📣📣 کارگاه دو روزه با موضوع شبکه و امنیت
✅✅ارائه دهنده : حسین نوح پیشه، موسس آکادمی علوم و فناوری امنیت سایبری Hackwartz
📆 تاریخ : چهارشنبه و پنج شنبه، دوم و سوم تیر ماه؛ ساعت 18 الی 20
🖥 محل برگزاری:
https://meet.google.com/rsg-vhda-sid
شرکت برای عموم علاقه مندان در این کارگاه امکان پذیر میباشد. برای افراد حاضر در این کارگاه گواهی حضور صادر میشود./ انجمن علمی مهندسی کامپیوتر پردیس فارابی دانشگاه تهران
@cesa_ut
@schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ #تبلیغات_پنهان؛ دریچهای برای ورود، اثرگذاری و مهار ناخودآگاه مغز شما
📍آیا باورتان میشود حتی تبلیغات #ضدسیگار را به گونهای میسازند که نقطهی هوس مغز، فعال و میل سیگارکشیدن تحریک شود؟ اینست راز حمایت کمپانیهای دخانیات از کمپینهای تبلیغاتی علیه خودشان
📖کتاب «علومشناختی در جنگشناختی» از شگردهای غولهای تجاری و رسانهای برای تسخیر ذهن و کنترل رفتار بشر، رمزگشایی میکند...
✍️اگر میخواهید در عصر #بردگی_ذهنها عمرتان را تباه نکنند، هرچه زودتر این کتاب جذاب و جنجالی را سفارش دهید👇
Mjavani.ir/sefaresh
🌐مطالعه رایگان بخشهایی از کتاب در کانال رسانه و جنگ شناختی (کانال مؤلف)👇
@CWarfare
@schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیه بسیار مهم یک اقتصاددان به دولت سیزدهم:
در #خصوصیسازی #بانک ها تجدیدنظر کنید... دلایلی که بانکهای دولتی بر بانکهای دولتی برتری دارند...
@Roshangari_ir
@schoolofeconomics
MI16.mp3
3.32M
🔴 #صوت بسیار مهم و قابل تأمل: نقش سازمان MI-16 بریتانیا در کنترل جهانی جریان دانش🔺
1️⃣ سازمان MI-16 موسوم به Science Intelligence از یکسو با مرزبندی دانشهای تخصصی بهنحوی که در راستای اهداف حاکمیت سایبرنتیکاش است و از سوی دیگر با در اختیار داشتن سیستم مدیریت دانش در جهان (KMS) که فرایند تأیید یا رد مقالات ISI ذیل آن تعریف میشود؛ به فعالیتهای علمی و پژوهشی تمام اساتید و دانشجویان جهان جهت میدهد.
2️⃣ چرا در ایران علیرغم عدم الزام قانونی، ارائهی مقالهی ISI به نشریات خارجی (عمدتاً هم اروپایی و آمریکایی) برای ارتقاء تحصیلی یا هیئت علمی به ضرورت تبدیل شده است؟!
3️⃣ از دولت جدید چه انتظاراتی در راستای اصلاح این وضعیت وجود دارد؟
🔹سخنرانی استاد #شکوهیان_راد در وبینار «تبیین نقشوجایگاه علم ازمنظر #حاکمیت_سایبرنتیک»
@schoolofeconomics
👈 فقر محبوبیّت حکومت را از بین می برد
🔻حجتالاسلام والمسلمین علی مظفری، رئیسکل دادگستری استان قم:
🔹🔸شهید بهشتی علاوه بر آشنایی با فقه که مبانی حقوق بود با مبانی غیر فقه حقوق که در سایر امور موردنیاز است هم آشنا بودند که رمز موفقیت ایشان در قوه قضائیه نیز همین امر بود.
🔸🔹منافقین در اول انقلاب تصور میکردند که دو نفر بعد از امام خمینی (ره) بودنشان برای بقا انقلاب سودمند است و اگر آنها از بین بروند امکان سقوط نظام فراهم میشود.
🔹🔸یکی از آنها شهید مطهری بود که تصور میکردند که بعد از امام خمینی (ره) از نظر تئوری و ایده پردازی نفر دوم انقلاب است.
🔸🔹دومین فرد شهید بهشتی بود که تصور میکردند بعد از شهادت ایشان انقلاب قطعاً از بین میرود؛ زیرا علاوه بر آشنایی ایشان با فرهنگهای اسلامی و غیر اسلامی یک مدیر شجاع، قاطع، صبور و با ایمان راسخ در مسیر انقلاب بود.
🔹🔸منافقین دائم اعلام میکنند که انقلاب در مسیر اهدافاش موفق نبوده و هر جا کوچکترین مشکلی به وجود میآید را بزرگنمایی میکنند تا مردم را ناامید کنند.
🔸🔹خطر نفوذ باقی است؛ زیرا در کمال تأسف عوامل نفوذی آنها از غفلت برخی مسئولین سو استفاده کردند و توانستند خود را به مراکز تصمیمساز فرهنگی، اقتصادی و...برسانند.
🔹🔸جامعهای که با فقر فساد مواجه شود حکومت محبوبیت خود را از دست میدهد و باید مواظب نفوذ منافقین در عرصههای تصمیمساز باشیم.
🔸🔹برای اینکه کشور و نظام اسلامی به کارآمدی برسد و مردم طعم شیرین حاکمیت اسلام را بچشند باید مجلس، دولت و قوه قضائیه باید پایبند به عمل انقلابی باشند.
@ismcir
@schoolofeconomics
♦️مدرسه اقتصاد: مطلب ذیل، از چند حیث برای دوستان اقتصادی اهمیت دارد، لطفا قدرش را بدانید. با همه مضامین مطرح شده در این مقاله موافق نیستم.
🔸ایران چندمین کشور ثروتمند جهان است؟
🔹ایران، چهاردهمین کشور ثروتمند جهان؛ به نوشته فوربس بیش از ۲۵۰ هزار ثروتمند در ایران زندگی می کنند.
🔻نشریه فوربس در گزارشی بوشت که با وجود تشدید تحریم های آمریکا و شیوع گسترده کرونا، تعداد میلیونرها (کسانی که یک میلیون دلار و بیشتر ثروت دارند) به طرز قابل توجهی بیشتر شده است. تعداد ایرانیان ثروتمند در سال ۲۰۲۰ بیش از ۲۱ درصد نسبت به سال قبل آن بیشتر شده؛ در حالی که متوسط جهانی ۶.۳ درصد بوده است. ثروت این افراد نیز طی همین سال بر حسب دلار ۲۴.۳ درصد افزایش داشته است.
🔺از جمله دلایل اصلی افزایش ثروت برخی افراد، رشد بی سابقه ۶۲۵ درصدی شاخص بورس تهران در سال ۲۰۲۰ بود. ( در مقام مقایسه، رشد شاخص اس اند پی ۵۰۰ بورس نیویورک تنها ۱۶ درصد بود.) دولت ایران حمایت زیادی از رشد بورس کرد و یک درصد از ذخایر صندوق ثروت ملی را به این بازار تزریق کرد.
🔻اکنون حدود ۲۵۰ هزار میلیونر در ایران وجود دارد. بخش دیگری از این میلیونرها ثروت خود را مانند دیگر نقاط جهان از ارزهای دیجیتالی به دست آورده اند. به نوشته این نشریه، دولت ایران تسهیلاتی برای استخراج ارزهای دیجیتالی فراهم کرده که این فعالیت را برای بسیاری سودآور کرده است.
🔺اکنون ایران چهاردهمین کشور ثروتمند جهان است و تعداد میلیونرها در آن حتی از عربستان نیز بیشتر است؛ کشوری که با حدود ۲۱۰ هزار میلیونر در رده هفدهم جهان قرار دارد. به ادعای این نشریه، با این حال توزیع درآمد در ایران چندان عادلانه نیست و بین ثروت دهک های بالا و پایین جامعه تضاد آشکاری وجود دارد. حدود ۶۰ درصد جمعیت ایران طبق اعلام شورای کار ایران به نوعی با فقر دست و پنجه نرم می کنند.
🔺این نشریه در ادامه ادعاهایش نوشت: از زمان خروج دولت ترامپ از برجام، اقتصاد ایران با مشکلات بیشتری مواجه شده و نرخ تورم عموما رو به افزایش بوده است. نرخ تورم در ایران به محدوده ۵۰ درصد رسیده است. فوربس در ادامه به نقل از یک کارشناس می نویسد: این اختلاف طبقاتی باعث شده است تا برخی از شهروندان ایرانی احساس تبعیض در توزیع امکانات رفاهی و اقتصادی داشته باشند. / منبع: ایسنا
@schoolofeconomics
🔷👈 عملی بسیار ارزشمند از آیهالله رییسی: همه کاندیداهای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، دور هم جمع شدند؛ رئیسی میزبان این مراسم بود
🔻🔺رئیسی: دوره رقابتهای انتخاباتی پایان پذیرفته و اکنون دوره رفاقت، همدلی، همراهی و همکاری برای رفع مشکلات مردم است که یک دغدغه همگانی است.
@schoolofeconomics
❇️ اولین کنفرانس ملی علوم شناختی
از دیدگاه حکما و اندیشمندان اسلامی
🔻 تبیین مفاهیم شناختی در آراء و اندیشه حکمای اسلامی
► ظرفیت منابع اسلامی در حفظ و ارتقاء قابلیت های شناختی فردی و اجتماعی
🔺 ظرفیت های منابع اسلامی در مدیریت سوگیری ها و خطاهای شناختی
🔻جنگ شناختی
► سنت های الهی و شناخت
🔺 حکمرانی و شناخت
► زبان شناسی شناختی و مفهوم سازی
👈 اطلاعات بیشتر: http://csc2022.ir/
🔹🔷 برخی از موضوعات اقتصاد شناختی و اقتصاد رفتاری و تاثیرات علوم شناختی در آن میتواند در این همایش ارائه شود... این فرصت را از دست ندهید.
@schoolofeconomics
خردورزی 7- شهرت و سلبریتی_compressed (2).pdf
22.47M
💠معرفی یک ویژهنامه واقعا خواندنی: هفتمین شماره خردورزی ویژه #سلبریتی و #فرهنگ_شهرت و #سرمایهداری (کاری از موسسه شناخت)
🔻با توجه به نیاز وافر یک جامعه پویا و کارآمد به الگو و نقش مهم و تأثیرگذار سلبریتیها در هویتبخشی به جامعه و جامعهسازی در هفتمین شماره از نشریه تخصصی «خردورزی» قصد داریم از دریچهای متفاوت به آسیبها و چالشهای «پدیده سلبریتیسم» بپردازیم و ارتباط آن را با مسائلی مانند شهرت، اسوه، پیشوا و پیشرو تبیین نماییم.
🔻در این شماره از نشریه، مفهوم سلبریتی را از خاستگاهی انتزاعی به یک جهانبینی عینی و در جایگاه مقایسه با شأنیت اسوهپذیری قرار دادهایم و به موضوعاتی مانند:
🔻 بازنمایی تاثیر و تاثرات شهرت مجازی در سبک زندگی اجتماعی، تأثیر رسانه بر بروز بزهکاری در جامعه با تأکید بر نقش سلبریتیها، سلبریتیزه شدن روشنفکران، میکروسلبریتیها و خودبرندسازی، نسبتشناسی الگو در رسانهی توحیدی و غیرتوحیدی، سلبریتیسم و بازتولید نیاز کاذب در نظام سرمایهداری، درنگی در چرایی فرهنگ شدنِ شهرت در دوران کنونی، بررسی نقاط اشتراک و افتراق سلبریتیها، رهبران فکری و روشنفکران و… میپردازیم.
👈 لینک شماره ششم و هفتم خردورزی:
http://fekrat.net/?p=4384
http://fekrat.net/?p=4272
#سلبریتیسم #شهرت #سبک_زندگی #سرمایهداری #لیبرالیسم_اقتصادی #فرهنگ_مصرف #فریب_مدرن
@schoolofeconomics
🔴 کاهش ارزش ۵ برابری «لیر ترکیه» در برابر «دلار آمریکا» بدون هیچگونه تنشی با غرب!
🔹 طی ده سال ارزش لیر ترکیه در برابر دلار آمریکا بیش از ۵ برابر کاهش داشته است. آن هم در کشوری که نه در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی است و نه روابط بدی با آمریکا و اسرائیل دارد.
🔹قیمت دلار در سال ۱۳۹۰ معادل ۱/۶ لیر ترکیه بود و ارزش هر دلار در سال ۱۴۰۰ معادل ۸/۸ لیر ترکیه است.
🔹در فضای بینالمللی باید این فرهنگ اقتصادی جا بیفتد که مشکل اصلی همهی ملتها، #هژمونی_دلار است که باعث کاهش ارزش دسترنجِ مردم میشود؛ زمینهی پیروزی بر دشمن در این جنگ، آن است که #جادوی_پولی_و_مالی طرف مقابل برای همگان روشن شود.
@QasdWay
@schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️هشدار به زندگان: نقد جدی و لخت #سرمایهداری #لیبرال و تأثیر آن در ایران در #وزارت_بهداشت و آموزش و پرورش و #وزارت_علوم و #بورس و #بانک و #بورس و #مسکن و #رویای #موفقییت و ضرر مردمان غافل: سخنان دکتر سید مجید حسینی استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در جمع دانشجویان 👆
.....
♦️ برخی گوشههای سخنان ایشان قابل نقد است ولی حقیقت لیبرالیسم را خوب کاویده است... موضوعاتی که به آنها فکر کرده و حالا در موردش سخن میگوید را موضوعات اساسی میدانم که عمده ما، خصوصا طلاب و دانشجویان از آنها غافلیم...
@schoolofeconomics
😉 مهم: به گزارش برخی منابع غیررسمی، فرمانده نیروهای ویژه اسب سرخ (ژنرال جیمز ویلیس) که نقش موثری در شهادت حاج قاسم و ابومهدی داشت، صبح دیروز در پایگاه هوایی العدید در قطر در حادثه غیررزمی کشته شد.
#تداوم_انتقام #قصاص
@schoolofeconomics
👈 طراحی خط صنعتی تولید انیمیشن
🔻 امین لادن، مسئول تیم ایده نامیرا:
🔹از طریق آشنایی با مسأله خط صنعتی انیمیشن که به تولید انبوه انیمیشن منجر خواهد شد، و پس از بررسی های مختلف، به مزیت های این طرح دست پیدا کردیم که از جمله آنها «کاهش هزینه تولید» و «افزایش سرعت در تولید» است که تولید انیمیشن را توجیه پذیر می کند.
🔹در ایران مشکلی تحت عنوان دولتی بودن ساختار تولید انیمیشن وجود دارد، یعنی سفارش دهنده صرفاً دولت است، البته در دو سال اخیر این مشکل در حال رفع بوده و سفارشات به بخش خصوصی منتقل خواهد شد.
🔹با توجه به ظرفیت محتوایی موجود در قم و پتانسیل های این شهر، در صدد راه اندازی خط تولید انیمیشن درآمدیم و وارد بحث تولید صنعتی انیمیشن شدیم که ان شاءالله بتوانیم در سال جاری به بالای ۱۰۰ یا ۲۰۰ دقیقه تولید انیمیشن در ماه برسیم و این طرح در رویکردهای بلند مدت، به ۶۰۰ دقیقه خواهد رسید که پویایی تیم در تولید انیمیشن بالا می رود.
🔹برای اولین بار بود که در حوزه علمیه چنین مرکزی شکل گرفت و این مرکز برای تیم های حوزوی و طلبه هایی که در عرصه کارهای فرهنگی فعالیت می کنند، شتاب دهنده فرهنگی فوق العاده ای است و برکات زیادی خواهد داشت.
@ismcir
#اقتصاد_مقاومتی #فرهنگ
@schoolofeconomics
📄 تیتر مقاله روزنامه گاردین:
چرا اکثر افرادی که الان در انگلستان با کرونا فوت میکنند از واکسینه شدهها هستند؟
🔻خط اول مقاله هم جالب است:
این را به عنوان یک نشانه بد تلقی نکنید! این دقیقا همان چیزیست که ما از #واکسن انتظار داریم!
@Omid_Sadeq
@schoolofeconomics
#تحلیل_آماری
#تحریم
📊 مقایسه تعداد تحریم های #ایران با دیگر کشورهای جهان
🔹 یکی از مقامات #آمریکا گفته ما نمونههایی از تحریمهایی که مورد #مذاکره قرار میدهیم به طرف ایرانی اعلام کردهایم و آنها خوب می دانند کدام تحریمها را لغو نخواهیم کرد. بازگشت به #توافق_هستهای تنها به ۸۰۰ تحریم جدید آمریکا پایان خواهد داد و این تعداد نیمی از ۱۷۰۰ تحریمی است که بر این کشور اعمال شده است.
🔹 طرفهای توافق هستهای قصد دارند یک گروه جدید را تشکیل دهند تا چالش اصلی #مذاکرات را رفع کند یعنی تعیین دقیق قدمهایی که باید در حوزه لغو #تحریمها از سوی آمریکا و رعایت محتوای توافق هستهای از سوی ایران برداشته شود.
🔹 از هم گسیختن شبکه پیچیده تحریمها یک روند حساس سیاسی برای تیم #بایدن است. مخالفت با توافق احتمالی بین ایران و آمریکا در بین #جمهوریخواهان در حال افزایش است و لایحهای مطرح است که به #کنگره قدرت میدهد از لغو هر یک از تحریمهای ایران جلوگیری کند.
#روایت_آمریکا
@America_in_decline
@schoolofeconomics
🔷 خلق پول بانکها مهمترین نیروی افزایشدهنده تورم است...
🔶 دو راهکار فوری برای کنترل تورم
🔸کارشناس اقتصاد در خصوص روندهای تورم در کشور گفت: به هزینههای دولت در بخشهایی که وجه توسعهای ندارد باید لگام و مهار زده شود.
🔻🔺#کسری_بودجه و #خلق_پول توسط #بانک ها دو عامل مهم رشد #تورم در سال های گذشته در کشور بوده است. بسیاری از کارشناسان در وضعیت فعلی کنترل و مهار تورم را مهمترین اولویت دولت سیزدهم می دانند. از اعداد و ارقام 400 تا 500 هزار میلیارد تومان کسری بودجه دولت در سال 1400 صحبت می شود. در صورتی که این میزان کسری بودجه وجود داشته باشد، شاهد نوعی ابرتورم در کشور خواهیم بود. از دیگر سو، بسیاری از کارشناسان خلق پول توسط سیستم بانکی را یکی دیگر از عوامل رشد پایه پولی و تولید پول پرقدرت در کشور می دانند. در صورتی که سیستم نظارتی بانک مرکزی در خصوص این خلق پول اقدام عاجلی انجام ندهد، می توان گفت با یک بحران هم در حوزه نقدینگی و هم در سیستم بانکی مواجه خواهیم بود.
♦️درودیان، کارشناس مسائل اقتصاد ایران در این خصوص می گوید: مسئله اصلی در حال حاضر در کشور کسری بودجه بسیار بالاست که باید فکری برای آن کرد. به نظر می رسد دولت دوزادهم با یک بی موالاتی عمدی در این موضوع برخورد می کند. شاید خیال می کند وقتی آب از سر گذشت هر چقدرش مهم نیست. در حال حاضر مساله اصلی اقتصاد ایران این است که این کسری بودجه مهار شود.
🔷حسین درودیان به تازگی کتاب «معماران پول» را درباره ساختار نظام بانکی در ایران و ریشهها و علل مشکلات این نظام منتشر کرده است. وی در این کتاب با تبیین عملکرد بانکها در اقتصاد امروز، در جهت تجدید نظر در مفروضات مسلم فرض شده اقتصاد متعارف نئوکلاسیک طرح بحث کرده است.
👈در ادامه گفت و گوی فارس با حسین درودیان را می خوانید: به عنوان اولین سوال بفرمایید وضعیت فعلی تورم در کشور چگونه است و ما برای توقف روند فعلی تورم باید چه اقداماتی را انجام دهیم تا بتوانیم در مقابل افزایش بی رویه تورم بایستیم؟ متن مصاحبه را در آدرس زیر ببینید: farsnews.ir/news/14000414000611
@schoolofeconomics
🔴
🔴
🔶🔸اقتصاد مقاومتی در یک کلام:
🔷🔹#اقتصاد_مقاومتی خواهد توانست در بحران های رو به افزایش جهانی، الگویی الهام بخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت بخشد و زمینه و فرصت مناسب را برای نقش آفرینی مردم و فعالان اقتصادی در تحقق حماسه اقتصادی فراهم کند./ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی - بهمن 92
@emh_ismc_ir
@schoolofeconomics
وزیر نیرو سال 96 دلیل قطعی برق امروز را پیش بینی کرده!
آیا این وزیر نباید محاکمه شود؟
@schoolofeconomics
۳۶۷ - حاکمیت سایبرنتیکی و دولت سیزدهم.mp3
17.9M
🎧 #صوت حاکمیت سایبرنتیکی و دولت سیزدهم
🎙 ناقد: دکتر کاظم #فولادی_قلعه
📥 مشاهده فایل تصویری در روبیکا👇🏻
https://Rubika.ir/jebheh
@schoolofeconomics
🔰پاسخ به چند شبهه - 1
🔸جزو سیاستهای #اقتصاد_مقاومتی و خصوصیّات اقتصاد مقاومتی، درونزایی است؛ درونزایی یعنی تولید ثروت بهوسیلهی فعّالیّت درونی کشور انجام بگیرد؛ چشم به بیرون نباشد، نگاهمان به بیرون نباشد./ ۱۳۹۷/۰۱/۰۱
@emh_ismc_ir
@eghtesad_mardomi
@schoolofeconomics