eitaa logo
نَحنُ جُنوבالمهـבے عَجّلَ اللّـہ تعالـے ؋ـرجَـہ الشریـ؋ـ ‌
398 دنبال‌کننده
21.5هزار عکس
21.5هزار ویدیو
81 فایل
سلام +شما یا همفکر منی! یا هموطن من... پس بينِ مون ديوار نكش(: کپی از کانال نوش جونتون حلاله رفقا،هدف فقط روشنگریه کانالی جهت خبررسانی،تبیین و روشنگری مسائل و وقایع(ان‌شاء‌الله به سبک انقلابی!) ارتباط با من : @rajaz313
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ رسانه های صهیونیست : ارتش شروع به پارازیت روی سیستم (GPS) در تل آویو کرد. (اخبار جنگ لحظه ای)
🔴 یک مقام ارشد اسرائیلی: 🔹 حمله به ایران قبل از انتخابات آمریکا خواهد بود. (اخبار جنگ لحظه ای)
یه چیزی از اسراییل خیلی مشکوکه اسراییل جد پدر جد سانسور جهان هست! کشته هاش رو اصلا رسانه ای نمیکنه بلکه فقط سانسور میکنه و اینکه دیروز اومده حمله ی پهبادی لبنان به سالن غذاخوری اسقاطیلیها اخبار نفله ها و سقط شده ها رو گذاشته این از پدر جد سانسور بعید بود!! +احتمالا درز آمار این کشته ها برای مقدمه چینی اذهان برای حمله به ایران باشه!
⭕️ پیکر شهید «عباس نیلفروشان» برای تشییع و خاکسپاری وارد ایران شد 🔹مراسم تشییع شهید نیلفروشان در تهران از ۹ صبح امروز سه‌شنبه ۲۴ مهرماه از میدان امام حسین (ع) آغاز می‌شود.
‼️میخواهند با اسم رمز وفاق ، براندازها را مسلط کنند! ⭕️ چرا مداحی که هیچ اعتقادی به جبهه مقاومت و مردم مظلوم فلسطین و لبنان ندارد باید در مراسم شهید مقاومت، مداحی کند؟ ⁉️اساسا این شخص معلوم الحال مداح لندنی که بارها و بارها در خط براندازی و صف ضد انقلاب ایستاده، چه نسبتی با ارزش های انقلاب و جبهه مقاومت دارد؟!!! ؟!!
🛑این هم کارنامه برای کسانی که ملاکشان کارنامه بود.... 🔵 بخشی از فاضلاب نامداح لندنی ▫️لطفا این را برای همه دغدغه‌مندان و دوستانتان خود بفرستید 🙏 🏷 واقعا چرا در نظام‌اسلامی که هزاران خون شهید برای آن ریخته شده است، کسی درب این فاضلابِ نامداح لندنی را نمی‌بندد؟!