7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجتماع بزرگ #سلام_فرمانده در زنجان 27 خرداد401
🔕نکوهش بن بست نمایی و ناامیدی در اسلام.
✅ طبق فرمایش پیامبراکرم(ص)، امیدواری موهبتی از جانب خداوند است که به انسان داده شده تا هیچ گاه از تلاش باز نایستند و با قوت بیشتری مسیر زندگانی را طی کنند.
📛در مقابل، نا امیدی ناشی از وسوسههای شیطانی است که در دل رسوخ میکند به گونهای که انسان را از تلاش باز میدارد و او را تبدیل به موجودی منزوی و خانهنشین و بیخاصیت میکند. این حالت به قدری قبیح است که امام صادق(ع) آن را از گناهان کبیره شمرده اند.
🚫لذا ،امروزه دشمنانِ نظام اسلامی ، با استناد به برخی مشکلات اقتصادی و...، می کوشند تا انتهای مسیرِایران اسلامی را بن بست نشان دهند!
✅به همین خاطر، رهبر فرزانه انقلاب، بارها به تشریح ِ #جنگ_شناختی دشمن (القاء سیاه نمایی و بن بست نمایی و...) پرداخته راهکار های نجات از این فتنه را نیز تبیین کرده اند.
✅یکی از مهمترین راه امیدواری مردم به نظام،تشریح دستاورد های انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف است.
✅مثلا، قبلا پزشگ عمومی را از بنگلادش و... وارد می کردیم! ولی در سایه انقلاب اسلامی ، در بخش پزشگی ،ایران ،جزو کشور های برترجهان است. همین طور در بخشهای مختلف دیگر.
#امید
#عزت_نفس_ملی
#ایران_قوی
✍️علی اکبر صیدی
@Samenqeydarnabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ | هک سایبری در تلوزیون رژیمصهیونیستی
🍃🌹🍃
🔹کلیپ #حاج_قاسم_سلیمانی در شبکه ۱۳ رژیمصهیونیستی پخش شد👊👊👊👊
🔷#وظایف_شهروندی من در قبال چالشها
6️⃣قسمت ششم/#دشمن_شناسی
♦️آیه 112 سوره انعام، تصریح میکند که همه پیامبران، دشمنی از جنس شیطان انسی و جنی داشتهاند که درصدد انحراف ِمردم از مسیر حق بودهاند «... كَذلِكَ جَعَلْنا لِكُلِّ نَبِيٍّ عَدُوًّا...».
♦️ لذا امام علی (ع)، در ضرورتِ دشمنشناسی فرمودهاند: کسی که از دشمنش غافل باشد، حیلههای غافلگیرانه دشمن، او را از خواب بیدار میکند! (تصنيف غررالحکم و درر الكلم، ص: 335).
✅در یک نگاه کلی، دشمنان اسلام و مسلمین، در سه گروه (شیطان، کفار و منافقین)، طبقهبندیشده است.
1️⃣ #شیطان:
شیطان، دشمن ایمانی (معنوی) انسان است که او را به انحراف و گناه فرامیخواند (سوره ابراهیم/22).
2️⃣#کافران:
کافران، بر اساس معیارهایی، به گروههای مختلف دستهبندی میشوند، ازجمله کافر اهل کتاب (یهود، مسیح و...)، غیر اهل کتاب و مشرکان که دشمنان خارجی بهحساب میآیند. از میان کافران اهل کتاب، قرآن کریم، «#یهود» را #سرسخت_ترین_دشمن مسلمین معرفی میکند (مائده/82).
3️⃣ #منافقان:
«نفاق»، طبق فرمایش پیامبر اکرم (ص)، هرگونه دوگانگی ظاهر و باطن را در برمیگیرد (مصباح الشريعة، ص: 147) به همین علت هر فرد دو رو را در هر مقولهای میتوان منافق نامید.
🔕این گروه در ردیف دشمنان داخلی و دشمن واقعی بوده (منافقون/4)؛ و خطرناکترین دشمن، بهحساب میآیند (بقره/204)؛ زیرا شناختشان برای عموم و حتی خواص، بسیار دشوار و در مواقعی غیرممکن است (انفال/60).
♦️لذا جامعه اسلامی، از ناحیۀ منافقین، خیلی ضربه میخورد. چون به لایههای مختلف جامعه نفوذ میکنند و صدمه میزنند!
🔕کفار و منافقان، به غلط-به مسلمین القاء میکنند که «دشمن»، وجود ندارد بلکه #توهم است.
🔷#نتیجه:
✅یکی از عوامل اصلی ایجادکننده مشکلات در جوامع اسلامی، دشمناناند که باید با هوشیاری به مقابله با آنان برویم و برای حل مشکلات با مسئولین همکاری کنیم.
✍️علیاکبر صیدی
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمترین کار «سلام فرمانده» چیست؟
@Samenqeydarnabi
🔵#ثبات_قدم در مسیر نظام الهی:
✅از آموزه های آیۀ 250 سوره بقره، درخواستِ«ثبات قدم» از خدای متعال است( وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا)، چون لازمۀ پیروزی، برد باری و #ثبات_قدم است که خدای متعال، نیز گام های انسان های ثابت قدم در دین را را استوار می نماید ؛ يُثَبِّتُ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ(ابراهیم/27).
◀️یکی ازتعالیم اهل بیت(ع) نیز همین مقوله است: أَنْ يُثَبِّتَ لِي عِنْدَكُمْ قَدَمَ صِدْقٍ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ(زیارت عاشورا).از دعا های معصومین(ع) در حق خواص، ثبات قدم در مسیر الهی است: ثَبَّتَكَ الله بِالقَولِ الثّابِتِ فِى الحَياهِ الدُّنيا(وسائل الشیعة , جلد۱ , صفحه۲۰).
❌در طول تاریخ اسلام، خیلی از انسان ها در فراز و نشیب زندگی زیر و رو شده اند! برخی از کاروان ولایت و امامت جامانده یا از آن جدا شده اند و عده ای به آن پیوسوسته اند: امام علی(ع) در نهج البلاغه،به این نکته اشاره فرموده اند:« لَتُغَرْبَلُنَّ غَرْبَلَةً وَ لَتُسَاطُنَّ سَوْطَ الْقِدْرِ حَتَّى يَعُودَ أَسْفَلُكُمْ أَعْلَاكُمْ وَ أَعْلَاكُمْ أَسْفَلَكُمْ».( خطبه16). چراکه در #فتنه ها،انسان های زیادی از مسیر الهی منحرف می شوند؛ «... الْفِتْنَةِ الرَّجُوفِ ... تَضِلُّ رِجَالٌ بَعْدَ سَلَامَةٍ...»، تنها، افراد زيرك ، با بصیرت و دانا از آن بگريزند« يَهْرُبُ مِنْهَا الْأَكْيَاسُ»(خطبه151). وَ لَا يَحْمِلُ هَذَا الْعَلَمَ إِلَّا أَهْلُ الْبَصَرِ وَ الصَّبْرِ وَ الْعِلْمِ(خطبه173).
#انقلاب_اسلامی_ایران
#ثبات_قدم
✍️علی اکبر صیدی
🔷#وظایف_شهروندی من در قبال چالشها
قسمت هفتم/#قناعت
✅امام علی (ع) قناعت را بهرهمندی از دنیا بهاندازه کفایت و رفع نیازِ ضروری میدانند (حکمت 371 نهجالبلاغه). ضدِ آن، اسراف (هدر دادن منابع و سرمایه) است.
✅#قناعت در ابعاد مختلف (فردی-اجتماعی)، #آثار_شگرفی دارد که به برخی از آنها با استناد به آموزههای معصومین (ع)، اشاره میکنیم:
1️⃣احساس رضايت از زندگی، #آرامش و دوری از غم (نهجالبلاغه، حكمت 371).
2️⃣ #بینیازی (بحار الأنوار ج2، ص: 54)
3️⃣#گواراترين زندگی (غررالحکم، ص.390-391).
4️⃣#سروری (بحار الأنوار ج68، ص: 346)
5️⃣#گنج پایانناپذیر (نهجالبلاغه، حکمت 57).
6️⃣#عزت (غررالحکم، ص. 20).
7️⃣و...
🔹#نتیجه
✅یکی از وظایف شهروندی من این است که از #منابع (غذایی، حاملهای انرژی و...) بهاندازه نیاز ضروری و #درست_استفاده کرده و از هدر رفت آن جلوگیری نمایم.این امر در رشد اقتصادِ خانواده و کشور،نقش به سزایی دارد.
✍️علیاکبر صیدی
🔰 رهبر انقلاب: داشتن امنیت روانی یکی از حقوق عمومی مردم است/ یک آدمی در فضای مجازی یک شایعه یا دروغی را مطرح میکند، امنیت روانی مردم از بین میرود؛ یکی از وظایف قوه برخورد با این مسئله است
✍حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مسئولان قوه قضائیه: یکی از حقوق عمومی مردم همین است که امنیت روانی داشته باشند. امنیت روانی یعنی چه، یعنی هر روز یک شایعهای یک دروغی یک حرف هراسافکنندهای توی ذهنها پخش نشود. حالا تا دیروز فقط روزنامهها بودند که این کارها را میکردند حالا فضای مجازی هم اضافه شده.
هر چند وقت یا چند روز یک بار گاهی چند ساعت یک بار یک شایعهای یک دروغی یک حرفی را یک آدم مشخصی یا نامشخصی در فضای مجازی منتشر میکند، مردم را نگران میکند ذهن مردم را خراب میکند، یک دروغی را مطرح میکند شایع میکند، خب امنیت روانی مردم و افکار عمومی از بین میرود؛ یکی از وظایف قوهی قضائیه برخورد با این مسئله است.
۱۴۰۱/۴/۷
💠@Samenqeydarnabi
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: ملت ایران نمیتواند احساس کند که «اِنَّ اللهَ مَعَنا»، خدا با ما است؟
💠 @Samenqeydarnabi
🔰انگیزه دینی، عامل صبر بر شهادت فرزند
✍رهبرانقلاباسلامی: این جوان میتوانست در خانهی خودش، زندگی خودش، در محیط خودش، پیش پدر و مادر خودش، پیش همسر خودش، پیش بچّههای خودش بماند، از لذّات زندگی بهرهمند بشود ــ به همان مقداری که ممکن است ــ امّا این کار را نکرد، همه را رها کرد؛ فرزند عزیز را رها کرد، همسر عزیز را رها کرد، پدر و مادر دلباختهی خودش را رها کرد رفت؛ برای چه؟ این انگیزه چه بود؟ انگیزه دین بود؛ حالا یا رزمنده بود و برگشت، یا جانباز شد، یا شهید شد. پدر و مادر او هم که توانستند این مصیبت را، این سختی را، این آتش دل را خاموش کنند، تسلّا پیدا کنند، به برکت دین بود، [اثر] دین بود.
🗓 ۱۴۰۱/۰۳/۲۲
💠 @Samenqeydarnabi