فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 شگرد دشمن، القای ناامیدی
🔘 دشمن در #جنگ_ترکیبی حقایق را دگرگون نشان میدهد تا شعلهی امید را در دل جوانان خاموش کند.
⁉️ اما وظیفهی ما در مقابل القای دشمن چیست؟
🎙 مقام معظم رهبری
فرازی از زیارت جامعه کبیره؛ اگر از خوبی یاد شود، شما اهلبیت، آغاز، ریشه، شاخه، سرچشمه، جایگاه و نهایت آن هستید. پدر و مادر و جانم فدای شما - شهادت امام جواد(علیه السلام) تسلیت و تعزیت باد.
امام جواد علیهالسلام:
كَیْفَ یُضَیَّعُ مَنِ اللهُ كافِلُهُ، وَكَیْفَ یَنْجُو مَنِ الله طالِبُهُ؟ وَمَنِ انْقَطَعَ إلی غَیْرِاللهِ وَكَّلَهُ!
چگونه گمراه و درمانده خواهد شد كسی كه خداوند سَرپرست و متكفّل اوست ، چطور نجات می یابد كسی كه خداوند طالبش می باشد؟ و هر كه از خدا قطع امید كند و به غیر او پناهنده شود، خداوند او را به همان شخص واگذار می كند! [بحارالأنوار، ح ۶۸، ص ۱۵۵، ح ۶۹]
🏴 فرا رسیدن سالروز شهادت مظلومانه امام جواد (علیهالسلام) امام نهم شیعیان بر همه پیروانش تسلیت و تعزیت باد.
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#جهاد_تبیین_مقابل_تحریف
#روشنگری_آگاهسازی_اجتماعی
🏴🏴🏴
#داستان_آموزنده
شنا، اسبسواری و تیراندازی
مرحوم عارف بالله حاج اسماعیل دولابی دربارهی این حدیث: «شنا، اسبسواری و تیراندازی را به فرزندانتان بیاموزید.»
💥میفرمود: «مقصود از شنا این است که در دریای عمیق دنیا شنا کنند و در آن غرق نشوند. مقصود از اسبسواری این است که یاد بدهید چگونه مرکب بدن را برانند که سر کشی نکند و اختیار آنها را به دست نگیرد و آنقدر اینسو و آنسو نکشاند که آنها را خسته و درمانده کند و آخرالامر هم بر زمین بزند و بکشد.
👈مقصود از تیراندازی این است که یاد بدهید چگونه تیر دعا را به هدف بزنند. اگر این سه تا را یاد گرفتی، دیگر فرمان خدا را ببر و به این کاری نداشته باش که چیزی گیرت میآید و روزیات زیاد میشود یا کم میشود.»
📚(مصباح الهدی، ص 460)
🏴🏴🏴🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 ویژه شهادت امام جواد علیهالسلام
💢 جوادالاوصیاء
🎙 مقام معظم رهبری
🇮🇷
🖼 دانشبنیانهای ایران به مقصد کاراکاس
🍃🌹🍃
✅ #دولت_سیزدهم در سفر خود به مقصد ونزوئلا به خوبی از ظرفیت جدی بچههای دانشبنیان در صادرات خدمات و محصولات فنآورانه استفاده کرد. از عقد قراردادهای فنآوارانه تا ایجاد خط مونتاژ تجهیزات پزشکی تنها بخشی از اقدامات دکتر رئیسی در سفر خود به آمریکای لاتین است.
🌎🌎🌎
🚨خودشون هم قبول دارن که دروغگو هستن
مناظرهای بر رفتار دوگانه آمریکا
🔹کانال i24 روز گذشته شاهد مناظره داغ کارشناسان سیاسی در مورد ایران و حضورش در آمریکای جنوبی بود.
نصیرالعمری عضو حزب دموکرات آمریکا در این زمینه گفت:
🔸«رژیمهای ایران، کوبا و ونزوئلا دیکتاتور، تمامیتخواه و جنایتکار هستند و این ائتلاف در مقابل ائتلاف دموکراتیکی با حضور آمریکا، غرب و ژاپن قرار دارد آمریکا میتواند اقدامات زیادی علیه این حکومتها انجام دهد اما رهبران آمریکا متعهد به دموکراسی و قانون هستند.»
این اظهارات با واکنش حسن مرهج کارشناس سیاسی عرب مواجه شده و گفت:
🔹«کسی که حرفهای مهمان شما را گوش بدهد ذهنش به سمت اقدامات آمریکای به اصطلاح دموکراتیک میرود. اقدامات تروریستی، قتل و انداختن بمب در ژاپنی که از آن صحبت شد، آمریکای دموکراتیک تنها کشوری در جهان است که از بمب هستهای استفاده کرده است در داستان برجام آمریکا خواستار اجرای نصف و نیمه توافق با ایران است چون نمیتواند متعهد باشد، کسی که به امضای خود احترام نمیگذارد نباید به حرفش احترام گذاشت و نمیتواند دموکراتیک هم باشد.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از تمام دوستان استدعا دارم صحبت های فوق العاده مهم این جوان را که در آخرین لحظه های عمر با نهایت صداقت خطاب به جوانان هم وطن خود بیان داشته در تمام گروهها منتشر کنید.
🔹پیشنهاد پخش در برنامه ها و مراسمهای ادارات؛ مساجد؛ همایشها و کلاسها و دوره های بصیرتی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 یا جواد الائمه علیه السلام؛ که همچون جد و پدر مطهرتان باب الحوائج هستید...
ما به شما که آبرومند درگاه حق هستید، توسل میجوییم و از شما شفاعت میخواهیم...
#کلیپ
#یا_جوادالائمه.
🔴 ۲۸ خردادماه، یادآور اوج خباثت و جنایتکاری منافقین کوردل
🔸 مجاهدین خلق کوردل با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران تاکنون بیش از ۱۷ هزار نفر را بهشهادت رساندهاند که کشتار ۲۳۱ شهید در عملیات چلچراغ در ۲۸ خرداد ۱۳۶۷ گویای تنها بخشی از جنایات آنها است.
متن کامل🔻
🔗 basijnews.ir/00dwpZ
#روایت_جنایت
•┈┈••✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️🎞 من عوض شدم ولی...
📍امان از فتنههای آخرالزمانی...
#حمید_علیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿 خدا کند که بیایی...
🌺اللهمعجللولیکالفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️🎞 سناریوی زنهرزگیآزادی از کجا شروع شد؟
📍 ارتباط بین چهارشنبههای سفید مسیح علینژاد و کمپینهای ضدخانواده سلبریتیها چه بود؟
📍خانواده ایرانی چطور هدف پروژه دستکاری اجتماعی قرار گرفت؟
#حمیدرضا_علیمی پشیمان شده و عذرخواهی کرده است؟!
این نوع بیان فقط برای فرار از #محاکمه و #توجیه_موضع_موهن خود در قبال علما و اندیشمندان است.
حتی اشتباه خودش را نپذیرفته و نوشته: «نوشتند و ساختند»
یعنی تو چیزی نگفتی و رسانههای معاند علیه تو ساختند؟!
بعد هم باز تشکیک میکند «اگر چنین بوده»😏
#سلبریتی
💢حسن روحالامین «جوادالشهید» را رونمایی کرد
حسن روحالامین هنرمند نقاش کشورمان در آستانه سالروز شهادت امام جواد(علیه السلام) اثر «جوادالشهید» را برای اولین بار رونمایی کرد.
🏴شهادت حضرت جوادالائمه بر تمام مسلمانان علی الخصوص محبان و شیعیان آن حضرت تسلیت باد!
#شهادت_امام_جواد
در بین 20 کشور پر مصرف قرص های ضدافسردگی، نامی از کشورهای اسلامی نیست.
بارها گفتیم پیشرفت زندگی ماشینی غرب هیچ کمکی به شادابی و نشاط آنها نمی کند ،چون انسان علاوه بر جسم ، روح نیز دارد و نیاز روحی فقط با ارتباط با معنویت برطرف می شود، این است تفسیر عینی و واقعی آیه ألا بذکرالله تطمئن القلوب
احسان عبادی
❤️☘️🌸🍏❤️🌸☘️بهلول هر وقت دلش می گرفت به کنار رودخانه می رفت و می نشست و به آب نگاه می کرد و با گل های کنار رودخانه خانه می ساخت . یک بار در حال انجام این کار صدای پایی شنید دید همسر خلیفه هست از بهلول پرسید چه می کنی ؟ او با لحنی جدی گفت بهشت می سازم همسر خلیفه که می دانست بهلول شوخی می کند گفت آنرا می فروشی ؟ جواب داد به صد دینار می فروشم . بهلول صد دینار را گرفت و گفت این بهشت مال تو و به طرف شهر رفت بین راه به هر فقیری می رسید یک سکه به او می داد وقتی همه دینارها را صدقه داد با خیال راحت به خانه بازگشت .
همان شب همسر خلیفه در خواب دید وارد باغ بزرگ و زیبایی شده در آنجا یک ورق طلایی رنگ به او دادند و گفتند این همان قباله بهشتی است که از بهلول خریده ای . او بعد از بیدار شدن در حالی که خیلی خوشحال بود ماجرا را برای همسرش تعریف کرد . مشتاق شد تا او هم یکی از همان بهشت ها را از بهلول بخرد اما بهلول به هیچ قیمتی حاضر به فروش نشد . وقتی با ناراحتی علتش را از بهلول پرسید او جواب داد :
همسر شما آن بهشت را ندیده خرید اما تو می دانی و می خواهی بخری من به تو نمی فروشم ...
🏴زیارت امام جواد علیه السلام
▪️السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ الْبَرَّ التَّقِیَّ الْإِمَامَ الْوَفِیَّ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الرَّضِیُّ الزَّکِیُّ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَلِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نَجِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَفِیرَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سِرَّ اللَّهِ [سِتْرَ اللَّهِ] السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ضِیَاءَ اللَّه
▪️السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَنَاءَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا کَلِمَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا رَحْمَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا النُّورُ السَّاطِعُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْبَدْرُ الطَّالِعُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّیِّبُ مِنَ الطَّیِّبِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّاهِرُ مِنَ الْمُطَهَّرِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْآیَةُ الْعُظْمَى السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْحُجَّةُ الْکُبْرَى السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُطَهَّرُ مِنَ الزَّلاتِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُنَزَّهُ عَنِ الْمُعْضِلاتِ [الْمُعْظِلاتِ]
▪️السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْعَلِیُّ عَنْ نَقْصِ الْأَوْصَافِ، السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الرَّضِیُّ عِنْدَ الْأَشْرَافِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَمُودَ الدِّینِ أَشْهَدُ أَنَّکَ وَلِیُّ اللَّهِ وَ حُجَّتُهُ فِی أَرْضِهِ وَ أَنَّکَ جَنْبُ اللَّهِ وَ خِیَرَةُ اللَّهِ وَ مُسْتَوْدَعُ عِلْمِ اللَّهِ وَ عِلْمِ الْأَنْبِیَاءِ وَ رُکْنُ الْإِیمَانِ وَ تَرْجُمَانُ الْقُرْآنِ وَ أَشْهَدُ أَنَّ مَنِ اتَّبَعَکَ عَلَى الْحَقِّ وَ الْهُدَى وَ أَنَّ مَنْ أَنْکَرَکَ وَ نَصَبَ لَکَ الْعَدَاوَةَ عَلَى الضَّلالَةِ وَ الرَّدَى أَبْرَأُ إِلَى اللَّهِ وَ إِلَیْکَ مِنْهُمْ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ السَّلامُ عَلَیْکَ مَا بَقِیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهَارُ
التماس دعا
ShahadatImamJavad1400[01].mp3
9.03M
🔰 گزارش روز
💠 قدرت نظامی؛ عامل یا مانع پیشرفت اقتصادی!؟
در ادوار مختلف؛ جریان غربگرای داخلی، بین امنیت به عنوان نتیجه قدرت نظامی و پیشرفت در عرصه اقتصادی دوگانهسازی کرده و نفی اولی را مستلزم رسیدن به دومی دانسته و در ارائه مصداق نیز به پیشرفت ژاپن و آلمان با کنار گذاشتن قدرت نظامی اشاره میکنند. این در حالیست که طبق اعلام مؤسسه تحقیقات صلح استکهلم، آلمان و ژاپن در سال 2015 در رده بالای اختصاص بودجه نظامی در جهان بودهاند، بهگونهای که ژاپن با اختصاص 40/9 میلیارد دلار در سال 2015 در رتبه هشتم و آلمان با اختصاص 36/7 میلیارد دلار در رتبه نهم بیشترین بودجه نظامی در جهان قرار دارند.
در لابهلای اخبار این روزها نیز اولاف شولتس صدر اعظم آلمان، در برابر خبرنگاران و در مرکز کنفرانس فدرال، از «استراتژی امنیت ملی آلمان»، به عنوان جهش به سوی قدرت نظامی بیشتر رونمایی کرد و در توضیح این اقدام گفت: «هیئت دولت پیش از جنگ اوکراین مشغول بررسی استراتژی امنیت ملی بوده، اما حمله روسیه به اوکراین نشان داد که موقعیت امنیتی آلمان چقدر تغییر کرده است.» وی در ادامه اذعان کرد: «با توجه به این تغییرات، وظیفه اصلی دولت حفظ امنیت شهروندان است، زیرا بدون امنیت از آزادی، ثبات و رفاه چیزی باقی نمیماند.»
💭گزارههای تحلیلی:
1️⃣ با مطالعه وضعیت کشورهای پیشرفته جهان، میبینیم بین هزینه در بعد نظامی و پیشرفت آنها رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد؛ چرا که قدرت نظامی از دو منظر میتواند، تولید قدرت اقتصادی کند؛ نخست اینکه مولد امنیتی است که بستر واجب و لازم برای پیشرفت در دیگر ابعاد در یک کشور است و بدون امنیت پیشرفت ممکن نیست، دوم اینکه؛ بسیاری از فناوریهایی که اهرم پیشرفت کشورهایی چون آمریکا شدهاند، از پروژههای نظامی سر برآورده و بعد تجاریسازی شده و به عامل پیشران بخش اقتصادی تبدیل شدند.
2️⃣ در کشور ما که جریان موسوم به غربگرا همه مقدرات کشور را به رفع تحریمها گره زده بودند، اما در بخش نظامی و در کوران شدیدترین تحریمها و بدون لحاظ هیچ معافیتی(در حالیکه در تحریم اقتصادی معافیتهایی مقرر شده بود)، پیشرفتهای شگرف و معجزهآسایی رقم خورد که تحسین دشمنان را برانگیخت و مهر بطلانی زد بر القای گزاره دروغین «همه چیز بند تحریمهاست.» چرا که اگر تحریمها سد پیشرفت اقتصادی است پس چرا مانع رسیدن به فناوریهای سطح بالای نظامی نشده است؟
3️⃣ با توجه به نقش قدرت نظامی در پیشرفت کشورهای پیشرفته جهان و توانایی بخش نظامی کشور در عبور از تحریمها، باید گفت: آنچه مانع بهرهگیری حوزه اقتصادی از الگوی پیشرفت نظامی است، نبود اراده جدی در به کارگیری استعدادها و ظرفیتهای درونی بوده که با جهتگیری جهادی و انقلابی و نصبالعین قراردادن اقتصاد مقاومتی در دولت سیزدهم این اراده با قوت و جدیت شکل گرفته است.
◀️ نکته پایانی؛ ایمان به خدا و زایش نسیم امید از امواج توکل، در بخش دفاعی، علمی و فناوری که منجر به خودباوری و اعتماد به نفس ملی شده و کشور را در مسیر حرکت بر لبه علم در جهان قرار داده، میتواند الگویی باشد در ایجاد همتهای بلند در مسیر تسخیر اهداف و آمال انقلاب و مردم در سایر حوزهها.
✍️ #جواد_خسروی
تاثیر مشکلات اقتصادی در آشوب های ۱۴۰۱ چقدر بود؟
یکی از سوالات و مسائل مورد بحث کارشناسان در ریشه یابی علل وقوع اغتشاشات ۱۴۰۱، بررسی و تعیین نقش شرایط و وضعیت اقتصادی و معیشیتی مردم در شکل گیری آشوب های خیابانی شهریور ۱۴۰۱ بود.
اغتشاشات اخیر یکی از پیچیدهترین آشوبهای به وجود آمده پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تا کنون است. این اغتشاشات محصول تهاجم ترکیبی دشمن است که یکی از جبهههای آن جنگ اقتصادی و فشار اقتصادی است. مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را اگر یک متغیر بدانیم و اغتشاشات را متغیر دیگر، باید بگوییم که این دو متغیر اثر متقابل بر روی یکدیگر داشتهاند؛ تأثیر مشکلات اقتصادی بر اغتشاشات را باید در احساس نارضایتی و حتی بخشی از خشم اجتماعی حاکم بر جامعه دید که بسترساز اعتراضات بوده است و ضروری است برای آن چارهجویی کرد. البته بررسیها نشان داده است، عناصر محرک و لیدرهای آشوب چندان دغدغه اقتصادی نداشتهاند؛ به گونهای که کمتر از ۱۰درصد از دستگیرشدگان دلیل آشوبگری خود را اقتصادی بیان کردهاند؛ ولی بخش قابل توجهی از معترضان دلیل همراهی خود با آشوبگران را مشکلات معیشتی دانستهاند؛ در حقیقت عامل اقتصادی محرک اغتشاشات نبوده، اما بسترساز و مؤید آن بوده است.
از سوی دیگر، اغتشاشات نیز به دلیل پیامدها و آثاری که داشته، موجب تعمیق مشکلات اقتصادی مردم شده است. کاهش کسبوکارها در وضعیت بحرانی، آسیب دیدن مستقیم اموال و داراییهای برخی کسبه در اعتراضات، اعتصاب تحمیلی و اجباری برخی اصناف، از جمله مواردی است که در سطح خُرد بر معیشت مردم و میزان رضایتمندی آنها تأثیر گذاشته است. البته خسارات وارده به بیتالمال مسلمین، پایین آمدن میزان بهرهوری، تقلیل روند و میزان سرمایهگذاری خارجی، کاهش درآمدهای ترانزیتی دولت و... نیز به صورت غیرمستقیم بر معیشت مردم تأثیرگذار است که نباید از آنها غافل شد.
آیا دیپلماسی اقتصادی، بر رشد اقتصادی و رفاه تأثیر گذاشت؟
.
با سیاست دیپلماسی همسایگی دو اتفاق جدی افتاد: اول حجم تجارت خارجی به شدت افزایش پیدا کرد؛ به گونهای که با برخی از کشورهای همسایه تا پنج برابر شد و برخی سه برابر و تجارت خارجی با همه کشورهای همسایه افزایش پیدا کرد. همچنین برخی از گرهها باز شد؛ برای نمونه، وقتی با ترکمنستان قرارداد سهجانبه بسته شد، دیگر قطعی یا افت فشار گاز در شمال کشور برطرف شد؛ یعنی اگر امسال گاز قطع نشد، یکی از آثار اتخاذ سیاست دیپلماسی اقتصادی همسایگی دولت سیزدهم بوده است.
مسئله دوم اینکه دیپلماسی را متوازن کرد؛ با اتخاذ دیپلماسی متوازن، با وجود اینکه دشمن با تمام توان در پی تشدید تحریمها بود تا اقتصاد ایران را فلج کند، فروش نفت نسبت به ابتدای دولت سیزدهم بیش از ۲.۵ برابر شده است. به تبع این مسائل، رشد اقتصادی که در دهه گذشته حدود صفر بود، در یک سال و نیمی که از عمر دولت سیزدهم میگذرد، به عدد ۳.۷ درصد رسیده است.
تورم در شهریور ۱۴۰۰، حدود ۶۰ درصد بود که در اسفندماه به ۳۵ رسید و تقریباً نصف شد. با وجود اینکه اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ اصلاح ارز ترجیحی صورت پذیرفت که در بلند مدت خلق پول را از بین میبرد و اثر کاهش تورمی دارد؛ اما در کوتاهمدت تورم خلق میکرد؛ به همین دلیل یارانه نقدی پرداخت شد. یارانهای که قبلاً ۴۵ هزارتومان بود، بین ۳۰۰ تا۴۰۰ هزار تومان افزایش داشت. با وجود اینکه یک سیاست تورمزای اصلاحی صورت گرفت، امروز میزان تورم در کشور حدود ۴۰ درصد است. اگر سیاست اصلاح تورمی انجام نمیشد، الآن تورم ۳۰ درصد بود، حالا سیاست اصلاحی اعمال شد، میزان تورم به ۴۰ درصد رسید. سؤال این است که آیا تورم ۴۰ درصدی تورم خوبی است؟ خیر، تورم خوبی نیست و از تورمهای میانگین ما بالاتر است؛ اما اگر تورم ۶۰ درصدی با آن سرعت رشد مسیر خود را ادامه میداد، کار بسیار سخت میشد.
کارشناسان اقتصادی و حتی خود بانک مرکزی نرخ تورم ۸۰ درصدی را برای امسال پیشبینی کرده بودند. مهمترین دلایل کاهش میزان تورم به سیاستهای راهبردی دولت برمیگردد؛ یعنی دولت به جای خلق پول در اقتصاد، افزایش فروش نفت را بدون توجه به تحریمها دنبال کرد و منابع حاصل از آن را برای تأمین مصارف بودجهای و توسعهای به کار گرفت. در واقع، بهجای خلق پول، تولید و کارخانههای تولیدی به راه افتاد و رشد اقتصادی کم کم جان گرفت.
از طرفی دولت با برنامهای منسجم به دنبال جلوگیری از فرار مالیاتی است و اگر تا شهریور۱۴۰۰ دو و نیم میلیون مودی مالیاتی در کشور داشتیم، با عملکرد دولت تعداد مودیهای مالیاتی به ۴ میلیون نفر رسیده است. از این رو، طبق اعلام دولت، بیش از سقف ابلاغی برنامه امسال، مالیات جذب شده است و این امر نشان میدهد افرادی که در گذشته فرار مالیاتی داشتند، امروز مالیات پرداخت میکنند. این موضوع به نوبه خود، الگوی خوبی به منظور تحقق اصلاح ساختار اقتصادی کشور است.