eitaa logo
لابی سایه ها
579 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
1.3هزار ویدیو
5 فایل
«كَم مِّن فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللّهِ» «چه بسیار گروه‌های کوچکی که به فرمان خدا، بر گروه‌های عظیمی پیروز شدند» و خداوند،با صابران و استقامت‌کنندگان است بقره ۲۴۹ ارتباط بامسئول: @SfShadowm313 ادمین دریافت گزارش: @Adminsaye
مشاهده در ایتا
دانلود
גנרל מקנזי, המפקד לשעבר של CENTCOM האמריקאי ומפקד מבצע ההתנקשות של חאג' קאסם: ישראל ביצעה את הטעות הגדולה ביותר שלה בכך שרצחה את מפקדי וחסן נסראללה. הטעות שעשינו עם רצח קאסם סולימאני בעיראק ועכשיו אנחנו סובלים ממנה.
גנרל מקנזי: יהיה קשה מאוד להשיג את המפקדים החדשים כי זהותם אינה ידועה. ישראל התנקשה בהניה אך עדיין לא יכולה לאתר את סינוואר בעזה. ישראל שרפה את כל מנופי הלחץ שלה.
תקשורת האויב: מאז הבוקר נורו כ-50 רקטות מדרום לבנון.
כלי תקשורת בישראל מאשרים כי חיזבאללה עדיין מסוגל לפגוע בישראל ולגרום לה נזק רב, וכי המפלגה "עדיין לא השתמשה רק ב-10% מכוחה לשיקוליה".
החזית הרחבה והעמוקה של ההתנגדות אינה מבוססת על יחידים.
מזכ"ל האו"ם: לבנון בגיהנום, העולם לא יכול לסבול שלבנון תהפוך לעזה אחרת.
הניסיון ודאי הראה למשטר הציוני שההתנקשות והקדושים של מפקדי ההתנגדות וחיזבאללה אינם יכולים להחליש אותם.
פקיד תימני: ההתקפות הבאות של תימן על מטרות אזרחיות הן של האויב. עין תחת עין
פקיד אנסארולה תימני: מומלץ לתושבי תל אביב ואשדוד להתרחק מאזורי הנמל ולנוע לכיוון ערים מכיוון שתל אביב ואשדוד יותקפו בקרוב.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هر کدام از کامنت ها پست نشد .... کامنت دیگه ای رو امتحان کنید .... چون اینستا محل حکمرانی صهیون هست و نمیزارن که خیلی مطالب قرار بگیره و بیداری ایجاد بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا