eitaa logo
اخبار سهام
752 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
524 ویدیو
14 فایل
اخبار و تحلیل های بازار بورس و اوراق بهادار اخبار عرضه اولیه
مشاهده در ایتا
دانلود
رئیس هیأت‌مدیره تعاونی‌های سهام عدالت: سود ۵۰۰ هزار تومانی سهام عدالت تا پایان این ماه برای هر نفر واریز می‌شود
1) از آن روزهای سردرگم بازار را تجربه کردیم. با اینکه ارزش معاملات خرد، حدود 3500 میلیارد تومن بود که به نسبت عدد خوبی است اما بازار روند یا حرکت مشخص نداشت. در اکثر نماد شاهد نوسان چندباره مثبت به منفی و برعکس بودیم و در نهایت هم تقریبا بازار منفی بسته شد. البته بازهم وضعیت نمادهای کوچک و متوسط در مجموع بهتر از نمادهای بزرگ بود. در گروه های مختلف که معمولا اندازه بازار کوچکی دارند نمادهای مثبتی قابل توجهی مشاهده می شد ولی کلیت بازار سردرگرم بود. 2) یکی از نکات جالب توجه بازار امروز ارزش معاملات بالای نماد خبنیان بود. خبنیان در یکسال گذشته نزدیک به 10 برابر شده است و امروز بیشترین ارزش معاملات خرد را به خودش اختصاص داد. بعد از چندین روز که این نماد صف خرید بود، با عرضه صف نزدیک به 220 میلیارد تومن در این نماد پول جا به جا شد. امیدواریم خاطره تلخ در این نماد تکرار نشود. بعد از رشد خیره کننده در یکسال گذشته و رسیدن به 9350 تومان (حداکثر قیمتی که تجربه کرد) وارد فرایند اصلاح شد و تا امروز 12 درصد افت تجربه کرده و بیش از 200 میلیارد تومن پول در آن گیر کرده و هر روز دارندگان در صف فروش باهم رقابت می کنند تا شاید اردر فروش آنها از بین 20 میلیون سهم موجود در صف فروش، در 100 هزار اول قرار بگیرد و به فروش برسد. 3) شرکت های کوچک و متوسط که پی به ای آینده نگر نچندان بالا (محدوده ی 5 تا 7) دارند، به فراخور شرایط بازار و گردش پول این روزها مورد توجه قرار می گیرند. البته اطمینان از سودآوری و عدم عملکرد ضعیف در فصل تابستان و ماه های اخیر هم در تصمیم گیری سرمایه گذاران نقش دارد. مثلا در صنعت کاشی یک روز مورد توجه است، روز دیگر و امروز . در صنایع دیگر مثل غذایی ها، زراعی ها، فلزی های کوچک، سیمانی ها، کانی های غیرفلزی و غیره هم این شرایط حاکم است. در نتیجه بعد از مدتی می بینیم مثلا همه ی سهم های این شکلی که اولا پی به ای آینده نگر معقولی دارند، دوما ریسک خاصی متوجه آنها نیست، سوما عملکرد بدی در تابستان یا ماه های اخیر نداشته اند کمابیش به یک اندازه رشد کرده اند. اینجا محل امن بازار در روزهای جاری است 4) می گویند گذشته چراغ راه آینده است. حتی یک کتاب جالبی داریم به همین نام در مورد تاریخ معاصر ایران که خود آن کتاب هم داستان شنیدنی دارد. حالا باید دوباره بگوییم گذشته چراغ راه آینده است. در اقتصاد ما همه اتفاقات تقریبا با کمی تغییر جزئی مجددا تکرار می شود. مثلا همین داستان قطعی گاز پتروشیمی ها در زمستان یا مثلا همین داستان تکراری کنترل تورم با نرخ بهره و البته شکست آن. اما دوچیز است که تغییر می کند. اولی مسئولی که قرار است اشتباه قبلی را مجددا تکرار کند. دومی وضعیت بنگاه های صنعتی و اقتصادی و 100 البته رفاه مردم که هر سال بدتر از پارسال می شود. 1401/09/14
📌 شاخص کل منفی، شاخص هم وزن مثبت اما هر دو بی جان! 🔹دوشنبه 14 آبان، شاخص کل بورس با افزایش 4 هزار و 235 واحدی، به یک میلیون 413 هزار و 603 واحد کاهش پیدا کرد. 🔹شاخص هم وزن برخلاف شاخص کل با افزایش 482 واحدی به 414 هزار و 574  واحد ترقی پیدا کرد. 🔹ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به  حدود 2 هزار و 823 میلیارد تومان رسید. 🔹شاخص فرابورس با کاهش 15 واحدی به 18 هزار و 640 واحد رسید. 🔹نماد "فارس" با نوسان مثبت و نماد های "کگل"، "میدکو"، "فولاد"، "وپاسار"، "وبملت"و "وبانک" با نوسان منفی بیشترین تاثیر را بر کاهش شاخص داشتند. 🔹در گروه های خودرو، فلزات اساسی و محصولات شیمیایی به ترتیب با ارزش معامله 398.5، 215و 120 میلیارد تومان برترین صنایع هستند که بیشترین حجم معامله را داشته‌اند. 🔹نماد های "خگستر"، "ذوب"، "شستا"، "وتجارت"، "شبندر"، "خودرو"و "خساپا" جزو نماد های پر تراکنش بازار بودند. 🔹حدود 43 درصد نماد ها سبز و مثبت بودند.
شاخص کل 1,413,603 4235 واحد منفی ارزش بازار 52,323,217 میلیارد ریال ارزش معاملات 35,198 میلیارد ریال حجم معاملات  6.597   میلیارد سهم نمادهای تاثیر گذار در شاخص کگل 864 واحد منفی میدکو 680 واحد منفی فولاد 400 واحد منفی فارس 396 واحد مثبت وپاسار 389 واحد منفی وبملت 332 واحد منفی وبانک 294 واحد منفی بیشترین حجم معاملات خودرو 393 میلیون سهم خساپا 340 میلیون سهم ذوب 328 میلیون سهم شستا 278 میلیون سهم خگستر 207 میلیون سهم بازار امروز شروع متعادلی داشت در کوچکترها افزایش تقاضا محسوس بود و با فاصله گرفتن از ابتدای بازار بر شدت عرضه ها در نمادهای بزرگ افزوده شد و منجر به واگرایی شاخص ها شد شاخص کل متاثر از افت نمادهای ، ، ، ، و کاهش 4235 واحدی را ثبت کرد درحالیکه شاخص هم وزن رشد 482 واحدی همراه شد.
📌 نمادهای معاملاتی با بیشترین ورود و خروج نقدینگی در نهایتِ بازار امروز، شاخص کل با افت 4200 واحدی به کارش پایان داد و در سطح 1 میلیون و 413 هزار واحد قرار گرفت. خروج پول حقیقی از بازار امروز  194 میلیارد تومان بود و ارزش معاملات خرد نیز به 3.3 هزار میلیارد تومان رسید. نمادهای و صدرنشین ورود پول سهامداران خرد بودند و نمادهای و بیشترین حمایت را از سوی حقوقی ها داشتند.
✅ عرضه محصولات خانواده تارا و ۲۰۷ در بورس کالا  |  ۱۹ آذر ۱۴۰۱ 🔸🔶قیمت پایه🔶🔸 🔹پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما : ۴۰۴ م.ت 🔹تارا اتوماتیک : ۳۷۶ م.ت 🔹پژو ۲۰۷ اتوماتیک : ۳۷۴/۵ م.ت 🔹تارا دستی : ۳۰۹/۵ م.ت 🔹پژو ۲۰۷ دستی : ۲۹۱/۵ م.ت پیش‌پرداخت: ۵۰ درصد قیمت پایه
میزان برداشت روزانه ایران از میدان گازی مشترک با قطر مشخص شد/ کدام کشور تولید بیشتری در میدان پارس جنوبی دارد؟ 🔹️با احتساب میزان تولید گاز سالیانه در میدان پارس جنوبی می توان دریافت که روزانه چیزی حدود 634 میلیون متر مکعب گاز از پارس جنوبی برداشت می شود. 🔹️سالها پیشی گرفتن کشور قطر در برداشت از ذخایر پارس جنوبی به دغدغه ای ملی برای ایرانیان تبدیل شده بود. 🔹️در منابع فارسی، آخرین آماری که از برداشت روزانه قطر وجود دارد چیزی حدود 600 میلیون متر مکعب برداشت گاز در روز است لذا میزان برداشت روزانه ایران از منابع گازی مشترک اندکی بالاتر از قطر قرار گرفته است.
      ارزش معاملات روزانه بازار عادی سهام       ارزش معاملات خرد در روز جاری بدون تغییر خاصی به نسبت روز  گذشته، به3.3 هزار میلیارد تومان رسید. (این رقم با احتساب معاملات خرد سهام  و حق تقدم و صندوق‌های قابل معامله سهامی می‌باشد.)   
📌 در پی تثبیت روند صعودی ؟ 🔹سه شنبه 15 آذر، شاخص کل بورس با کاهش 4 هزار و 200 واحدی، به یک میلیون 409 هزار و 404 واحد کاهش پیدا کرد. 🔹شاخص هم وزن برخلاف شاخص کل با افزایش یک هزار و 616 واحدی به 416 هزار و 190  واحد ترقی پیدا کرد. 🔹ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به  حدود 3 هزار و 180 میلیارد تومان رسید. 🔹شاخص فرابورس با کاهش 30 واحدی به 18 هزار و 610 واحد رسید. 🔹نماد "فارس" با نوسان مثبت و نماد های "کگل"، "میدکو"، "فملی"، "وپاسار"، "رمپنا"و "شتران" با نوسان منفی بیشترین تاثیر را بر کاهش شاخص داشتند. 🔹در گروه های خودرو، محصولات غذایی به جز قند و فلزات اساسی به ترتیب با ارزش معامله 598، 135و 133 میلیارد تومان برترین صنایع هستند که بیشترین حجم معامله را داشته اند. 🔹نماد های "خگستر"، "غزر"، "شستا"، "وساپا"، "دانا"، "خودرو"و "خساپا" جزو نماد های پر تراکنش بازار بودند. 🔹حدود 48 درصد نماد ها سبز و مثبت بودند.
📌 سرانه خرید و فروش حقیقی 📝 در پایان معاملات امروز سرانه خرید حقیقی بیشتر از سرانه فروش حقیقی بود. 🟢 سرانه خرید : 17.7 میلیون تومان 🔴 سرانه فروش : 16.9 میلیون تومان
📌جاماندگان دریافت سود سهام عدالت بخوانند 🔹شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات)، از فرصت دوباره به جاماندگان دریافت سود سهام عدالت خبر داد. 🔹سپرده گذاری مرکزی اعلام کرد: حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از سهامداران سهام عدالت همچنان با مشکل شبای بانکی معتبر روبرو هستند که این افراد می‌توانند با ثبت نام و احراز هویت در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (sejam.ir) و یا درج شماره شبای معتبر خود در سایت sahamedalat.ir در فرایند دریافت سود سهام خود قرار گیرند.
حجم سفارش در نمادهای اوراق با درآمد ثابت 4 برابر شد ▫️ درخصوص تغییر حداکثر حجم هر سفارش در نمادهای اوراق با درآمد ثابت (به استثناء اسناد خزانه اسلامی) از روز دوشنبه مورخ 21 آذر ماه 1401 ▫️ با مصوبه هیئت‌مدیره شرکت فرابورس و بر اساس مفاد ماده 19 دستورالعملی اجرایی نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ایران، از روز دوشنبه 21 آذرماه، حداکثر سفارش در اوراق با درآمد ثابت (به استثناء اسناد خزانه اسلامی) از 50 هزار ورقه به 200 هزار ورقه تغییر می‌یابد.