eitaa logo
سیاست و فرهنگ. شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
6.2هزار ویدیو
760 فایل
کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. ارتباط با ادمین: @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
فروپاشی کمپین پزشکیان ماجرا ساده است ، پزشکیان به عنوان نامزدی که با پاس گل طلایی شورای نگهبان به عنوان تک کاندیدا تمام عیار اصلاحات وارد عرصه انتخابات شد. و بعد از لاف در غریبی ظریف در برنامه میزگرد سیاسی ، راهی اصفهان شد .استقبال بسیار بسیار سرد مردم (مقایسه کنید با استقبال حسن روحانی نامحبوب در سال ۹۶در اصفهان) در اصفهان و درگیری های کلامی و شاخه شانه کشیدن ظریف و پزشکیان برای مردمی که فقط نظرشان را گفته بودند بسیار در روحیه پرده نشینان ستاد پزشکیان تاثیر داشت ، این تاثیر که به سرعت در روحیه پزشکیان و ستاد او اثر گذاشته بود با پدیده ای منحصر به فردی فاضلی آفرید. بشدت توسعه یافته، است ، فاضلی آمده بود . تا کمک رسان پزشکیان باشد. اما نمایان کننده ضعف های مدیریتی او شد. فاضلی که در مجادله کلامی از کوره به در رفت به نگاه اختلاف و از دست درمتن امور ستاد پزشکیان را که ناشی از یافته های مستقیم سفر اصفهان بود نمایان کرد. پرتاب میکروفن محمد فاضلی به سوی پزشکیان هرچه تعبیر و تحلیل شود ، قطعا حس همدلی برای پیروزی یک ستاد نیست، پرتاب بهت برانگیز فاضلی به سمت پزشکیان ضربه پایانی بر ظاهر پرهیاهوی ستاد کم اقبال پزشکیان بود. ، این آشکار شدن تفرقه و تشتت ناشی از اقبال کم مردم به پزشکیان در کنار خطاهای محرز گفتاری نظیر توهین به میلیون ها فارغ التحصیل دانشگاه آزاد نشان از فروپاشی کمپین پزشکیان قبل از پایان انتخابات دارد ، این نا امیدی آنچنان گسترده است که برخی بر این باورند که سران اصلاحات به فکر جدی برای به انصراف کشیدن او هستند. هر کدام رخ بدهد ، آغازی بر پایان زود هنگام پزشکیان خواهد بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک سناریوی آشنا برای به آشوب کشیدن کشور برای فرقه‌ای که عمر خود را رو به پایان میبیند
♦️دوقطبی‌سازان، انتخابشان به خون نیاز دارد! خواهش می‌کنم تا انتها بخوانید این توییت حسام‌الدین آشنا را ساده نگرید، کد و رمز این توییت در حد همان توییت خطرناک حسن روحانی قبل از سانحه هواپیمای اوکراینی است! 👈جریان فتنه با تمام ظرفیت وارد میدان شده است، اما هنوز به دو قطبی مدنظر نرسیده است و پزشکیان در جایگاه دوم هم قرار نگرفته است. حسام‌الدین آشنا صراحتا کد ارسال کرده است؛ 🛡کدی مانند آن‌چه که تاج‌زاده در ۸۸ با کلیدواژه «نهضت به خون نیاز دارد» طرح کرد و ندا آقا سلطان را برای فتنه‌شان قربانی کردند. 🛡کدی مانند آن‌چه که حجاریان طرح کرد و شایعه بمب‌گذاری در هواپیمای چارتر خاتمی و میرحسین به اصفهان را برای دو قطبی طرح کرد! 🛡کدی مانند آن‌چه خود حسام‌الدین آشنا (در زمان حضور در وزارت اطلاعات پدر خانومش) برای خاتمی با نامه‌ای پیرامون قتل‌های زنجیره‌ای طرح کرد و شورش‌های کوی دانشگاه را به ارمغان آورد تا به زعم اتاق فتنه، جلوگیری از ادامه حذف امثال بختیار و قاسلمو و رجوی و... را داشته باشند. چندقتل داخلی مثل فروهر از نفوذی‌ها، افشای آشناها از داخل و شورش میدانی با تاج‌زاده و عطریانفر! 🛡حتی کدی مثل ویلچر نشینی ظریف و کشاندن مردم در صف وحشتناک بسته معیشتی توسط ربیعی وزیر امنیتی ضد رفاه مردم این‌کدها سابقه دارد این انتخابات،حکم مرگ و زندگی برای فتنه دارد و در سایه اختلاف و برادر کشی جریان انقلاب،کد می‌دهند از داخل که پدرشان در موساد اعمال کند! برادرشان در گروهک منافقین و عزیزان صادراتی‌شان در اینترنشنال و منوتو و بی‌بی‌سی و دوست مو فرفری خاتمی، وایرالش کنند! این کد،کد خطر است.
سناریو ی فتنه جدید را جدی بگیریم ابوالفضل صدقی به نظر می‌رسد اصلاح طلب ها تا الان نتوانستند انتخابات را آنگونه که می‌خواهند دو قطبی کنند. این انتخابات برای آنها نشانه مرگ و حیات است چونکه : الف: اینبار کاندیدای اصلاح طلب ها تایید صلاحیت شده ، سران اصلاحات مردم را دعوت به انتخابات و رای به کاندیدای خود کردند حتی آقای ظریف را هم برای یار کمکی به میدان آوردند ولی کف جامعه هنوز تکان نخورده است. اگر آنها رای نیاورند مرگ قطعی اصلاحات در ایران است ب: اینها در ذهن دارند که ممکن است هشت سال آینده کشور خدای نکرده نیاز به رهبری جدید داشته باشد اصلاح طلب ها می‌خواهند در زمان انتخاب رهبر جدید قوه ی مجریه را دردست داشته باشند ج: اصلاح طلب های ساختاری و رادیکال برای اینکه بتوانند فتنه های جدید در کشور ایجاد کنند باید در درون قدرت باشند (قتل های زنجیره ای و کوی دانشگاه، آبان ۱۴۰۱) مجموع عوامل فوق دلیلی است که اصلاح طلب های رادیکال و امنیتی را وادار می‌سازد به هر ترتیبی انتخابات را ببرند اینها اگر ببینند از طریق عادی و آرام دو قطبی درست نمی‌شود احتمالا رو به دعوا و حتی قتل های ساختگی خواهند آورد به گونه ای که جامعه را به حرکت در آورد(مهسا امینی) اینها می‌توانند از عوامل نفوذی خود در هسته ی سخت قدرت جمهوری اسلامی مانند فراجا، واجا،سپاه و بسیج استفاده کنند. یا از اشتباهات آنها سود امنیتی ببرند .جریان امنیتی اصلاحات اگر ببیند بازنده ی این انتخابات است یحتمل بازی را بهم خواهد زد حتی اگر بار دیگر بگوید در انتخابات تقلب شده و حتی اگر بتواند پزشکیان را به دور دوم ببرد و فتنه را آنجا رقم بزند باید منتظر هر سناریویی باشیم الان زمان مرگ و زندگی جریان غرب گرا در ایران است لذا از نظر امنیتی باید سناریوهای محتمل را بررسی کرد
برای کسب رای آشوبگران ✍دکتر محمد صادق کوشکی بر خلاف تصور خیلی ها،اقدام کمیاب مشاور پزشکیان (پرتاب میکروفن و...)نه عصبانیتی لحظه ای بود و نه بی ادبی و گستاخیِ یک اصلاح طلبِ میز از دست داده! این حرکت، یک سناریوی تبلیغاتی برای جلب توجه آشوبگران و هنجارشکنان ۱۴۰۱ و ترغیب آنها به دادن رای به نفع پزشکیان بود! اصلاح طلبان به خوبی می دانند که بدنه و پایگاه اجتماعی آنها(که در آشوبهای ۱۴۰۱ مرتکب هنجار شکنی و عبور از خطوط قرمز امنیتی و اخلاقی شده و در پی سرنگونی!!نظام بودند) با روشهای تبلیغاتی عادی پای صندوقهای رای نخواهند آمد و آرای مورد نیاز پزشکیان را جبران نخواهند کرد! آن هم در حالی که این انتخابات، آخرین فرصت جریان"ورشکسته اصلاحات"، برای باقی ماندن در قدرت و برخورداری از منافع آن است و در صورت شکست پزشکیان،فاتحه این جریان خوانده شده و حیات سیاسی آن خاتمه خواهد یافت.( آن هم توسط انتخابات و رای مردم!) در این وضعیت اورژانسی،اتاق عملیات روانی اصلاحات و اساتید جنگ روانی آن، چاره کار را در حرکتی انتحاری دیدند!حرکتی که طراحان آن امیدوارند منجر به کسب آرای آشوبگران و خشونت طلبان ۱۴۰۱ شود و کمبود رای جریان اصلاحات در هشتم تیرماه را جبران کند! ▪️حمایت آقای "عباد" از این اقدام انتحاری،برای اهل فن، یک دنیا معنی دارد!
🔻امام خمینی (ره): ▫️چمران با عزت و عظمت و با تعهد به اسلام جان خودش را فدا کرد. 🌹 ۳۱ خرداد، سالروز شهادت دانشمند بسیجی شهید دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید گرامی باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛔️ سناریوی جبهه اصلاحات در انتخابات ۱۴۰۳ چیست؟ ✍️ حصین: 🔹 اگر دقت کرده باشید، این چند روز، جبهه اصلاحات، مهره‌های کلیدی خود، مانند ظریف، آذری جهرمی و جهانگیری را وارد میدان کرده است. ❓حال این سوال پیش می‌آید، آیا این ورود، اتفاقی است یا برنامه‌ریزی شده است؟ اگر برنامه‌ریزی شده است، برنامه و گام‌های بعدی اصلاحات چیست؟ 🔹 کاملا واضح و مشخص است که ورود این افراد، گام اول آنها است. جبهه اصلاحات به طور جدی، زمانی وارد عرصه شد که اختلاف بین جبهه انقلاب، بر سر دو کاندیدا به اوج رسید. اگر در اول کار، اصلاحات وارد میدان می‌شد، موجب وحدت جبهه انقلاب می‌گردید. لذا در فرصت مناسب، یعنی زمانی که اختلاف‌ها در بین انقلابیون به اوج خود رسید، ورود کردند. 🔹 گام دوم این است که احتمالا در روزهای آینده مهره‌های کلیدی‌تری مانند حسن روحانی و سید حسن خمینی وارد میدان خواهند شد و از پزشکیان حمایت خواهند کرد. 🔹 گام سوم به احتمال زیاد، از ظرفیت سلبریتی‌ها استفاده خواهند کرد. بازیگران، کارگردانان، فوتبالیست‌های حامی فتنه زن، زندگی، آزادی، می‌توانند جبهه اصلاحات را در هوچی‌گری فضای مجازی، یاری کنند. 🔹 اما گام نهایی که در لحظات پایانی وقت تبلیغات کاندیدها اتفاق خواهد افتاد، حمایت سید محمد خاتمی خواهد بود. چرا در وقت پایانی؟ برای اینکه، جبهه انقلاب وقت مقابله با خاتمی را نداشته باشد. و این دیگر پایان کار است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 ظریف: شنبه ۹ تیر از رئیس جمهور پزشکیان استقبال خواهیم کرد 👤 آنتی صهیون: گویا ظریف، جای میر فتنه را گرفته تا استارت یک فتنه ۸۸ دیگر را بزند!
8 سال دولت موسوی 8 سال دولت هاشمی 8 سال دولت خاتمی 8 سال دولت روحانی مجموعه 32 سال کشور در اختیار شما و همفکران شما بوده است/ چرا درست نکردید؟
تــو، خوب ترین اتفاق ممکنی✨ وقتی که ، هر روز در یادم می افتی.... مدافع حرم
📌ستادهای آقای پزشکیان در برخی استانها محل حمایت از شده است. قبل از آنکه دچار مسائل امنیتی شویم مسئولان پیشگیری کنند. مسئولیت وقایع احتمالی نیز بر عهده این نامزد خواهد بود. همچنان مسئولیت نظارت بر صلاحیت نامزدها را عهده دار است
📌مردم بدانند اگر رای بیاورد با مجلس دوازدهم از همان اول در رأی اعتماد وزرا ، قانون راهبردی لغو‌تحریم، لایحه حجاب و عفاف، سیاستهای فضای مجازی به مشکل برخواهد خورد و دو سال نشده عدم‌کفایت سیاسیش توسط مجلس صادر خواهد شد. رأیتان را هدر ندهید.
📌جریان اصلاحات در این به تنها حربه خود یعنی وابسته نمایی معیشت مردم به مذاکره با امریکا پناه برده. قابل درک است اینها چرا عملکرد امریکا و اروپا و اسرائیل را در ویترین نمی بینند. چاره ای ندارند. دستشان خالی است.
📌من جَرّب المُجرّب حَلّتْ به الندامة. کسی تجربه شده را تکرار کند دچار پشیمانی می شود. هشت سال چشم دوختن به دستان برای اتلاف سرمایه های یک ملت ۸۰میلیونی کافی نبود؟
📌سه دهه است جریان غرب گرا دائما برای ماندن در صندلی قدرت، منافع ملی ایران را در سیاست خارجی به حراج گذاشته است. تنها هنر این جریان همین است. دستشان خالی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌امام خمینی:«کشور باید از این مغزهای تربیت شده امریکا تصفیه بشود»
❇️ به کدام کاندید ریاست جمهوری رأی بدهیم. 🔸🔸🔸 حضرت آقا دو ویژگی را برای انتخاب رئیس جمهور در دیدار مدال آوران المپیاد های علمی کشور فرمودند: ۱)چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیک‌تر است ۲) و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد؛ اینها را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی داشته باشید. 🔻🔻🔻🔻 دوستان عزیز و دغدغه مندان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران؛ هر کس مطابق این ویژگی‌های مطرح شده از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، کاندید مورد نظرش را پیدا نموده می تواند برایش تبلیغ کند. و اما .....‌⤵️ 🔺اگر بین جبهه انقلاب ائتلاف انجام شد تکلیف ما مشخص می شود و همه ما به کاندیدای مورد ائتلاف رأی می دهیم. 🔺و اگر ائتلاف صورت نگرفت برابر نظر سنجی های معتبر( از جمله صدا و سیما) کسی که بیشترین رأی را دارد همگی متفق القول و بدون شک و تردید به او رأی می دهیم. چرا؟ برای اینکه: جبهه غربگرا با تمام توان به صحنه آمد تا کرسی ریاست جمهوری را در اختیار بگیرند. فلذا همه ما طرفداران کاندیداهای جبهه انقلاب بعد از ائتلاف یا نظرسنجی های معتبر، روی یک نفر متمرکز شویم تا انشاءالله کشور دست لیبرال ها و وطن فروش های برجامی نیفتد. ✍ محمدعلی برزگر
بسمه تعالی قالیباف یا جلیلی به کدام یک رای بدهیم ؟ دکتر ابوالفضل صدقی عدد بالایی از نیروهای وفادار به انقلاب اسلامی هنوز به کاندیدای مورد نظر خود در جبهه انقلاب نرسیده اند و تردید دارند در طی روز وقت زیادی را برای پاسخ به این سوال به افراد مختلف می گذرانم. ضمن احترام به تمام برادران و خواهران بزرگوار و انقلابی که کاندیدای اصلح جبهه انقلاب را برادر دانشمند و نازنین آقای دکتر سعید جلیلی می دانند این حقیر به دلایل ذیل آقای دکتر قالیباف را برای انتخابات ریاست جمهوری سال 1403 برگزیده ام من هیج منفعت شخصی در رابطه با انتخاب هر کدام از این عزیزان ندارم و آنچه برای من مهم است و پایه تحلیل من قرار گرفته منافع ملت ایران و انقلاب اسلامی است. 1. در شرایط فعلی مسئله اصلی مردم ایران اقتصاد و کارآمدی است و سال هاست که مقام معظم رهبری بر مسئله اقتصاد تاکید داشته اند. ما الان در وسط یک جنگ اقتصادی با دشمن بسر می بریم . نظام سلطه با تحریم ها و فشار حداکثری تلاش دارد ملت ایران را در برابر نظام اسلامی قرار دهد و فاصله بین مردم و حاکمیت را روز به روز بیشتر کند همه کاندیداها درد را می فهمند همه هم راه حل آن را می دانند کل صحبت های کاندیداها در این باره تکراری و شبیه هم است اما سوال این است که چرا مسائل اقتصادی حل نمی شود . به نظر می رسد مشکل اصلی در مدیریت و اجرا است با توجه به این مشکل می توان گفت قالیباف در شرایط فعلی رئیس جمهور بهتری می تواند باشد زیرا: الف: دکتر قالیباف در مدیریت های کلان سابقه موفقی دارد و می شود به فرد امتحان پس داده در حوزه ی اجرایی اعتماد بیشتری کرد. ب: دکتر قالیباف سه سال است در جلسه ی شورای سران قوا شرکت می کند و خود در نگارش برنامه هفتم حضور مستقیم داشته است منطق و عقل حکم می کند مدیریت اجرایی کشور را به دست کسی بسپاریم که در وسط میدان جنگ اقتصادی حضور داشته است حالا اگر همین مسئولیت را به برادر عزیزمان جناب آقای دکتر جلیلی بدهیم که تا کنون هیج مسئولیت اجرایی در حوزه ی معیشت و اقتصاد نداشته و حتی فرماندار یا شهردار یک شهر کوچک هم نبوده قابل اطمینان نیست و ریسک بزرگی است. 2. متاسقانه در شرایط فعلی انشقاق بین مردم ایران با گرایشات مختلف بیشتر شده است به نظر میرسد اگر آقای دکتر قالیباف و دکتر جلیلی را به همراه کل تیم مدیریتی هر دو با هم مقایسه کنیم متوجه می شویم که نگاه و روش دکتر قالیباف و تیمش به گونه ای است که توان جذب حداکثری بیشتری از مردم ایران را دارد . در حالی که مجلس جدید نشان داد که بعضی از طرفداران دکتر جلیلی علاقه زیادی به حاشیه بردن کشور در موضوعات مختلف را دارند و توان اتحاد سازی آنها بسیار کم است . اکنون در وسط این جنگ اقتصادی کشور نیازمند آرامش و همبستگی است. 3. نگاه آقای دکتر قالیباف به سیاست خارجی نه نگاه تعطیلی مذاکره یا کند شدن مذاکرات با آمریکا و غرب است ونه مذاکره با شرایط برجام را قبول دارد. دکتر قالیباف به راهبرد مذاکره اقدام در برابر اقدام معتقد است پیامد چنین نگاهی موفقیت هر چند حداقلی در سیاست خارجی است و این نگاه ارجح بر رویکردی است که خروجی او از مذاکرات تقریبا صفر خواهد بود. 4. دکتر قالیباف توان جذب رای بخش خاکستری جامعه را هم دارد در حالی که توان جذب رای خاکستری جامعه از طریق دکتر جلیلی بسیار ضعیف است. 5. علی رغم موارد فوق اگر جبهه انقلاب به اجماع برسد و بخواهد جناب آقای دکتر قالیباف به نفع آقای جلیلی کنار رود بدون شک مردم انقلابی یک دست و یک صدا از جناب آقای دکتر جلیلی حمایت خواهند کرد و این نوشتار تنها برای زمانی است که نیروهای انقلابی جهت انتخاب بین آقایان دکتر جلیلی و دکتر قالیباف مردد هستند. جبهه انقلاب هرگز نباید اجازه دهد با انشقاق بین خود، و عدم اجماع، کشور به دهه ی90 و دولت روحانی برگردد از هر نظر اگر انتخابات را تحلیل کنیم تشکیل دولت سوم روحانی مصیبت عظما برای ملت ایران و آینده ی انقلاب اسلامی است که بارها ناکارآمدی خود را اثبات کرده است.