✅ اعلام جرم علیه عوامل و دستاندرکاران برگزاری «دوی ماراتن تهران»
💢 در پی برگزاری مسابقه دوی ماراتن در بوستان ولایت که در این رقابت موازین قانونی و شرعی رعایت نشده بود، دادستانی تهران به موضوع ورود کرد و اقدامات قانونی لازم را در دستور کار قرار داد.
🔹 با ورود دادستانی تهران، علیه عوامل و دستاندرکاران برگزاری این رقابت اعلام جرم و پرونده قضایی تشکیل شد.
💠 به کانال رسمی ستاد امر به معروف کشور بپیوندید:
🆔@Setadeabm
📷 ضرورت مبارزه با منکراتی از قبیل نفاق، شایعهپراکنی و ایجاد ترس در دل مردم
🔻 حجتالاسلام ابوالفضل احمدی (دبیر ستاد امر به معروف استان چهارمحال و بختیاری)، در تجمع شبانه مردم فرخشهر، با اشاره به آیه ۶۰ سوره مبارکه احزاب درباره ویژگیها و رفتارهای منافقان و مرجفون در میان امت اسلامی و ضرورت هوشیاری در برابر جریانهای نفاق، از شایعه پراکنی و ایجاد ترس و تردید در میان مردم به عنوان منکرات برجستهای یاد کرد که مقابله با آنها و شکست دادن افراد و جریانهای منافق و مفسد سیاسی که صدای دشمن در داخل هستند را ضرورت امروز جامعه ایران دانست.
🔸 دبیر ستاد امر به معروف چهارمحال و بختیاری همچنین با اشاره به حضور و ایستادگی مردم در برابر تهدیدات دشمن خارجی، اظهار داشت:
🔹 مردم همانگونه که در برابر دشمن خارجی ایستادگی کردند و اجازه ندادند دشمنان به اهداف خود برسند، در برابر جریانهای نفاق و افراد مفسد داخلی نیز هوشیار خواهند بود و اجازه نخواهند داد افراد متخلف و دانهدرشتها از پاسخگویی در برابر قانون مصون بمانند.
💠 به کانال رسمی ستاد امر به معروف کشور بپیوندید:
🆔@Setadeabm
🌅 وظایف صدا و سیما در قبال قانون «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب»
🔹 از وظایف اختصاصی صدا و سیما به منظور تحقق اهداف این قانون: عدم انعقاد قرارداد با اشخاص حقیقی یا حقوقی که کشف حجاب یا بیعفتی یا بدپوششی یا برهنگی را ترویج و یا تبلیغ نمودهاند.
🔸 جلوگیری از تولید و پخش محتوای صوت و تصویر فراگیر مروج فساد، برهنگی، بیعفتی، کشف حجاب و بدپوششی در شبکه نمایش خانگی.
💠 به کانال رسمی ستاد امر به معروف کشور بپیوندید:
🆔@Setadeabm