eitaa logo
صنعت، معدن و تجارت استان یزد
797 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
141 ویدیو
37 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💢پاسخگویی مستقیم مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد به همراه رئیس اتاق اصناف استان به مردم از طریق سامانه سامد 📅 فردا؛ سه شنبه از ساعت ۹ تا ۱۰:۳۰ صبح ☎️شهروندان محترم می توانند مسائل و مشکلات خود را از طریق تلفن 111 با ایشان مطرح نمایند.
نشست هماهنگی ستاد گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن با محوریت انتخاب پیشگامان تولید برگزار شد نشست هماهنگی ستاد گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن با هدف برنامه‌ریزی کارشناسی و تشریح شاخص‌های ارزیابی جهت انتخاب و معرفی پیشگامان بخش تولید استان، در محل خانه صمت یزد برگزار شد. به گزارش روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان یزد، این نشست تخصصی به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان و با حضور مدیران کل دستگاه‌های متولی، نمایندگان تشکل‌های بخش خصوصی و اعضای کارگروه ارزیابی برگزار گردید. در این نشست، آخرین برنامه‌ها، ابلاغیه‌ها و شاخص‌های ارزیابی و امتیازدهی به واحدهای صنعتی و معدنی به طور دقیق بررسی شد تا فرآیند انتخاب برترین‌ها بر پایه الگوی بهره‌وری، نوآوری، توسعه صادرات و حفظ اشتغال پایدار عملیاتی شود. مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد در این نشست با اشاره به اهمیت بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن، اظهار داشت: این روز، تنها یک رویداد سالانه نیست؛ بلکه تجلی اراده مردانی است که در خاموشی‌ترین لحظات اقتصادی، مشعل امید را برافروخته نگه داشتند و علی‌رغم طوفان تحریم و آتش جنگ، چرخ تولید را از حرکت بازنداشتند و از سرمایه‌های انسانی و ملی این سرزمین پاسداری کردند. معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار نیز با تأکید بر شفافیت در فرآیند ارزیابی واحدهای تولیدی، خاطرنشان کرد: انتخاب پیشگامان صنعت و معدن باید بر اساس معیارهای علمی و دقیق صورت پذیرد تا ضمن شناسایی ظرفیت‌های واقعی استان، زمینه الگوسازی برای سایر واحدهای تولیدی فراهم شود. بر اساس این گزارش، کارگروه ارزیابی متشکل از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی، مسئولیت بررسی و امتیازدهی به واحدهای صنعتی و معدنی متقاضی را بر عهده خواهند داشت و نتایج نهایی همزمان با روز ملی صنعت و معدن اعلام خواهد شد.
🔴هم اکنون؛ پاسخگویی مستقیم مدیرکل صنعت، معدن وتجارت استان یزد به سوالات شهروندان و هم استانی های محترم ازطريق سامانه سامد 📞 شماره تماس: 111 ⏰ ساعت 9 الی 10:30 صبح
وفور کالاهای اساسی در بازار یزد / تشدید نظارت و پلمب واحدهای متخلف نشست کارگروه تنظیم بازاراستان یزد به ریاست استاندار و دبیری اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد. این نشست با هدف بررسی وضعیت نظارت بر بازار و نیز تأمین و توزیع کالاها و اقلام مورد نیاز ایام ماه محرم و صفر برگزار گردید. استاندار یزد در این نشست با اشاره به بررسی مسائل مختلف استان در حوزه تنظیم بازار اظهار داشت: بر اساس گزارش دستگاه‌های مربوطه، در حال حاضر وضعیت موجودی کالاهای اساسی استان حتی از شرایط عادی نیز بهتر است. وی با بیان اینکه دولت برای تنظیم بازار با همکاری بخش خصوصی از ذخایر استراتژیک استفاده می‌کند، گفت: در این راستا فرآیند توزیع مرغ، گوشت منجمد و شکر در بازار استان تا ایجاد آرامش نهایی با قیمت مناسب ادامه خواهد داشت. استاندار یزد همچنین با اشاره به اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور تصریح کرد: خوشبختانه اجرای این طرح باعث تأمین مایحتاج مردم و تکمیل انبارها و متعاقباً وفور کالاهای اساسی در بازار در جریان جنگ تحمیلی شد. وی از تشدید بازرسی و نظارت بر بازار استان طی دو ماه گذشته خبر داد و افزود: با توجه به شرایط خاص کشور، طی این مدت ۱۴ هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی توسط سازمان صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف استان انجام شد. رئیس کارگروه تنظیم بازار استان در همین راستا ادامه داد: طی یک ماه گذشته ۱۱ واحد صنفی متخلف پلمب شده و ۱۰ واحد منصف در سطح استان توسط تیم‌های نظارت و بازرسی بر بازار مورد تشویق قرار گرفتند.