرانی هستند و اجازه نمی‌دهند سیاست‌مداران بین دو ملت برادر و همسایه فاصله بیندازند.
حالا فهمیدین چرا اصلاح طلبان حتی در خاک آمریکا هم امنیت دارند؟
🔴🖼 شیخ اکرم الکعبی دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی نجباء: اگر پروازها با جمهوری اسلامی به روال عادی و روان بازنگردد، از ملت عراق و موکب‌های حسینی خواهیم خواست برای تحصن در فرودگاه‌های عراق آماده شوند.
🔴🌐 برخی شخصیت‌های سازمان بدر عراق نیز موضع‌گیری کردند و فردا را روز اعلام رویکرد مردم عراق در قبال محاصره جمهوری اسلامی دانستند.
🔻 ترامپ دوباره یه پست گذاشته گفته این تنگه منه نه تنگه هرمز ! ➕ دقیقا به محض اینکه پیشنهاد باز شدن ۷ روزه تنگه مطرح شد یادش افتاد ۷ روز چیه؟! کلا تنگه مال منه؛ خلاصه هر چی کمتر از این پیشنهاد ها بدید بهتره ... دلیل تجربه
14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراض شدیداللحن به وزیر علوم درباره وضعیت دانشگاه‌ها: آیا نظام براندازی شده و ما هنوز خبر نداریم؟! چرادر نسخه جدید آیین‌نامه استخدامی اساتید، عملا همه شرایط مهم مربوط به صلاحیت‌های عمومی را حذف کرده‌اید به نحوی که با نسخه جدید، حتی کودتاچیان و آشوبگران و معاندان هم می‌توانند هیات علمی دانشگاه‌ها شوند! چرا معاون و مشاور و همکاران شما جلسه با افراد مکشفه را ترک نکردند؟! چرا در دانشگاه علامه طباطبایی به جای حمایت از آمر به معروف، او را تنبیه کردید و از مسئولیتش در دانشکده عزل کردید؟! آیا جمهوری اسلامی براندازی شده و ما هنوز خبر نداریم؟!
🚨❌چیز خاصی نیست صندلی‌های سازمان ملل‍ِ اگه صندلی یه جلسه در یه جایی از ایران این شکلی بود، میشد نمونه‌ای از فقر و فساد در جمهوری اسلامی!
کتائب سیدالشهدا: عراق نباید بخشی از محاصره علیه ایران باشد 🔹دبیرکل گردان‌های سیدالشهدا در عراق، با انتقاد از محاصرۀ ظالمانۀ ایران گفت شایسته نیست کشوری که شعار لبیک یا حسین را به‌عنوان رویکرد و موضع خود برگزیده بخشی از این محاصره باشد. 🔹وی از نمایندگان پارلمان عراق خواست دولت را ملزم کنند در برابر «دیکته‌های آمریکا» تسلیم نشود و با الگو گرفتن از روسیه و چین، با محاصرۀ ایران مخالفت کند.
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویر دیده‌نشده از شهید سید حسن نصرالله در ضاحیۀ بیروت