معرفی کتاب مکتب شهدا
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
«مکتب شهدا» عنوان کتابی است که رمضان شعبانی سارویی تدوین کرده و در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب رونمایی گردیده است.
این کتاب در 6 فصل شامل: جایگاه و اهمیت جهاد و شهادت؛ طراحی الگوی مکتب شهدا؛ مولفه ها و شاخص های اعتقادی؛ مولفه ها و شاخص های اخلاقی؛ مولفه ها و شاخص های رفتاری؛ مولفه ها و شاخص های دانشی مهارتی تنظیم شده است.
کتاب مکتب شهدا، اولین کتاب تلفیقی تحلیلی- توصیفی و روایتگری است که با طراحی الگوی مکتب شهدا ، علاوه بر تدوین ۸۰ شاخص از فرهنگ ایثار و شهادت، به روایت و نقل خاطره از سیره عقیدتی، اخلاقی، رفتاری و دانشی- مهارتی حدود 500 نفر از شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس،شهدای هسته ای، شهدای مدافع حرم، شهدای عرصه امنیت و سلامت کشور در ۴۵۹ صفحه در قطع وزیری پرداخته است.
این کتاب از سوی نشر سرو بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس با قیمت 210 هزار تومان منتشر شده است.
نظر یکی از خوانندگان کتاب:
سلام
از کتاب درس آموز
هدایتگر و راهگشا
درمکتب شهدا
اندیشه ناب،پاک، زلال،الهی
اولیاءالهی(شهدا)
بانگاه عمیق وتحلیلی
حضرتعالی استفاده کردم.
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلام والمسلمین سید حمید حسینی رییس اتحادیه رادیو و تلویزیون عراق: ریاست جمهوری قالیباف آرزوی حاج قاسم بود.
17.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای پزشکیان لطفا
به شعور ما بی احترامی نکنید!
14030326.pdf
1.54M
بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع مدال آوران ونخبگان
«فقط طی یک هفته»
فقط طی یک هفته:
روسیه رسماً عضویت ایران را در اتحادیه اقتصادی اوراسیا میپذیرد.
ایران علیرغم هشدارهای شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی هستهای ، آبشارهای جدیدی از سانتریفیوژ های IR6 را در مراکز غنی سازی هستهای خود نصب کرد.
و
امروز حمید نوری(عباسی) که با رشوه های کلان منافقین به سیستم قضایی سوئد قرار بود تا پایان عمر در این کشور زندانی باشد ، در تهران است.
آیا داشتن رئیس جمهوری به اندازه اقتدار ایران امروز حق ملت ایران نیست؟
آیا شراکت سیاسی برخی نامزدهای انتخابات با شبکه همکار غرب در ایران برای کسب رای، رئیس جمهوری مقتدر در برابر غرب برای کشورمان به ارمغان میآورد؟
عمران علیزاده
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 پاسخ یک پرسش پُر شمار!
▪️◾️▪️
1⃣ این روزها بسیاری از نیروهای انقلابی و متعهد، پرسش مشترکی بر زبان دارند که دهان به دهان میچرخد و پاسخ میطلبد. پرسش این است که «به کدامیک از نامزدهای جبهه انقلاب رای بدهیم»؟ پاسخ نگارنده این است: «به نامزدی که بعد از ائتلاف آنها مشخص میشود» میپرسند: «اگر با یکدیگر ائتلاف نکردند چی»؟ پاسخ آن است که «در آن صورت فرق چندانی ندارد که به کدامشان رای بدهید»!... چرا که اگر ائتلاف نکنند، هریک از آنها بخشی از رای مردم را جذب میکنند و بدیهی است که در این صورت مجموعه آراء چند نفر به آسانی نمیتواند با مجموع آرائی که متفقاً به یک سبد ریخته میشود رقابت کند!
2⃣ ممکن است بر این نظر باشند که با حضور چندگانه خود از یکسو در عرصه انتخابات شور و هیجان میآفرینند که افزایش مشارکت را به دنبال دارد و از سوی دیگر میتینگهای تبلیغاتی و مناظرههای تلویزیونی، فرصتی برای جهاد تبیین و روشنگری و آگاهیبخشی به مخاطبان است. این دیدگاه را میتوان منطقی و هوشمندانه دانست ولی مخاطبان باید بدانند که در نهایت با یک گزینه روبهرو خواهند بود. به بیان دیگر، نامزدها باید پیشاپیش اعلام کنند که بعد از بررسیهای ضروری فقط یکی از آنها در صحنه باقی خواهد ماند. این اقدام از تفرقه احتمالی در میان هواداران جلوگیری میکند و میتواند زمینه وفاق و همدلی بیشتر نیز باشد.
3⃣ و بالاخره، با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، به حضور خود بر کرسی ریاست جمهوری ترجیح میدهید- که باید چنین باشد و به یقین اینگونه است- پس صورت مسئله را از حالت «چندکاندیدایی» به تک کاندیدا تغییر دهید.
✍ #حسین_شریعتمداری
#روشنگری | #انتخابات
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️در انتظار رئیس جمهور...
🔻روستای خرماکلا/ مازندران
❎❎❎
💠 آگاهیهای انتخاباتی
📝📝📝احتمالات مشارکت و رای لازم برای پیروزی در مرحله اول انتخابات
🔹تعداد واجدین شرایط رای دهی در انتخابات مجلس دوازدهم (چهار ماه قبل)، ۶۱ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۲۹۸ نفر بود.
🔹در آن انتخابات، ۲۴٬۸۶۱٬۵۴۲ نفر شرکت کردند و نرخ مشارکت ۴۰٫۶ درصد ثبت شد.
🔹طبق اصل ۱۱۷ قانون اساسی، پیروزی یک نامزد در دور اول انتخابات ریاستجمهوری، مستلزم کسب اکثریت مطلق آرای شرکتکنندگان، یعنی بیش از ۵۰ درصد است.
♦️هم اکنون طبق نظر سنجی ها میزان احتمالی مشارکت ۵۵ درصد برآورد شده و پیش بینی می شود تا ۶۰ با ۶۵ درصد در هشتم تیر افزایش یابد.
🔹با یک محاسبه تقریبی، میزان رایی که یک نامزد انتخابات ریاستجمهوری باید در احتمالات متفاوت مشارکت کسب کند تا بتواند در دور اول پیروز شود، به طور تقریبی به این شرح است:
🔸 مشارکت ۵۰ درصد (۳۰ میلیون ۵۸۶ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۵ میلیون و۲۹۳ هزار رای
🔸 مشارکت ۵۵ درصد ( ۳۳ میلیون و ۶۵۰ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۷ میلیون و ۳۲۵ هزار رای
🔸 مشارکت ۶۰ درصد ( ۳۶میلیون و ۷۰۳ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۸ میلیون و ۳۵۲ هزار رای
🔸مشارکت ۶۵ درصد (۳۹ میلیون و ۷۷۰ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۹ میلیون و ۹۳۵هزار رای
🔹بدین ترتیب به نظر می رسد کاهش نامزدها و اجماع به ویژه میان آقایان جلیلی و قالیباف برای پیروزی در دور اول انتخابات، یک ضرورت است.
#محمدایمانی
💠💠💠