پزشکیان در محاصره«زاویهدارها» و «محکومان امنیتی»
رئیسجمهور منتخب را حلقهای محاصره کرده که برخی از آنها سوابقی همچون پادویی آمریکا، انگلیس و اسرائیل در فتنه 88، حمایت از تحریم انتخابات، عاملیت ناراضیتراشی و ناکارآمدی عمدی در دولت اشرافی روحانی، متهم بودن به فساد اقتصادی، پرونده فساد کرسنت و اجرای سند ضدفرهنگی و ضداسلامی 2030 دارند.
محمدجواد ظریف فهرست اسامی اعضای «شورای راهبری انتخاب اعضا کابینه دولت چهاردهم» را به شرح ذیل اعلام کرده است؛
محمد جواد آذری جهرمی، نورالدین آهی، رحمتالله بیگدلی، علی تاجرنیا، احمد ترکنژاد، سمیه توحیدلو، محمدرضا جلاییپور، محسن حاجی میرزایی، الیاس حضرتی، هادی خانیکی، علی ربیعی، محسن رنانی، محمد رهبری، فیاض زاهد، علی شکوریراد، ابراهیم شیخ، سید رضا صالحی امیری، محمد صدوقی، علی طیبنیا، محمد جواد ظریف، امین عارفنیا، علی عبدالعلیزاده، حسین عبده تبریزی، عباس عبدی، رئوف قادری، محمد قائمپناه، محمد کبیری، حسین مرعشی، شهیندخت مولاوردی، مصطفی مولوی، فاطمه مهاجرانی. در میان این افراد ، افرادی هستند با سوابق مجرمانه و خیانتآلود.
جای محکومان امنیتی و عاملان فتنه، فساد و خسارت
روی صندلیهای دادگاه است نه شورای انتخاب کابینه
برگرفته از روزنامه کیهان 30 تیر 1403
📌ظهور یکی دیگر از شارحان معاصر ِکلام امیرالمومنین ع
آقای #آذری_جهرمی به بیان علی ع برای توجیه خطای #ظریف استناد کرده وخواسته بگوید مقصود ظریف نفی شیعه نبود بلکه توجه به حقوق اقلیت بود.
داداش اشتباه زدی. حضرت در صدد بیان اعلمیت خود بودند نه چیز دیگر. این استنادت هم غلط بود.خراب تر شد.
📌آقای #پزشکیان
افراد زاویه دار با انقلاب ومحکومان امنیتی در #شورای_راهبردی تان چه می کنند؟ این از اولین تخلفات شما از دستور رهبری حتی قبل از شروع رسمی کارتان است
💢واجب و حرام؟!
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها نسبت به حفظ آرامش اجتماعی و پرهیز از دوقطبیسازی جامعه هشدار دادهاند. در حالی که برخی رخدادها و اظهارات روزهای گذشته در یک فضای منطقی قابلیت نقد و ارزیابی دارد، برخی بیخود و بیجهت فکر و ذهن و آرامش جامعه را تحت تأثیر خود قرار میدهند. برای نمونه، اینکه رئیسجمهور منتخب با چه الگو و شیوهای کابینه خود را برمیگزیند، میتوان از حیث عقلی و فنی آن را مورد نقد جدی قرار داد؛ لذا کشاندن این مسئله به تجمعات و مراسمها و شعار و حرف علیه این و آن سر دادن هیچ کمکی به آگاهی سیاسی و آرامش و انسجام جامعه نمیکند. در این باره نخست بکوشیم ببینیم مشکل اساسی در این باره چیست؟
🔸معضل اساسی در اینجا صفر و صدی دیدن قضایا و عملکرد عناصر و تحولات سیاسی است. در اینجا گویی قانون «همه یا هیچ» حکمفرماست؛ یعنی اگر عناصر سیاسی «همه» سلایق و خصلتهای سیاسی ما را ندارند، گویی «هیچ» محدوده و عقاید مشترکی با یکدیگر نداریم. اینکه نیروهای سیاسی که همفکر و هم سلیقه ما نیستند، پس دقیقاً در نقطه مقابل ما هستند، پدیدهای مخاطرهآمیز است. به فرمایش رهبر حکیم انقلاب اسلامی ایجاد دو قطبیهای کاذب بیفایده و پرضرر است.
🔸رهبر معظم انقلاب صریح و با تأکید بر اینکه سخنرانی برخی چهرههای سیاسی در حرم حضرت معصومه(س) و حرم حضرت امام خمینی(ره) از سوی عناصر دلبسته به نظام و بر اساس تشخیص نادرست، دچار اختلال میشود، تذکر داده و فرمودند: «بنده با این کار مخالفم! با این نوع تخریب کردنها و سروصدا کردنها موافق نیستم، من مخالفم.» ایشان در جای دیگری فرمودند: «اینکه عدهای برخی را ضدولایت و ضدبصیرت بنامند و شعار بدهند، نظیر آنچه اخیراً در قم روی داد، اقدامی غلط است و بنده کاملاً مخالف این کارها هستم.»
🔸پیامدهای این اعمال در جامعه آن است که اخلاق عمومی را تباه میکند، خشم و نفرت را در جامعه میپراکند، انسجام اجتماعی را دچار مشکل کرده و ضمن مخدوش کردن چهره و شخصیت جهانی نظام، راه توطئهگری دشمنان را هموار میکند. بر اساس بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، در زمینه مواجهه با عناصر و پدیدههای سیاسی که موافق میل ما نیست، راهکار اساسی آن است که بر اصول ایستادگی کرد و در سلایق اغماض به خرج داد. رهبر حکیم انقلاب بارها تأکید کردهاند: «نقد و نقدپذیری واجب است، اما تهمت و لجنپراکنی حرام است؛ نقد باید منصفانه، عاقلانه و مسئولانه باشد.» در اینجا یک انتظار اساسی از مسئولان و عناصر سیاسی نیز وجود دارد که در رفتارهای خود نهایت عقلانیت، پختگی و متانت را مدنظر قرار دهند و شروع کننده منازعات بیحاصل در جامعه نباشند.
#عزیز_غضنفری
پزشکیان از بس به جلیلی تیکه انداخت که از سایه بیا بیرون برو تو آفتاب، خودش الان بهش دچار شده
و بااینکه رئیس جمهور شده رفته تو سایه🤦♂
⛓ علی #تاجرنیا افغانی تبار مجرم و محکوم امنیتی پروژه های براندازی رو گذاشتن تو شورای راهبردی دولت !!
بعد فردا نگین این همه افغانی توی ایران چکار میکنه !!!!! توی اغتشاشات چند سال اخیر مخصوصا آبان ۹۸ بیشتر عناصر افغانی بودند ... شاید طرف فرمانده میدانی گسیل کردن اتباع به کف خیابون بود و الان باید سهمش رو بگیره ...
اصلا این شورای راهبری یعنی چی !؟ آدم رو یاد کشورهایی میندازه که توی اونها براندازی یا کودتا شکل میگیره و بعد یک ساختاری تحت عنوان شورای انتقال قدرت تشکیل میشه ... !!!!
#اتباع