11.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌
🎥 نماهنگ جدید "جان فدا" رونمایی شد🇮🇷
بمناسبت سوین سالگرد شهادت شهید سلیمانی
(انتشار حداکثری مردمی برای اولین بار)
🔸 شاعر و خواننده: سیدصادق آتشی
🔻تهیه کننده: مهرداد توکلی
🔰لینک با کیفیت نماهنگ :👇
🌎https://www.aparat.com/v/PxTv1
📌تهیه شده در انجمن ملی هنرهای آوایی ققنوس/معاونت فرهنگسازی سازمان بسیج دانشجویی کشور
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
46.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 نمونهای از یک مدرسه واقعی را ببینید!
✅ دانش آموزانی که خودشان خرج خود و مدرسه را در میآورند!
✅ در مدرسه نانوایی دارند و نان میپزند.
❇️ پرورش دام و طیور و تولید لبنیات توسط بچهها
❇️ بازده دروس بیشتر و بهتر از مدارس معمولی
✅ بچهها در این مدرسه احساس مسئولیت را میآموزند و برای زندگی واقعی آماده میشوند.
✅ اینجا بچهها آزادند تا انتخاب کنند. آگاهانه و مسئولانه.
🔴 شعبه مدرسه مسجدمحور قرآن و زندگی بیرجند
🔵 به کانال رسمی ستاد مدارس مسجدمحور کشور بپیوندید 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3942449329C0d3812e329
جمهوری اسلامی و جنگ ترکیبی ..pdf
3.63M
اسلایدهای جمهوری اسلامی و جنگ ترکیبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چی بودیم و چی شدیم؟
این قسمت: میزان کودکان مشغول به تحصیل
در ۵۰ سالگی حکومت پهلوی: ۶۰%
در ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی: ۱۰۰%
#آموزشوپرورش
#کودکونوجوان
🖲اخبار را در "مُنتخَبِ اَخبار" ببینید👇
eitaa.com/joinchat/1231028412C5231d1781b
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چی بودیم و چی شدیم؟
این قسمت: آزادی رسانه
🖲اخبار را در "مُنتخَبِ اَخبار" ببینید👇
eitaa.com/joinchat/1231028412C5231d1781b
🔻تمایز میان «ضعف حجاب» و «کشف حجاب»:
حاشیهای بر موضعگیری اخیر رهبر انقلاب
🖊 مهدی جمشیدی
۱. حجاب یک «ضرورت شرعی» است؛ هیچ تردیدی در «وجوب حجاب» وجود ندارد و هیچ جای خدشه و شبهه ندارد. یک «واجب شرعی» است که باید «رعایت» بشود.(در دیدار بانوان، ۱۴۰۱/۱۰/۱۴). تأکید ایشان بر اینکه حجاب، یک «امر شرعی» است به این سبب است که کسانی گمان میکنند که حجاب، فقط «جنبۀ قانونی» دارند و چون میتوان قانون را «تغییر» داد، میتوان از حجاب نیز عبور کرد. آنچه که قانون است، ساختۀ خود انسانهاست و اگر نظر جمعیِ انسانها تغییر کند، قانون نیز باید دگرگون شود. ازاینرو، بقا و تداوم «امر قانونی»، وابستۀ به ارادۀ خودِ «جامعه» است و «حاکمیّت» نیز حقّ ندارد بر قانون، پافشاری کند. این در حالی است که حجاب، پیش از آنکه «قانون» و برآمده از «نظام سیاسی» باشد، «حکم دینی» و مبتنی بر «ارادۀ تشریعیِ الهی» است و تبدیلشدنش به قانون نیز برخاسته از حکم دین است. حجاب، «حکم خدا» است و نه «حکم نظام جمهوری اسلامی». خدایمتعال، حجاب را برای زن خواسته است و چون حجاب، امر عمومی و معطوف به زندگی اجتماعی است، باید حاکمیّت دینی آن را به قانون تبدیل کند. از طرف دیگر، هرگز چنین نیست که این حکم، شبههدار و مخدوش باشد و بتوان در اعتبار و انتساب آن به اسلام، تردید کرد، بلکه حجاب، یک امر «قطعی» و «حتمی» است؛ آن هم در مرتبۀ «وجوب».
۲. نباید کسانیکه حجاب را «بهطور کامل» رعایت نمیکنند به «بیدینی» و «ضدّانقلابی» متهم کرد. در یکی از سفرهای استانی در جمع علما گفتم چرا بعضی از شما خانمی را که حجابش «ضعیف» است - مثلاً «یک مقداری موهایش بیرون است» - متهم میکنی؛ درحالیکه بنده وقتی وارد این شهر شدم، یک سوم جمعیّتی که استقبال آمد از اینجور خانمها بودند و اشک میریختند. یا فرض کنید که در فلان مراسم دینی یا فلان مراسم انقلابی شرکت میکنند؛ اینها دخترهای خودماناند. در مراسم ماه رمضان که عکسهایش را برای من میآورند، اشک میریزند؛ من حسرت میخورم به آنجور اشکریختن. ضعف حجاب، «درست نیست»، اما این موجب نمیشود که ما او را «خارج از حوزۀ دین و انقلاب» بدانیم. همۀ ما «نقص»هایی داریم که باید نقصها را «برطرف» کنیم و هرچه میتوانیم برطرف کنیم بهتر است.(همان). با وجود قطعیّتی که دربارۀ حکم حجاب وجود دارد، نباید کسانی را که «حجاب کامل» ندارند، «بیدین» یا «ضدّانقلاب» دانست. رعایتنکردن حجاب کامل، نه به معنی «عبور از دین» است و نه به معنی «ستیزهجویی با انقلاب». این نقص، «نقص» است و «برخلاف شرع»، امّا مشاهده میکنیم که همین عدّه از زنان، هم در «مراسم دینی» شرکت میکنند و هم در «مراسم انقلابی»؛ درحالیکه اگر با «دین» و «انقلاب»، تضاد و مخالفت داشتند، نباید چنین میکردند. در واقع، دینداری آنان، گرفتار «نقص» و «ضعف» است و این به معنی «دینگریزی» و «انقلابستیزی» نیست. در عین حال که باید از متهمساختن زنانی که مبتلا به «ضعف حجاب» هستند به «ضدّیّت با دین و انقلاب» پرهیز کرد، امّا نباید نسبت به این نقص، «بیتفاوت» و «خاموش» بود. سخن دربارۀ «خودداری از اتهام ناروا» است نه «تعطیلکردن امربهمعروف و نهیازمنکرِ مردمی و دولتی». همچنان که خود ما نیز گرفتار مجموعهای از ضعفهای اخلاقی هستیم، اینان نیز از لحاظ حجاب، دچار ضعف هستند. البتّه میان «ضعف فردی» و «ضعف اجتماعی»، تفاوت وجود دارد و نمیتوان ضعف اجتماعی را به حال خویش رها کرد و به ارادۀ خود فرد، وابسته دانست، بلکه اگر فرد، با هیچ توضیح و استدلالی حاضر نشد که ضعفِ اجتماعیِ خویش را برطرف کند، باید «قانون» به میدان بیاید. امّا حتّی مواجهۀ قانونی نیز به معنی «خارجشدن فرد از حوزۀ دین و انقلاب» نیست. اینان، «غیرخودی» و «معارض» و «دشمن» نیستند، امّا این بخش از رفتار اجتماعیشان هم برخلاف «حکمِ قطعیِ شرع» است و هم برخلاف «قانون».
۳. در این قضایای اخیر، خیلی علیه حجاب کار شد و امیدشان این بود که همینهایی که «حجاب نیمهکاره» دارند، بهکلّی «کشف حجاب» کنند؛ اما چنین نکردند. یعنی زدند تو دهن آن تبلیغکننده و فراخوان فرستنده(همان). در اینجا میان «حجاب نیمهکاره» و «کشف حجاب»، تمایز برقرار شده است؛ بهصورتی که «کشف حجاب» بهعنوانی حرکتی در امتدادِ خواست دشمن قلمداد شده است. ازاینرو، زنانِ دارای «حجاب نیمهکاره» از این جهت که به فراخوان دشمن، پاسخ مثبت ندادند و از این سطح، فروتر نرفتند و «کشف حجاب» نکردند، ستوده شدهاند. پس سخن ایشان در این سخنرانی معطوف به آن دسته از زنانی است که «حجاب نیمهکاره/ ناکامل/ ضعیف» دارند، نه آنان که بهکلّی «کشف حجاب» کردهاند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
📌چرا سَگِ_اصحابُ_الکهف تَکانی نخُورد ؟!
🔸احتمالاً سوره کَهف را بیشتر از 500 دَفعه
خوانده ایم ، اما اینکه یاران أصحاب الکَهف دَر مدت 309 سال که خَوابیده بودند ، برای اینکه جِسم و بدن آنها از بین نرود هر از چند گاه اینوَرُو
اُونوَر میشد ، تَکانی میخُورد تا اینکه نَپوُسند وبدن آنها سالم بماند ، فقط و فقط به این نکته بیشتر توجُّه کردیم.
🔹دانشمندی آلمانی میگوید: قصد سَفر داشتم ، دَر فرودگاه جوانی رَعنا جلو آمد و یک نُسخه ترجمه شده از قرآن کریم را تقدیم مَن کَرد و از من خداحافاظی کرد.
🔸قرآن را دَر جیبم گذاشتم به این نیَّت که آن را مطالعه میکنم ، دَر واقع میخواستم تا جَوان از جلوی چشمانَم ناپدید شود قرآن را دَر سطل آشغال بیندازَم!!
یادَم رفت قرآن را دَر صندوق آشغال بیندازم ،
🔹سوار هواپیما شدم ، مسافت راه زیاد بود حُوصله ام سَر رفت ، یادَم آمد قرآنی دَر جیب دارم ، آن را دَر آوردم و مشغول خواندن ترجمه سوره کهف شدم ، ناگهان ترجمه این دو آیه :
🌟سورة الكهف, الآية 17 : 👈 و تَرى الشَمسَ إذا طَلعت تَزاوَرُ عَن كَهفهم ذَاتَ اليَمين وإذا غَرَبت تَقرضهم ذَات الشمال وَهُم في فَجوَة منه ذلك مِن آياتِ الله مَن يَهدِ اللهُ فَهُو المُهتد ومَن يُضلل فَلن تَجِدَ لَه وليَّاً مُرشدا .
🔸ترجمه : و ( اگر در آنجا بودی ) خورشید را میدیدی که به هنگام طلوع ، به سمت راست غارشان متمایل میگردد ؛ و به هنگام غروب ، به سمت چپ ؛ و آنها در محل وسیعی از آن ( غار ) قرار داشتند؛ این از آیات خداست! هر کس را خدا هدایت کند ، هدایت یافته واقعی اوست؛ و هر کس را گمراه نماید ، هرگز ولیّ و راهنمایی برای او نخواهی یافت!
🌟الآية 18 : 👈 و تَحسبهُم أيقاظا وهُم رُقود ونُقلبهم ذَاتَ اليَمين وذَات الشِمال و كَلبهم بَاسط ذِراعَيه بِالوَصيد لَو اطَّلعت عَليهم لولّيت مِنهم فِراراً ولَمُلئت منهم رُعباً
🔸و ( اگر به آنها نگاه میکردی ) میپنداشتی بیدارند ؛ در حالیکه در خواب فرو رفته بودند! و ما آنها را به سمت راست و چپ میگرداندیم ( تا بدنشان سالم بماند). و سگ آنها دستهای خود را بر دهانه غار گشوده بود (و نگهبانی میکرد). اگر نگاهشان میکردی ، از آنان میگریختی؛ و سر تا پای تو از ترس و وحشت پر می شد!
🔹دانشمند آلمانی میگوید : جُنبیدَن و تَکان خوردن اصحاب کهف بخاطر این است که اگر هر انسانی مدت زیاد دَر یک حالت بخوابَد بدن او دچار پوسیگی میشود ، و أشعه آفتاب هم غیر مستقیم وارد غَار کهف شده ، این معلوم است.
🔸اما آنچه مَرا را مُتحیِّر کرده بود این بود که چرا سَگِ اصحاب کَهف هیچ تَکانی نخورده و دستهایَش را جلوی غَار پَهن
کرده و دَر همین حَالَت بمدت 309 مانده!!
و جِسم سَگ مُتعفِن و بَد بُو نشده!!؟.
همین أمر من را وَاداشت تا تحقیقاتی پیرامون حیوانات انجام دَهم ،
🔹آنچه جای تعجُّب بود این بود که سَگها تنها حیواناتی هستند که ماده ای را از خود تَرشُح میکنند ، کە اگر مدت خیلی طولانی هم تَکان نخورند بَدن آنها سالِم میماند !!!
داشمند آلمانی به همین سبب مُسلمان شد.
🔸دانشمند آلمانی آنچانی که ما قرآن را مُرور میکنیم مُرور نَکرد ، بلکه با تعجُب و دقَّت و تیز بِینی مشغول خواندن قرآن شد .
🌟خداوند متعال به ما دستور میفرمایند : ( کِتاب أنزلناهُ إلیکَ لِیدبَّروا آیَاتِه وَلِیتذکَّر اولواالٔالبَاب) کتابی را بسوی تو فرستادیم تا در آیات قرآن تفکُّر کنید و صاحبان خِرد پَند بگیرند.
🌻 ترجمه: عبدالله احمدی 🌻
👤 فروردین 93 در جریان سفر #روحانی به چابهار یکی از همراهان حاضر در هلیکوپتر ، یگانه صالحی همسر #جیسون_رضائیان بوده است !
همسفر بودن با رئیس جمهور ! در یک هلیکوپتر با تعداد معدود همراهان ، مهمتر از دانستن #طعم_آدامس او نیست ؟!
🇮🇷به #کانال_سیاسی بپیوندید 💯#ویژهترین_اخبار_روز👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1689911500Cd13a981aaf
🚨هشدار نویسنده استرالیایی به مردم ایران: این نقشه را ببینید، این را برای شما کشیده اند...
🔰متن توئیت سیاستمدار استرالیایی:
⭕️ سیاست کهنه تفرقه بینداز و حکومت کن با کمک گروههای جداییطلب و مسلح که توسط ایالات متحده، اسرائیل، انگلستان و سعودیها علیه چند قومیتی متحد در ایران استفاده میشوند
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
🔥شورای حکام ژنتیک بهخاطر او❗️
🔻پانزدهم دیماه۸۴ بود که پیام تسلیتی از امام خامنهای در مورد دانشمند گمنامی که روز قبل از آن در جوار رحمت حق ارام گرفته بود توجه جامعه علمی را را به خود جلب کرد.
🔻برخی از فعالیتهای این دانشمند از این قرار بود:
✔️تولد نخستین نوزاد حاصل از IVF در ایران،
✔️تولد دومین کودک حاصل از ICSI در ایران
✔️دومین موفقیت ایران در بیوپسی برای درمان ناباروری مردان
✔️تولد نخستین نوزاد حاصل از میکرواینجکشن
✔️تولد نخستین کودک حاصل از PGD در ایران
✔️تولید نخستین ردهی سلولهای بنیادی جنینی در ایران که نام ایران را در میان ده کشور صاحب این فناوری قرار داد
✔️تأسیس نخستین بانک خون بندناف
✔️شکل گیری گروه تحقیقاتی برای کلونینگ نخستین گوسفند همانندسازی شده ایران
🔻به تدریج فعالیتهای عظیم این دانشمند در کنار تجلیل رهبری انقلاب موجب شده بود تا «مقامات آمریکایی اعلام کردند که برای علوم ژنتیک هم باید شورای حکامی(شبیه شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی هستهای) به وجود بیاید!!»
🔻گفته میشود در نهایت این جهادگر بزرگ علمی به طرز مشکوکی توسط موساد در سن ۴۴ سالگی ترور بیولوژیک شد.
🔻امام خامنهای او را شهید نامیدند و درباره او جمله رشک برانگیزی فرمودند:
🔸«علت اینکه من به مرحوم سعید کاظمی اینقدر علاقه داشتم و الان هم در دلم و در ذهنم برای آن جوان عزیز، ارزش و جایگاه قائلم، حرکت او، نحوهی کار او، مدیریت او و پیگیری اوست که یک مجموعهی کاملی بود از آن چیزی که آدم دوست میدارد و آرزو دارد.»
✍️حمیدرضا ابراهیمی
✅
همچنانکه هیچ زنی در تقدم حفظ جان فرزندش با فلان کار اداری، تردید ندارد در اهمیت تربیت اخلاقی و ایمانی فرزند نیز تردیدی نیست و چنانکه زن ناگزیر از انتخاب یکی از دو عرصه باشد، خانواده مهمتر است
#دیدار_بانوان_با_رهبری
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 تجزیهطلبی؛ توهم یا واقعیت؟
❄️🌹❄️