✔️ #سخن_نگاشت | بسیاری از موانع تولید، در داخل کشور است
➖مسئلهی تولید کلید اصلی است برای اشتغال، برای #معیشت، برای کاهش تورم، برای ایجاد ارزش پول ملی. تولید واقعاً مادر همهی اینها است. هرچه میتوانیم در مورد تولید بایستی کار کنیم.
موانع تولید را برطرف کنید. بسیاری از این موانع در درون کشور است مانند: مسئلهی واردات بیرویه، مشکلات قطعات، ناهماهنگیها در بخشهای پایین دستی و مسئله مجوزها و...
➖واردات بیرویه چیز خطرناک و مهمی است. گاهی این واردات، واردات لوکس است یعنی هیچ نیاز بهش نیست؛ شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار مصرف شده. البته بخش خصوصی این کار را میکند، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد./بدون سانسور ۹۹/۶/۲
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
16.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 میلیونها نفر آواره شدند، فقط بهخاطر یک طرح #توسعه
❌ بخشی از مستند خارجی «آن روزها» که اندکی پس از انقلاب درباره #مهاجرت #روستاییان به شهرها پس از #اصلاحات_ارضی شاه، ساخته شده است.
@darseenghelab
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
عدد راست، تعداد آنلاین سقط جنین در دنیا (۲۷ میلیون نفر)؛
عدد چپ، تعداد آنلاین فوتی کرونا در دنیا (۷۸۷ هزار نفر)
😳 تمدن غرب اولی را به شدت ترویج و تشویق و در ۵۸ کشور قانونی اعلام میکند؛ اما دومی را درمان میکند آیا!
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️👆اجرای صحنه روز عاشورا در کشور عراق منطبق بر مقاتل و اجرای هنرمندان عراقی در کربلا
▪️در عزای حسینبن علی علیهالسلام، آدم و عالم اشک میریزند...
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
⭕️ چرا واردات گوشی لوکس گلایه رهبر انقلاب را بههمراه داشت؟
🔅 پاسخ این سؤال زمانی مشخص میشود که بدانیم در سال 98 تعداد 15.3 میلیون گوشی به ارزش حدود 2.4 میلیارد یورو وارد کشور شده است.
🔘 نکته این جاست که گوشیهای با ارزش بیشتر از 300 یورو با وجود مصرف 35 درصد منابع ارزی مصرف شده برای این کالا (840 میلیون یورو)، فقط 9 درصد از نیاز بازار را تأمین نمودهاند.
🔅 این در حالی است که گوشیهای با ارزش کمتر از 300 یورو، علیرغم تأمین 91 درصد نیاز بازار ، صرفا 65 درصد منابع ارزی (حدود 1.6 میلیارد یورو) را به خود اختصاص داده است.
🔘 لازم بهذکر است حدود 60 درصد مصرف ارزی گوشیهای بالای 300 یورو (حدود نیم میلیارد یورو) مربوط به برند آمریکایی اپل بوده است.
🔅 حال باید بهنظاره نشست که آقایان مسؤلین وزارت صمت، گمرکات و وزارت فخیمه جناب آذری جهرمی نسبت به این گلایه رهبر انقلاب چه رفتاری از خود بهنمایش خواهند گذاشت. بهنظر شما آیا اختصاص یک سوم منابع ارزی واردات گوشی برای تأمین ۹ درصد نیاز بازار عقلانی است؟
@majaziha_q
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
▪️ بیبیسی در بازار بورس هم سوتی داد
▪️ در ادامه سوتیهای اخیر بیبیسی، ادمین کانال تلگرامی بیبیسی فارسی برای شاخص بورس تهران از تومان استفاده کرد.
#رسوایی_رسانهای
@majaziha_q
@schoolofeconomics
💥 عاشورا، نماد فرهنگ ایثاری است که ناشی از خودشناسی و خودساختگی یاران امام حسین علیهالسلام است که به خودباوری و خوداتکایی و قناعت به حق خود رسیده بودند؛ در مقابل فرهنگ طاغوتگرایان یزیدی و مصرفزدگی لجوجانهی کوفیان نوکدماغبین که انتخابشان یزید بود و ابنمرجانه ملعون؛ امان از انتخاب ناصحیح انسانهای خرفت دنیاپرست که تاریخ را لجنمال کردهاند...
✊ اما این حسین علیهالسلام است که تکستاره آزاداندیشان جهان و نور هدایت و کشتی نجات مردمانی است که دل به او داده و بر قراردادها و اسناد ننگین مستکبران و بیوطنهای مدعی آزادی، لعن و نفرین میفرستند. و فرزندان معنوی حسینبن علیها در تاریخ، انتخاب مردمان آگاه و با هویت و باجنبهای است که فقط منافع زودگذر خود در انتخاباتها را نمیبینند و به تفالههای یزید و آمریکا و انگلیس رأی نخواهند داد؛ در هیچ زمانی و هیچ مکانی.
@schoolofeconomics
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 مستند #مجتهد_لاری
⭕️ در طی جریان مشروطه خواهی در #ایران، شعلههای جنگ جهانی مردم قحطیزده ایران را فرامیگیرد. ایران از شمال، غرب و جنوب اشغال میشود. حال این مردان تنگستانی در جنوب به رهبری رئیسعلی هستند که در مقابل #تجاوز انگلیس شجاعانه ایستادند اما...
⏰ زمان: 46 دقیقه
️🎭 کارگردان: جواد یقموری
⬅️ در آینه تاریخ: شهادت جهادگر ضد استعمار انگليس "رئیسعلي دلواري" (1294 ش)
📺 دانلود و تماشا در عماریار
#جنگ_جهانی #مشروطه #ایران #انگلیس
@AmmarYar_IR
@schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 ایالات متحده بحرانها
🔷 بیش از 20میلیون آمریکایی در ماه جاری میلادی احتمالا خانه خود را از دست میدهند.
🔶 ثروت سه مولتیمیلیاردر یهودی آمریکایی (شلدون ادلسون، روچیلد، رابرت مردوخ) بیش از ثروت نیمی از مردم آمریکاست و این اختلاف طبقاتی عجیب و غیرقابل باور که در هیچ جای جهان سابقه ندارد، روز به روز بیشتر میشود.
👌 دلیل اصلی این اختلاف طبقاتی غریب، #سیستم #اقتصاد #سرمایهداری و #کاپیتالیسم #لیبرال است که صنایع و نهادهای ظالمانه اقتصادی چون #بورس و #بانک و #بیمه و شرکتهای #سرمایهگذاری متکثر (از اسلحه تا صنعت سکس و فحشا و قاچاق در دیپوب و دارکوب) را در #نظام_اقتصادی آمریکایی، مشروعیت بخشیده است.
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
📋#یادداشت
🔻تفنگَ انگلیسی
🔸هرات تنها بخشی از وطن نبود که به علت زیادهخواهی و استعمار انگلستان از ایران جدا شد.
🔸بحرین نیز جزء لاینفکی از ایران بود که حتی پیش از اسلام نیز به ایران تعلق داشت.
🔸جزء لاینفکی که در آبان سال ۱۳۳۶ با تقسیم کشور به ۱۴ استان بهعنوان استان چهاردهم نامگذاری شد و دو کرسی از نمایندگان مجلس شورای ملی نیز به بحرین تعلق داشت.
🔸در سال ۱۳۴۶ انگلستان که پس از ۱۵۰ سال حضور استعماری در خلیجفارس عزم خروج کرده بود .
🔸انگلیس برای اینکه منافع استعماری خود را از دست ندهد طرح تشکیل اتحادیهای متشکل از قطر، بحرین و اماراتمتحده عربی را ارائه کرد.
🔸طرح تشکیل فدراسیون عربی در خلیجفارس با حضور بحرین در ابتدا با واکنش تند ایران مواجه شد.
🔸اعتراضات خیلی زود در برابر خواست انگلستان رنگ باخت و محمدرضا پهلوی در گفتوگو با روزنامه انگلیسی «گاردین» به صراحت گفت: «بحرین با توجه به اینکه ذخایر مروارید در سواحل آن به پایان رسیده است، از نظر ایران اهمیتی ندارد!»
🔸دنیس رایت، سفیر اسبق انگلستان در ایران طی گزارش تلگرافی شماره ۵۹۲، در تاریخ دوم آوریل ۱۹۶۸، به دولت متبوعش صریحا اعلام کرده بود که «شاه، تمایلی به استفاده از نیروی نظامی برای «اشغال بحرین» ندارد، ولی به ملاحظه افکار عمومی مردم ایران نمیتواند از «ادعای مالکیت بحرین» بدون دستیابی به امتیاز دیگری دست بردارد.»/ادامه مطلب در لینک زیر:
http://fekrat.net/2270
#استعمار #مجلس #ایران #سیاست #انگلیس
@schoolofeconomics
🔴قاطعيت و سرعت در برخورد با ناهنجاريهاي مديران
🔸نقل شده است که امام علي(ع) ابوالاسود دوئلي را به منصب قضاوت منصوب کرد اما ديري نگذشت که او را عزل کرد! و در پاسخ سؤال ابوالاسود که «دليل عزل من چه بود در حالي که نه جنايتي را مرتکب شدم و نه خيانتي کردم؟» فرمودند: «ديدم که صداي تو بلندتر از صداي ارباب رجوع است.»(عوالي اللئالي، ج2، ص343)
🔸اين حديث هر چند از نظر سندي مرسله است و جزء طبقة احاديث ضعيف السند به شمار ميرود و بر اساس آن نميتوان معيار و ضابطهاي شرعي استخراج کرد. بنده هم در اينجا درصدد بيان حکم شرعي و فتواي فقهي نيستم؛ اما اگر چنين واقعه و چنان برخوردي رخ داده باشد، نشانة آن است که:
✅اولاً، احترام ارباب رجوع حتي اگر مجرم باشد، و حفظ کرامت و شخصيت او امري لازم است؛
✅ثانياً، در عزل و نصبها افزون بر صلاحيتهاي اجرايي و عملي و مديريتي حتماً بايد صلاحيتهاي اخلاقي را هم در نظر گرفت؛
✅ثالثاً، در برخورد با مديران نالايق و کنار زدن آنها، نبايد درنگ کرد؛ مصلحتسنجيهاي عرفي و معادلات سياسي و آبروي مديريتي و امثال چنين بهانههايي هرگز نبايد مانع برخورد سريع و بهنگام با ناهنجاريهاي مديريتي شود./ کانال استاد احمدحسين شريفي
@ahmadhoseinsharifi
@schoolofeconomics
لزوم اقدام متقابل ایران در برابر بازگشت تحریم های شورای امنیت.docx
35.9K
👆👆 فایل بسیار مهم بالا را حتماً بخوانید...
🔷🔹 آیا تا چند روز دیگر، امریکا میتواند تحریمهای تسلیحاتی ایران را تمدید کند؟ آیا آمریکا دیگر نمیتواند در کمیسیون برجام دخالت کند؟
📘 هُشیار باشیم که دوباره کلاهی گشادتر از برجام بر سرمان نرود؛ عاقل از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود.
👈 لزوم اقدام متقابل ایران در برابر بازگشت تحریم های شورای امنیت
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b