eitaa logo
سیاست و فرهنگ. شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
6.2هزار ویدیو
760 فایل
کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. ارتباط با ادمین: @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 نبرد فاطمی | سردار فاطمی ⭕️ هروقت در سختی‌های جنگ، فشارها بر ما حادث میشد ...
🔍 | قبل از مراسم اهدای مدال به مربیم گفتم چادرم تو کیفمه اگر نمی‌خوان بذارن چادر سر کنم، منم مدالم رو نمی‌گیرم 🔹 روایتی از دیدار اخیر قهرمانان ورزشی با رهبر انقلاب 🔹 جنس چادرسرکردن خانم دارابیان روی ویلچر و کنترل آن با یک دست، نشان از تسلط ایشان داشت. دو زانو نشستم کنارشان و گفتم: چقدر چهره‌تون آشناست. خندید و عکسش را روی تابلوی نشسته بر روی سه پایه در گوشه‌ی حسینیه نشان داد و گفت: چون اونجا دیدی! خندیدم و گفتم: خب پس حالا که لو رفتم خودتون بگید چی شد که مدال رو تقدیم شهدای غزه کردین؟ لبخند روی لبش جمع شد: من خیلی روی بچه‌ها حساسم، در حالی تو روز اول مسابقات مدال طلا گرفتم که اسرائیل بیمارستان المعمدانی رو بمبارون کرده بود. خدا می‌دونه برنامه‌ریزی شده نبود. وقتی تو راهروی دریافت مدال بودیم و گزارشگر ازم مصاحبه گرفت، احساس کردم حالا وقتشه که بی‌تفاوت ‌نبودنم رو به این نسل‌کشی نشون بدم و گفتم که مدالم رو به شهدای غزه تقدیم می‌کنم و خب خداروشکر بعد از اون جریان خوبی بین کاروان ما راه افتاد و چندتا دیگه از بچه‌ها هم همین کار رو کردن. تو فضای بایکوت سیاسی اونجا، این تنها کاری بود که از دست ما بر میومد. 🔹 پرسیدم: چطور مگه؟ گفت: مثلاً لباس اولیه‌ی ما طرح خلیج فارس داشت، مسئولین مسابقات اجازه ندادن بپوشیمش و طرح رو عوض کردن، دیگه فکر کن در مقابل مسئله‌ی فلسطین فضا چجوری بود. 🔹 گفتم: پس یجورایی جهاد کردید؟ خندید و گفت: جهاد واسه وقتیه که بتونیم کمیته‌های ورزشی بین‌المللی رو قانع کنیم که اسرائیل رو هم بعد از جنگ غزه از میدون مسابقه محروم کنن. 👈 فضای گفت‌وگو را مناسب دیدم و پرسیدم: حالا قضیه‌ی با چادر مدال گرفتنتون چی بود؟ لحن جدی به خودش گرفت و گفت: من چادریم. همه جا هم با چادر می‌رم. اصلا مدال گرفتم که بتونم با این حجاب برم رو سکوی جهانی. قبل از مراسم اهدای مدال به مربیم گفتم چادرم تو کیفمه اگر نمی‌خوان بذارن چادر سر کنم، منم مدالم رو نمی‌گیرم.» دلم می‌خواست همانجا روی پا بایستم و برای این باور عمیق قلبی تشویقش کنم. باوری که حاضر بود نتیجه‌ی ماه‌ها و سال‌ها تلاش شبانه‌روزی را نادیده بگیرد اما یک قدم از اعتقاداتش پاپس نکشد. دوربین مصاحبه که به سمت او آمد، از مقابل پایش بلند شدم و نشستم روی صندلی. مرشد نوجوان داشت ضرب و صدایش را امتحان می‌کرد وتوی بلندگو می‌خواند: بلند شو علمدار، علم رو بلند کن / بازم پرچم این حرم رو بلند کن. 👈 حاج قاسم گفته بود که جمهوری اسلامی -ایران- حرم است، پس دور از واقعیت نیست اگر تک‌تک چهره‌های حاضر در این قرار را، به چشم یک علمدار در خاطرم می‌سپردم. علمدارانی که یکی‌درمیان هدفی که باعث می‌شد تا سختی‌های تلاش برای مدال‌آوری را تحمل کنند، بالابردن پرچم ایران ذکر می‌کردند.
آواشنگتن پست: حدود ده هزار نفر از ساکنان ایالات متحده آمریکا از آغاز جنگ به فلسطین اشغالی آمده و در یکان ذخیره مشغول جنایت شده اند.
چرا دو تاریخ برای شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها نقل می کنند؟! (۷۵روز یا ۹۵ روز) دربارة تاریخ شهادت حضرت زهرا(س) روایات مختلفی وجود دارد است. و از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر(ص) بیان شده است. اما میان علمای شیعه، دو احتمال معتبر است: هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر(ص) یا نود و پنج روز بعد از رحلت ایشان. بنابراین با توجه به رحلت پیامبر اسلام(ص) در بیست و هشتم صفر، بنا به روایت هفتاد و پنج روز، در مورخه سیزدهم تا پانزدهم جمادی الأوّل، شهادت حضرت زهرا(س) است و این ایام را فاطمیه اوّل می‌‌خوانند. اما بنا به روایت نود و پنج روز، شهادت حضرت(س) در سوم تا پنجم جمادی الثانی است و این ایام را فاطمیة دوم می‌‌خوانند. بنابراین؛ ایام فاطمیه جمعا ۶ روز می‌باشد، سه روز در ماه جمادی الاول و ۳ روز در ماه جمادی الثانی. فاطمیه اول از ۱۳ تا ۱۵ جمادی الاول است و فاطمیه دوم از سوم تا پنجم جمادی الثانی می‌باشد.و شاید علت اینکه سه روز در هر ماه بعنوان روز شهادت (س) معرفی شده است به این دلیل است که این احتمال وجود دارد که ماههای قمری از رحلت پیامبر(ص) تا شهادت حضرت زهرا(س)، ۲۹ روز بوده باشند، حال آنکه درصورت کامل بودن ماههای قبل، روز شهادت ۱۳جمادی الاول و یا سوم جمادی الثانی خواهد بود. چرا که طبق تقویم، حداکثر سه ماه قمری ۲۹ روزه و حداکثر ۴ ماه قمری ۳۰ روزه می توانند پشت سر هم قرار گیرند.اما در عرف، به دهه دوم جمادی الاول، از دهم تا بیستم جمادی الاول که بنابر قول ۷۵ روز، شهادت آن بانوی بزرگوار در آن واقع شده است دهه فاطمیه اول و به دهه اول جمادی الثانی از اول تا دهم جمادی الثانی، که طبق قول ۹۵ روز، شهادت حضرت زهرا(س) در آن واقع شده است، دهه فاطمیه دوم گفته می شود.و باید توجه کرد که برگزاری عروسی در ایام فاطمیه اگر توام با معصیت و یا هتک حرمت به حضرت زهرا (سلام الله علیها)نباشد، اشکال ندارد. اما برای مومنان سزاوار است که حرمت این ایام را پاس بدارند و از انجام کارهای شادی آفرین بپرهیزند. مستفاد از رساله دانشجویی،ج۱۶(به نقل از: صراط النجاه آیه الله تبریزی،ج۵،س۵۲۱، و دفاترسایر مراجع) 🔺️پرسمان سیاسی ┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
تفاهم نامه تبادل اسرا تمدید شد. در ازای 60 اسیر فلسطینی دیگر 20 اسیر صهیونیستی آزاد میشن، و زمان آتش‌بس به دو روز دیگر تمدید می‌شود. اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 *دعایی که گناهان را محو می‌کند ...* 🌺 اَللّهُمَّ اِنَّ مَغْفِرَتَكَ اَرْجى‏ مِنْ عَمَلى‏، وَ اِنَّ رَحْمَتَكَ اَوْسَعُ مِنْ ذَنْبى‏، اَللّهُمَّ اِنْ‏ كانَ ذَنْبى‏ عِنْدَكَ عَظيماً، فَعَفْوُكَ اَعْظَمُ مِنْ ذَنْبى‏، اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ‏اَكُنْ اَهْلاً اَنْ اَبْلُغَ‏ رَحْمَتَكَ فَرَحْمَتُكَ اَهْلٌ اَنْ تَبْلُغَنى‏ وَ تَسَعَنى‏، لِأَنَّها وَسِعَتْ كُلَّشَىْ‏ءٍ، بِرَحْمَتِكَ‏ يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. بار خدايا مسلماً آمرزش تو اميدوار كننده‌تر از كار من اسـت؛ و مسلّماً رحمت تو وسيع‌تر از گناه من است. بار خدايا اگر گـنـاهـم پيش تو بزرگ است، ولى عـفـو تو بزرگ تر از گـنـاه من است، بارخدايا اگر من شايسته‌ی رسيدن‏ رحمتت نيستم، ولى رحمت تو شايستگى رسيدن و فراگرفتن مرا دارد؛ زيرا كه رحمت تو همه‌ موجودات را فراگرفته! ای مهربان‌ترین مهربانان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌐 مردم اهمیت انتخابات را خوب می‌دانند ✍️ سیدعبدالله متولیان 🔺 دهم آذر ماه در تقویم کشور، روز مجلس نامگذاری شده و از این تاریخ تا روز برگزاری انتخابات مجلس، ۹۰ روز زمان داریم تا در این فاصله صادقانه پای درد دل و مطالبه مردم در خصوص ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات بنشینیم. حقیقت این است که مردم صاحبان اصلی کشور و نظام هستند و موضوع مشارکت حداکثری، خواست و مطالبه مردم از مسئولان است. مردم در طول ۴۵ سال گذشته در بیش از ۴۰ انتخابات، با مشارکت حداکثری صداقت و عزم خود را برای حراست از کشور و نظام، به خوبی نشان داده‌اند.
ویژه نامه 45 طوفان الاقصی.pdf
1.1M
با سلام و احترام چهل و پنجمین ویژه نامه عملیات طوفان الاقصی
🔺نظر جالب رهبر انقلاب در رابطه با تاریخ شهادت حضرت صدیقه طاهره ؛ فاطمه زهرا سلام الله علیها «درباره شهادت حضرت فاطمه(س) بالاخره 40 یا 75 روز بعد از رحلت صحیح است یا 95 روز ؟ رهبر عالی قدر پاسخ واقعا حکیمانه ای دادند و فرمودند: برای شما چه فرقی می کند کدامیک صحیح باشد خداوند خواست که مردم بیشتر به یاد مادر ما باشند و بیشتر برای مادر ما عزاداری و بیان فضائل ایشان را بکنند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 پیاده‌کردن آقای شهردار بی‌خیال از خودروی شاسی‌بلند توسط مردم 🔹بر اساس تصاویر منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی، مردم در بندر امام‌خمینی در استان خوزستان، «مرتضی خرمی» شهردار این شهر را که برای بازدید از آب‌گرفتگی خیابان‌ها آمده بود، از ماشین پیاده می‌کنند تا مثل آن‌ها در خیابان آب‌گرفته راه برود. # شهید باکری شهردار چکمه پوش در سیل ها باید الگوی شهرداران باشد.
🔰 فهرست کارهای من برای انتخابات
🔰تثبیت وضعیت جبهه پایداری 🔹مرتضی آقاتهرانی، رئیس شورای مرکزی و صادق محصولی، دبیرکل جبهه پایداری ماندند. 🔹در اولین جلسه دوره جدید شورای مرکزی جبهه پایداری که در نشست مجمع عمومی این جبهه مشخص شدند، مرتضی آقاتهرانی به عنوان رئیس شورای مرکزی و صادق محصولی به‌عنوان دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی با اجماع آرای اعضای شورای مرکزی انتخاب شدند. 🔹همچنین در این جلسه مجید متقی‌فر در سمت سخنگوی جبهه پایداری انتخاب شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌انقلاب ایران | انقلاب فاطمی ⭕️ شاید انقلاب ایران توسط جبرئیل به حضرت زهرا، سلام الله علیها، خبر داده شده
آنچه لازم است دربارهٔ جنگ غزّه حتماً بدانید! 1️⃣ عملیات حیرت‌انگیز طوفان الاقصی محصول دو سال طراحی و برنامه‌ریزی حماس بوده و قطعاً طراحان آن تمام ابعاد، احتمالات، واکنش‌های طرف مقابل و همچنین هزینه‌هایی که باید در قبال آن بپردازند را تحلیل و بررسی کرده‌اند. 2⃣ محمد_ضیف که طراح این نبرد است، در سال‌های اخیر عمدهٔ تمرکز خود را معطوف سه حوزهٔ موشکی، پهپادی و تونل‌های غزه کرده است. طول تونل‌های غزه بیش از 500 کیلومتر است. برای تقریب به ذهن خوب است بدانیم در تهران 250 کیلومتر مترو داریم و در انگلیس به‌عنوان اولین کشوری که صاحب قطار زیرزمینی شد، 400 کیلومتر خط مترو وجود دارد. تونل‌های غزه که چون تار عنکبوت در هم تنیده است در مناطقی چند طبقه و در سه دستهٔ: کوچک (مخصوص عبور نیروی نظامی)، متوسط (حمل موشک) و بزرگ ( حمل و نقل خودروهای سنگین) تقسیم می‌شود. 3⃣ از روز نخست عملیات تاکنون، روزانه ده‌ها کماندوی حماس در مناطق غلاف غزه و داخل شهرک‌های صهیونیست‌نشین مشغول نبرد با ارتش صهیونیستی هستند. این نیروهای شهادت‌طلب برای برهم زدن آرایش نظامی ارتش اسرائیل و ایجاد رعب و وحشت در سربازان، عملیات خود را ادامه داده‌اند. 4⃣ بیش از 10درصد جمعیت اسرائیل تاکنون آن را ترک کرده‌اند. رعب و وحشتی که سراسر اسرائیل را فراگرفته باعث فرار بیش از یک میلیون نفر از ساکنان سرزمین‌های اشغالی شده است. اسرائیل از روزهای نخست نبرد مجبور به اجارهٔ هواپیما و کشتی جهت انتقال این افراد شده و این روند همچنان ادامه دارد. 5⃣ در اسرائیل این روزها سخن از برپایی اردوگاه_آوارگان است که تاکنون بیش از 500هزار نفر را در خود جای داده است. بخشی از آنها، یهودی های آفریقایی‌ هستند که از کشورهای چون اتیوپی و سودان به سرزمین‌های اشغالی آمده و جایی برای بازگشت ندارند. 6⃣ بیش از 500هزار آمریکایی که اکثر آن‌ها دو تابعیتی هستند در اسرائیل زندگی می‌کنند که بخش عمدهٔ آن‌ها تاکنون از سرزمین‌های اشغالی فرار کرده‌اند. 7⃣ بمباران‌های سنگین این روزها با هدف شکستن ارادهٔ نیروهای خط مقدم حماس صورت می‌گیرد که خود را آمادهٔ دفع تهاجم زمینی ارتش اسرائیل کرده‌اند. طی یک هفتهٔ گذشته، عمدهٔ بمباران‌ها در نوار غزه با هدف کشتار خانواده و بستگان سران ارشد و فرماندهان حماس بوده است. 8⃣ عبور نیروهای مقاومت از دژ دفاعی اسرائیل در مرز غزه از معماهای امنیتی طوفان الاقصی است. این دژ شامل دیوارهای سه‌متری، شش‌متری و سپس ده‌متری با سیم خاردارها و رادارها و دوربین‌های حرارتی که با اتصال به یک مسلسل خودکار هر جنبنده‌ای را مورد هدف قرار می‌دهد، بوده‌اند. سنسورهای برقی هشدار دهنده، چاه‌های شناسایی حفر تونل در کنار دستگاه‌های ارتعاش‌یاب، میله‌های فولادین زیرزمینی و خاک‌های رُس بسیار نرمی که ردپای هر جنبنده‌ای را نشان می‌دهد، ازجمله ابزارها و تجهیزات این دژ به‌ظاهر تسخیرناپذیر بوده، اما حماس توانست از زمین و هوا و زیر زمین از این موانع عبور نماید. حماس برای عبور زمینی، موفق به حفر 80 سوراخ در بدنهٔ این دیوارهای مجهز بتنی شد. 9⃣ از آنجا که منطق جنگ نامتقارن و چریکی متفاوت با جنگ کلاسیک است، توازن قوا در زمین به نفع نیرویی است که صاحب ارادهٔ تزلزل‌ناپذیر، شناخت دقیق از منطقه، دارای پشتوانهٔ مردمی، و صاحب ابتکار و خلاقیت نظامی است. از این‌رو آمریکا و انگلیس مخالف هرگونه حملهٔ زمینی به غزه هستند. توماس فریدمن یادداشت‌نویس نیویورک تایمز چند روز قبل در توصیه به نتانیاهو نوشت حملهٔ زمینی به غزه بدترین تصمیم ممکن است چرا که در حال عصبانیت نباید رانندگی کرد. 9⃣ شاید طوفان اصلی برای اسرائیلی‌ها پس از اعلام آتش‌بس و پایان جنگ باشد. خصوصاً برای نتانیاهو که شاهد ماجرای سقوط دولت اولمرت و به زندان رفتن وی پس از شکست در جنگ 33 روزه بوده است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه: دیروز ناو هواپیمابر آمریکا پس از پاسخِ(فارسی) به تمام سوالات نیروهای ما وارد خلیج فارس شد. پهپادهای ما بالای سر آن‌ها بود و اخطار دادیم که بالگردشان باید بنشیند. تأکید کردند که بالای سر ناو خودمان هستیم و به دستورات ما تمکین کردند از همه تحرکات آنان فیلم و عکس داریم.
⭕️ شاید انقلاب ایران توسط جبرئیل به حضرت زهرا، سلام الله علیها، خبر داده شده من راجع به حضرت صدیقه، سلام اللَّه علیها، خودم را قاصر مى‏دانم كه ذكرى بكنم، فقط اكتفا مى‏كنم به یك روایت كه در كافى شریف است و با سند معتبر نقل شده است و آن روایت این است كه حضرت صادق، سلام اللَّه علیه، مى‏فرماید: فاطمه، سلام اللَّه علیها، بعد از پدرش ٧۵ روز زنده بودند در این دنیا، و حزن و شدت برایشان غلبه داشت و جبرئیل امین مى‏آمد خدمت ایشان و به ایشان تعزیت عرض مى‏كرد و مسائلى از آینده نقل مى‏كرد. ظاهر روایت این است كه در این ٧۵ روز مراوده‏اى بوده است؛ یعنى رفت و آمد جبرئیل زیاد بوده است و گمان ندارم كه غیر از طبقه اول از انبیاى عظام‏ درباره كسى این طور وارد شده باشد كه در ظرف ٧۵ روز جبرئیل امین رفت و آمد داشته است و مسائل را در آتیه‏اى كه واقع مى‏شده است، مسائل را ذكر كرده است و آنچه كه به ذریه او مى‏رسیده است در آتیه، ذكر كرده است و حضرت امیر هم آنها را نوشته است، كاتب وحى بوده است. حضرت امیر، همان طورى كه كاتب رسول خدا بوده است (و البته آن وحى به معناى آوردن احكام، تمام شد به رفتن رسول اكرم) كاتب حضرت صدیقه در این ٧۵ روز بوده است. جبرئیل به طور مكرر در این ٧۵ روز وارد مى‏شده و مسائل آتیه‏اى كه بر ذریه او مى‏گذشته است، آن مسائل را مى‏گفته است و حضرت امیر هم ثبت مى‏كرده است. و شاید یكى از مسائلى كه گفته است، راجع به مسائلى است كه در عهد ذریه بلندپایه او حضرت صاحب، سلام اللَّه علیه، است، براى او ذكر كرده است كه مسائل جزو آن مسائل باشد، ما نمى ‏دانیم، ممكن است‏. 📚 امام خمینی (ره)، صحیفه نور، ج‏٢٠، ص۵_۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی انصارالله: متأسفانه اطلاعاتی داریم که از مشارکت امارات در حمله به غزه حکایت دارد |
🔻نامۀ تشکر اسیر صهیونیست به نیروهای القسام 🔹گردان‌های القسام نامه‌ای که اسیر صهیونیست پیش از آزادی برایشان نوشته را منتشر کردند. در بخشی از این نامه نوشته:از ژنرال‌هایی که در هفته‌های اخیر مرا همراهی کردند متشکرم. به نظر می‌رسد که فردا از هم جدا می‌شویم اما از صمیم قلب از شما تشکر می‌کنم. 🔹ممنون که این‌قدر با دخترم صبورانه رفتار کردید و با شیرینی، میوه و هر چیزی که در دسترس بود از او پذیرایی کردید. دخترم در غزه خود را ملکه می‌دانست. برای همیشه متشکر شما خواهم بود زیرا دخترم با ضربۀ روحی از اینجا نرفته است. کاش در این دنیا دوست بودیم. برای همۀ شما و خانواده‌تان آرزوی سلامتی دارم. | # فرق تربیت شده مکتب شهید سلیمانی و مقاومت با مکتب صهیوینیست و نتانیاهو
آتش‌بس یا ادامه نبرد؟ دورنمای جنگ نامتعارف -۱ ۱) "آتش بس ادامه می یابد، یا جنگ از سر گرفته می شود؟". صورت مسئله جنگی که ۵۲ روز از آغاز آن می گذرد، اصلا این نیست. اسرائیل تظاهر می کند که مصمم است جنگ را پس از آتش بس چهار روزه ادامه دهد، اما واقعیت، چیز دیگری است. شروع عملیات زمینی علیه غزه و ارتکاب جنایات جنگی، دروازه های جهنم را به روی رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی و جنوبی و فراتر از مرزها در دریای سرخ و اقیانوس هند گشود. بنابراین رژیم اسرائیل، بر خلاف هارت و هورت فراوان، نیازمند توقف جنگ برای در امان ماندن از پیامدهای گسترش آن است. همین دیشب اعلام شد که چهارمین کشتی متعلق به این رژیم، گرفتار عملیات انتقامی در خلیج عدن شد و این، علاوه بر تلفات و خسارات سنگینی است که مقاومت غزه، حزب الله لبنان و مقاومت یمن وارد کرده اند. ۲) نواره غزه، منطقه کوچکی است؛ اما جنگ جاری در آن، جنگ متعارفی نیست که بتوان نقطه پایان متعارفی بر آن گذاشت. این جنگ در مقابل آپارتاید، نسل کشی و جنایات جنگی رژیمی است که بر مبنای اشغال سرزمینی بنا شده، و تا یکی از دو طرف از بین نرود، جنگ ادامه خواهد داشت. ملت فلسطین، از بین رفتنی نیست، چون اینجا سرزمین مادری اوست. اسرائیل اما رژیمی چهل تکه است که نمی تواند و نتوانسته با جمع کردن مهاجران از کشور های مختلف، ملت مصنوعی بسازد. ۳) امپراتوری غرب، سابقه طولانی در "جنتلمن" ساختن از جنایتکاران دارد. صهیونیست های یهودی هم، پیشگام تحریف و فریب در تاریخ بشر هستند. اما رژیم صهیونیستی به ویژه پس از جنگ اخیر، پدیده ای نیست که بتوان برای او اعتبار دست و پا کرد. رفتار اسرائیل، رفتار کسی است که آب از سرش گذشته؛ و به قول معروف، آب که از سر گذشت، چه یک وجب و چه یک دریا! ارتش این رژیم با فرماندهی میدانی آمریکا،۴۰ هزار تن بمب بر سر مردم غزه ریخت، سه برابر قدرت بمب اتمی منفجر شده در هیروشیما. هیچ کس نمی تواند این واقعیت را که رفتار اخیر رژیم صهیونیستی، "جنایت علیه بشریت، نسل کشی، و جنایت جنگی بوده"، انکار کند، حتی اگر کسی ادعا کند که اسرائیل پس از عملیات "طوفان الاقصی"، از خود دفاع کرده است. اسرائیل حتی اگر رژیم مشروعی هم بود که نیست، رفتارش در طول ۷۵ ساله پس از تاسیس، مبتنی بر آپارتاید، نسل کشی و جنایت علیه بشریت بوده، و هر چه جلوتر آمده، مصوبات سازمان ملل را -که مشروعیت تاسیس خود را از رای آن می داند- بیشتر زیر پا گذاشته و حتی از نگاه قواعد سازمان ملل هم، اشغالگر محسوب می شود. آنچه در این جنگ مشروعیت دارد، عملیات طوفان الاقصی به عنوان دفاع از سرزمین اشغال شده خویش است، و نه حملات طرف اشغالگر. 💢 ادامه دارد
آتش‌بس یا ادامه نبرد؟ دورنمای جنگ نامتعارف -۲ ۴) اسرائیل با هر تعریفی، اشغالگر است و حماس برای آزادی کشورش می جنگد . این واقعیت روشن را حتی امثال "آرون برگمن"، مورخ اسرائیلی و استاد دپارتمان مطالعات جنگ در کینگز کالج لندن، اقرار می کنند. برگمن از سال ۱۹۸۹ در انگلیس زندگی می ‌‌کند و مرتبا برای دیدار با خانواده به اسرائیل باز می‌‌ گردد. او ۶ سال در ارتش اسرائیل خدمت کرده، در جنگ لبنان در سال ۱۹۸۲ حضور داشته، و به عنوان دستیار در "کنست" کار کرده است. برگمن به تازگی گفت: "اسرائیل، ۷۵ سال در جنگ بوده؛ از زمانی که داوید بن گوریون، رئیس لهستانی ‌الاصل "سازمان جهانی صهیونیسم" در ۱۴ می ‌‌۱۹۴۸ و روز پایان یافتن قیمومیت انگلیس بر فلسطین، تاسیس اسرائیل را اعلام کرد. به دلایل سیاسی، بریتانیا از سال ۱۹۱۷ و زمانی که اعلامیه بالفور را صادر کرد از تاسیس خانه ملی برای یهودیان در فلسطین دفاع کرده. بالفور ۱۱ آگوست ۱۹۱۹ در یادداشتی نوشت: «صهیونیسم چه درست باشد چه غلط، خوب یا بد، ریشه در سنت ‌‌های دیرینه، نیاز های کنونی و امید های آینده دارد و اهمیتش بسیار عمیق ‌‌تر از خواسته‌‌ های ۷۰۰ هزار عرب است که اکنون در آن سرزمین زندگی می‌‌ کنند."[!] اولین هشداردر مورد پیامد های اجتناب ‌‌ناپذیر «سرریز جمعیت بیگانه به یک کشور"، از سوی لرد سیدنهام در مجلس اعیان عنوان شد. سیدنهام ۲۱ ژوئن ۱۹۲۲ گفت: "آسیبی که این کار به همراه خواهد داشت، ممکن است هرگز جبران نشود. کاری که ما با امتیاز دادن نه به مردم یهود، بلکه به یک بخش افراطی صهیونیستی انجام داده ‌ایم، زخمی در شرق ایجاد خواهد کرد که هیچ‌ کس نمی ‌‌تواند بگوید تا کجا ادامه خواهد یافت". من پاسخ سوال سیدنهام را می دهم: تا به امروز، حدود سه چهارم قرن! اقدام آغازین در این فاجعه طولانی‌ که در جریان است، جنگ ۱۹۴۸ بود؛ جنگی که به خاطر خشم از طرح تقسیم فلسطین آغاز شد. این طرح ۲۹ نوامبر ۱۹۴۷ به تصویب رسید و ۵۶ درصد فلسطین را به یهودیان داد؛ اگرچه تعداد اعراب فلسطین، دو برابر بود. عامل اصلی جنگ‌‌ های بعدی، تصرف فلسطین و سپس، سرزمین ‌های بعدی بود. حماس در ۷ اکتبر، اسرائیل را غافلگیر کرد؛ اما پس از سال ‌ها تحقیر فلسطینیان، به عنوان یک رویداد بزرگ در تاریخ مردم فلسطین تلقی خواهد شد. خشم سرکوب شده بسیار زیادی هست که پس از جنگ، آزاد خواهد شد". ۵) معادلات بسیاری نه فقط در منطقه، بلکه در سطح جهانی تغییر یافته، و روند رویداد ها بسیار به هم شبیه شده است. رژیم صهیونیستی در قبال فلسطین، همان وضعیت بحرانی را دارد که آمریکا در افغانستان تجربه کرد. غرب، اکنون به دنبال راه آبرومندانه خروج از بحران اوکراین و بحران جاری فلسطین است. ماجرای اوکراین شاید با فروختن زلنسکی یا بخشی از خاک اوکراین حل شود، اما بحران فلسطین، استخوان گیر کرده در گلو است. غرب باید بین بد و بدتر انتخاب کند. فلسطین پس از ۷۵ سال نشان داده لقمه ای نیست که بشود آن را بلعید. گزینه بد برای غرب در مقابل گزینه بدتر - ولو دردناک- این است که حاکمیت مطلق ملت فلسطین را محترم شمارد؛ و گرنه، رویداد های غیر قابل تصوری در راه است که می تواند در صورت ترکیب شدن، طومار قدرت نصفه و نیمه فعلی غرب را در هم بپیچد. فقط در کمتر از ۴۰ روز، پایگاه های آمریکا در عراق و سوریه، هدف بیش از ۷۰ حمله قرار گرفته است. ۶) رژیم صهیونیستی تا پیش از جنگ و جنایت اخیر، در حملات یکطرفه به کرانه باختری و نوار غزه یا حتی سوریه، به شکل افسار گسیخته رفتار می کرد؛ شبیه یاغیگری هایی که آمریکا قبلا در افغانستان و عراق و لیبی داشت. اما مدت هاست این نامعادله تغییر کرده است. این بار، حماس بر نقشه تجاوزگرانه اسرائیل پیشدستی کرد و سپس در رویدادی غیر مترقبه و بی سابقه، حزب الله لبنان و مقاومت عراق و یمن وارد میدان شدند. مشابه این رویداد در مقیاسی متفاوت، در جنگ اوکراین و تمام شدن صبر روسیه در مقابل پیشروی بی سر و صدای ناتو رخ داد و آمریکایی ها نگرانند که چین هم رفتار مشابهی را در پیش بگیرد. ۷) شمار غافلگیری ها در جبهه اسرائیل چنان زیاد است که از فروپاشی سامانه راهبری و فرماندهی خبر می دهد: "عملیات طوفان الاقصی، برآورد غلط درباره اشغال غزه از چند روز و هفته، تا تغییر آن به چند ماه و سال، ناتوانی در یافتن تونل ها یا پایگاه های نظامی حماس، ننگ انهدام چند بیمارستان و ناکامی در توهم یافتن اثری از فرماندهی جنگی مقاومت، ناتوانی از کشف محل نگهداری اسرا، ناتوانی در پیش بینی کمیت و کیفیت ورود اضلاع جبهه مقاومت به جنگ، و تحمل ضربات دردناک". این بار، نه اختیار شروع جنگ با  اسرائیل بود و نه زمان توقف آن. مقاومت فلسطینی و متحدانش، بسیاری از خواسته ها را دیکته کردند و همزمان، مردم غزه بی اعتنا به تهدید ها، به خانه های ویران خود باز گشتند. این یعنی نابودی بار روانی انفجار ۴۰ هزار تن بمب. 💢ادامه دارد
آتش‌بس یا ادامه نبرد؟ دورنمای جنگ نامتعارف -۳ ۸) "تامیر هایمان" رئیس موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل، که سابقه ریاست اطلاعات ارتش را دارد، به شبکه ۱۲ این رژیم گفت: "ما می دانیم که طرف مقابل، هم ما را تمسخر می کند و هم بی رحم است. هر روز که می گذرد اعصاب ما را (بیشتر) خراب می کند. آنها با همین روش با ما بازی خواهند کرد. درباره این که چه چیزی خوب یا بد است، باید زمان بگذرد. ما جایگزین های موجود را نمی دانیم. در مذاکرات بین جنگ، به زمان نیاز داریم تا در مقایسه ببینیم چه چیزی خوب بوده یا نبوده. یحیی سنوار، ما را در سیرک خود به تمسخر گرفته است. (در مقایسه با آتش بس) توافق دومی وجود ندارد که بخواهد معیار بهتر بودن قرار گیرد. این حرف ها غیر واقعی است. تیم مذاکره کننده ما توانسته بهترین توافق ممکن را بکند". ۹) جبهه داخلی رژیم صهیونیستی، پیش از جنگ، گسیخته بود و این از هم گسیختگی، شدید تر هم خواهد شد. روزنامه معاریو دیروز به نقل از «موشه یعلون» وزیر جنگ اسبق نوشت: "کابینه نتانیاهو به دست وزیران دارایی و امنیت داخلی اداره می ‌شود و نمی ‌تواند تصمیم بگیرد تا ما را از بحران خارج کند و نجات دهد". یعلون، به همراه " ایهود باراک، گابی اشکنازی، بنی گانتز و گادی آیزنکوت"، جزو پنج رئیس سابق ستاد کل ارتش است که اوایل شهریور پارسال، به جوسازی علیه ایران و توافق احتمالی آمریکا با ایران پرداختند، اما تاکید کردند: «فقدان همبستگی داخلی در اسرائیل، تهدیدی بزرگ ‌‌تر از این است که ایران در آستانه اتمی شدن قرار دارد". شبیه همین هشدار را "ایهود اولمرت" نخست وزیر اسبق گفت که معتقد بود: «بزرگ ‌‌ترین خطر راهبردی پیش روی اسرائیل، رسیدن دوباره نتانیاهو به قدرت بود. این، از برنامه هسته‌‌ ای ایران خطرناک ‌‌تر است و همه باید روی این تهدید متمرکز شوند. او بود که موجب خروج آمریکا از توافق و شتاب بیشتر برنامه هسته ‌‌ای ایران شد». ۱۰) رژیم صهیونیستی حتی پیش از جنایت جنگی و نسل کسی اخیر، متهم به آپارتاید بود، آن هم از سوی کسی با مختصات "تامیر پاردو"، که نوامبر ۲۰۱۰ (آذر ۱۳۸۹) توسط  نتانیاهو به ریاست موساد منصوب شد و تا ژانویه ۲۰۱۶ (دی ماه ۱۳۹۴) که این سمت را ترک کرد، مرتکب جنایات بسیاری علیه ملت ایران شد. پاردو چند ماه قبل اذعان کرد: "اسرائیل در سایه چند دستگی بی‌ سابقه، وارد مرحله خود ویرانگری شده و در لبه پرتگاه قرار دارد. در شرایطی که دشمنان، منتظر ساعت صفر نابودی ما هستند، به کشوری تکه و پاره تبدیل شده‌ایم" و "رفتار اسرائیل در کرانه باختری، آپارتایدی است. مسیر فروپاشی پرشتاب، دیگر جای هیچ توجیهی را برای ائتلاف باقی نمی ‌گذارد. هر روز که می‌ گذرد به پایان رؤیای صهیونیسم نزدیک می ‌شویم". آسوشیتدپرس درباره این سخنان نوشته بود: لحن تامیر پاردو به ‌شدت تند بود و با توجه به پیشینه او، این سخنان از اهمیت بالایی برخوردار است". محمد ایمانی
بسم الله الرحمن الرحیم. حضرت فاطمةُ(سلام الله علیها ) : فَرَضَ اللّهُ... العَدلَ فِی الأَحکامِ إیناساً للرَّعِیةِ . خداوند عدالت در داوری ها را برای آرامش مردم، واجب ساخت. (شیخ صدوق ،من لا يحضره الفقيه، ج ۳ ص ۵۶۸ ص ۴۹۴۰ ) 🌹🌹🌹🌹🌹
🌹امام خمینی(ره) ♦️تمام ابعادی که برای زن متصور است و برای یک انسان متصور است، در فاطمه زهـرا (س) جلوه کرده و بوده است. یک زن معمولی نبوده است. یک زن روحانی، یک زن ملکوتی، یک انـسان به تمام معنا انسان، تمام نسخه انسانیت، تمام حقیقـت زن، تمـام حقیقـت انـسان، او زن معمـولی نیست. ♦️او موجود ملکوتی است که در عالم به صورت انسان ظاهر شده است. بلکـه موجـود الهـی جبروتی در صورت یک زن ظاهر شده است... زنی که تمام خاصه های انبیاء در اوست، اگر مرد بود، نبی بود؛ زنی که اگر مرد بود، به جای رسول الله بود.