🔸یکی از اعمال شبهای ماه مبارک رمضان، قرائت دعای شریف «افتتاح» است.
این دعای نورانی از جانب امام عصر علیهالسلام به دست ما رسیده و در فرازهای پایانی آن، به برکات و زیباییهای پس از ظهور اشاره شده است.
«افتتاح عاشقی» برداشتی ادبی است از فرازهای پایانی دعای افتتاح که سال گذشته در سی قسمت، تقدیم حضورتان گشت.
کاری از @Elteja
👈جهت دسترسی راحتتر، لینک این سی قسمت، بطور یکجا تقدیم میشود.
📎قسمت اول
📎قسمت دوم
📎قسمت سوم
📎قسمت چهارم
📎قسمت پنجم
📎قسمت ششم
📎قسمت هفتم
📎قسمت هشتم
📎قسمت نهم
📎قسمت دهم
📎قسمت یازدهم
📎قسمت دوازدهم
📎قسمت سیزدهم
📎قسمت چهاردهم
📎قسمت پانزدهم
📎قسمت شانزدهم
📎قسمت هفدهم
📎قسمت هجدهم
📎قسمت نوزدهم
📎قسمت بیستم
📎قسمت بیست و یکم
📎قسمت بیست و دوم
📎قسمت بیست و سوم
📎قسمت بیست و چهارم
📎قسمت بیست و پنجم
📎قسمت بیست و ششم
📎قسمت بیست و هفتم
📎قسمت بیست و هشتم
📎قسمت بیست و نهم
📎قسمت سیام
💠https://eitaa.com/Sajjadie | سجادیه
ختم قرآن+جلد.pdf
6.67M
🚩 کتاب ختم قرآن با ذکر امام زمان علیه السلام
🔻متن پشت جلد
بهار قرآن ماه مبارک رمضان، بهترین فرصت جهت آشنائی با ولیّ دوران و حجت حیّ زمان حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه آن هم در پرتو آیات قرآن کریم است. کتاب حاضر ٣٠ آیه از آیات قرآن کریم در مورد حضرت مهدی علیه السلام را انتخاب نموده و سپس به بیان یکی از احادیث وارد شده از جانب اهل بیت علیهم السلام در تفسیر آیه پرداخته است. در هر روز، جزء قرآنِ مربوط به آن روز قرائت می شود و سپس آیه ای از همان جزء که در کتاب برگزیده شده و تفسیر آن در مورد امام زمان علیه السلام است خوانده می شود. پس از آن ترجمه آیه و یک حدیث تفسیری برای همان آیه ذکر شده است. همچنین در هر جزء با الهام از آیه و حدیث مربوطه، نکته ای جهت استفاده بیشتر و بهتر از معارف وحیانی بیان شده است.
طبق بیان مفسران قرآن یعنی اهل بیت علیهم السلام تنها با ظهور اوست که عالم بشریت روی امنیت، آرامش، رفاه، عدالت، سلامتی و دیگر زیبایی ها را خواهد دید. همواره و به صورت ویژه در شب های با عظمت قدر، عاجزانه و همراه با تضرع و استغاثه از درگاه خدای متعال بخواهیم به حرمت آیات قرآن و این ماه مبارک، هر چه زودتر فرج ولی اش امام زمان علیه السلام را برساند.
💠https://eitaa.com/Sajjadie | سجادیه
🌹امام صادق علیهالسلام:
کانَ عَلیّ بنُ الحُسَینِ (علیهالسلام) إذا کانَ شَهرُ رَمَضانَ لَم یَتَکَلَّم إلّا بِالدُعاء و التَّسبیحِ و الاِستِغفارِ و التَّکبیرِ
#امام_سجاد (علیهالسلام) در ماه رمضان جز به دعا و تسبیح و استغفار و تکبیر لب نمیگشود.
📚الکافی ج ۴ ص ۸۸
#امام_سجاد_شناسی
💠https://eitaa.com/Sajjadie | سجادیه
4_6019530479345078535.mp3
52.02M
🎧#قطعه_صوتی
📋 جلسه اول
📚 موضوع :
قسمت ۱ : شرح دعای صحیفه سجادیه
قسمت ۲ : مرگ و معاد
قسمت ۳ : امام زمان (عج) و مهدویت
📌 (شب دوم ماه رمضان)
🎙استاد معاونیان
💠https://eitaa.com/Sajjadie | سجادیه
جلسه دوم سخنرانی استاد معاونیان.mp3
36.56M
🎧#قطعه_صوتی
📋 جلسه دوم
📚 موضوع :
قسمت ۱ : شرح دعای صحیفه سجادیه
قسمت ۲ : مرگ و معاد
قسمت ۳ : امام زمان (عج) و مهدویت
📌 (شب سوم ماه رمضان)
🎙استاد معاونیان
💠https://eitaa.com/Sajjadie | سجادیه
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧#قطعه_تصویری
🎞 اثرات دعای «اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان» در زندگی
🎙استاد معاونیان
#اللهمعجللولیکالفرج✨
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
متن کامل روایت نقل شده را در کانال سجادیه ببینید👇👇
💠https://eitaa.com/Sajjadie | سجادیه
مقتل الحسین(ع) للخوارزمی عن الحسن البصری: کانَ الحُسَینُ بنُ عَلِی(ع) سَیدا زاهِدا وَرِعا صالِحا ناصِحا حَسَنَ الخُلُقِ، فَذَهَبَ ذاتَ یومٍ مَعَ أصحابِهِ إلی بُستانِهِ، وکانَ فی ذلِک البُستانِ غُلامٌ لَهُ اسمُهُ «صافی»، فَلَمّا قَرُبَ مِنَ البُستانِ رَأَی الغُلامَ قاعِدا یأکلُ خُبزا، فَنَظَرَ الحُسَینُ(ع) إلَیهِ وجَلَسَ عِندَ نَخلَةٍ مُستَتِرا لا یراهُ، فَکانَ یرفَعُ الرَّغیفَ فَیرمی بِنِصفِهِ إلَی الکلبِ ویأکلُ نِصفَهُ الآخَرَ. فَتَعَجَّبَ الحُسَینُ(ع) مِن فِعلِ الغُلامِ، فَلَمّا فَرَغَ مِن أکلِهِ قالَ: الحَمدُ للّهِِ رَبِّ العالَمینَ، اللّهُمَّ اغفِر لی، وَاغفِر لِسَیدی، وبارِک لَهُ کما بارَکتَ عَلی أبَوَیهِ، بِرَحمَتِک یا أرحَمَ الرّاحِمینَ.
فَقامَ الحُسَینُ(ع) وقالَ: یا صافی! فَقامَ الغُلامُ فَزِعا وقالَ: یا سَیدی وسَیدَ المُؤمِنینَ، إنّی ما رَأَیتُک، فَاعفُ عَنّی.
فَقالَ الحُسَینُ(ع): اِجعَلنی فی حِلٍّ یا صافی، لِأَنّی دَخَلتُ بُستانَک بِغَیرِ إذنِک. فَقالَ صافی: بِفَضلِک یا سَیدی وکرَمِک وسُؤدُدِک تَقولُ هذا.
فَقالَ الحُسَینُ(ع): رَأَیتُک تَرمی بِنِصفِ الرَّغیفِ لِلکلبِ وتَأکلُ النِّصفَ الآخَرَ، فَما مَعنی ذلِک؟ فَقالَ الغُلامُ: إنَّ هذَا الکلبَ ینظُرُ إلَی حینَ آکلُ، فَأَستَحی مِنهُ یا سَیدی لِنَظَرِهِ إلَی، وهذا کلبُک یحرُسُ بُستانَک مِنَ الأَعداءِ، فَأَنَا عَبدُک، وهذا کلبُک، فَأَکلنا رِزقَک مَعا.
فَبَکی الحُسَینُ وقالَ: أنتَ عَتیقٌ للّهِِ، وقَد وَهَبتُ لَک ألفَی دینارٍ بِطیبَةٍ مِن قَلبی. فَقالَ الغُلامُ: إن أعتَقتَنی فَأَنَا اُریدُ القِیامَ بِبُستانِک.
فَقالَ الحُسَینُ: إنَّ الرَّجُلَ إذا تَکلَّمَ بِکلامٍ فَینبَغی أن یصَدِّقَهُ بِالفِعلِ، فَأَنَا قَد قُلتُ: دَخَلتُ بُستانَک بِغَیرِ إذنِک، فَصَدَّقتُ قَولی، ووَهَبتُ البُستانَ وما فیهِ لَک، غَیرَ أنَّ أصحابی هؤُلاءِ جاؤوا لِأکلِ الِّثمارِ وَالرُّطَبِ فَاجعَلهُم أضیافا لَک وأکرِمهُم مِن أجلی، أکرَمَک اللّهُ یومَ القِیامَةِ وبارَک لَک فی حُسنِ خُلقِک وأدَبِک.
فَقالَ الغُلامُ: إن وَهَبتَ لی بُستانَک فَأَنَا قَد سَبَّلتُهُ لِأَصحابِک وشیعَتِک.
قالَ الحَسَنُ [ البَصرِی]: فَینبَغی لِلمُؤمِنِ أن یکونَ کنافِلَةِ رَسولِ اللّهِ(ص).
مقتل الحسین(ع) للخوارزمی: ج ۱ ص ۱۵۳؛ مستدرک الوسائل: ج ۷ ص ۱۹۲ ح ۸۰۰۶، دانشنامه قرآن و حدیث، ج ۱۰، ص ۲۲۴.
💠https://eitaa.com/Sajjadie | سجادیه
مقتل الحسین(ع)، خوارزمی ـ به نقل از حسن بصری ـ: حسین بن علی(ع)، سَروری زاهد، پارسا، شایسته، خیرخواه و خوش اخلاق بود. ایشان روزی با اطرافیانش به باغ خود رفت. در این باغ، غلامی کار می کرد که نامش «صافی» بود. چون امام(ع) به باغ نزدیک شد، غلام را دید که نشسته و نان می خورد. امام حسین(ع) بدو نگریست و زیر درخت خرمایی نشست که ایشان را می پوشانْد و غلام نمی توانست ایشان را ببیند. غلام، یک گرده نان را بر می داشت و نصف آن را به طرف سگش می انداخت و نیم دیگر را خودش می خورد. حسین(ع) از این کار غلام در شگفت شد. چون غلام از خوردنْ آسوده گشت، گفت: سپاس، خداوند جهانیان را. خدایا! مرا بیامرز و سَرورم را بیامرز و به او برکت بده، چنان که به پدر و مادر او برکت دادی، به رحمت خودت، ای مهربان ترینِ مهربانان!
در این هنگام، حسین(ع) برخاست و فرمود: «ای صافی!». غلام، وحشت زده برخاست و گفت: سَرورم و سَرور همه مؤمنان! من شما را ندیدم. مرا ببخش.
حسین(ع) فرمود: «مرا حلال کن، ای صافی؛ زیرا من، بدون اجازه تو به باغت وارد شدم».
صافی گفت: به سبب فضیلت و کرم و سَروری خودت چنین سخنی را می گویی، سَرورم!
حسین(ع) فرمود: «دیدم که نیمی از گرده نان را به سگَت می دهی و نیم دیگر آن را خود می خوری. این کار چه معنا دارد؟».
غلام گفت: سَرورم! هنگامی که من نان می خوردم، این سگ به من می نگریست. من از نگاه او شرم کردم. آخر، این هم سگِ توست که باغت را در برابر دشمنان حفظ می کند. من برده تو ام و این، سگ توست و هر دو با هم، روزی از تو رسیده را خوردیم.
حسین(ع) گریست و فرمود: «تو در راه خدا آزادی و با طیبِ خاطر، دو هزار دینار به تو می بخشم».
غلام گفت: اگر مرا آزاد می کنی، من باز هم می خواهم عهده دار باغ تو باشم.
حسین(ع) فرمود: «مرد، هر گاه سخنی بر زبان می آورد، شایسته است که آن را با عمل خود تأیید کند. من گفتم: بدون اجازه تو به باغت وارد شدم و سخن خود را تأیید کردم و باغ را با هر آنچه در آن است، به تو بخشیدم؛ ولی این گروه از اطرافیان من آمده اند تا میوه و خرما بخورند. آنها را به خاطر من، میهمان خود بدار و ارجشان نِه. خداوند در روز رستاخیز، بر تو ارج نهد و به سبب خوش اخلاقی و ادبت، به تو برکت دهد!».
غلام گفت: اگر تو باغت را به من بخشیدی، من هم آن را وقف اطرافیان و شیعیان تو می کنم.
بر مؤمن شایسته است که همچون نوه پیامبر خدا باشد.
💠https://eitaa.com/Sajjadie | سجادیه
صحیفه سجادیه دفترچه ای است که امام سجاد سی و چهار سال فقط از خوبی های دورانش گفته و خدا را شکر کرده
میگی نه لطفاً دعای پانزده را بخوان