eitaa logo
اخبار برگزيده
263 دنبال‌کننده
65.7هزار عکس
67.8هزار ویدیو
103 فایل
گزیده ای از مهمترین اخبار ایران و خاورمیانه و جهان با رویکرد انقلاب اسلامی ایران اللهم عجل لولیک الفرج https://eitaa.com/Selected_newss
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ♻️ یادش به خیر، یه زمانی زنان تاثیرگذار را که دعوت می‌کردند اینطور جواب مسئولین را می‌دادند...
🔰شفافیت را جایگزین رفتارهای قبیله‌ای کنید! 🔸چند کلمه ای با اصولگرایان و اعضای شورای شهر تهران 🔹حدود دو هفته روز قبل انتشار فیش حقوق دختر جوان عضو شورای شهر تهران حواشی زیادی برای این شورا ایجاد کرد. مطابق فیش حقوقی منتشر شده در فضای مجازی، این دختر متولد دهه هشتاد در ماه آذر سال جاری حقوق ۳۳ میلیون تومانی از شورا برایش ثبت شده که حدود ۲۶ میلیون دریافتی او بوده است. 🔹چندی قبل هم انتصاب همسر یکی از اعضای شورای شهر در شهرداری تهران حواشی به همراه داشت؛ این در حالی است که اعضای دوره ششم شورای شهر مصوبه تعارض منافع را که در دور پنجم شورای اسلامی شهر تهران تصویب شده بود را اصلاح و اعضای شورا را مشمول این مصوبه کردند و بر اساس این مصوبه بکارگیری بستگان اعضای شورا در طول دوران مسؤولیت‌شان در شهرداری واحدهای تابعه و شورای شهر ممنوع است. 🔹علیرضا نادعلی سخنگوی شورا در این خصوص گفت: «هریک از اعضا وقتی وارد شورا شدند، از آنها خواسته شد بنابر قاعده یک مشاور و مسئول دفتر معرفی کنند و این عضو شورا هم فرزند خود را معرفی کرد و خواست مسئول دفترش از نزدیکانش باشد و هیچ کسی منع قانونی برای این مسئله در نظر نگرفت.» 🔹شورای شهر هم در بیانیه ای از به کارگیری این فرد و مبلغ حقوق وی (و همچنین مبلغ فیش منتشرشده که گفته می شود شامل معوقه نیز بوده است) به طور کامل دفاع کرد. هر چند وزیر کشور به معاون خود دستور داد تا در این خصوص بررسی و رسیدگی ویژه وصرت گیرد تا ابعاد ماجرا روشن شود. 🔹اما نکات قابل تاملی در این خصوص وجود دارد؛ مهمترین مساله تلاش طیف اصولگرایان شورای شهر و شهرداری تهران و نزدیکانشان در رسانه ها برای توجیه کل ماجرا بدون شفاف سازی و روشن کردن ابعاد مساله؛ رفتار قبیله ای و حزبی در این اتفاق بوی بدی را از سوی شورای شهر متصاعد و فضای ساختمان بهشت را آلوده کرد. 🔹با فرض اینکه تمام این حقوق و به کارگیری این خانم کاملا قانونی و مطابق ضوابط بوده است، اینکه به جای اعلام موضع بررسی موضوع در واکنش اولیه و برخورد با متخلف در صورت احراز تخلف، مساله افشای سیاسی فیش را مطرح کنیم و به کارگیری فرزند را به روال سابق اعضای شورا حواله دهیم، خودش سیاسی بازی و فرار از شفافیت است. در حالیکه قانون تعارض منافع و منع به کارگیری بستگان در شهرداری و شورای شهر، قبلا تصویب شده بوده است. 🔹هر چند شورای شهر باید به این سوال پاسخ دهد که قرار بود در سامانه شفافیت مدیریت شهری، حقوق تمامی مدیران، معاونان و پرسنل شهرداری درج شود تا کاملا یک اتاق شیشه‌ای در بهشت داشته باشیم ولی تا این زمان این امر صورت نگرفته است. 🔹اعلام مواضع متفاوت هم فرار از شفاف سازی بود؛ بالاخره مشخص نشد به کارگیری این فرد با قرار خدمات اداری بوده یا رسمی شده است؟ حقوق معوقه دریافت کرده یا اضافه کاری داشته است؟ قانون منع به کارگیری بستگان در آئین نامه داخلی شورا استثناء شده است یا نه؟ و اگر استثناء شده، چه دلایل منطقی برای این کار وجود دارد؟ و همچنین چرا داماد عضو دیگر شورا پس از این اتفاق، از خدمت در دفتر پدر خانمش استعفا داد؟ 🔹حل نشدن ماجراهای اینچنینی و شبیه این (مانند فعالیت پسران خانم معاون رئیس‌جمهور در آمریکا، سفر خانواده رئیس مجلس به ترکیه و ....) در فضای سیاسی کشور، درد قدیمی و بزرگی است که حاصل سیاسی بازی و رفتار قبیله ای به جای شفاف سازی و روراستی با مردم است.
🔴حسن فیروزی: به دلیل بدهی فرار کردم/ به درخواست رسانه‌های خارج از کشور برایشان فایل صوتی می‌فرستادم 🔸فردی که رسانه‌های ضد انقلاب در هفته‌های گذشته با انتشار تصاویر و فایل‌ صوتی منتسب به او مدعی شده بودند در آستانه اعدام قرار دارد و براثر شکنجه به کما رفته است، در جنوب کشور و حین فرار از مرزهای آبی دستگیر شد. 🔸در خصوص نامبرده ادعاها و داستان‌های عجیب و مختلفی مطرح شده بود؛ از اینکه وی در زندان اوین در آستانه اعدام قرار دارد تا انتشار یک فایل صوتی؛ همچنین این دروغ مطرح گردید که حسن فیروزی به دلیل شکنجه، به کما رفته است و خانواده‌اش او را در یک بیمارستان که محل و اسم آن را نمی‌دانسته‌اند ملاقات کرده‌اند.
⭕️ «حسن فیروزی» در حال فرار از مرزهای آبی کشور بازداشت شد مرکز رسانه قوه قضاییه: 🔹در هفته‌های اخیر رسانه‌های معاند و بازوهای آن‌ها در فضای مجازی با انتشار تصاویری از فردی به نام حسن فیروزی، عملیات‌ رسانه‌ای گسترده‌ای انجام داده‌ و اخبار مختلفی درباره وضعیت نامساعد این فرد در زندان منتشر کردند. 🔹در خصوص نامبرده ادعاها و داستان‌های عجیب و مختلفی مطرح شده بود؛ از اینکه وی در زندان اوین در آستانه اعدام قرار دارد تا انتشار یک فایل صوتی؛ همچنین این دروغ مطرح گردید که حسن فیروزی به دلیل شکنجه، به کما رفته است و خانواده‌اش او را در یک بیمارستان که محل و اسم آن را نمی‌دانسته‌اند ملاقات کرده‌اند. 🔹حسن فیروزی که روز سوم بهمن ماه و یک روز پس از اعلام خبر مرکز رسانه قوه قضائیه در حال فرار از مرزهای کشور در محدوده آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران نزدیک جزیره قشم بازداشت و شب گذشته با پرواز شماره ۱۲۴۱ به تهران منتقل شده است در اولین اظهارات خود بیان کرد: در مدت زمان مفقودی به جنوب کشور رفته بودم. 🔹وی همچنین درخصوص تصاویر و فایل‌های صوتی منتسب به خود گفت: فایل‌ها را خودم تهیه می‌کردم و به درخواست مدیران کانال و یک شبکه رسانه‌ای معاند تهیه و برایشان ارسال می‌کردم. از آن جایی که عکس‌های من در شبکه‌های مجازی به صورت گسترده منتشر شده بود، مدیران رسانه‌ای که با آن‌ها در ارتباط بودم از من خواستند تا دستورات و خواسته‌هایشان را اجرا کنم. 🔹وی در واکنش به اینکه آیا در هفته‌های اخیر در بازداشت بوده و مورد ضرب و شتم قرار گرفته گفت: من حتی یک روز هم در پی حوادث اخیر کشور دستگیر نشده و در بازداشت نبوده‌ام. هیچ جای بدنم کبود نیست و هیچ گاه تحت شکنجه قرار نگرفته‌ام. 🔹حسن فیروزی در تشریح اقدام اخیر خود برای سناریوسازی بازداشت و شکنجه در زندان‌های جمهوری اسلامی ایران گفت: چون به طلبکاران خود بدهی داشتم برای همین تصمیم گرفتم از خانه فرار کنم و به همین دلیل در تاریخ ۲۹ آبان‌ماه ضمن فرار از منزل سناریوی بازداشت و شکنجه خود را طراحی و آن را با اعضای رسانه‌های خارج از کشور مطرح کردم. قصدم این بود تا بتوانم از این داستان به نفع خودم استفاده کنم و با ربط دادن موضوع دستگیریم به اتفاقات اخیر در کشور عنوان کردم که توسط ماموران امنیتی بازداشت و روانه زندان شده‌ام تا از دست طلبکاران نجات پیدا کنم.
🚨 حسن فیروزی در حال فرار از مرزهای آبی کشور بازداشت شد 🔹 فردی که رسانه‌های ضد انقلاب در هفته‌های گذشته با انتشار تصاویر و فایل‌ صوتی منتسب به او مدعی شده بودند در آستانه اعدام قرار داد و براثر شکنجه به کما رفته است، در جنوب کشور و حین فرار از مرزهای آبی دستگیر شد.
🔴 | حسن فیروزی: «چون به طلبکاران خود بدهی داشتم تصمیم گرفتم از خانه فرار کنم و ۲۹ آبان‌ از خانه فرار کردم و سناریوی بازداشت و شکنجه خود را طراحی و آن را با اعضای رسانه‌های خارج از کشور مطرح کردم. 🔻قصدم این بود تا بتوانم از این داستان به نفع خودم استفاده کنم و با ربط دادن موضوع دستگیری‌ام به اتفاقات اخیر در کشور گفتم که توسط ماموران امنیتی بازداشت و روانه زندان شده‌ام تا از دست طلبکاران نجات پیدا کنم. 🔻در مدت زمان مفقودی به جنوب کشور رفته بودم. تصاویر و فایل‌‌های صوتی را خودم تهیه می‌کردم و به درخواست مدیران کانال و یک شبکه رسانه‌ای معاند تهیه و برایشان ارسال می‌کردم. 🔻من حتی یک روز هم در پی حوادث اخیر کشور دستگیر نشده و در بازداشت نبوده‌ام. هیچ جای بدنم کبود نیست و هیچ‌وقت شکنجه نشده‌ام»
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدای این دختر بچه داره جهانی میشه سرود زیبایی که این دختر بچه در مدح شهید حاج قاسم سلیمانی خونده واقعا شنیدن داره بر ریتم آهنگ مختارنامه
اون زمان نه تحریم بودیم نه جنگ اقتصادی علیه ما بود اما قیمت‌ها اون زمان هم افسار گسیخته بالا میرفته 700 درصد !! اما حافظه تاریخی مردم کوتاه مدته فک میکنن اون زمان ارزونی بوده اما واقعیت چیز دیگریست
💥تغییر وضعیت معیشتی در گرو تغییر سبک زندگی دینی توست! یعنی همزمان که تو رو به گروگان گرفته اند، رو هم دچار تهدید کنند و تو رو سر دو راهی دین یا معیشت قرار دهند. یادمون نره اصلاح دنیایمان منوط به اصلاح دینمان است. قران میفرماید: وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَىٰ (سوره طه آیه ۱۲۴) 👈و هر کس از یاد من اعراض کند همانا (در دنیا) معیشتش تنگ شود و روز قیامتش نابینا محشور کنیم.
خیلی برامون پیش می‌یاد: کاری رو که باید انجام می‌دادیم، به موقع انجام نمی‌دیم و بعد تا مدت‌ها حسرتش رو می‌خوریم و براش آه می‌کشیم. جالب اینه که بازم درس نمی‌گیریم و دوباره و چند باره این اتفاق توی زندگی‌مون تکرار می‌شه! مولا امام هادی علیه السلام فرموده‌اند: افسوس خوردن جهت کوتاهی در کارهای گذشته را با تلاش در آینده جبران کنید. صلوات خاصه امام هادی علیه‌السلام اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ وَصِيِّ الْأَوْصِيَاءِ وَ إِمَامِ الْأَتْقِيَاءِ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ وَ الْحُجَّةِ عَلَى الْخَلائِقِ أَجْمَعِينَ اللَّهُمَّ كَمَا جَعَلْتَهُ نُورا يَسْتَضِي‏ءُ بِهِ الْمُؤْمِنُونَ فَبَشَّرَ بِالْجَزِيلِ مِنْ ثَوَابِكَ وَ أَنْذَرَ بِالْأَلِيمِ مِنْ عِقَابِكَ وَ حَذَّرَ بَأْسَكَ وَ ذَكَّرَ بِآيَاتِكَ وَ أَحَلَّ حَلالَكَ وَ حَرَّمَ حَرَامَكَ وَ بَيَّنَ شَرَائِعَكَ وَ فَرَائِضَكَ وَ حَضَّ عَلَى عِبَادَتِكَ وَ أَمَرَ بِطَاعَتِكَ وَ نَهَى عَنْ مَعْصِيَتِكَ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. من که جدی جدی معتقدم، مخالفین جمهوری اسلامی و اپوزیسیون خارج از کشور ما را ایستگاه کردن 😂 مطمئن باشید نه ربع پهلوی مُنگُل، نه منافقین جنایتکار، نه سلبریتی‌های پول‌پرست، نه تجزیه‌طلب‌ها وابسته و نه مزدورهای کوتله‌ای مثل علی کریمی و علینژاد، هیچکدام نمی‌توانند به جمهوری اسلامی لطمه‌ای بزنند اما نفوذی‌های داخلی و عمامه به سرهای آمریکایی و انگلیسی شاید بتوانند سرویس‌های جاسوسی را کمی به اهدافشان برسانند، باید مراقب اینها بود، کنار گوشمان.
🔰بهش گفتند: برامون یه شعر می‌خونی؟ گفت: میشه دعای فرج بخونم؟ گفتند بخون و چقدر زیبا خوند! گفتند: بَه‌بَه چقدر زیبا خوندی! گفت: من روزی هزار بار دعای فرج می‌خونم! ازش پرسیدند: چرا هزار بار؟! گفت:اینقدر‌ می‌خونم‌ تا امام‌ زمان‌ ظهور کنه آخه میگن: اگه امام زمان ظهور کنه، شهدا هم باهاش میان شاید یه بار دیگه بابامو ببینم -فرزندشهیدمدافع‌حرم:) پ.ن: تصاویر مربوط به فرزند شهید مدافع حرم شهید اکبر زوار جنت در تشییع پیکر مبارک این شهید بزرگوار می باشد... @mensejjil