eitaa logo
صدیق
1.2هزار دنبال‌کننده
7.9هزار عکس
4.2هزار ویدیو
222 فایل
تاسیس : ۹۹/۰۳/۱۵ ارتباط با مدیر کانال 👈 @Goletaha1354 🌹سپهبد شهید سلیمانی: 🍃هر كس به مدار مغناطيسی علی‌بن‌ابی‌طالب (ع) نزدیکتر شد، اين مدار بر او اثر میگذارد؛ او کمیل‌بن‌زیاد می‌شود، او ابوذر غفاری می‌شود، او سلمان پاک می شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 پوستر | حب الحسین یجمعنا 🔹عشق امام حسین ما را کنار هم جمع کرده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چه بسا من در عراق باشم ولی دراصل حتی دورتر از ایران باشم نسبت به آقا و شمایی که ایرانید، همین الان در حرم آقا باشید بدون هیچ فراقی. که قطعا همینطوره مثل اویس قرنی گر دریمنی چو با منی پیش منی گر پیش منی چو بی‌منی در یمنی فراق جسمانی مهم نیست، فراق روحانی نباید داشته باشیم نسبت به اهل بیت.
❣ ‌رهبر معظم انقلاب: جهاد تمام شدنی نیست ✅ كار خوب، یک‌بارش برای همیشه عمر کافی نیست، بايد مستمر باشد. ✅ رفتيم جنگيديم، نگوييم سهممان را انجام داديم، همه وجود ما سهم خداست؛ انا لله 🔮کانال مرجع گفتمان @goftemansazan
💠 بسته خبری 🔴 ضربه سنگین به باند‌های قاچاق مواد مخدر 🔹️۱۲ ‌سوداگر‌ مرگ بازداشت شدند دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر آذربایجان غربی: طی ۷۲ ساعت گذشته توسط سربازان گمنام امام زمان ۳ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در استان مورد شناسایی قرار دادند. 🔴رئیسی: بانک مرکزی منابع ارزی را به داخل بازگرداند 🔹️رئیس‌جمهور در ستاد هماهنگی اقتصادی: بانک مرکزی موظف شد منابع ارزی خارج از کشور را به داخل بازگرداند. در تدوین بودجه سال آینده دیدگاه‌های کارشناسانه نهادهای نظارتی لحاظ شود. موانع صادرات و مدیریت واردات در راستای توسعه تجارت برطرف شود.
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 بایکوت شهید علی لندی توسط گروهک منافقین و مسیح علی نژاد 🔰 وقتی کسانی که تلاش دارند قهرمان ملی تقلبی به مردم ایران قالب کنند، قهرمان ملی ایرانیان را بایکوت رسانه ای می کنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍂هرصبح، یک حدیث🍂 ✍امام باقر (علیه السلام) فرمود: اگر مردم می دانستند که چه فضیلتى در زیارت مرقد امام حسین (علیه السلام) است از شوق زیارت میمردند.
⁉️چرا از اربعین میترسند؟ 🔻ألسَّلامُ عَلَی أَسِیرِ الْکُرُباتِ. سلام بر امامی که اسیر سختی‌هاست. 🔻سال‌هاست دشمنان شیعه، در رأس آن‌ها آمریکا و غرب باوجود مشاهده راهپیمایی میلیونی اربعین، آن را بایکوت کرده و در رسانه‌های خود از آن سخنی نمی‌گویند. 🔻شیعه در راهپیمایی اربعین یاد می‌گیرد، صبور باشد. یاد می‌گیرد در اوج فشار های اقتصادی، سیاسی و نظامی صبر پیشه کند. شیعه هم چون امامش که اسیر الکربات بود، او هم محفوف به بلا خواهد شد اما صبر او را از میدان مبارزه، پیروز بیرون خواهد آورد. 🔻کسانی که تمام سختی راه اربعین از گرما و تشنگی گرفته تا مشکلات مالی و بیماری ... را تحمل می‌کنند تا به زیارت امامشان مشرف شوند، با امام حاضرشان چه برخوردی خواهند داشت؟ 🔻 أَلسَّلامُ عَلَی أَسِیرِ الْکُرُباتِ. راهپیمایی اربعین مانور قدرت تشیع 🖌حامد رسولی
🔴دو دستور اقتصادی رئیس‌جمهور 🔹سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد مکلف شدند در بررسی عملکرد بودجه سنوات قبل و تدوین بودجه سال آینده دیدگاه‌های کارشناسانه نهادهای نظارتی از جمله دیوان محاسبات را لحاظ کرده و اشکالات و آسیب‌های مطرح شده در گزارش تفریغ بودجه را برطرف کنند 🔹رئیسی همچنین بانک‌مرکزی را موظف کرد با فعال کردن سازوکارهای بانکی و اقتصادی، ارزهای موجود در خارج از کشور را به داخل بازگرداند.
🔰 با معارف حسینی کشور را به قله‌های سعادت برسانید 🔻 رهبر معظم انقلاب: راه امام حسین (علیه‌السلام) راه مبارکی است، راه شیرینی است، راه موفّقی است، راهی است که به نتیجه‌ی قطعی میرسد. ان‌شاء‌الله خواهید توانست با الهام از حرکت حسینی و استفاده‌ی از معارف حسینی این کشور را به قلّه‌های سعادت به معنای واقعی کلمه -هم سعادت معنوی، هم سعادت مادّی- برسانید؛ راه این است.
‼️شستن به روش بخارشوی ⁉️ آیا شستن به روش بخارشوی نجاست را از بین می برد؟ ✅جواب: برای تطهیر چیز نجس باید پس از برطرف کردن عین نجاست، دوبار با آب قلیل یا یک بار با آب کر شسته شود و بخارشویی، نجاست را تطهیر نمی کند.