📌سه دهه است جریان غرب گرا دائما برای ماندن در صندلی قدرت، منافع ملی ایران را در سیاست خارجی به حراج گذاشته است. تنها هنر این جریان همین است. دستشان خالی است.
#انتخاب_اصلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌امام خمینی:«کشور باید از این مغزهای تربیت شده امریکا تصفیه بشود»
#انتخاب_اصلح
❇️ به کدام کاندید ریاست جمهوری رأی بدهیم.
🔸🔸🔸
حضرت آقا دو ویژگی را برای انتخاب رئیس جمهور در دیدار مدال آوران المپیاد های علمی کشور فرمودند:
۱)چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است
۲) و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد؛
اینها را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی داشته باشید.
🔻🔻🔻🔻
دوستان عزیز و دغدغه مندان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران؛
هر کس مطابق این ویژگیهای مطرح شده از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، کاندید مورد نظرش را پیدا نموده می تواند برایش تبلیغ کند.
و اما .....⤵️
🔺اگر بین جبهه انقلاب ائتلاف انجام شد تکلیف ما مشخص می شود و همه ما به کاندیدای مورد ائتلاف رأی می دهیم.
🔺و اگر ائتلاف صورت نگرفت برابر نظر سنجی های معتبر( از جمله صدا و سیما) کسی که بیشترین رأی را دارد همگی متفق القول و بدون شک و تردید به او رأی می دهیم.
چرا؟ برای اینکه: جبهه غربگرا با تمام توان به صحنه آمد تا کرسی ریاست جمهوری را در اختیار بگیرند.
فلذا همه ما طرفداران کاندیداهای جبهه انقلاب بعد از ائتلاف یا نظرسنجی های معتبر، روی یک نفر متمرکز شویم تا انشاءالله کشور دست لیبرال ها و وطن فروش های برجامی نیفتد.
✍ محمدعلی برزگر
بسمه تعالی
قالیباف یا جلیلی به کدام یک رای بدهیم ؟
دکتر ابوالفضل صدقی
عدد بالایی از نیروهای وفادار به انقلاب اسلامی هنوز به کاندیدای مورد نظر خود در جبهه انقلاب نرسیده اند و تردید دارند در طی روز وقت زیادی را برای پاسخ به این سوال به افراد مختلف می گذرانم. ضمن احترام به تمام برادران و خواهران بزرگوار و انقلابی که کاندیدای اصلح جبهه انقلاب را برادر دانشمند و نازنین آقای دکتر سعید جلیلی می دانند این حقیر به دلایل ذیل آقای دکتر قالیباف را برای انتخابات ریاست جمهوری سال 1403 برگزیده ام من هیج منفعت شخصی در رابطه با انتخاب هر کدام از این عزیزان ندارم و آنچه برای من مهم است و پایه تحلیل من قرار گرفته منافع ملت ایران و انقلاب اسلامی است.
1. در شرایط فعلی مسئله اصلی مردم ایران اقتصاد و کارآمدی است و سال هاست که مقام معظم رهبری بر مسئله اقتصاد تاکید داشته اند. ما الان در وسط یک جنگ اقتصادی با دشمن بسر می بریم . نظام سلطه با تحریم ها و فشار حداکثری تلاش دارد ملت ایران را در برابر نظام اسلامی قرار دهد و فاصله بین مردم و حاکمیت را روز به روز بیشتر کند همه کاندیداها درد را می فهمند همه هم راه حل آن را می دانند کل صحبت های کاندیداها در این باره تکراری و شبیه هم است اما سوال این است که چرا مسائل اقتصادی حل نمی شود . به نظر می رسد مشکل اصلی در مدیریت و اجرا است با توجه به این مشکل می توان گفت قالیباف در شرایط فعلی رئیس جمهور بهتری می تواند باشد زیرا:
الف: دکتر قالیباف در مدیریت های کلان سابقه موفقی دارد و می شود به فرد امتحان پس داده در حوزه ی اجرایی اعتماد بیشتری کرد.
ب: دکتر قالیباف سه سال است در جلسه ی شورای سران قوا شرکت می کند و خود در نگارش برنامه هفتم حضور مستقیم داشته است منطق و عقل حکم می کند مدیریت اجرایی کشور را به دست کسی بسپاریم که در وسط میدان جنگ اقتصادی حضور داشته است حالا اگر همین مسئولیت را به برادر عزیزمان جناب آقای دکتر جلیلی بدهیم که تا کنون هیج مسئولیت اجرایی در حوزه ی معیشت و اقتصاد نداشته و حتی فرماندار یا شهردار یک شهر کوچک هم نبوده قابل اطمینان نیست و ریسک بزرگی است.
2. متاسقانه در شرایط فعلی انشقاق بین مردم ایران با گرایشات مختلف بیشتر شده است به نظر میرسد اگر آقای دکتر قالیباف و دکتر جلیلی را به همراه کل تیم مدیریتی هر دو با هم مقایسه کنیم متوجه می شویم که نگاه و روش دکتر قالیباف و تیمش به گونه ای است که توان جذب حداکثری بیشتری از مردم ایران را دارد . در حالی که مجلس جدید نشان داد که بعضی از طرفداران دکتر جلیلی علاقه زیادی به حاشیه بردن کشور در موضوعات مختلف را دارند و توان اتحاد سازی آنها بسیار کم است . اکنون در وسط این جنگ اقتصادی کشور نیازمند آرامش و همبستگی است.
3. نگاه آقای دکتر قالیباف به سیاست خارجی نه نگاه تعطیلی مذاکره یا کند شدن مذاکرات با آمریکا و غرب است ونه مذاکره با شرایط برجام را قبول دارد. دکتر قالیباف به راهبرد مذاکره اقدام در برابر اقدام معتقد است پیامد چنین نگاهی موفقیت هر چند حداقلی در سیاست خارجی است و این نگاه ارجح بر رویکردی است که خروجی او از مذاکرات تقریبا صفر خواهد بود.
4. دکتر قالیباف توان جذب رای بخش خاکستری جامعه را هم دارد در حالی که توان جذب رای خاکستری جامعه از طریق دکتر جلیلی بسیار ضعیف است.
5. علی رغم موارد فوق اگر جبهه انقلاب به اجماع برسد و بخواهد جناب آقای دکتر قالیباف به نفع آقای جلیلی کنار رود بدون شک مردم انقلابی یک دست و یک صدا از جناب آقای دکتر جلیلی حمایت خواهند کرد و این نوشتار تنها برای زمانی است که نیروهای انقلابی جهت انتخاب بین آقایان دکتر جلیلی و دکتر قالیباف مردد هستند. جبهه انقلاب هرگز نباید اجازه دهد با انشقاق بین خود، و عدم اجماع، کشور به دهه ی90 و دولت روحانی برگردد از هر نظر اگر انتخابات را تحلیل کنیم تشکیل دولت سوم روحانی مصیبت عظما برای ملت ایران و آینده ی انقلاب اسلامی است که بارها ناکارآمدی خود را اثبات کرده است.
دکتر وحید آرایی معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور در خبرگزاری های مهر، ایرنا و دانشجو مطرح کرد:
⭕️ حکمران اجرایی کشور باید دارای مدیریت قوی جهادی، انقلابی و مسأله محور باشد.
✅ عضو اتاق فکر سیاستگذاری علم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: یکی از مصادیق جهاد تبیین، همین مشارکت سیاسی حداکثری مردم در میدان انتخابات است و این پشتوانه محکمی برای حکمران اجرایی و رییس جمهور کشور در اداره و مسئولیت قوه مجریه در سیاست داخلی و خارجی است مضافاً اینکه موجب امیدآفرینی و اتصال افکار مردم به بدنه نظام اجرایی و تضمین کننده حل مسائل کشور و جامعه است.
✅ عضو شورای پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: با توجه به سوابق اجرایی کلان کانديداهای ریاست جمهوری در قوای سه گانه و سایر ارکان مدیریتی کشور و کارآمدی و کارایی آنها در مسئولیت های ملی گذشته و کنونی و نیز تطبیق برنامه های ارائه شده آنان با این سوابق و موفقیت های قبلی، ملت شریف ایران می توانند دست به یک انتخاب اصلح، کارآمد، اطمینان بخش و بدون آزمون و خطا بزنند تا رییس جمهور منتخب با مدیریت جهادی، انقلابی و مسأله محور تداوم بخش آرمان رئیس جمهور شهید، تضمین کننده بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی و تأمین مصالح و منافع ملی و اسلامی در عرصه های مختلف بین المللی، فرامنطقه ای و منطقه ای باشد.
روزپلاس
رصدانتخابات/ آخرین نظرسنجی مجموعه متا زیرمجموعه دانشگاه امام صادق/ مسعود پزشکیان افزایش به ۳۰درصد/ محمدباقر قالیباف افزایش به ۲۹.۳درصد/ سعیدجلیلی کاهش به ۲۳.۵درصد/ بدون گزینهقطعی ۱۲.۴درصد
سلام
مناظره در بخش دوم مسائل اقتصادی از شبکه 1 در حال پخش است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢ادعای عجیب حسن روحانی در دیدار امروز با تعدادی از وزرایش
⚡️ ترکیبی که شورای نگهبان تنظیم کرده حداقل دو نفر را فقط برای هتاکی و فحاشی آوردهاند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارشناس اینترنشنال
آقای ظریف بارها به من گفته مردم ایران گله اند، باید به مردم ایران دروغ بگی...
اینم از طرز تفکر افساد طلبان در خصوص مردم شریف ایران
حداکثری با شما ✅
👤 #رائفی_پور
‼️محمد جواد #ظریف پس از دروغ آشکاری که با استناد به نموداری دستکاری شده درباره فروش نفت در رسانه ملی و مقابل چشم میلیون ها نفر گفت
‼️حالا در یک شبکه اجتماعی محدود؛ عذر خواهی می کند، مردم اما برای درک دوران سیاه هشت ساله حسن روحانی هیچ نیازی به نمودار ندارند ، مردم آن دوران را با گوشت و پوست و استخوان درک کرده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-
طرفداران پزشکیان تو برج میلاد نشستن
برنامه رو نگاه میکنن، این اشرافی گریا به کنار
ببینید برای این حرکت ناشایست چه
خوشحالی میکنن! الحق که وقیحید...
..سلام بر یاران فرهیخته ..اینها در باطل خود محکم ایستاده اند..چرا جریان انقلابی ها از نصب عکس. پوستر .بنر. از کمکهای مردمی در معابر ومحله ها. ابا دارند. اگر حق با جناح انقلابی ها هست چرا اینقدر بی حالیم. اگر دیر شود همه ما پیش ارواح شهدا و امام شهدا و شهید خدمت خجالت زده خواهیم شد. لطفا تا دیر نشده حرکتی انقلابی بپا کنیم ..دست روی دست نگذاریم زمان بزنگاه الان است نه نهم تیر ماه. یا علی فدای همتتان.
الان وقت جهاد تبیین و دعوت دیگران به مشارکت همگانی در انتخابات و گفتگو برای رئیس جمهور اصلح که راه پیشرفت های همه جانبه کشور و خط شهید رئیسی را ادامه بده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 «تنها» التماس امام خمینی به ملت ایران
🔺امروز مملکت ما غربزده است که از زلزلهزده بدتر است!
🔺من التماس میکنم به ملت ایران، من دست ملت ایران را میبوسم!
🔺این غربزدهها را کنار بگذارید!
🔺عدهشان خیلی زیاد هم نیست، ادعایشان زیاد است...
قالیباف حرف خیلی درستی زد. چرا باید وزیر آموزش پروش طی چندسال کوتاه باید 10_15 بار عوض بشه؟ فروشنده عطاری رو اینطوری عوض نمیکنن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤥 دالی که به استانداران اضافه شد.😂😂😂
🔹مرحوم پینوکیو آدم شد
آمّآااااااا دروغگو هرگز🗣
📌این هم اوستاندارد کورد💎
بررسی کنید از این مدل حرفها زیاد داره، یه چیزی که عوام پسند باشه میپرونه یا میگیره یا نمیگیره،متاسفانه دروغ گویی روش و زندگیِ این جماعت شده،این ماییم که باید این #حسن_روحانی_ها رو بشناسیم...
ستاد مرحوم پینوکیان 🌵🤥
🔹🔹🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸مثل ابراهیم انتخاب کنیم
- باید رنج بکشیم برای تشخیص انتخاب اصلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بخش کمتر دیدهشده از مناظرۀ امشب
🔹پزشکیان: ما افرادی را تربیت میکنیم که تا گیر میکنند قهر میکنند و میروند.
✍️کدام شیوه انتخاب؟
رمضان شعبانی سارویی
انتخابات، انتخاب دو شیوه اقدام است:
راه اول شیوه سختِ آسان است. در این الگوی انتخاب، اگر وقت گذاشتیم و به زحمت افتادیم، برنامه و کارنامه را بررسی کردیم، مناظرات و سخنان نامزدها را دیدیم، روحیات و توانمندی ها را ملاحظه کردیم، ملاک های رهبری را در انتخاب نامزدها معیار قرار دادیم، توانایی و مدیریت جهادی او را معیار قرار دادیم، با دیگران مشاوره و تعامل کردیم، قطعا انتخاب آگاهانه و با بصیرت پیامد آن ، بر اساس آموزه های قرآنی، « اِنَّ مع العُسر یَسرا» آسانی و خوبی خواهد بود.
اما در شیوه دوم، اگر احساساتی عمل کنیم، جو گیر شویم، سوابق و توانمندیها را نبینیم، قدرت مدیریت نامزدها را ملاحظه نکنیم، و انتخاب را سبک بشماریم، با عقل تصمیم نگیریم، هرهری و نسنجیده گزینش کنیم، قطعا در آینده با مشکلات و سختی هایی مواجه می شویم.
شما راه اول یعنی« شیوه سختِ آسان» را برای انتخاب رئیس جمهور آینده انتخاب می کنی ؟ یا راه دوم یعنی« راه آسان سخت» را ؟
انتخابات مانند لیله القدر است که در این ایام باید به خود زحمت بدیم و با بهره گیری از عبرتهای گذشته و دوراندیشی برای تحقق ایران قوی، با انتخاب مرد قوی، کشور را همانند عرصه دفاعی کشور به بازدارندگی در مقابل تهدیدات دشمن رساندیم و پیشرفت های همه جانیه را ایجاد کردیم، باید پیشرفت های همه جانبه را در دیگر عرصه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و... در گام دوم انقلاب ایجاد نماییم.
ملت بزرگ ایران رویاهای بزرگی دارد، با انتخاب چهره ای قوی و کارآمد، آینده خوبی را برای کشورمان رقم بزنیم.
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
✍️کدام شیوه انتخاب؟
رمضان شعبانی سارویی
انتخابات، انتخاب دو شیوه اقدام است:
راه اول شیوه سختِ آسان است. در این الگوی انتخاب، اگر وقت گذاشتیم و به زحمت افتادیم، برنامه و کارنامه را بررسی کردیم، مناظرات و سخنان نامزدها را دیدیم، روحیات و توانمندی ها را ملاحظه کردیم، ملاک های رهبری را در انتخاب نامزدها معیار قرار دادیم، توانایی و مدیریت جهادی او را معیار قرار دادیم، با دیگران مشاوره و تعامل کردیم، قطعا انتخاب آگاهانه و با بصیرت پیامد آن ، بر اساس آموزه های قرآنی، « اِنَّ مع العُسر یَسرا» آسانی و خوبی خواهد بود.
اما در شیوه دوم، اگر احساساتی عمل کنیم، جو گیر شویم، سوابق و توانمندیها را نبینیم، قدرت مدیریت نامزدها را ملاحظه نکنیم، و انتخاب را سبک بشماریم، با عقل تصمیم نگیریم، هرهری و نسنجیده گزینش کنیم، قطعا در آینده با مشکلات و سختی هایی مواجه می شویم.
شما راه اول یعنی« شیوه سختِ آسان» را برای انتخاب رئیس جمهور آینده انتخاب می کنی ؟ یا راه دوم یعنی« راه آسان سخت» را ؟
انتخابات مانند لیله القدر است که در این ایام باید به خود زحمت بدیم و با بهره گیری از عبرتهای گذشته و دوراندیشی برای تحقق ایران قوی، با انتخاب مرد قوی، کشور را همانند عرصه دفاعی کشور به بازدارندگی در مقابل تهدیدات دشمن رساندیم و پیشرفت های همه جانیه را ایجاد کردیم، باید پیشرفت های همه جانبه را در دیگر عرصه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و... در گام دوم انقلاب ایجاد نماییم.
ملت بزرگ ایران رویاهای بزرگی دارد، با انتخاب چهره ای قوی و کارآمد، آینده خوبی را برای کشورمان رقم بزنیم.
https://eitaa.com/Shabaniesarouie