🍛دلمه برنج 🧆🧆🧆
🥣از ناهار دیروز کلی برنج مانده، اما دلتان یک غذای جدید می خواهد. دست به کار شوید و برنج ها را به یک دلمه مدرن و خوشمزه تبدیل کنید.
🍽طرز تهیه🍽
1. یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و داخل یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.
2. چهار عدد قارچ هم اگر داشته باشید خیلی خوب است چون طعم بهتری به دلمه شما می دهد. قارچ ها را نگینی خرد کرده وتفت دهید.
3. حالا در یک تابه مناسب یک قاشق غذا خوری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس برنج ها را با پیاز و قارچ داخل آن بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید.
4. حالا چند عدد فلفل دلمه ای انتخاب کنید و شکمشان را خالی کنید و با موادی که آماده کرده اید آنها را پر کنید.
5. اگر پنیر پیتزا دارید به میزان 100 گرم از آن را رنده کنید و روی فلفل ها بریزید. فلفل ها را به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید، بگذارید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#فوت_وفن🤗😍
#ساندويچ_مرغ_و_بادمجان
🍆اول چندتا بادمجونو كبابي كنيد و با دوتا سير ساتوري كنيد، بعد بهش پنير خامه اي اضافه كنيد و يك دونه عصاره گوشت بريزيد توش و هم بزنيد
فيله هاي مرغ و خوب طعم دار كنيد و بكوبيد تا نازك بشه بعد هم گريل كنيد
بعد روي نونتون يه لايه از اون بادمجونها، يه لايه قارچ سرخ شده، بعدهم يه دونه از فيله ها بزاريد، روشم يه لايه پنير ورقه اي يا پنير پيتزا بريزيد و بزاريد تو ساندويچ ساز پرس بشه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#فوت_وفن🤗😍
#کوبیده_مرغ_تابه_ای 🍢 😋
▫️ ران مرغ ۲۵۰گرم و سینه مرغ ۲۵۰ گرم(مخلوط نیم کیلو)
▫️پیاز 2 عدد (۱۵۰ گرم)
▫️نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم
▫️زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
🔸سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کنید و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید.همه مواد را باهم مخلوط کرده و ده دقیقه خوب ورز میدهیم تا کاملا منسجم بشه و مث توپ توی ظرف جمع میکنیم و با سلفون روشو میپوشونیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم(من همیشه شب قبل اماده میکنم و در یخچال میزارم)
🔸حالا مواد را داخل کباب زن پلاستیکی میریزیم و شکل میدهیم وقتی همه کبابهامونو قالب زدیم دوباره بمدت ده دقیقه در یخچال قرار میدیم سپس داخل ماهیتابه رژیمی با روغن خیلی کم سرخ میکنیم.
البته میتونید سیخ رو داخل قالب کباب زن بزارید و به سیخ بزنید روی اتیش هم کباب کنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#فوت_وفن🤗😍
#حلواي_انگشت_پيچ_همدان 🍮 😋
▫️شکر ۱ کیلو گرم
▫️سفیده تخم مرغ ۳ عدد
▫️جوهر لیمو ۱/۸ ق چ
🔸آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر
شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه ميکنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار ميدهيم.
بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن ميريزيم.
🔸بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار ميدهيم، اگر به صورت کشدار شد، شعله را خاموش و صبر ميکنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود.
در اين زمان سفيدهها را به ميزاني که پف کند هم ميزنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم ميزنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کشدار شود.
حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما ميتوانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم.
و در آخر با دارچين و خلال پسته و بادام در صورت تمايل آن را تزئين کنيم.
اين سوغات شيرين همدان که طرفداران زيادي هم دارد
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸در این شب زیبا
⭐️من دعایتان میکنم به خیر
🌸نگاهتان میکنم به پاکی
⭐️یادتان میکنم به خوبی
🌸هر جا هستید بهترینها را
⭐️برای تک تکتون آرزو دارم
🌸شبتون بخیر و سراسر آرامش
⭐️غرق در عطر گل باشید عزیزان
#عیدتون_مبارک
🎊میلاد با سعادت
♥️حضرت علی علیه السلام
🎊و روز پدر مبارک
♥️قدر پدرهاتون بدونید
🎊بوسه بر دست پدر یعنی:
♥️رسیدن به عرش الهی
🎊امیدوارم سایه پدرو مادر عزیز تون
♥️همیشه بالای سرتون باشه
🎊خدا بهشون سلامتی بده
#عیـدتون_مبـارک