«ایران استوار، 44 سال افتخار»
خهپادهای ایرانی ؛ قاتل تانکهای میلیون دلاری دشمنان
رباتهای ایران عزیز ؛ قاتل تانکهای آبرامز آمریکایی ،مرکاوا اسرائیلی ، لئوپارد آلمانی.
🔹@Shabaniesarouie
🔴 چند نکته درباره عفو گسترده
👈 این عفو در روزهایی صورت گرفت که اغتشاشات کاملاً پایان پذیرفته و نظام به هیچ عنوان در موضع ضعف در #میدان نیست.
👈 این عفو شامل مقصرین اصلی نشده و کسانی که جرم بزرگی مرتکب شدند از آن مستثنی هستند.
👈 رهبری از ابتدا تأکید به مدارا با افرادی داشتند که فریب خوردهاند. این مورد حتی در سخنرانیهای حین اغتشاشات هم گفته شد. امروز به صورت عملی آن را نشان دادند.
👈 اینکه این آزادی از دریچه رأفت نظام اتفاق میافتاد، بسیار مهم و راهبردی است وگرنه دیر یا زود بخشی از این افراد آزاد میشدند. (افرادی دارای محکومیتهای کمتر از دو سال)
👈 برخی خیال کردهاند این عفوها دهنکجی به زحمات بچههای کف میدان است، در حالی که به هیچ وجه اینچنین نیست. هیچ کس در این ایام به اندازه حضرت آقا مورد هتک حرمت قرار نگرفت اما ایشان امروز بخشیدند ... اینکه عدهای این منطق را نفهمند جای سوال است!
👈 جلوهای دیگر از عقلانیت نظام به وجه بسیار برجستهای نمایش داده شد. هم میدان را مدیریت کرد و هم در آستانه #جشن_ملی پیروزی انقلاب، اپوزوسیون را عملاً خلع سلاح کرد!!
#حمید_کثیری
🔹@Shabaniesarouie
🍎🍎🍎
❎ پاسخ یک شبهه.
🔴 شایعه 60: اگر انقلاب نمیشد، صدام به ایران حمله نمیکرد. صدام از ترس حرفهای امام و وقوع یک انقلاب مشابه به ایران حمله کرد ‼️
✅ پاسخ: از کتاب شایعات رایج فضای مجازی 👆 به همراه مستندات
🔺عراق در زمان #شاه نیز بارها به ایران حمله کرد. از سال ۴۸ تا ۵۳ بین ایران و عراق بیش از ۶۰ درگیری رخ داد. در اسفند ۵۲ جنگی تمام عیار بین حکومت شاه و عراق رخ داد و ۴۱ ایرانی کشته شدند و عراق ۲۰ هزار ایرانی را اخراج کرد. علت مناقشات، اختلافات مرزی و تحریک کردهای عراق توسط شاه و پناهنده شدن رئیس ساواک به عراق بود. سرانجام با وساطت امریکا، شاه پذیرفت نفت اسرائیل را تامین کند و دست از حمایت کردها بردارد تا عراق دست از جنگ بردارد.
🔺عراق در شهریور ۵۹ برای ۱۰۵ مین بار به ایران حمله کرد. هدف صدام، الحاق خوزستان نفتخیز و تسلط بر اروندرود بود که #رضاشاه به عراق بخشیده بود. و با اوضاع آشفته اوایل انقلاب و ضعف ارتش و قوای امنیتی ایران، فرصت را مناسب دید. بازماندگان ساواک و پهلوی، و خضوع و زبان سازشکارانه اعضای دولت موقت، صدام را تحریک به حمله کردند. نه قاطعیت امام. شاپور بختیار در روز آغاز جنگ در کنار صدام حضور داشت و پایگاههای رادیویی بختیار و ساواک در عراق تا پایان جنگ، فعالیت داشتند.
🔺صدام ۶ ماه پیش از جنگ، آیت الله صدر، رهبر سیاسی شیعیان عراق و خواهرش را کشت و ترس از وقوع یک انقلاب در عراق منتفی شده بود.
🔹@Shabaniesarouie