♦️
🔸ایران 40 ساله پیشرفته تر از غرب و آمریکای 240 ساله!
🔸مقایسه #درصد_بهبودی مبتلایان کرونا در #ایران با بالاترین کشورهای -باصطلاح- پیشرفته #جهان؛ جدیدترین آمار درصد بهبودی مبتلایان کرونا در ایران را 69 درصد نشان میدهد.
www.worldometers.info/coronavirus/
@ANALYSTS
@SchoolofEconomics
😳 خبر عجیبی در بازار نفت:
👌به گزارش روزنامه اقتصادی تعادل، نفت امریکا وست تگزاس اینترمدیت روزقبل به پایینترین قیمت خود یعنی زیر یک دلاررسید.
😟 #بحران_کرونا و #ادامه_اختلافات #عربستان و #روسیه علیرغم توافق اخیر خود از علل سقوط قیمت جهانی #نفت خام است.
👈تقاضای نفت به نسبت ماههای قبل ۲۰ میلیون بشگه کاهش یافته است و ذخایر استراتژیک جهانی کشورها نیز مملو از نفت خام است و این علت اصلی سقوط آزاد قیمت نفت است. قیمت نفت امریکا که امروز را با قیمتی بالای ۱۷ دلار در هر بشکه آغاز کرده بود، بیش از ۷۴ درصد از ارزش خود را از دست داد و ساعات پایانی شب گذشته به ۴دلار و ۶۶ سنت در هر بشکه رسید.
👌این سقوط قیمت بیسابقه در حالی اتفاق افتاده که اخباری مبنی بر معاملات دو دلاری نفت در تگزاس به گوش میرسد. از سوی دیگر، افزایش حجم ذخیرهسازیها باعث شده تا امید به بهبود قیمت در هفتههای آینده کمرنگتر شود.
👈همچنین نشست تولیدکنندگان نفت امریکا برای رسیدن به توافق کاهش تولید نیز بینتیجه مانده که فشار مضاعفی بر قیمتها داشته است.با این کاهش، قیمت نفت شاخص امریکا ۷۴ درصد پایین امد و ۴ دلار و ۶۶سنت در هر بشکه قیمت خورد.این رقم در نیم قرن اخیر بیسابقه بوده و میتواند پرونده تولید نفت شیل را برای همیشه ببندد.
👌با وجود اتخاذ برخی اقدامات برای کنترل اثرات اپیدمی کرونا بر نفت تغییر قابل ملاحظهای در بازار رخ نداده است،تاحدی که باگذشت یک هفته از امضای توافق تاریخی اوپک برای کنترل و مدیریت بازار نفت، قیمتها بیتوجه به کاهش عرضه در سراشیبی سقوط قرار گرفتند....
👈 نکته پست بعدراهم ببینید:
@SchoolofEconomics
مدرسه اقتصاد
😳 خبر عجیبی در بازار نفت: 👌به گزارش روزنامه اقتصادی تعادل، نفت امریکا وست تگزاس اینترمدیت روزقبل به
💥👈 مهم: نظر تکمیلی درباره خبر بالا: یکی از دوستان اقتصادی در یادداشت کوتاهی درباره این خبر روزنامه تعادل نوشتند که لطفا تحلیل قیمت نفت رو معکوس نرید. نفت ارزان شد تا ذخایر پر شوند. نه اینکه چون ذخایر پر شد، نفت ارزان شد. فتامل.
قیمت نفت به زیر صفر رسید. به نظر میرسد که آخرالزمان اقتصادی که کارشناسان درباره آن هشدار دادهاند فرا رسیده است. اما کدام دولت فعالانه آن را نادیده گرفته است؟
@hamidrezamaghsoodi
پ.ن: در ضعف برنامهریزی و اجرای منویات درست اقتصادی در دولت روحانی که شکی نیست، ولی یکی از دوستان نوشته بود: از پیشبینیهای جالب سیدحسن نصرالله: روزی میآید همه کشورهای جهان که در زمینه نفت و امنیت علیه ایران دسیسه چینی میکنند، سقوط میکنند اما ایران پایدار خواهد ماند."...و الله خیر الماکرین"✌️
@SchoolofEconomics
41.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥👈 پیشنهاداتی مهم درباره #بازگشایی_سلم #مساجد در ماه مبارک رمضان؛ حجهالاسلام رمضانی، استاد مدرسه آیهالله بهجت قم.
#فرصت_گفتگو_با_خدای_کرونا
@SchoolofEconomics
🚩اولین اظهار نظر دونالد ترامپ پس از سقوط بیسابقه #قیمت #نفت آمریکا
🔹رئیسجمهور آمریکا گفت که با توجه به کاهش بیسابقه قیمت نفت، آمریکا ذخایر استراژیک نفت خود را پر خواهد کرد و قصد دارد ۷۵ میلیون بشکه به این ذخایر اضافه کند.
https://tn.ai/2247950
💥لزوم حذف پول بدون پشتوانه! جهت #جهش_اقتصادی
👈حمدان مقدم نوشت: پول بیپشتوانه، پول حکمی، پول دستوری یاپول اعتباری (به انگلیسی: Fiat Currency) (پول فیات) پولی است که ارزش آن ذاتی نبوده و تنها ناشی از دستور دولتی یا قانون باشد. نام آن از واژه لاتین فیات به معنی بگذارید انجام شود گرفته شدهاست. این نوع پول با پول کالایی متفاوت است که در آن یک کالا (معمولا فلزات گرانبها نظیر طلا و نقره) به عنوان پول مورد استفاده قرار میگیرد.
👌در پانزده اوت سال ۱۹۷۱(نتایج بحران جنگهای امریکا در کره و ویتنام) رخداد مهمی در خصوص عملکرد برتون وودز روی داد. در آن سال به دلیل ادامه کسری تراز پرداختها، افزایش تورم و کاهش رشد اقتصادی، نیکسون رییسجمهور وقت آمریکا قابلیت تبدیل دلار به طلا را لغو کرد.
🔷به عبارتی دیگر می توان اذعان نمود که آمریکا از سال ۱۹۷۱ و با اعلام عدم پایبندی به ثابت نگهداشتن نرخ دلار به طلا، عملا اقتصاد واقعی خود را به تدریج تعطیل کرده و به سمت یک اقتصاد مجازی حرکت کرده است. در واقع میتوان گفت درحال حاضر آمریکا یک اقتصاد «پوچ» است که به خلق گسترده دلار وابسته است.
🔶 نتایج تحقیقات(www.ny.frb.org)نشان از بی ثباتی در ارزش دلار بدلیل کاهش قدرت اقتصادی،سیاسی و...دولت امریکا را نشان می دهد.انتقال تنشهای سیاسی، تورم ، رکود اقتصادی و...به پول پر حاشیه باعث بدبینی بیشتر به این ارز بدون پشتوانه شده است.
@hamdan110
🔸🔹ولی امر مسلمین حضرت آیتالله خامنهای می فرمایند:«اگر مسئولان و مردم بتوانند #اقتصاد_مقاومتی را به معنای واقعی محقق و کشور را از #جادوی_مالی_و_پولی دشمن خلاص کنند و ارزش و #آقایی_دلار را در زندگی اقتصادی بشکنند، کشورهای دیگر را نیز نجات دادهاند و برای آنها الگو خواهند شد. ۹۵/۶/۲۸»
#حذف_دلار #اطاعت_از_رهبری #تحریم #دلار #غرب_شناسی #دشمن_شناسی_اقتصادی #غرب_شناسی_اقتصادی
@SchoolofEconomics
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معدم کردم جوجه مرغ مادر؛ خیانتی به #میراث_ژنتیکی مرغ در ایران؛ نفوذ عوامل خارجی در قضیه #جوجه_کشی و مخدوش کردن اقتصاد مقاومتی و جهش اقتصادی
🔸محمدرضا شافعینیا مشاور وزیر کشاورزی دولت یازدهم ( محمود حجتی): کشورهایی که به ما #مرغ_اجداد صادر میکردند با کمک عواملشان در داخل کشور زمینه معدوم سازی جوجههای یک روزه را فراهم کردند.
🔹 #مرغ_مادر را باید عین طلا حفظ کنیم نه اینکه آنها را دفن کنیم. معدوم کردن جوجههای گوشتی به هیچ وجه مرسوم نیست.
👈لطفا وزارت جهادکشاورزی، قوه قضائیه و سازمانهای امنیتی پیگیر باشند و مردم را از نگرانی دربیاورند... درباره #مافیای_ذرت و #خوراک_دام نیز مطالبی خواهیم داشت...
#اقتصاد_مقاومتی #جهش_تولید #شبکه #مافیای_غذا #مافیای_کشاورزی #دشمن_شناسی_اقتصادی
💥 به مدرسه اقتصاد بپیوندید:
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
😳 عرصه سیمرغ نه جولانگه توست!
👈مسئله #نفوذی_ها در #قم، مسئله یک کانال و دعوا با یک خرده خبرنگار عطر و کرباسی نیست. #شبکه را دریابید... وجوه سرمایهگذاری #انگلیس در قم بسیار فراتر از آن است که در یک بازی مسخره بخواهند، دوستان حزباللهی را متوقف کنند.
@SchoolofEconomics
👈همینها که #قم_هراسی در #کرونا را پیش کشیدند، در پاکستان و هند هم، در میان اهل سنت، چنین جا انداختند که ویروس #کرونا از قم و ایران بدانجا آمده است و البته آنجا هم دوستان شیعه و اهل سنت و همیاران انقلاب اسلامی نوشتند که عناصر #غازی که از عربستان و یمن به پاکستان آمده بودند، بیش از 130 نفرشان کرونا داشتند و مردم را آلوده کردند و #قم را مقصر جلوهدادند! و انجا هم نیروهای انقلاب خمینی این فتنه را رسوا و بیآبرو کردند.
😎 عجب رنجی کشیدهاند از قم، حرم اهلبیت (سلاماللهعلیهم) و پایگاه اصلی حوزههای علمیه شیعه! و البته در روایات است که قم حرم امن ماست و در آخرالزمان بدان پناه برید و راستی که چنین است و چشمان بیدار حزبالله در تهران و قم و... رصد قویای دارند و خیلی مطالب را در داستان اخیر دریافتند.
💥راستی این روزها، آخرین فرصتهای ثبتنام در حوزههای علمیه است! به سایتهایشان مراجعه بفرمائید. تحصیل در حوزه، توفیقی است الهی و عنایتی مهدوی که به هر کس ندهندش! و البته سربازان خمینی در دانشگاه و حوزه و جامعه، در هر طیفی، ارزشمند هستند.
👌پ.ن:
غازی به مزدوران پاکستانی عربستان در یمن گویند که از کلمه غزوه، اشتقاق شده است!
💥 به مدرسه اقتصاد بپیوندید:
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
🙂الحمدلله، فرزندان مردم ایران در سپاه #ماهواره نظامی خود را هم به فضا فرستادند... این مقولات است که #قدرت_اقتصادی برای ملت میآفریند نه دروغگویی و پروپاگاندای سیاه و شوآف!
@SchoolofEconomics
🔻 این روزها در بورس چه خبر است؟
✅ یادداشت احمد خادم المله درباره رشد عجیب در #بورس
🔹این روزها با هر کس صحبت میکنی یا بدنبال گرفتن کد در بورس است و یا پای کامپیوتر بورس بازی و خرید و فروش سهام می کند. برای من خیلی جای تعجب بود که چطور وقتی رونقی در کارخانجات نیست و اتفاق خاصی نیفتاده و حتی بخاطر کرونا در رکود اقتصادی هستیم؛ چرا باید بر خلاف منطق اقتصاد، سهام شرکت ها به یکباره اینقدر افزایش پیدا کند و حتی بازار سرمایه اعتنایی هم به تحولات نفتی جهان نکند و روند صعودی خود را ادامه دهد.
🔹به نظر من دلایل مختلفی برای رشد بی سابقه و یکباره بازار سرمایه وجود دارد که ساده ترین آن بیکاری مردم و خانه نشینی بخاطر کرونا است. مردم ترجیح میدهند حالا که بخاطر کرونا نمی توانند از خانه خارج شوند، سرمایه های خرد خود مثلا ۲۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان را وارد بازار بورس کنند تا هم سودی برده باشند و هم از بیکاری نجات پیدا کنند. اما همه ماجرا این نیست، بلکه اصل قضیه به کسری بودجه دولت در سال ۹۹ باز میگردد.
🔹دولت علاوه بر کسری بودجه با مشکل تحریم و شیوع کرونا و رکود اقتصادی، بیکاری، کاهش بیسابقه قیمت نفت و عدم تحقق درآمد های مالیاتی هم مواجه است که مشکلات کسری و فقدان بودجه را چند برابر کرده است. پیش بینی ها این بود که کسری بودجه از دوران جنگ تحمیلی هم بدتر شود لذا دولت برای جبران کسر بودجه خود اقداماتی به اجبار باید انجام میداد که اولین گام، کاهش سهم صندوق توسعه ملی از در آمدهای نفتی تا ۲۰ درصد بود، که از این محل حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان از کسری بودجه جبران می شد، بخش دیگر کسری را با فروش اوراق جبران کرد اما باز هم یکصد هزار میلیارد تومان کسری وجود داشت که باید از منابع مختلف تامین کند.
🔹یکی از بهترین منابع جبران کسری بودجه، بازار سرمایه بود که دولت باید کاری می کرد که با جذاب کردن بازار سرمایه، سرمایه های سرگردان مردم جذب این بازار شود. لذا با این هدف سود سپرده های بانکی را از ۲۱ ، ۲۰ و ۱۸ درصد به ۱۵ درصد کاهش داد تا سپرده بانکی جذابیت قبل را برای مردم نداشته باشد و مردم ترغیب شوند به بازار سرمایه روی آورند، همچنین قیمت دلار را افزایش داد.
🔹نکته دیگر این که دولت باید سهام بنگاههای دولتی را در بازار بورس عرضه کند تا از فروش سهام کارخانجات بتواند کسری بودجه خود را جبران کند، به همین دلیل سهام شستا یکی از بزرگترین هلدینگ های کشور را در بورس عرضه کرد و توجه مردم را بیش از پیش به این بازار جلب کرد. دولت برنامه دارد ۵۵ هزار میلیارد تومان از فروش سهام دولتی در بازار سرمایه تامین کند. لذا چاره ای ندارد مگر این که بازار سرمایه را رونق دهد که این کار در شرف انجام است.
🔹سیاست دولت و هجوم مردم به بورس باعث شده در سهام خیلی از شرکت ها که در بورس عرضه شده اند حباب بزرگی ایجاد شود. رییس سابق سازمان مالیاتی می گوید، شرکتی در بورس که شش ماه تعطیل بوده و به قیمت ۲۰ میلیارد تومان فروخته شد ارزش آن طی این مدت به ۳۸۰۰ میلیارد تومان رسید. شرکت دیگری که سه سال است طبق حسابرسی های صورت گرفته ورشکسته اعلام شده سهام آن از ۶۰ تومان به ۶۰۰۰ هزار تومان رسیده است که از نظر علم اقتصاد این کاملا غیر منطقی است.
🔹لذا با این تحلیل سهام اولی ها باید بسیار مراقب باشند که با ترکیدن حباب بورس و آشکار شدن ارزش واقعی سهام شرکت ها زیان نکنند. به همین دلیل همه کسانی که در بازار سرمایه تازه وارد هستند به چند نکته باید توجه کنند. مردم به هیچوجه نباید سرمایه اصلی زندگی خود را وارد بورس کنند یا بخاطر کسب سود بیشتر لوازم اولیه زندگی خود را بفروشند بلکه باید پول مازاد خود را به بازار سرمایه بیاورند. خریداران سهام باید بازی در بازارسرمایه را خوب بشناسند و بدانند چه سهامی را باید بخرند؟ چه زمانی بخرند؟ و چه زمانی از آن خارج شوند؟
💥💥🔹سهامدار بورس باید صبور باشد و با هر اقدام هیجانی جو گیر نشده و فوری خرید یا فروش نکند. در شرایط کنونی که #بازار_سرمایه ریسکی است، افراد با تجربه و مسلط به بازار سرمایه سهام خود را با قیمت خوب می فروشند و بتدریج از بازار خارج می شوند تا شرایط تثبیت شود . بهترین اقدام برای بورس اولیها این است که حتما از طریق صندوق های بورسی اقدام به خرید و فروش سهام کنند که زیان نکنند و افراد صاحبنظر بر سرمایه آن ها نظارت داشته باشند.
Tyb.ir
@tayebat_public
@SchoolofEconomics
❇️ انقلابهای اکانومی(اقتصاد سرمایهداری) در حوزه #مالی
🔰 پلت #روزی_یک_کلبه ۴ اردیبهشت:
📍جلسه ۵۹۷ -تراز منفی صادرات و واردات انقلاب
🌐 برای ملاحظه لایو جلسه، لینک زیر را بزنید:
👉 instagram.com/hasanabbasi.ir
همچنین میتوانید فیلم جلسه را از سایت کلبه کرامت یا کانال آپارات کلبه کرامت، ببینید:
📹 Aparat.com/v/mctIr
📹 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/408
@Dr_abbasi
@SchoolofEconomics