🔴میرزا نتوانست تهران را بگیرد، رضا گرفت!
🔸 اولین الگوی قابل اعتنا از جمهوریِ متعهد به اسلام را میرزا کوچک جنگلی پایه گذاشته. تعبیر آیتالله خامنهای درباره جنبش جنگل «یک حرکت صددرصد اسلامی و ایرانی» است و درباره میرزا به صراحت میگویند: «ایشان یک واحد مینیاتوری از نظام اسلامی، جمهوری اسلامی، را در رشت و همان محدوده خاص خودش به وجود آورد».
🔹 نمونههای دیگری مثل پسیان در خراسان و خیابانی در آذربایجان و آیتالله لاری در جنوب فارس چندان امیدبخش نبودند. خود رهبری اضافه میکنند که: «آن صبغه مردمی و نجابتی که در کار مرحوم میرزاکوچک خان جنگلی است در هیچ کدام از این دو کار یا دو سه کار دیگر که همزمان در آن دوره اتفاق افتاده در سرتاسر ایران نظیر ندارد».
🔸 آیتالله عبدالحسین لاری حدود یک سال از خلأ قدرت استفاده کرد و حکومتِ شرعی (ولایتِ فقیه سنتی) داشت منتها این نمونه هم از نظر الهامبخشی و اهمیت به پای جنگل نمیرسید. جنگل از یک شورای سیاسی مذهبی (هیئت اتحاد اسلام) شروع شد و داعیهاش جمهوری برای همه ایران بود؛ مهمترین قیام محلی که بختِ پیروزی داشت.
🔹 دروغ حیرتآوری است که میرزا را به جداییطلبی متهم میکنند، جمهوری گیلان قرار بود جمهوری ایران شود. در تأییدش همین بس که مدرس تشویقشان میکرد زودتر تهران را بگیرند اما توان کافی نداشتند و تا حوالی قزوین بیشتر پیش نیامدند. سرانجام انگلیسیها ارادهشان را با کودتای سیدضیاء و رضاخان به کرسی نشاندند.
🔸 از جداییطلبی عجیبتر تهمتِ کمونیسم است. انقلاب روسیه امیدهایی برای رهایی از امپریالیسم انگلیس ایجاد کرد و اتحاد اولیه با بلشویکها کاملا طبیعی بود. وقتی تزاحمها نمودار شد و مهاجرین روس و ترک حرکاتِ غیراسلامی نشان دادند این میرزا بود که عقب نشست و مخالفتهایش به دودستگی در جنگل منجر شد.
🔹 میرزا اول از همه با دروغسازی پهلویها مورد حمله قرار گرفته که هنوز به لجنپراکنی علیه دیگران برای تطهیر خودشان مشغولند. به دنبال آنها غربگراها که داعیه آزادی دارند و هر تلاشی برای عدالتخواهی را به کمونیسم متهم میکنند درباره او ناسزا میگویند. جنس این دشمنان هم نشانه خوبی برای شناختِ بهتر از جنگل است.
🔸 یازده آذر سالروز شهادت سرداری است که در کوههای تالش گرفتار شد، سرش را بریدند و برای رضاخان بردند. ایران تنها بخت ممکن را برای یک جمهوری ملی و اسلامگرا از دست داد و به جایش قزاقی قدرت را گرفت که با زور میخواست غربگرایی را به جای اسلام بنشاند. شکست جنگل پردهای به شدت غمگین و حسرتبار در تاریخ معاصر ما است.
🗯 تلنگروتفکر17 👉 ✅
🤝 سلام دوست خوبم
🕕 وقت بخیر و شادی و روزت منور به نور دیدار امام زمان عجل الله فرجه الشریف
🔶 یکی دیگر از دلایل و راه های گمراهی مردم و جامعه اینه که ما خواسته یا ناخواسته باعث تضییع حقوق هم میشیم و در حق همدیگه یا اطرافیان و یا زیردستان خودمون ظلم میکنیم
💥 مثل مدیری که از قدرتی که عنوانش بهش داده، درست استفاده نکنه و حق طرف مقابلش رو نادیده بگیره!! شاید کار اشتباهی انجام داده اما انسان که هست! 😔
✍ مگه نامه امیرالمومنین علی علیه السلام رو به مالک اشتر نخوندیم؟!
1⃣ وَ اَشْعِرْ قَلْبَک الرَّحْمَةَ لِلرَّعِیةِ وَ الْمَحَبَّةَ لَهُمْ، وَ اللُّطْفَ بِهِمْ (مهربانی و محبت و لطف به رعیت را شعار قلب خود قرار ده)
2⃣ وَ لاتَکونَنَّ عَلَیهِمْ سَبُعاً ضارِیاً تَغْتَنِمُ اَکلَهُمْ (بر رعیت همچون حیوان درنده مباش که خوردن آنان را غنیمت دانی)
3⃣ فَاِنَّهُمْ صِنْفانِ: اِمَّا اَخٌ لَک فِی الدِّینِ، وَ اِمّا نَظیرٌ لَک فِی الْخَلْقِ (که رعیت بر دو گروهند: یا برادر دینی توانَد، یا انسانهایی مانند تو)
📌 یه ذره فکر کنیم 💡 شاید داریم اشتباه میکنیم و برخوردی که کردیم درست نباشه!
👈 درسته که شما فَاِنَّک فَوْقَهُمْ،وَ والِی الاَْمْرِ عَلَیک فَوْقَک یعنی درسته که توی مدیر، بالاتر از طرف مقابلت هستی اما بدان اون کسی که چنین قدرتی بهت داده (یعنی خدا) از تو بزرگتر و قدرت او از تو قدرتمندتر است
😃 فکر نکنید 👇
اگه خدا برای ظلم ظالم جوابی نداده یعنی ظالم کار درستی انجام داده! خیر 🤔 چون خدا در آیه 178 سوره آل عمران فرموده : ... إِنَّما نُمْلی لَهُمْ لِیَزْدادُوا إِثْماً
یعنی: ما به ظالمان مهلت مى دهیم براى این که بر گناهان خود بیافزایند
📎 ظلم به قدری سنگینه که حتی پیامبران و اهل بیت مراقبت میکردن و از خدا میخواستن که کمکشون کنه که دچار چنین اشتباه بزرگی نشوند 👇
🕋 خداوند کریم در آیه 21 سوره قصص میفرماید: فَخَرَجَ مِنْهَا خَائِفًا يَتَرَقَّبُ قَالَ رَبِّ نَجِّنِي مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِينَ
💠 موسی ترسان و نگران از آنجا بیرون رفت (در حالی که می) گفت پروردگارا مرا از گروه ستمکاران نجات بخش
🔴 امیدوارم بتونیم عامل به آیات قرآن و احادیث اهل بیت علیهم السلام باشیم 🤲
📌"در مورد #علامه_طباطبایی یک اجماع مرکبی بین ضدانقلاب و برخی انقلابیونکمتوجه شکل گرفته که علامه انقلابی نبوده است. علامه طباطبایی عقبه معرفتی انقلاب است و حالاحالاها باید برای بهرمندی معارف انقلاب از افکار او، سر سفره #المیزان بنشینیم.
می بینید چه ساز عجیب ومضحکی را کوککرده اند؟!"
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ طرح ایران برای فلسطین عقبنشینی از مقاومت است؟
♦️راهکار همهپرسی برای فلسطین طرح جدیدی نیست. ایران از سالها پیش همزمان با مقاومت، روی این راهحل هم تاکید میکند. راهحلی که اتفاقا با مقاومت اجرایی میشود.
هدایت شده از معیار
🔴 از سپاه ما عصبانی باشید، و از این عصبانیت بمیرید...
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🔰نظر عبدی در مورد میزان مشارکت
عباس عبدی در یادداشتی با عنوان «اولین انتشار نظرسنجی انتخاباتی» در روزنامه اعتماد نوشت: موسسه ایسپا با انتشار بخشی از یافتههای نظرسنجی انتخاباتی خود، چراغ اعلام عمومی اینگونه نظرسنجیها را روشن کرد. تاکید میکنم که همچنان به نتایج اعلام شده تا این مقطع به طور نسبی اطمینان دارم. در واقع قرائن و شواهدی که نتایج دستکاری شده باشند، وجود ندارد و اگر در آینده چنین مواردی دیده شد، طبعا قابل طرح خواهد بود. براساس این نظرسنجی، که در سطح ملی و به صورت حضوری انجام شده است، ۲۸درصد پاسخگویان گفتهاند که «قطعا» در انتخابات شرکت میکنند و ۷درصد به «احتمال زیاد» را گفتهاند. نویسنده گزارش این دو رقم را با هم جمع کرده و برابر میزان مشارکت در حال حاضر دانسته است. تا آنجا که اطلاع دارم برحسب تجربه گذشته این منطق دقیق نیست. ظاهرا با جمع پاسخهای قطعی و نصف رقم به احتمال زیاد، میزان مشارکت به دست میآید که اکنون حدود ۳۲درصد است. این رقم بسیار پایینی برای این فاصله زمانی تا انتخابات است.
اتفاقا برخلاف نوبتهای قبلی، تحلیل من این است که این پاسخها تا حدی محافظهکارانه و به سوی برآورد بالاتر از مشارکت واقعی است و برخلاف دورههای گذشته، با نزدیک شدن به روز انتخابات از این رقم کاسته خواهد شد، مگر اینکه سیاستهای کلی و انتخاباتی تغییر کند. چرا این ادعا را دارم؟ برای اینکه فضای افکار عمومی غالبا دست کسانی است که تصمیم قاطع به عدم شرکت دارند (۳۶درصد در نظرسنجی) و در حقیقت و در عمل ۶۸درصد مردم (۱۰۰ منهای ۳۲درصد شرکتکنندگان) فعلا قصد شرکت ندارند. اگر جزییات بیشتری از نتایج نظرسنجی ارایه میشد و تفاوت پاسخهای متغیر تصمیم به شرکت برحسب محل سکونت، استان، سن، جنسیت، تحصیلات و درآمد نیز بیان میشد، آنگاه متوجه میشدیم که جوانان تحصیلکرده شهری کمتر از ۱۰ یا حتی ۷درصد تصمیم به شرکت در انتخابات دارند و اگر براساس منبع کسب خبر میپرسیدند متوجه میشدند که شکاف بسیار بزرگی میان مردم از حیث رسانه مورد استفاده و رغبت به شرکت در انتخابات وجود دارد. همچنین حدس میزنم که با این نتایج برای کل کشور، میزان شرکت در شهر تهران اکنون زیر ۱۵درصد خواهد بود. نه فقط تهران که دیگر شهرهای بزرگ کشور نیز همینگونه هستند.
البته این نظرسنجی گرچه تصوری دقیقتر از تصورات ما از رفتار انتخاباتی مردم ارایه میکند، ولی همه کمابیش میدانستند که وضع مشارکت اصلا مطلوب نیست. برخی از طرفداران جناح حاکم که اصلا مسوولیتپذیر نیستند، مثل همیشه آن را تقصیر روحانی و قبلیها میاندازند، درحالی که خیلی خوب میدانند در دوره روحانی انتخاباتی با مشارکت بالا برگزار شد، ضمن اینکه اگر عملکرد او بد بود و انتخابات میتوانست جانشین خوبی برای او یا سیاستهایش عرضه و نهایی کند، حتما مردم برای مخالفت با روحانی پای صندوق رای میآمدند تا آن جایگزینها را انتخاب کنند. انتخابات مساله گذشته نیست، بلکه معطوف به آینده است. اینکه مردم چقدر امید دارند تا از طریق انتخابات مشکلات خود را حل کنند نقش اصلی را در مشارکت آنان دارد.
برخی دیگر نیز از الان تقصیرها را به گردن دشمن انداختهاند که آنان میخواهند مردم را مأیوس کنند و انتخابات را به رفراندوم علیه نظام تبدیل کنند. این نیز تلاش بیثمری است، زیرا آنچه را که دشمن مینامند همیشه بوده و اتفاقا در گذشته قویتر هم بوده. به علاوه قبلا به حمایت جناح متبوع آقایان آمده بود. در انتخابات مجلس چهارم دربست از جناح راست حمایت کردند تا مجلس را دراختیار بگیرند، بنابراین دشمن کاری جز گذشته نمیتواند کند؛ گذشتهای که انتخاباتهایی با حدود ۸۰درصد مشارکت داشتیم. دشمن واقعی توهم و بیاطلاعی ما از جامعه است. عملکرد قانونگذاری این مجلس مانع جدی در راه شکلگیری یک مجلس موثر بود و نمونه اخیرش ایرادات فراوان در قانون عجولانه حجاب است یا ضعف نظارتی مجلس بر دولت و از همه مهمتر مقاومت ساختار در برابر تغییر است که نه تنها هیچ نشانهای از همراهی در حل مشکلات اصلی مردم از خود نشان نمیدهد، بلکه با تمام توان به مقابله با مسائلی پرداخته که نه مساله مردم است و نه اگر هم باشد اولویتی جدی دارد.
نتایج این نظرسنجی از کیفیت و کمیت بهرهمندی از رسانهها نیز بسیار مهم است. به نظر میرسد که تلویزیون ایران تبدیل به جعبه بیخاصیتی شده است که مثل چاه ویل فقط دنبال منابع بیشتر مالی است، ولی خروجی موثری ندارد و دریغ از یک ارزیابی جدی از عملکرد و اثرگذاری آن. عملکرد این رسانه تاثیر اصلی را بر رویگردانی مردم از مشارکت انتخاباتی دارد و تا تغییر جدی نکند، انتظار بهبود در مشارکت انتخاباتی را نباید داشت.
مکتب انقلاب اسلامی.-.pdf
5.88M
اسلایدهای مکتب انقلاب اسلامی
✍️دکتر رمضان شعبانی سارویی
به بهانه سخنرانی تاریخی امام خامنه ای
رهبر معظم انقلاب اسلامی در 12 آذر 1379
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
📌"رهبری سال۹۳ از جوانان اروپا و امریکا سوال کرده بودند چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟
امروز این وجدان عمومی به نفع #فلسطین بیدار شده.
این یک پیشرفت برای اسلام در پرتو انقلاب اسلامی و اندیشه مقاومت ا ست."
📌"با فرمایشات اخیر رهبری در باره همه پرسی در #فلسطین موضع امام راحل و نظام تغییر نکرده است.ما یا باید آنقدر #قوی شویم که بتنهایی به اسرائیل حمله کنیم، یا باید کشورهای دیگر اسلامی به کمک بیایند و یا آنکه مطابق معیارهای جهانی روش همه پرسی را مطالبه کنیم و فشار تبلیغاتی و سیاسی بیاوریم. نتیجه هر سه یکیست"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشبینی نابودی #اسرائیل توسط هنری کیسینجر
♨️ نظر جالب نظریه پرداز آمریکایی درباره #رژیم_غاصب_صهیونیستی
🔸 بازنشر برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت مرگ #هنری_کیسینجر
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امتحان شیعیان!
♨️ شیعیان در وقت نماز آزمایش میشوند!
برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی