eitaa logo
🇵🇸🇮🇷عَݪَـــمدآرآݩ ــعِشق
1.1هزار دنبال‌کننده
30.6هزار عکس
18.3هزار ویدیو
29 فایل
براي بهترين دوستان خود آرزوي شهادت کنيد .. 🌷شهيد سيد مجتبي علمدار🌷 لینک ناشناس payamenashenas.ir/Shahid_Alamdar #تأسیس؛1398/1/12
مشاهده در ایتا
دانلود
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عبدالحمید، دیروز حامی فلسطین، امروز حامی اسرائیل! 🔹عبدالحمید اسماعیل زهی طی اظهارات اخیر خود در حالی سخن از دولت اسرائیل و حمایت از آن و لزوم صلح با فلسطین به میان آورده که سابقا این رژیم را بنیانگذار تروریسم، دشمن محارب، دولت اشغالگر، رژیم نامشروع و رژیم غاصب دانسته بود! 🔹حمایت یکباره عبدالحمید از موجودیت رژیم صهیونیستی تغییر نظر یا تقلید از اقدامات جدید برخی کشورها، بویژه عربستان در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی است؟!
4.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کرانه باختری مسلح شد؛ فرار کنید! 🔹سیاست ایران در مسلح کردن کرانه باختری باعث شده فلسطینی‌ها هر زمان که اراده کنند تلفات سنگینی از اشغالگران بگیرند.
3.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویری از ریزپرنده‌هایی که بالای مجتمع کارگاهی وزارت دفاع سرنگون شد
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و‌ اما پاسخ استاد رائفی پور به این‌ هتاکانی که اولین نفرشان روح‌الله_زم‌ بود، سپس علی_کریمی ها ادامه دادند و حالا رسیده به دست عده ای که شخصیت ضد مکتب اهل بیتی خود را تحت یک پوشش متدین مآب پنهان کرده اند!
🔷 وزیر خارجه قطر:‌ آمریکا پیام‌هایی را برای ایران ارسال کرده است 🔸درباره توافق هسته‌ای، قطر همه طرف‌ها را تشویق می‌کند به این توافق بازگردند. درباره افزایش امنیت منطقه‌ای و کاهش تنش ‌‌ها در منطقه گفت‌وگو کردیم. 🔸قطر تنش اخیر رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم می‌کند. رژیم صهیونیستی را دعوت می‌کنیم از اقدامات یکجانبه دست بردارد و تنش‌ها را کمتر کند چون ممکن است این تنش‌ها به مراحل خطرناک‌تری منجر شود. 🔸چالش‌هایی درباره سیستم بانکی در ایران وجود دارد. امیدواریم توافق صورت بگیرد و تحریم‌ها برداشته شود. سفر رئیس بانک مرکزی ایران به قطر برای گفت‌وگو درباره سازوکارهای مناسب است که همکاری تجاری دو کشور افزایش یابد. 🔸از سوی طرف‌های مختلف پیام‌ها به ایران درباره موضوعات مختلف بود. اکنون فرصت مناسبی است مشکلاتی که در خصوص توافق هسته‌ای وجود دارد، حل و شرایط مناسبی برای بازگشت به توافق حاصل شود. 🔸آمریکا هم یکسری پیام‌هایی را در خصوص موضوعی که در رابطه با توافق است و به صورت مستقیم شاید با این موضوع مرتبط نباشد به ما داده تا آن را به ایران منتقل کنیم.
🔷 محاسبه‌ی شبانه شهید حسن باقری 🔸رهبر انقلاب: پارسال یا پیرارسال بود که من شرح حال شهید افشردی (باقری) را میخواندم - به نظرم شرح حال ایشان یا یکی دیگر از همین شهدا بود - در آنجا ذکر شده بود که ایشان هر روز را مینوشته؛ همین که در توصیه‌ی علمای اخلاق و در توصیه‌های بعضی از احادیث و اینها هم هست که خطاهای خودتان را بنویسید، هر شب خودتان را کنید. او این چیزها را روی کاغذ مینوشته. ماها رومان نمیشود خودمان بنویسیم، روی کاغذ بیاوریم، علنی کنیم؛ ولو بین خودمان و کاغذ. او در یادداشتهای خود نوشته بود که مثلاً من شب دیدم امروز این چند تا گناه را انجام دادم. 🔸این ، خیلی چیز خوبی است. انسان باید خود را محاسبه کند، بعد از انجام گناهان خود کم کند. ما به بعضی از گناه‌ها عادت کرده‌ایم - گاهی انسان پنج تا، شش تا، ده تا گناه را عادت کرده - همت کنیم اینها را یکی یکی کنار بگذاریم؛ این نقاط ضعف را یکی یکی کم کنیم. ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
فرازی از وصیت نامه شهید علی امرایی🕊 🔸خواب دیدم خواب کربلا را.حضرت از ضریح مبارک بیرون آمد و فرمودند توهم مال این دنیا نیستی خودت را صاف کن اعمالت را صاف کن بیا پیش ما‌ اگر به زیارت کربلا رفتید سلام مرا به اقا برسانید وبگویید ارباب غریبم دلم برایتان تنگ شده بود ولی دیدم پاسبانی از حریم خواهر ودخترتان برمن واجب تر است راستی به جای من سفر مشهد بروید که خیلی دلم تننگ است
🔷 نحوه ارتباط‌گیری شبکه‌های معاند با «حسن فیروزی» حسن فیروزی: 🔸فایل‌ها را به درخواست و هدایت ادمین یک صفحه معاند به نام «فریاد آزادی» تهیه و برایشان ارسال می‌کردم. از آن جایی که عکس‌‎های من در شبکه‎های مجازی به صورت گسترده منتشرشده بود، سهیل ادمین صفحه‌ای که با آن‌ها در ارتباط بودم از من خواست تا دستورات و خواسته‎هایشان را اجرا کنم. 🔸پس از مدتی که از ارتباط من با سهیل گذشت او از من خواست عکس‌هایی که بدون لباس هستم را برای او ارسال کنم تا پروژه وارد فاز جدیدی شود. آن عکس‌ها را ارسال کردم و خود او با استفاده از نرم افزار روی بدن من آثار کبودی ایجاد کرد. 🔸در طول مدتی که به خواست خودم کسی از من خبر نداشت، اصلا در بازداشت نبودم که بخواهند من را بزنند. تمام اطلاعات غلطی که درباره من تولید و منتشر می‌شد توسط رسانه‌های ضد انقلاب تهیه و در فضای مجازی بارگذاری می‌شد. 🔸طلبکارها به دلیل افزایش بدهی سفته‌های زیادی از من گرفتند. نزدیک به ۲ میلیارد سفته دست طلبکارها داشتم. بعد از اینکه فشار طلبکارها و خانواده زیاد شد، تصمیم گرفتم خانه را ترک کنم. به مهمانسرایی در مرکز تهران رفتم و حدود ۱۳ روز در آنجا ماندم بعد تصمیم گرفتم به جنوب کشور بروم.
183K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجری عملیات شهادت طلبانه قدس حاضر به کشتن زن یهودی نشد 🔸زنی یهودی در گفتگو با شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی تاکید کرد که مجری عملیات اخیر در قدس (شهید فخری علقم) از مقابل او رد شده اما به وی گفته که زن نمی‌کشد و به راه خود ادامه داده است.
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | روایتی از اولین آشنایی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با شهید حسن باقری
🔷 عراق: اجازه نمی‌دهیم از سرزمینمان علیه کشورهای همسایه سواستفاده شود فواد حسین، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه عراق: 🔸خاک عراق نباید نقطه شروع حمله به کشورهای منطقه باشد و ما اجازه نمی‌دهیم از آن برای حمله به کشورهای همسایه استفاده شود. 🔸عراق به کشورهای منطقه نیاز دارد و یک کشور منزوی نیست.