تصور نکنید که من با زندگی به سبک و سیاق متظاهران به روشنفکری نا آشنا هستم، خیر من از یک راه طی شده با شما حرف میزنم .
من هم سالهای سال در یکی از دانشکدههای هنری درس خواندهام، به شبهای شعر و گالری های نقاشی رفته ام موسیقی کلاسیک گوش داده ام.
ساعتها از وقتم را به مباحثات بیهوده درباره چیزهایی که نمیدانستم گذراندهام.
من هم سالها با جلوه فروشی و تظاهر به دانایی بسیار زیستهام.
ریش پروفسوری و سبیل نیچهای گذاشتهام و کتاب «انسان تک ساحتی» هربرت مارکوز را -بیآنکه آن زمان خوانده باشماش- طوری دست گرفتهام که دیگران جلد آن را ببینند و پیش خودشان بگویند:«عجب فلانی چه کتاب هایی میخواند، معلوم است که خیلی میفهمد.»...
اما کاری را که اکنون انجام می دهم نباید با تحصیلاتم مربوط دانست. حقیر هرچه آموختهام از خارج دانشگاه است. بنده با یقین کامل میگویم که تخصص حقیقی درسایه تعهد اسلامی به دست میآید و لاغیر. قبل از انقلاب بنده فیلم نمیساختهام اگر چه با سینما آشنایی داشتم. اشتغال اساسی حقیر قبل از انقلاب در ادبیات بوده است. اگر چه چیزی – اعم از کتاب یا مقاله – به چاپ نرساندهام. با شروع انقلاب حقیر تمام نوشتههای خویش را اعم از تراوشات فلسفی، داستانهای کوتاه، اشعار و .... در چند گونی ریختم و سوزاندم و تصمیم گرفتم که دیگر چیزی که «حدیث نفس» باشد ننویسم و دیگر از خودم سخنی به میان نیاوردم. هنر امروز متأسفانه حدیث نفس است و هنرمندان گرفتار خودشان هستند. به فرموده خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی«رحمهالله علیه»
تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز
اما بعد خوشبختانه زندگی مرا به راهی کشانده است که ناچارشدهام رودربایستی را نخست با خودم و سپس با دیگران کنار بگذارم و عمیقاً بپذیرم که
«تظاهر به دانایی» هرگز جایگزین «دانایی» نمیشود، و حتی از این بالاتر دانایی نیز با «تحصیل فلسفه» حاصل نمیآید.
باید در جست و جوی حقیقت بود و این متاعی است که هرکس براستی طالبش باشد، آن را خواهد یافت، و در نزد خویش نیز خواهد یافت.
حالا از یک راه طی شده با شما حرف میزنم. دارای فوق لیسانس معماری از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران هستم
سعی کردم که خودم را از میان بردارم تا هرچه هست خدا باشد و خدا را شکر بر این تصمیم وفادار ماندهام. البته آنچه که انسان می نویسد همیشه تراوشات درونی خود او است- همه هنرها اینچنیناند کسی هم که فیلم میسازد اثر تراوشات درونی خود اوست- اما اگر انسان خود را در خدا فانی کند آنگاه این خداست که در آثار ما جلوهگر میشود. حقیر اینچنین ادعائی ندارم اما سعیام بر این بوده است.
با شروع کار جهاد سازندگی در سال 58 به روستاها رفتیم که برای خدا بیل بزنیم. بعدها ضرورتهای موجود رفته رفته ما را به فیلمسازی برای جهاد سازندگی کشاند. در سال 59 به عنوان نمایندگان جهاد سازندگی به تلویزیون آمدیم و در گروه جهاد سازندگی که پیش از ما بوسیله کارکنان خود سازمان صدا وسیما تأسیس شده بود، مشغول به کار شدیم.
گروه جهاد اولین گروهی بود که بلافاصله بعد از شروع جنگ به جبهه رفت دو تن از اعضای گروه در همان روزهای اول جنگ در قصر شیرین اسیر شدند و نفر سوم، در حالی که تیر به شانهاش خورده بود، از حلقهی محاصره گریخت. گروه بار دیگر تشکل یافت و در روزهای محاصرهی خرمشهر برای تهیهی فیلم وارد این شهر شد:
"وقتی به خرمشهر رسیدیم هنوز خونینشهر نشده بود شهر هنوز سرپا بود، اگرچه احساس نمیشد که این حالت زیاد پر دوام باشد، و زیاد هم دوام نیاورد ما به تهران بازگشتیم و شبانهروز پای میز موویلا کار کردیم تا اولین فیلم مستند جنگی دربارهی خرمشهر از تلویزیون پخش شد؛ فتح خون."
مجموعهی یازده قسمتی "حقیقت" کار بعدی گروه محسوب میشد که یکی از هدفهای آن ترسیم علل سقوط خرمشهر بود.
"یک هفتهای نگذشته بود که خرمشهر سقوط کرد و ما در جستوجوی "حقیقت" ماجرا به آبادان رفتیم که سخت در محاصره بود تولید مجموعهی حقیقت این گونه آغاز شد."
کار گروه جهاد در جبههها ادامه یافت و با شروع عملیات والفجر هشت، شکل کاملاً منسجم و به هم پیوستهای پیدا کرد آغاز تهیهی مجموعهی زیبا و ماندگار روایت فتح که بعد از این عملیات تا پایان جنگ به طور منظم از تلویزیون پخش شد به همان ایام باز میگردد.
"انگیزش درونی هنرمندانی که در واحد تلویزیونی جهاد سازندگی جمع آمده بودند آنها را به جبهههای دفاع مقدس میکشاند وظایف و تعهدات اداری.
اولین شهیدی که دادیم علی طالبی بود که در عملیات طریق القدس به شهادت رسید و خوب، دیگر چیزی برای گفتن نمانده است، جز آن که ما خسته نشدهایم و اگر باز جنگی پیش بیاید که پای انقلاب اسلامی در میان باشد، ما حاضریم.
میدانید! زندهترین روزهای زندگی یک "مرد" آن روزهایی است که در مبارزه میگذراند و زندگی در تقابل با مرگ است که خودش را نشان میدهد.”
فعالیتهای مطبوعاتی را در اواخر سال 1362، هم زمان با مشارکت در جبههها و تهیهی فیلمهای مستند دربارهی جنگ، با نگارش مقالاتی در ماهنامهی "اعتصام" ارگان انجمن اسلامی شروع کردم این مقالات طیف وسیعی از موضوعات سیاسی، حکمی، اعتقادی و عبادی را در بر میگرفت و طی یک مجموعه مقاله دربارهی
"مبانی حاکمیت سیاسی در اسلام"
آرا و اندیشههای رایج در مورد دموکراسی، رای اکثریت، آزادی عقیده و برابری و مساوات را در نسبت با تفکر سیاسی ماخوذ از وحی و نهجالبلاغه و آرای سیاسی حضرت امام(ره) مورد تجزیه و تحلیل قرار دادم.
مقالاتی نیز در تبیین حکومت اسلامی و ولایت فقیه در ربط و نسبت با حکومت الهی حضرت رسول(ص) در مدینه و خلافت امیرمؤمنان(ع) نوشته و اتصال انقلاب اسلامی را با نهضت انبیا علیهمالسلام و جایگاه آن با جنگهای صدر اسلام و قیام عاشوا و وجوه تمایز آن از جنگهایی که به خصوص در قرون اخیر واقع شدهاند و نیز برکات ظاهری و غیبی جنگ و ویژگی رزمآوران و بسیجیان، در زمرهی مطالبی بود که در "اعتصام" منتشر شد.
در مضامین اعتقادی و عبادی هم تحقیق و تفکر داشتم و حاصل کارم رو به صورت مقالاتی چون "اشک، چشمهی تکامل".
"تحقیقی در معنی صلوات" و
"حج، تمثیل سلوک جمعی بشر" به چاپ سپردم.
در کنار نگارش این قبیل مقالات، مجموعه مقالاتی هم با عنوان کلی
"تحقیقی مکتبی در باب توسعه و مبانی تمدن غرب" برای ماهنامهی
"جهاد"، ارگان جهاد سازندگی، نوشتم
"بهشت زمینی"، "میمون برهنه!"،
"تمدن اسراف و تبذیر"، "دیکتاتوری اقتصاد"،
"از دیکتاتوری پول تا اقتصاد صلواتی"،
"نظام آموزش و آرمان توسعه یافتگی"،
"ترقی یا تکامل؟" و... از جمله مقالات آن مجموعه است.
این مقالات بعد از شهادتم با عنوان
"توسه و مبانی تمدن غرب" به چاپ رسید این دوره از کار نویسندگی تا سال 1365 ادامه یافت.
مقارن با همین سالها علاوه برکارگردانی و مونتاژ مجموعهی "روایت فتح" نگارش متن آن را بر عهده داشتم که بعدها قالب کتابی گرفت با عنوان "گنجینهی آسمانی".
در سال 1367 یک ترم در مجتمع دانشگاهی هنر تدریس کردم ولی چون مفاد مورد نظرم برای تدریس با طرح دانشگاه همخوانی نداشت، از ادامهی تدریس صرفنظر کردم.
مجموعهی مباحثی که برای تدریس فراهم شده بود، با بسط و شرح و تفسیر بیشتر در مقالهای بلند به نام "تاملاتی در ماهیت سینما" که در فصلنامهی "فارابی" به چاپ رسید و بعد در مقالاتی با عناوین "جذابی در سینما"، "آینهی جادو"، "قاب تصویر و زبان سینما"و... که از فروردین سال 1368 در ماهنامهی هنری "سوره" منتشر شد، تفصیل پیدا کرد.
مجموعهی این مقالات در کتاب "آینهی جادو" که جلد اول از مجموعهی مقالات و نقدهای سینمایی هست جمعآوری و به چاپ سپرده شد.
اواخر سال 1370 "موسسهی فرهنگی روایت فتح" به فرمان مقام معظم رهبری تاسیس شد تا به کار فیلمسازی مستند و سینمایی دربارهی دفاع مقدس بپردازد و تهیهی مجموعهی روایت فتح را که بعد از پذیرش قطعنامه رها شده بود ادامه دهد. همراه با گروه فیلمبرداران روایت فتح سفر به مناطق جنگی را از سر گرفتیم و طی مدتی کمتر از یک سال کار تهیهی شش برنامه از مجموعهی ده قسمتی "شهری در آسمان" به پایان رسید و مقدمات تهیهی مجموعههای دیگری دربارهی آبادان، سوسنگرد، هویزه و فکه تدارک دیده شد. شهری در آسمان که به واقعهی محاصره، سقوط و باز پسگیری خرمشهر میپرداخت در ماههای آخر حیات زمینی من از تلویزیون پخش شد،
اما برنامه برای تکمیل این مجموعه و ساختن مجموعه های دیگر با شهادتم در روز جمعه بیستم فروردین 1372 در قتلگاه فکه ناتمام ماند.
سرچشمهی اصلی تفکر من به قرآن، نهجالبلاغه، کلمات معصومین علیهمالسلام و آثار و گفتار حضرت امام(ره) باز میگشت.
با تفکر فلسفی غرب و آرا، و نظریات متفکران غربی نیز آشنایی داشتم و با یقینی برآمده از نور حکمت، آنها را نقد و بررسی میکردم. شناخت مبانی فلسفی و سیر تاریخی فرهنگ و تمدن جدید را از لوازم مقابله با تهاجم فرهنگی میدانستم چرا که این شناخت زمینهی خروج از عالم غربی و غرب زدهی کنونی را فراهم میکند و به بسط و گسترش فرهنگ و تفکر الهی مدد میرساند.
بر این باور بودم که با وقوع انقلاب اسلامی و ظهور انسان کاملی چون امام خمینی(ره) بشر وارد عهد تاریخی جدیدی شده است که آن را "عصر توبهی بشریت" نامیدم.
عصری که به انقلاب جهانی امام عصر(عج) و ظهور "دولت پایدار حق" منتهی خواهد شد.
༻﷽༺
#یا_شـاه_سلام_عليڪ
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى
حَلَّتْ بِفِناَّئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ
اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ
وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُم
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ علی اَصحابِ الحُسِین
❤️💚💜💛
اول و آخر منے ، سایہ ے بر سر منے
بے تو غروب میشوم، با تو طلوع میڪنم
شب بہ هواے حرمٺ، باز بہ خواب میروم
صبح دوباره عشق را، با با تو شروع می کنم
-------------------♡♡♡------------------
صلی الله علیک یا
ابا عبد الله الحسین ( ع)
↙️⇚ کانال عَݪَمـــدآرِــعِـشق⇛
🆔 @Shahid_Alamdar
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀🌺🍀
☘️🌹 #مهــــدی_جانم(عج)
😇بالای سرم
☘️❤️نام تو را نقش نمودم
یعنی....⁉️
😍 که سر من به #فدای_قدم_تو
✨ #الَّلهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِڪــَ_الفَرَج✨
↙️⇚ کانال عَݪَمـــدآرِــعِـشق⇛
🆔 @Shahid_Alamdar
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
✨وصيتنامه✨
🍀👈ما زنده به آنيم كه آرام نگيريم / موجيم كه آسودگي ما عدم ماست👉🍀
🌸از شما عاشقان شهادت ميخواهم كه راه اين شهيدان به خون خفته را ادامه دهيد.
🌸هيچ گاه از پشتيباني امام سرد نشويد. هميشه سخن وليفقيه را به گوش جان بشنويد و به كار ببنديد. چون هركس روزي به سوي خدا باز خواهد گشت،
🌸هميشه به ياد مرگ باشيد، تا كبر و غرور و ديگر گناهان شما را فرا نگيرد.
🌸نمازهايتان را فراموش نكنيد و براي سلامتي اماممان هميشه دعا كنيد و در انتظار ظهور مهدي (عج) باشيد.
#شهیده.زینب.کمایی
↙️⇚ کانال عَݪَمـــدآرِــعِـشق⇛
🆔 @Shahid_Alamdar
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
⭕️ بعد از اینکه سید حسن نصرالله گفت تو سه چهار روز آینده اسرائیل منتظر ما باشه و شب و روز صهیونیستارو به ۹۷روش ممکن یکی کرد، حالا اومده میگه عجله ای برای حمله نداریم، بزار همینجوری تو حالت آماده باش بمونن!
یه جورایی منظورش اینه بچه رو چه بزنی چه بترسونی :))))
👤 محمدامیـن
🆔 @Shahid_Alamdar
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیا گرفتن مراسم عروسی در ماه محرم مناسب است با هم کلیپ را ببینیم!
🆔 @Shahid_Alamdar
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان امام خامنهای درباره شخصیت بزرگ بیبی مریم و فرزندش علیمردان خان بختیاری.
سریال بانوی سردارکه این شبها از سیمای ملی پخش میشود، درباره این بانوی شجاع بختیاری میباشد.
🆔 @Shahid_Alamdar
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی عملکرد خوب رئیسی در قوهقضائیه به مزاج روحانی خوش نمیآید!
روحانی :هرکس فکر می کند با دادگاه و دستگاه قضایی فساد از بین می رود اشتباه میکند!!
اینجاهم از دست از تخریب برنمیداره😒 #برو_کار_کن
🆔 @Shahid_Alamdar
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ فرزند شهردار قم: اظهارات پدرم مصرف داخلی دارد و من سفیر نظام نیستم
🔻 حامد سقاییان نژاد، فرزند شهردار قم در واکنش به سخنان پدرش که مدعی شده بود "فرزندان من سفیر گویای نظام در خارج از کشور هستند" در گفتوگوی با مسیح علینژاد:
"هر کس نظری دارد و نظر من متفاوت است.
شاید وقتی ایشان (پدرم) اظهارنظر کرده اند مسائلی را در نظر گرفته است که مصرف داخلی دارد... من سفیر نظام نیستم؛ ۱۵ سال است که در خارج کشور ساکنم و درحال حاضر قصدی برای بازگشت به کشور ندارم."
❗️گفته میشود یکی از نزدیکان شهردار مذکور، ضمن ماله کشی ادعا کرده که این مصاحبه تقطیع شده است!
درصورتی که این مصاحبه و این اظهارات صحیح باشد، باید برخوردی قاطع با این شهردار صورت گرفته و از سمتش عزل شود!
🆔 @Shahid_Alamdar
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈