#تحلیل_ویژه
🔰 فرامتن بیانیه روحانی پس از ثبت نام در انتخابات خبرگان رهبری
✅ حسن روحانی پس از حضور در ستاد انتخابات کشور و نام نویسی برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری طی بیانیه ای تاکید کرد: حرکت در مسیری سخت و ناهموار را آغاز کردم. نمیتوانم در این شرایط حساس کنج عافیت و عزلت را ترجیح دهم. برای بنبستشکنی باید از دوگانهٔ خانه و خیابان فراتر رفت.
✅ وی در بیانیه خود خطاب به مردم با بیان اینکه همچون همه شما در مقابل این انتخاب دشوار قرار دارم که سکوت و عدم مشارکت را برگزینم یا با علم به همه محدودیتها، با عمل به وظیفه حضور و ضرورت عدم فاصله از نظام، حجت را بر خود و دیگران تمام کنم، تصریح کرده است: در این مهم بسیار اندیشیدم و سرانجام دیدم که نمیتوانم در این شرایط حساس ملی و منطقهای، کنج عافیت و عزلت را بر میدان انتخاب و رقابت ترجیح دهم.
✅ وی در بخش دیگری از بیانیه خود تاکید کرده است: اگر شما هم مانند من پس از سالها تجربه تلخ و شیرین به این نتیجه رسیدهاید که «ایران» سهم مشاع ایرانیان است و یکدستسازی و انحصارطلبی یکی از عوامل براندازی دو اصل مشروعیت و کارآمدی نظام است.
✅ اما در پایان بیانیه خود تاکید کرده است: قرار نیست که این ملت در حیاتیترین تصمیمات خود سهیم نباشد. قرار نیست که عدم قطعیت، قطعیترین توصیف آینده کشور باشد. رأی دادن ولو فقط به حداقل گزینههای مطلوب و ممکن، مطالبهای مدنی با بلندترین صداست؛ که حتی گوشهای ناشنوا را ناگزیر از شنیدن میکند.
در این را بطه با بررسی فرامتن بیانیه روحانی می توان تاکید داشت:
❇ مدل کنش انتخاباتی حسن روحانی همچون مرحوم هاشمی رفسنجانی در برهه های ثبت نام در انتخابات بوده است که از سوی الف- می کوشد تا شرایط را خاص و بحران زده توصیف کند ب- حضور خود را یک گذشت و ایثار برای دفع مشکلات و رفع بحران ها بازنمایی کند ج- تمنا برای حضور خود را ادراک سازی نماید.
❇ روحانی در حال القای شرایط بن بست در کشور است و می کوشد حضور خود تلاشی ناجی گرایانه تعریف و تفسیر نماید.
❇ وی همچنین با تعریف شرایط موجود به عنوان شرایط یکدست سازی حاکمیت و آنچه ناکارآمدی حکمرانی موجود می خواند تلاش می کند دال مرکزی خود را پایان دادن به «یکدست سازی»، «انحصارطلبی» و «قدرت نمایی اقلیت» اجتماعی سازی نماید.
❇ روحانی از دیگر سو تلاش دارد که با تعریض هایی نسبت به امکان نگاه جناحی در تایید صلاحیت ها هزینه های ردصلاحیت احتمالی خود را افزایش داده و از جانب دیگر حضور خود در عرصه را از مهمترین گزینه ها برای نشان دادن رای اعتراضی به حکمرانی موجود تصویر سازی کند.
❇ رئیس جمهور سابق اما از جانب دیگر نیز می کوشد تا خود را یکی از محورها و قطب های مهم در انتخابات مجلس خبرگان رهبری تعریف کرده و ذهنیتی مبنی بر جانشینی هاشمی رفسنجانی در این دور از انتخابات را برای خود تثبیت نماید.
شوق پیروزی ؛🌷
در کلام شهید حسن باقری:💐
ما اومدیم بجنگیم، جنگ یه روزش پدافنده، یه روزش صبره، یه روزش مقاومته، یه روزش استقامته، یه روزش هم شوق و پیروزیه. اگر ما وابسته به شوق پیروزی باشیم، معلوم میشه برای دنیا داریم میجنگیم، برای اون حساب کتابهای خودمون میجنگیم، برای حساب کتابهایی که خدا برامون قرار داده، برای اونها نمیجنگیم.🌹
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 سید حسن نصرالله: آمریکاییها اگر میخواهند جنگ منطقهای راه نیفتد باید جنگ غزه را متوقف کنند
🍃🌹🍃
🔺کسی نمیتواند به جنبشهای مقاومت برای توقف حملات فشار بیاورد.
#فلسطین #طوفان_الاقصی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 خطیب عربستانی با بلدوزر از روی حکام عرب عبور کرد
🍃🌹🍃
🔻بهترین خطبهای که تا حالا از زبان یک شیخ و خطیب سعودی در عربستان شنیده ام!
🔺حقا که حق مطلب را ادا کردند، خیلی ایمان و شجاعت و از خود گذشتگی میخواهد که در سعودی کسی این چنین رُک و راست صحبت کند و حق را بگوید!»
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🇮🇷🇵🇸
📝 طوفانی که در اقصی نقاط دنیا پیچید
🍃🌹🍃
🔻باید از مسیر #کربلا بگذرد راهی که میخواهد ماندگار باشد و پرچمی بالا می ماند که شعارش هیهات منا الذله باشد
🔸این بود که امام دور اندیش و حکیم انقلاب خمینی کبیر فرمود: راه قدس از کربلا می گذرد...
🔹یعنی هنگامی که دیدی قدس رنگ و بوی کربلا گرفت و عرصه، صحنه عقلانیت، حماسه و عاطفه شد بدان که کلید رمزآلود فَرجِ فلسطین قفل ها را باز خواهد کرد
🔸حماس راهش را بر این راهبرد استوار کرد که شهادت بهتر از ذلت و خوار شدن زیر چتر صهیونیسم است و صحنهای را آفرید که طوفانش اقصی نقاط دنیا را درنوردید و سُونامی عاطفه ها به راه انداخت.
🔹معرکه گردانی طفل های معصوم با سر و صورت خونین، لرزه بر اندام حرمله های زمان انداخت و طاق کسرای ظلمشان را نابود کرد. هماورد آه مظلوم در مصاف قلب های سیاه و قسی شده ظالم، دنیا را به نظاره گر خود فرا خواند و نوای أکْرَمَنَا بِالشَّهَادَت یکبار دیگر مرزهای عقلانیت را در نوردید و قبله اول مسلمین جهان را خبر اول دنیا کرد
🔺آری قلب داغدار مسلمین جهان امروز بی تاب #غزه است قلبی که در خون خود میتپد تا شاید انسانها را از حیرت و جهالت و ضلالت برهاند هر چند که خود پر پر شود.
✍️ محمد نظریان
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎شالیزار مازندران
#ایران_زیبا.
🌎🌎🌎
❎ بازگشت افغانها
🔴 بازگشت 14500 مهاجر افغانستانی طی 4 روز از ایران
🔹 عبدالله قیومی رئیس امور مهاجرین: روزانه بین 3 تا 4 هزار افغان از ایران به افغانستان باز میگردند. در هفته جاری طی چهار روز نزدیک به 14500 مهاجر از ایران به افغانستان بازگشتهاند.
🚨امیدواریم با آرامش افغانستان بقیه افغانیها هم به وطنشان برگردند. و کشورشان را بسازند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❎ راه مخفی خفن تونل های حماس.
شبکه ۱۲ اسقاطیل
ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران از کشورهای اسلامی خواست تا تحریم های نفتی و کالایی را علیه اسقاطیل اعمال کنند: راهی جز مخالفت با اسقاطیل وجود ندارد، ما دست حماس را برای مخالفتش می بوسیم.
انهدام شبکه تروریستی سلطنتطلب در کرمان
🔺رئیس کل دادگستری استان کرمان:
🔹در پی اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان کرمان، یک شبکه سازمان یافته ضدامنیتی مورد شناسایی قرار گرفت.
🔹لیدرهای این شبکه نیز اخیراً با هدایت سرپلهای تروریستی سلطنت طلب ضمن ورود به فاز اقدامات مسلحانه، قصد ترور یکی از نیروهای امنیتی در استان را داشتند که در تور اطلاعاتی سپاه قرار گرفته و بازداشت شدند.
چهار گام بایدن برای فلسطین
🔺به نظر میرسد که جو بایدن تا انتخابات ریاست جمهوری امریکا؛ چهار گام برای پرونده اسرائیل- فلسطین در پیش گرفته است:
1⃣ گام اول: حذف نیروی نظامی حماس از غزه
2⃣ گام دوم: آتشبس و رسیدگی به ویرانی غزه
3⃣ گام سوم: حذف بنیامین نتانیاهو از قدرت
4⃣ گام چهارم: آغاز سرگیری عادیسازی روابط اعراب و اسرائیل
هم زمان با سخنرانی سید مقاومت ، رستاخیز مردم لندن در حمایت از فلسطین و محکومیت رژیم صهیونسیتی ، خبر گزاری ها جمعیت تظاهرات کنندگان را تا یک میلیون نفر تخمین می زنند.
چند نکتهی ظریف در مورد اظهارات اخیر ظریف! که گفته بود مشکل فلسطین به خودشان مربوط است و اگر جنگی در ایران بشود مردم کشته میشوند نه حاکمان!! :
۱- "من سمع رجلا ینادی یا للمسلمین فلم یجبه فلیس بمسلم"
پیامبر اکرم فرمودند ؛ کسی که استغاثهی مسلمان را بشنود و اجابت نکند مسلمان نیست.
ظریف باید نسبتش را اگر چه به ظاهر با این حدیث و روایات متقن و مشابه دیگر و نیز برخی نصوص قرآنی مشخص کند.
۲- او ناخواسته به سبعیت و درندگی کدخدا و ارباب گفتمانی خود و هم حزبیهایش در عرصه بینالملل اعتراف کرد که " هدف آمریکا کشتن مردم ایران است! " همانگونه که تحریمهای گسترده و بیسابقه هم علیه ملت ایران بوده است و این جماعت متمول و مترف مشغول شادخوریهای خود بودند.
۳- به آمریکا گرا میدهد که اولا کشتن مردم غزه برای تسلیم مقاومت مفید و بازدارنده است.ثانیا شرایط منطقه و فضای عمومی کشور برای حملهی نظامی مساعد و کشتن زن و کودک ایرانی موجب عقبنشینی نظام از عزت و استقلال و اقتدار او میشود!
۴- به بلاهت یا ... به دنبال ایجاد ترس در میان ملت ایران است تا هم دست از حمایت مظلومین فلسطین بکشد و هم پروژهی فشار از پایین را بازطراحی کند!
۵- او به عنوان یک دیپلمات پر سابقه و یک استاد مجرب در سیاست خارجه حتی با رویکرد واقعگرایانه هرگز نتوانست مولفههای قدرت و امنیت و بازیگران عرصههای مختلف در سیاست خارجی را بفهمد!
۶- جناب ظریف اگر توهم داری که فعلا در حاکمیت نیستی و در صورت جنگ به تو به عنوان یکی از مردم!!! آسیبی میرسد که قطعا مهمل میبافی چون اولا کارنامهات در هشت سال جنگ گواه است که مثل سایر مردم نیستی! ثانیا اگر خودت را جدای از حاکمیت بدانی به گمانههای دیگرِ ما دامن خواهی زد که قطعا به صلاحتان نیست! چون ما را به یاد سرمایههای اسرائیل در ایران میاندازد!!
۷- ماوای عافیتطلبان و شادخورهای ایرانی در آمریکا و کاناداست ، همان سکههای کثیف برجامی و دلارهای ناشمرده زندگی آینده شما را تامین خواهد کرد.
یا نترس و مرد باش و از این خزعبلات پرهیز کن و آب به آسیاب دشمن نریز
و یا موتوا بغیظکم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
رئیسی: دست و بازوی حماس قهرمان را میبوسیم
🔺رئیسجمهور در اجلاس سران عربی - اسلامی:
🔹جمهوری اسلامی ایران از ابتدا رژیم صهیونیستی را اشغالگر جعلی و نامشروع دانسته است.
🔹مقاومت ۳۵ روز اخیر در مقابل جنایات بیسابقه صهیونیستها یک رکورد بینظیر است.
🔹ما دست و بازوی حماس قهرمان را میبوسیم و بر اراده پولادین مردم مقاوم غزه درود میفرستیم.
💢 پیامدهای تاسیس اردوگاه تروریست ها در اربیل
📌قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق در مصاحبه ای با روزنامه الصباح عراق در تاریخ ۱۷ آبان ماه خبر از احداث دو اردوگاه رسمی برای گروهک های تجزیه طلب تروریستی داد.
🔻این دو اردوگاه در اربیل و سلیمانیه احداث شده اند و به صورت رسمی تحت نظارت دولت مرکزی عراق خواهند بود، درواقع پس از توافق امنیتی شش ماهه توسط شمخانی و الاعرجی در ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ و پایان آن در شهریور ماه ۱۴۰۲ ؛ در این فاصله به گفته الاعرجی بین مقامات ایرانی ، عراقی و اقلیم کردستان عراق بیش ازچهارده نشست در تهران، بغداد، سلیمانیه و اربیل برگزار شد. در این نشست ها بر خلع سلاح و جمع شدن پایگاه های این گروه های تجزیه طلب تروریستی از نزدیکی مرز ایران تاکید شد.در این راستا نیز اقدامات بسیار خوبی در این مدت زمانی انجام شد و پایگاه های گروه های تجزیه طلب و تروریستی از نزدیکی مرز جمهوری اسلامی ایران جمع شد.
🔻اما با خبر احداث این اردوگاه ها در دو استان عراق به ویژه اربیل که به نوعی تحت حاکمیت اقلیم کردستان عراق و خاندان بارزانی است، تردید هایی در اجرایی نهایی این طرح وجود دارد و این تردید ها از آنجا کلید می خورد که خاندان بارزانی به عنوان آلت دست صهیونیست ها در منطقه نقش آفرینی و در همه سیاست های منطقه ای تکمیل کننده پازل رژیم اشغالگر قدس هستند ، این گزاره را حتی می توان در تحولات اخیر غزه مشاهده کرد، به طوری که خاندان بارزانی علناً به حمایت رژیم صهیونیستی دست زدند، لذا تاسیس اردوگاه در استان اربیل می تواند آسیب های احتمالی را در بر داشته باشد،و پیشنهاد تاسیس اردوگاه در استان های مرکزی عراق می تواند گزینه مطلوب تری برای تامین امنیت جمهوری اسلامی ایران باشد. طرح انتقال اردوگاه به مرکز عراق به نوبه ی خود دارای مزیت های ذیل می باشد.
🔻اول اینکه این طرح می تواند این گروه های تجزیه طلب را از خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران دور کند تا از آسیب ها و شیطنت های این گروهک ها مصون باشد.
🔻دومین دلیل در واقع با خروج این افراد تروریست از خاک اقلیم کردستان عراق، مقامات سیاسی اقلیم و خاصه خاندان بارزانی نمی توانند با چتر حمایتی خود به بازتولید این گروهک های تروریستی کمک کنند.
🔻سوم اینکه با احداث اردوگاه در استان های مرکزی عراق، دولت مرکزی می تواند نظارت و اشرافیت قوی تری بر اردوگاه ها و اقدامات این گروهک ها داشته باشد.
🔻چهارم اینکه مقر و اردوگاه در جغرافیایی غیر از مناطق اقلیم کردستان عراق می تواند این افراد تروریست را از دسترس دستگاه جاسوسی موساد اسرائیل دور کند،زیرا همگان می دانند که موساد در اربیل حضور دائمی دارد.
🔻در پایان این نوشتار به نظر می رسد با همه ی تلاش های دولت مرکزی عراق و برخی از احزاب کردستان عراق به ویژه حزب اتحاد میهنی و شخص بافل طالبانی؛ علی رغم جمع شدن پایگاه های تروریست ها از نزدیکی مناطق مرزی ایران ،اما احداث اردوگاه در استان اربیل آسیب های احتمالی در برخواهد داشت و نمی تواند پایانی دائمی بر حضور گروهک های تجزیه طلب تروریستی در نزدیکی مرزها باشد، لذا اقدامات مسئولین ذیربط می تواند بر تغییر این تصمیم موثر باشد.
✍️ محمد مهدی جعفری
جغرافیای نبرد کجاست؟
آیا میتوان آمریکا را خارج از تحولات کنونی فلسطین به حساب آورد و نقش این کشور را در حمایتهای همه جانبه از رژیم صهیونیستی نادیده انگاشت؟ آیا سکوت توام با حمایت دولتهای اروپایی از رژیم صهیونیستی قابل انکار است؟ مسئله این نیست که سرزمین و جغرافیای جنگ کنونی کجا قرار دارد؛ مسئله اصلی این است که از حیث راهبردی سطوح سیاسی و امنیتی جنگ تا کجا امتداد پیدا کرده است. در سمت دیگر ماجرا و در پی آشکارتر شدن و تشدید اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی، گروههای مقاومت مرحله¬ای جدید و بلکه بیسابقهای از قدرت نمایی خود در قالب یک ائتلاف منسجم را نمایان ساختند.
نه فقط در جبهه مقاومت بلکه تقریبا همه یا دست کم اکثرا کارشناسان سیاسی و امنیتی وابسته به غرب و حتی برخی مقامات صهیونیستی، جبهه مقاومت را بازیگر پیروز و دارای ابتکار عمل در صحنه نبرد کنونی دانسته و رژیم صهیونیستی را بازیگر شکستخورده و فاقد گزینههای راهبردی و نظامی معرفی کردهاند. برای درک بهتر این موضوع کافیست تحولات جاری جنگ را نه در مقیاس ۳۶۵ کیلومتری باریکه غزه، بلکه در سطح منطقه و نظام بینالملل یعنی همانگونه که صحنه واقعی و راهبردی جنگ است،تحلیل و ارزیابی کنیم.
از مقاومت ملت و مجاهدان فلسطینی که بگذریم، شلیک های پی در پی و هزار و هفتصد کیلومتری انصارالله به ایلات و اریتره و برخی نقاط دیگری سرزمینهای اشغالی اتفاقی مهم، راهبردی و جدید است. حزب الله به تنهایی حدود یک سوم از توان نظامی ارتش رژیم موقتی را در شمال مرزهای فلسطین اشغالی زمین گیر کرده و سران رژیم کودک کش را به استیصال کشانده و در عمق چند کیلومتری بسیاری از تجهیزات و پایگاههای نظامی و راداری رژیم را منهدم ساخته است. حملات مستمر گروههای مقاومت به پایگاههای ارتش آمریکا در عراق و سوریه به طرز کمسابقه ای در جریان است؛ در پی وارد ساختن ضربات اساسی به امکانات آمریکا در غرب آسیا، همین چند روز پیش یک مقام آمریکایی در یک اعتراف بزرگ گفت که ایران و شرکای منطقهای او منزلت ایالات متحده آمریکا را در خاورمیانه در نظر نمی گیرند.
این را باید در نظر داشت که جبهه و ائتلاف مقاومت علیه رژيم صهيونيستي هیچ گاه اینگونه منسجم و یکپارچه آرایش متحد نگرفته بود. به نظر میرسد این خود یکی از بزرگترین توفیقات و تجربیات موفق گروههای مقاومت به حساب میآید. به هر ترتیب جبهه مقاومت پای در هر نبرد منطقهای گذاشته، جز با پیروزی از آن خارج نشده است. این را تجربه نبردها و تحولات نظامی و سیاسی گذشته گواهی میدهد؛ مصاف راهبردی کنونی نیز از قواعد پيشين مستثنی نیست.
#عزیز_غضنفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 بازنشر | حضور رهبرانقلاب در منزل شهید طهرانیمقدم و اشاره مادر شهید به ویژگیهایی که باعث شهادت وی شد. ۱۳۹۰/۹/۱
🌷سالگرد شهادت شهید حسن طهرانی مقدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر زنان ایرانی برهنه شوند، #آمریکا چه میکند؟
♨️ وقتی پوشش #زنان_فیلیپین روی دختران آمریکایی تأثیر گذاشت!
#حجاب
برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
سخنرانی15 آبان.mp3
25.64M
🎙صوت کامل
🔰نشست تخصصی جهاد تبیین
📌با موضوع: «غزه؛ فرصتی تمدن ساز برای اسلام »
👤 حجت الاسلام والمسلمین ثقفی، مسئول بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی
📆 پنج شنبه 15 آبان 1402
سلام محضر اساتید بزرگوار تحلیل را تا آخر بخوانید ببخشید مقداری طولانی است
تحلیلی درباره جنگ ۳۶ روزه؛
با طرح این سوال :
چرا این جنگ رخ داد، کِی تمام می شود؟
بخش اول:
جنگ، طی روزهای اخیر و در آغاز هفته ششم، با وجود تلاش ارتش اسرائیل برای تکمیل محاصره و ورود به عمق غزه، شدت گرفته و معنای آن این است که صهیونیست ها، به صخره سخت خورده اند.
انهدام پهپاد «هرون تی پی»، هلاکت سرهنگ «شلداگ زیعور» از فرماندهان ارشد زرهی و دستیار وی، و انهدام قریب ۲۰۰ عراده تانک و خودروی زرهی (که بعضا بیش از ۱۰ نفر سرنشین دارند)، بخشی از تفات اخیر اسرائیل است؛ و این، غیر از هزینه های هنگفتی است که طولانی شدن جنگ به امنیت و اقتصاد و جامعه چهل تکه آن وارد کرده است.
باید به اینها تلفات سنگین در جبهه شمالی را هم اضافه کرد که موجب موجب فرار شهرک نشینان صهیونیست شده؛ و همچنین، تلفات تحقیر آمیزی که آمریکا به خاطر میدان داری جنایت متحمل می شود؛ از انهدام پهپاد فوق مدرن MQ9 توسط مقاومت یمن، تا رگبار پهپاد و راکت و موشک، که دست کم ۵۰ بار پایگاه های آمریکا را در منطقه زیر ضرب گرفته و به اذعان پنتاگون، موجب ضربه مغزی (!) ۵۶ نظامی اش شده است. پنتاگون می گوید "سرنگونی پهپاد MQ9، به شدت ما را نگران کرده است".
بر خلاف تبلیغات اسرائیل، جنگ فعلی، جنگ پیچیده و دامنه داری است و آمریکا و اسرائیل نخواهند توانست آن را به این سادگی ها جمع کنند.
جبهه غزه، جبهه لبنان، جبهه عراق و سوریه، و جبهه یمن، جبهه های به هم پیوسته ای است که اجزای آن در عین هماهنگی و پشتیبانی از هم، مستقلا اقدام می کنند و همین کار تشخیص را برای دشمن دشوار می کند.
رزمندگان شجاع حماس، روزی که تصمیم به حمله غافلگیرانه و زدن آن ضربه بی نظیر به اسرائیل گرفتند، از سبعیت دشمن و حمایت بی دریغ غرب خبر داشتند، و با این وجود، ضربه جبران ناپذیر را به درستی وارد کردند.
قبل از آن، خبرهای پنهان و آشکار، از دو چیز حکایت می کرد؛
نخست این که رژیم صهیونیستی سال ها برای حمله به غزه و یکسره کردن کار تدارک کرده و حمله غافلگیرانه، قریب الوقوع است. (چنان که وال استریت ژورنال روایت کرد).
دوم، ماجرای "عادی سازی" به ویژه از سوی عربستان و ترکیه و برخی کشورها دیگر، که پرونده اشغالگری را بایگانی می کرد و امضای نابودی، پای پرونده فلسطین می گذاشت.
حماس در چنین مقطع خطیری، رویای در حال تحقق اسرائیل را به کابوس تبدیل نمود و تمام رشته های تل آویو- واشنگتن را پنبه کرد. بنابراین، نه تنها سزاوار ملامت نیست، بلکه شایسته تحسین هم هست.
رژیم صهیونیستی، جنایتی کم سابقه به راه انداخته، غافل از این که نابود اول و آخر این جنایت، خودش و تمام پروژه هایی است که برای مشروع و معتبر ساختن خویش به اجرا گذاشته بود.
این بنای نامشروع، بر بنیان خیانت برخی کشورها در حال احداث بود. اما اکنون، معجونی از حماسه و مظلومیت، در جان ملت های منطقه ریخته شده، و آغازی بر موج عمیق تر بیداری اسلامی است. این بار، اسرائیل و آمریکا در کانون خشم ملت ها قرار گرفته اند.
بمب های آمریکا، بی دریغ بر سر مردم مظلوم غزه آوار می شوند؛ غافل از این که اگر بمباران و اشغالگری، آورده ای داشت، آمریکای ابرقدرت، با خفت و خواری از افغانستان نمی گریخت و در عراق، تن به شکست سیاسی و نظامی نمی داد.
اشغالگری اگر آورده ای داشت، آنتونی بلینکن مجبور نمی شد با جلیقه ضد گلوله به بغداد سفر کند؛ یا ترامپ، بعد از سفر شبانه و دزدکی، به عین الاسد (به جای بغداد) بگوید: "هنگام فرود آمدن، چراغهای هواپیما را به دلایل امنیتی خاموش کردند. فکرش را بکنید! ما ۷ تریلیون دلار در خاورمیانه خرج کردیم و نمیتوانیم با چراغ روش واردش شویم! این خیلی غم انگیز است که ناچار باشی سفرت را فوق العاده مخفیانه نگه داری و و هر کاری بکنی تا سالم برسی".
ادامه دارد...
بخش دوم:
موضوع مهم دیگر، درباره نقش آفرینی ایران و تبلیغات دوگانه محافل عبری-غربی و غربگرایان
:
دولت های غربی از ابتدای جنگ هراس داشته اند که دخالت ایران، موجب گسترش جنگ و خارج شدن آن از کنترل شود. اما همزمان، یگان عملیات روانی آنها چنین القا می کند که ایران، هراسان از جنگ است و وارد آن نمی شود.
آنها می دانند که اگر اقدامات پیچیده، تو در تو و پیگیر ایران نبود، توانسته بودند نام فلسطین و ملتش را به واسطه توافقات کمپ دیوید، اسلو، مادرید، شرم الشيخ، طابا، ژنو، آناپوليس، واشنگتن، معامله قرن و آبراهام، نابود کنند، اما اکنون، این نام از همیشه زنده تر است.
بدین معنا، ایران چه زمانی، بیرون از جنگ با رژیم اشغالگر بوده که امروز گفته شود وارد جنگ می شود یا نمی شود؟! ایران برای آرمان اسلامی- انسانی قدس، هزاران شهید والامقام تقدیم کرده که حاج قاسم سلیمانی و حاج حسین همدانی، فقط دو نام بلند آوازه از میان آنهاست.
امروز، هر جا تیری به سمت صهیونیست ها و حامیان جنایتکار شان شلیک می شود، اثر و امضایی از نقش آفرینی بی منت ایران روی آن است.
منطق ایران بر خلاف غرب، منطق مزدور پروری و جنگ نیابتی نیست، که اگر این گونه بود، هزینه و شهید نمی داد. منطق ایران، منطق رشد و بلوغ و بیداری و مقاومت یکایک ملت ها، به اختیار و انتخاب خود آنهاست.
به همین دلیل هم به اراده حماس و جهاد و حزب الله و انصارالله و مقاومت اسلامی عراق احترام می گذارد و از حمایت مقدور نسبت به آنها دریغ نمی کند.
منطق ایران، هیجان لحظه ای محض و یا فقط تلافی نیست. جمهوری اسلامی در این جنگ نا متقارن، نقشه و نقش منحصر به فرد خود را در مقابل دشمن دارد. منفعل نیست؛ طراح است و خطر پذیر. فعال و پیگیر و صبور، .
این راهبرد را اگر از چشم انداز ۴۰ ساله، ۲۰ ساله، ۱۰ ساله و از چشم انداز همین دو سال اخیر بنگریم، کاملا موفق و پیشرو، و برای دشمن فرساینده بوده است.
این راهبرد، در حالی که آمریکای یاغیِ آغاز قرن ۲۱ میلادی را از نظر نظامی و سیاسی بی حیثیت کرده، رژیم صهیونیستی را به عجز و درماندگی کشانده است؛ چنان استیصالی که مستقلا قادر به جنگ در غزه کوچک نیست و آمریکا باید جنگ او را اداره کند.
این در حالی است که آمریکا اگر راهبرد و مدیریت داشت، نه در عراق و افغانستان سرشکسته می شد، و نه این که همزمان، با چند پرونده گشوده جنگ و بحران، در منطقه و جهان دست به گریبان شود.
جنگ غزه بر خلاف برخی تصورات و تلقینات، به این زودی ها تمام نمی شود، بلکه بخش مهمی از سرآغاز جنگی پیچیده است. این پیچیدگی، هیچ تناسبی با زوال راهبرد در آمریکا که بایدن نماد آن است، ندارد.
برخی نشریات آمریکایی مانند فارین پالیسی، پیش از این، بارها درباره استفاده بی محابا از دو حربه مقدور "تحریم و نظامیگری" و هرز و ناکارآمد کردن آن، هشدار داده بودند:
این که آمریکا چون در میان گزینه های خود، چیزی جز چکش نمی یابد؛ بنابراین به ناچار، همه چیز را به شکل میخ می بیند و دائما در مقابل حریفان پیچیده، از توانش در حل بحران های پیچیده کاسته می شود. بدین ترتیب، مجبور است بازی و زمین را به حریفان واگذار کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری تاریخی که این روزها در مقابل چشم جهانیان در غزه دیده میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این گوگولی همونی نیست که قرار بود با طالبان بجنگه..؟ 😁
تو آغوش تروریست های اروپایی چه میکنه.. 😉😇
یادش بخیر بعضی از سلبریتیهای اسکولمون چه خزعبلاتی براش تولید میکردن..
چه قهرمانی ازش ساخته بودن..
چه استوری هایی میزدن..😂🖐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹استوری زیبا و دلنشین تلاوت قرآن کریم همراه با مناظر فوق العاده زیبا
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
🔷️ تحلیلی از جنگ غزه :
- ارتش رژیم غاصب پس از ۱۵ روز از آغاز عملیات زمینی توانست نواری به عمق بین دو تا سه کیلومتر در اطراف منطقه شمالی ایجاد کند اما هنوز به محاصره کامل نرسیده و در بخش شرقی و غربی به طول ۶ و ۷ کیلومتر تصرف صورت نگرفته است .
در محور جنوب یعنی منطقه البروج واقع در شمال دیرالبلح دشمن بصورت خطی در عرض حدود چهار کیلومتر و طول حدود شش کیلومتر ، شرق و غرب دو سوی این منطقه را در کنترل خود دارد ولی به تثبیت دست نیافته و درگیری در آن جریان دارد .
- دشمن عمدتا" بوسیله هلی برن به مناطقی در شمال غرب و مرکز غزه نفوذ کرده است و در عین حال با مقابله نیروهای مقاومت مواجه می باشد .
- حجم تلفات دشمن در مناطق درگیری در غزه حدود روزانه چهل نفر می باشد که لااقل دو برابر شهدای مقاومت می باشد .
- رژیم علیرغم تلاش زیاد به تونل ها و مراکز تجمع مقاومت دست پیدا نکرده است .
- علیرغم گذشت پنج هفته از آغاز حملات اسرائیل به غزه و گذشت ۱۵ روز از عملیات زمینی ، آسیب جدی به نیروی انسانی و تجهیزات مقاومت وارد نشده است و هیچ فرمانده رده یک و دو آن به شهادت نرسیده است .
- مذاکرات سیاسی در جریان است و در مورد آتش بس سه روزه و به روایتی پنج روزه توافق کلی صورت گرفته است و در باره جزئیات و لوازم آن ، گفتگو در جریان است .
- در مورد تبادل جزئی میان اسرائیل و حماس با میانجی گری قطر توافقاتی شده است .
- افق جنگ هنوز مشخص نیست و لااقل طی دو هفته آینده تغییری در روند جنگ متصور نیست .
- جمعیت غزه کاهش یافته ولی هنوز جمعیت زیادی در غزه باقی مانده اند .
⭕️ تحلیلگر سیاسی: مقاومت ضربات سختی به اشغالگران وارد کرده است
📌طارق عبود تحلیلگر سیاسی عنوان کرد:
🔹مقاومت ضربات سختی به رژیم اشغالگر وارد کرده است و آنها جام خشم خود را بر سر زنان و کودکان و غیرنظامیان خالی میکنند و این بیانگر عجز و ناتوانی آنها در برابر مقاومت است.
🔸پس از گذشت ١۵ روز از حمله زمینی، نیروهای دشمن در غزه سرگردان هستند.
🔹آن زمان که دشمن با جنگافزارهای خود پیشروی میکرد تا جنگ را به نفع خود یکسره کند، دیگر به سر آمده است.
🔸صهیونیستها با طرفی قدرتمند مواجه هستند که از توانایی و قدرتی برخوردار است که هر طرح و برنامهای را به شکست میکشاند.
🔹نیروهای اسرائیلی حتی بر یک کیلومتر از خاک غزه سیطره ندارند و پیشروی خود را نتوانستهاند تثبیت کنند.
🔸رژیم اشغالگر صهیونیستی نمیتواند افکار عمومی را نسبت به هیچ دستاوردی در میدان قانع کند، بنابراین به این عملیات ادامه می دهد.