سنتکام : به دستور دونالد ترامپ عملیات محدود ما در ایران جزیره سیریک آغاز شد در جواب شکست آتش بس توسط جمهوری اسلامی
@Samen_amniat
🔻سپاه پاسداران: «ما تأکید میکنیم که این حملات بیپاسخ نخواهد ماند و پاسخی سریع و قاطع در زمان و مکانی که ما انتخاب میکنیم، داده خواهد شد.»
✍🏻در حال حاضر حتی شلیک چند موشک هم تغییری در معادله ایجاد نمیکنه(تازه اگه اجازه همون کارم بدن آقایون)
الان معادله فقط در صورتی تغییر میکنه که ایران از خودش «اراده شروع جنگ تمام عیار» رو نشون بده
هر چیزی پایینتر از این توی محاسبات دشمن هست و خارج از انتظارش نیست، پس معادله رو تغییر نمیده
@Samen_amniat
🔻سنتکام اعلام کرد امروز حملاتی را به انبارهای موشکی و پهپادی ایران و تأسیسات راداری ساحلی انجام داده است که در پاسخ به حمله پهپادی ایران در ۲۵ ژوئن به کشتی باری با پرچم سنگاپور هنگام خروج از تنگه هرمز در امتداد سواحل عمان صورت گرفت.
🔻سنتکام این حمله را نقض آشکار آتشبس و تهدیدی برای آزادی کشتیرانی خواند.
🔻نیروهای آمریکایی به هماهنگی عبور ایمن برای کشتیهای تجاری ادامه میدهند و میگویند برای اطمینان از رعایت کامل توافق، هوشیار باقی میمانند.
@Samen_amniat
حمله تروریستی به ایست بازرسی در بانه
چند شهید و مجروح از مدافعان وطن
@Samen_amniat
این بزنبزنها بالاخره تموم میشه، فقط خوبیش اینه آتشبس هیچ وقت نقض نمیشه 😬
@Samen_amniat
💣 عقبنشینی به شرط خلع سلاح حزبالله
ادعای شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل به نقل از منبع آگاه:
🔹بر اساس تفاهم میان لبنان و اسرائیل، نیروهای ارتش اسرائیل تا زمان خلع سلاح حزبالله در امتداد آنچه «خط زرد» نامیده میشود باقی خواهند ماند.
🔹پیش از این حزبالله لبنان هرگونه خط زرد یا «منطقه امنیتی» را رد و اعلام کرده بود که تا زمان بیرون راندن اشغالگران از خاک لبنان دست از حملات خود نخواهد کشید.
@Samen_amniat
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اعتراضات در بیروت پس از امضای توافق اولیه میان دولت لبنان و اسرائیل
🔹در پی امضای توافق اولیه میان دولت لبنان و اسرائیل، شماری از شهروندان در بیروت با برگزاری تجمع اعتراضی مخالفت خود را با این توافق اعلام کردند.
@Samen_amniat
🔻حملات دشمن آمریکایی به جزایر و سواحل جنوبی کشور درحالی انجام شد که کشتی متخلفی که هدف قرار گرفته شده است هیچ ربطی به آمریکا نداشته است
🔻همچنین ایران به طور رسمی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است و این درحالی است که آمریکا و اسرائیل تا این لحظه بندهای مختلف تفاهمنامه به ویژه بند ۱، ۲، ۹ و ۱۱ را به طور رسمی نقض کردهاند
@Samen_amniat
داداشای سپاهی بزنید تا سیاسیون خواب تشریف دارن
بیدار بشن دست و بالتونو میبندن نمیذارن خدای نکرده به توافقشون خش نیوفته
@Samen_amniat
🚨فوری | سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: پاسخ به حمله آمریکا سریع و قاطع خواهد بود.
☫وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ☫
@Samen_amniat
💠 نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
بسم الله قاصم الجبارین
فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ ۚ
🔹️به دنبال نقض آتشبس رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان، ساعاتی پیش رژیم پیمانشکن آمریکا نیز مانند همیشه دست به نقض تعهدات خود زد و به بهانهی ممانعت از تردد یک کشتی متخلف از مسیر غیرمجاز در تنگه هرمز به حمله هوایی به سواحل جمهوری اسلامی ایران اقدام کرد.
🔹️نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به این تجاوز نقاط استقرار ارتش ترورستی آمریکا در منطقه را مورد اصابت قرار داد.
🔹️بر اساس بند ۵ تفاهم نامه اسلام آباد ترتیبات کنترل عبور و مرور در تنگه هرمز با جمهوری اسلامی ایران است؛ لکن آمریکا با تحریک جهات مختلف در صدد تخلف از این تعهد بود که پاسخ لازم داده شد و من بعد چنین خواهد بود. در صورت تکرار تجاوز، پاسخ ما گستردهتر از این خواهد بود.
@Samen_amniat
🔺حکم بدوی اخراج دانشجوی دانشگاه امیرکبیر بهدلیل اهانت به پرچم ایران صادر شد
🔹در پی بررسی پرونده دانشجویان متخلف در تجمعات غیرقانونی دانشگاه امیرکبیر، کمیته انضباطی این دانشگاه در حکمی بدوی حکم اخراج یکی از دانشجویان را بهدلیل اهانت به پرچم جمهوری اسلامی ایران از دانشگاه صادر کرد.
🔹انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر پیشتر در پیامی اعلام کرده بود که «دستکم ۶ نفر در ماجرای آتشزدن پرچم ایران در اسفند نقش داشتهاند». براساس اطلاعات بهدستآمده، بررسی پرونده سایر افراد در جلسات آتی کمیته انضباطی ادامه خواهد یافت.
@Samen_amniat