سخنی کوتاه با فعالین فضای مجازی
قدرت تحلیل را در مخاطب افزایش دهید.
📌 فضای مجازی اکنون به عنوان مهمترین سنگر جنگ به حساب میآید. مبارزه در این سنگر و دفاع از آرمانها، معلول غلبه بر این سنگر حساس در این زمان است که از دست دادن آن، موجب غلبه روایت دشمن بر روایتهای جمهوری اسلامی خواهد شد.
💢 انتظاری که از نیروهای جنگ نرم است، این است که همچنان که اقتدار ایران در حیث نظامی و سخت به شکوفایی خویش رسیده، اقتدار جمهوری اسلامی را در جنگ نرم به مرحله ظهور برسانند؛ این مسأله وقتی جدی میشود که نیروهای فضای مجازی، صحنه جنگ را بتوانند بشناسند و تحلیل کنند.
ثامن شاهین دژ
┅┅┅┅🍃🌸🍃┅┅┅┅
https://eitaa.com/SamanSHahendaj
┅┅┅┅🍃🌸🍃┅┅┅┅
💚 ٱللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 💚
مخاطبین گرانقدری که در خصوص خانم رویا حشمتی و هنجارشکنی صورت گرفته توسط وی سوال شده بود.
کلیپ پایین را با حوصله ببینید.
👇👇👇👇
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 رؤیا حشمتی چطور هشتگ شد؟
🍃🌹🍃
🔹تا همین چند روز پیش هیچ اسمی از رؤیا حشمتی در شبکه ایکس نبود؛ اما به یکباره تبدیل به هشتگی داغ شد. پروژه رؤیا با ادعای «شلاق به خاطر کشف #حجاب» کلید خورد؛ اما بعد جزئیات پرونده نشان داد ماجرا فراتر از این حرفهاست.
#تبیین | #روشنگری
https://eitaa.com/SamanSHahendaj
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۲۲۵ قرآن شامل آیات ۲۹ تا ۳۷ سوره مبارکه هود
🍃🌹🍃
🌺 امام صادق (ع) میفرمایند: «یَنبَغی لِلمُؤمِنِ اَن لا یَموتَ، حَتّی یَتَعَلَّمَ القُرآنَ، اَو یَکونَ فی تَعلیمِهِ» شایسته است که مؤمن از دنیا نرود، مگر آن که قرآن را فرا گیرد و یا در حال آموختن آن باشد. (اصول کافی ۲/۶۰۷)
🎙استاد: پرهیزگار
🆔 https://eitaa.com/SamanSHahendaj
📌امیدهای مشارکت بالا
🔸قطار انتخابات ۱۱ اسفند ماه به ایستگاههای پایانی نزدیک می شود. استعلام و بررسی صلاحیت های ثبت کنندگان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در هیأت های اجرایی پایان پذیرفته و به شورای نگهبان سپرده شده است.
مشارکت قوی و بالای مردم راهبرد انتخابات اسفند است. امیدهای انتخاباتی متعددی برای مشارکت مردم در این انتخابات وجود دارد.
۱. حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۱
پس از اعتراضات و فتنه ۱۴۰۱ کمتر کسی حضور پر شمار مردم را در راهپیمایی ۲۲ بهمن انتظار داشت. در ۲۲ بهمن سال گذشته مردم معجزه کردند. بر خلاف انتظار حضور پررنگی در راهپیمایی داشتند. این معجزه را بارها و بارها از ابتدای انقلاب مشاهده کردیم. چنین حضوری برای انتخابات اسفند متصور است.
۲.پاسخ منفی مردم به معترضان
در فتنه ۱۴۰۱ و پس از آن قاطبه مردم هوشیارانه پاسخ مثبتی به فراخوان ها ندادند. عدم پاسخ، نشان از اعتماد مردم به اصل نظام است. قاطبه مردم به محرک و انگیزه ای برای حضور در انتخابات نیاز دارند.
۳. استقبال مردم از رئیس جمهور
مردم در سفرهای استانی از هیئت دولت استقبال خوبی می کنند. این استقبال نشان از رضایت مردم از تلاش ها و جهت گیری های دولت هست. هر چند انتقادهای به جایی هم دارند.
۴. نامزدهای محلی و بومی
انتخابات مجلس محلی و بومی است. نامزدهای زیادی در هر شهری ثبت نام می کنند. تعدد نامزدها رقابت زا است. رقابت باعث افزایش مشارکت است.
۵. حمایت از جبهه مقاومت
طبق نظرسنجی ها عموم مردم از مقاومت و قدرت نظامی ج. ا. ا حمایت می کنند. این حمایت مولفه خوبی برای هم افزایی و وحدت ملی است.
#انتخابات۱۴۰۲
#مشارکت
#ثامن_شاهین_دژ
https://eitaa.com/SamanSHahendaj
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 خبرنگار رژیم: باید حقیقت را گفت، جنگ در غزه تمام شد و هدفی محقق نشده است!
🍃🌹🍃
🔻«آلموگ بوکر»، خبرنگار شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی: باید حقیقت را گفت، جنگ پایان یافت و نتانیاهو میتواند هر روز سه مرتبه بگوید جنگ را متوقف نخواهیم کرد تا به پیروزی برسیم.
🔹اظهارات «یواو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز واضح است، یعنی انتقال از مرحله حملات گسترده به مرحله عملیات ویژه و این یعنی اینکه پایان جنگ فرا رسیده است.
🔸رژیم صهیونیستی اهدافی را مشخص کرده بود و برای آن به غزه حمله کرد اما ۱۳۶ اسیر اسرائیلی در غزه بازگردانده نشدند، حماس فرو نپاشید و حملات موشکی نیز متوقف نشده و این جنبش هر روز اراضی اشغالی را هدف حملات موشکی قرار میدهد و هنوز هزاران نفر از نیروهای مقاومت در نوار غزه هستند.
🔹مردم در غزه به روال عادی زندگی بازگشتند و بازار «جبالیا» نیز همانند همیشه فعالیت خود را ازسرگرفته انگار جنگی اتفاق نیفتاده است.
🔺ما موفق به تحقق اهدافی که مشخص کرده بودیم، نشدیم، در جنگ پیروز نشدیم و هیچ امیدی به بازگشت به خانههای خود نداریم.
#فلسطین | #طوفانالاقصی
🆔 https://eitaa.com/SamanSHahendaj
#انتخابات
#ثامن_شاهین_دژ
#تولید_محتوا
#حضور_حداکثری
┅┅┅┅🍃🌸🍃┅┅┅┅
https://eitaa.com/SamanSHahendaj
┅┅┅┅🍃🌸🍃┅┅┅┅
💚 ٱللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 💚
#اینفو_گرافی هر شهر ایران به چه چیزی معروفه؟
https://eitaa.com/SamanSHahendaj
🔘سکولاریزم موجود، قلدریسم مطلوب
▪️اگر بخواهیم یک تعریف ساده و بی آلایش از سکولاریزم ارائه دهیم، شاید بتوانیم آنرا جدایی دین از تمامی ساحتها و بسترهای اجتماعیش بنامیم.
به عبارتی خالی گذاشتن صحنهی اجتماع از تصمیمگیری ربّ!
حال وقتی میدان از تصمیمگیری و الزامات الهی خالی شد و عرصهی سیاستگزاری آن توسط انسانهای خود مختار و خود بنیادگرا اشغال گشت، دیگر چیزی به نام زیست دینی در کف خیابان به چشم نخواهد آمد و همه چیز در ابتدا بر محور سلایق شخصی میچرخد.
▪️وقتی سلایق ساختاری حکومتی و دولتی به خود گرفتند، نه تنها انتخاب حقیقی رنگ میبازد؛ بلکه تحمیل جای خرد جمعی را میگیرد. چرا که تکثرگرایی هیچگاه نمیتواند نظم اجتماعی بدهد و بالاخره قانونی برای ادارهی جامعه نیاز است و این قانون هرچند بتواند مدتی مدیریت کند ولی از آنجاکه بر محور سلب ربوبیت تشریعی در جامعه و نهادینه کردن ارادههای آزاد به قیمت سقوط هویت انسانی، استوار است، دیگر شاهد رشد اندیشه نخواهیم بود و وجه تمایز انسان و حیوان جای خود را به وجه اشتراکشان میدهد.
▪️در این صورت خواهیم دید دیگر تعقلی نیست که بخواهد دست به انتخاب بزند، بلکه هرچه هست تحمیل سیاستهای خودخواهانهای بوده که روزی با شعار سکولاریزم بر کرسی تقنین نشست تا فقط ربوبیت را کنار بزند، حال آنکه خالقیت را هم با از بین بردن اندیشه، در معرض انکار عمومی قرار داد.
▪️شاید بهتر باشد اینگونه گفت، که ذات سکولاریزم هم نفی خدا در جامعه و هم نفی او در امور فردی است؛ هرچند که در شعار و علی الظاهر نفی جامعیت دین در ساحتهای غیر فردی را جار بزند!
▪️تجسم ارادههای آزادِ معطوف به حذف خرد جمعی در جامعه، قانون کشف حجاب توسط قلدریسمی چون رضا شاه بود که اگر پشتوانهی اندیشههای سکولاریستی مشاورینی چون تقیزاده نبود، شاید به این سرعت پا نمیگرفت و چه بسا به جای تایید پهلوی سقوط آنرا رقم میزد.
▪️در امتداد همین جریان است که امروز میبنیم دختری میگوید حجاب من به خودم ربط دارم. بر فرض که او راست میگوید و حجاب جنبهی اجتماعی ندارد ولی آیا حجاب جنبهی فردی برای خود او نیز ندارد و خداوند سکولارها به ایشان از حیث فردی حجاب را واجب نکرده؟
▪️اینجا همان نقطهایست که عقلانیت محو گشته تا سکولار بودن نیز غیر قابل پذیرش شود و رسما بیخدایی رخ نمایی کند.
https://eitaa.com/SamanSHahendaj
🔘معلمبلاگرها؛ تهدید جدید مدارس
▪️گزارش زیر شرح حکایت ظهور معلمبلاگرها در نظام تعلیم و تربیت کشور است و تأثیری که این پدیده بر کودکان و نوجوانان باقی میگذارد.
▪️معلم بلاگر ! معلمانی که بهعنوان محرم اسرار و معتمد خانوادهها و دانشآموزان به کلاس درس پا میگذارند و با انگیزههای مادی حرمت این حریم امن را میشکنند.
▪️معاون اجتماعی پلیس فتا به معلمبلاگرها هشدار میدهد که اگر حریم خصوصی و حقوق کودکان در فیلمهایی که در فضای مجازی منتشر میکنند رعایت نشود، امکان شکایت خانواده دانشآموزان از این افراد وجود دارد.
این معلمبلاگرها که در مدارس متوسطه تدریس میکنند و دانشآموزان نوجوانشان را به بازی میگیرند برای همراهی بیدردسر شاگردانشان ترفندی زیرکانه دارند و برای جلوگیری از بازخواست شدن دانشآموزان بهدلیل استفاده از تلفنهمراه در مدرسه، از اختیارات خود بهعنوان معلم استفاده میکنند و محتواهای تولیدشده را ابتدا در پیج خود منتشر میکنند و دانشآموزان نوجوان تشنه شهرت و دیدهشدن با بازنشر این محتواهای پربیننده در پیجهای اینستاگرامی خود، سهمشان را از این بازی دو سر برد! برمیدارند.
▪️آموزش و پرورش به هیچ معلمی مجوز آموزش در فضای وبلاگی را نداده و شبکه شاد تنها بستر امن و شناسنامهدار برای تعامل معلمان با دانشآموزان است.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
https://eitaa.com/SamanSHahendaj
🔘سواد رسانهای در یک دقیقه
▪️بشنو ولی باور نکن!
▪️بدون تحلیل؛ باور نکن!
▪️ همه ما میدانیم که رسانهها سرشار از اطلاعات مختلف هستند و هر رسانهای با اهداف و دیدگاههای خاصی ساخته شده است.
▪️برای همین باید در بین آنها به دنبال محتوایی باشیم که بالاترین کیفیت را دارد. برای پیدا کردن آن هم باید بتوانیم انواع محتوا را تجزیهوتحلیل کنیم.
▪️ رنه هابز (Renee Hobbs) محقق سواد رسانهای، توصیه میکند
پیش از انتخاب یک رسانه ابتدا به پنج سؤال پاسخ دهید:
1⃣ پیامی که میخوانید را چه کسی و با چه هدفی ایجاد کرده است؟
▪️ مثلاً هدف از تبلیغات شرکت A چیست؟
▪️از چه تکنیکهایی برای جلب و حفظ توجه شما استفاده میکند؟
▪️آیا محتوای رسانه شامل اطلاعاتی است که شما داستان را باور کنید؟
▪️ آیا از تیترهای جذاب برای جلب توجه شما استفاده میکند؟
2⃣ چه ارزشها، دیدگاهها و سبکهای زندگی را نشان میدهد؟
▪️آیا این پیام حاوی دیدگاه خاصی است؟
3⃣ افراد مختلف چگونه ممکن است این پیام را تفسیر کنند؟
▪️آیا والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ یا بهترین دوست شما نیز همین احساس را در مورد این موضوع دارند؟
4⃣ چه چیزهایی از قلم افتاده یا حذف شده است؟
▪️آیا مطلب مورد نظر همه ی ماجرا را نقل کرده یا فقط بخشی از آن را گزینش و منتشر کرده است؟
5⃣ آیا مقاله از چندین دیدگاه برای توضیح یک موضوع استفاده کرده است؟
یا فقط بیانگر دیدگاه خاصی است؟
▪️ جواب به این ۵ سؤال میتواند به ما در تجزیهوتحلیل و همچنین ارزیابی کیفیت و اعتبار رسانه کمک کند.
▪️ پس در رویارویی با انواع رسانه ها
ابتدا تجزیه و تحلیل موضوع
سپس باور یا رد آن موضوع...
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
https://eitaa.com/SamanSHahendaj